Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 575 000,- for kr 4 575 000,-

Gårdsplass

Gårdsplass

Inngang til underetasje og garasje

Markterrasse med adkomst fra del 1

Kjøkken i del 1

Kjøkken i del 1

Kjøkken i del 1

Stue i del 1

Spisestue i del 1

Spisestue i del 1

Stue i del 1

Stue i del 1

Stue i del 1

Bad/vaskerom i 1. etasje del 1

Separat toalettrom i del 1

Bad i 2. etasje i del 1

Bad i 2. etasje del 1

Bad i 2. etasje del 1

Gang i 2. etasje del 1

Soverom i 2. etasje i del 1

Soverom i 2. etasje i del 1

Balkong med adkomst fra soverom i 2. etasje del 1

Soverom i 2. etasje i del 1

Alkove i 2. etasje del 1

Bad i underetasje del 1

Underetasje i del 1

Kjellerstue i del 1

Kjøkken i del 2

Kjøkken i del 2

Soverom i del 2

Stue i del 2

Stue i del 2

Bad i del 2

Bod i underetasje del 2

Markterrasse med adkomst fra stue i del 2

Markterrasse med adkomst fra del 1

Velkommen til Irisvegen 2!

Hage del 1

Dobbel garasje med bod

Dobbelgarasje er tilknyttet anneks med hems og bod

Hage

Plantegning1

Plantegning2

PlantegningU

Holter/Løkenfeltet

Irisvegen 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 650 000,-

Holter/Løkenfeltet: Stor bolig med utleiedel/Hel 2mannsbolig - 3 garasjeplasser - Lekkert bad - Fin og solrik tomt

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
256 / 323 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig beliggende i et etablert, barnevennlig og rolig boligområde på Holter i Nannestad kommune. Fra boligen er det kort avstand til dagligvarehandel på Coop Extra, eller Kiwi, post, bensinstasjon, skole og bussholdeplass med god offentlig kommunikasjon. Lekeplass, legekontor og Holter kulturhus i nærmeste nabolag. Pendlermuligheter til Oslo, enten med buss over Ask i Gjerdrum fra nærliggende bussholdeplass eller buss Eltonåsen - Gardermoen med overgang tog til Oslo S. Holter ligger med kort avstand til Gardermoen lufthavn, ca. 10-12 minutters biltur.

Kort avstand til Ask og Nannestad torg begge med Rema1000 og i tillegg finner du Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol, treningssenter mm. Har man behov for et enda bredere utvalg, er det kun ca. 10. min til Jessheim som har et meget godt utvalg av servicetilbud og tog. Jessheimsenteret alene rommer 145 butikker og har et variert utvalg med gode handlemuligheter. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna.

Gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Kort vei til Stordammen som er et meget populært badevann i Åsgreina. Fine skogsveier og stier og oppkjørte skiløyper. Flott skogsnatur med utallige småvann for jakt og fiske.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Eltonåsen Skole 2.7 km

8-10 kl. Nannestad ungdomsskole 12.7 km

Jessheim videregående skole 8.3 km

Nannestad videregående skole 13.4 km

Barnehager:

Løkka barnehage 1.7 km

Holter barnehage (0-5 år) 2.7 km

Eltonåsen barnehage (1-5 år) 2.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 650 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1959

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

256m2

Bruksareal

323m2

Tomt

1586m2

KR-kode

591872

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Irisvegen 2, 2034 Holter

Gnr. 61, bnr. 18 i Nannestad kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.586,3 kvm.

Parkering

Integrert enkelgarasje og frittliggende dobelgarasje/anneks på 60 kvm, samt biloppstilling på egen gårdsplass.

Fullisolert anneks/bod på ca 20 kvm + 10 kvm hems bygd 1980, trekonstruksjon, saltak i treverk tekket med takstein. En garasjeplass ble bygget til i 2003 og i 2009 utvidet til dobbeltgarasje m/leddport og sidedør. Garasjedelen er bygget på støpt dekke og isolert med 10 cm mineralull i veggene i følge selger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet Gimilvann SA private vannverk.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 358 kvm

Totalt bruksareal: 323 kvm

Totalt primærrom: 256 kvm

Bruksareal:

Del 1: 218 kvm

Del 2: 105 kvm

Primærrom:

Del 1:

Kjeller: 37 kvm: Bad, innredet kjellerstue og trapperom

1. etasje 114 kvm: Vaskerom, entré, kjøkken, stue, spisestue, tv-stue, trapperom og wc

2. etasje 53 kvm: Bad, gang m/trapp, alkove og 2 soverom

Del 2:

1. etasje 52 kvm: Entré, bad, gang, stue, kjøkken og soverom

Sekundærrom:

Del 1:

Kjeller: 14 kvm: Teknisk rom

Del 2:

Kjeller: 50 kvm: Bod 1, bod 2 og garasjerom

1. etasje 3 kvm: Bod

Uteplasser:

Del 1: Utgang fra hovedhusets hall/trapperom til terrasse/ uteområdet med adkomst til hage. Terrasse med tregulv og steinbelagt, størrelse er ca. 63 m2.

Del 2: Utgang fra stue til markterrasse med adkomst til hage. Markterrasse med tregulv, størrelse er ca. 14 m2

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.07.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Romslig og innholdsrik familiebolig/generasjonsbolig fordelt over tre plan. Tomannsboligen ble brukt som en generasjonsbolig tidligere og brukes som en frittliggende enbolig med utleiedel i dag. Eiendommen fremstår velholdt og godt ivaretatt og det er med årene utført flere oppgraderinger og betydelige påkostninger. Innvendige overflater består av parkettgulv, tregulv, fliser og laminatgulv (kjøkkengulv uteleiedel). Vegger er malte panelplater, ubehandlet panel, malt panel og malte tapet. Innvendig himling har lyse malte glatte flater, malt panel, lakkert panel og malt betong.

Både hoveddel og utleiedel har egen utgang til vestvendt platting med gode solforhold. Boligen har generelt godt med garderobeskap og fine, plasseffektive skyvedørsgarderober er montert i flere rom. Hovedboligen har to soverom med god størrelse. Ett av soverommene var opprinnelig 2 barnerom. I tillegg et rom/sovealkove på ca 8,5 kvm i 2. etasje. Sovealkoven er tilknyttet uinnredet kneloft.

Kjøkken i hoveddel:

Lekker, profilert kjøkkeninnredning type Drømmekjøkken. Kjøkken ble bygget om og utvidet i 2009. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er tilkoblet en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og mikrobølgeovn og med nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Det er integrert hjørnekjøleskap samt integrert fryser. Integrert vinskap. Kunn integrerte hvitevarer følger boligen. Det er montert downlights i himling.

Våtrom i hoveddel:

-Innbydende og romslig bad på ca. 10 kvm i 2.etasje med flislagt gulv og vegger fra 2009. Innredningen består av et underskap, dobbel servant, speil, en dusjsone og boblebadekar. Det er tilkoblet et vegghengt toalett og bide.

-Pent bad i kjeller med flislagte overflater fra 2008. Innredningen består av et underskap, servant, speil, lys og en dusjsone. Det er tilkoblet et vegghengttoalett.

-Vaskerom med flislagte vegger fra 2009 i 1.etasje. Innredningen består av et underskap/overskap, utslagsvask, og en dusjsone. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

-Ved entre er det separat toalett med servant. Fliser på gulv fra 2009.

Utleiedel:

Utleiedelen tilsvarer en 2-roms på ca 50 kvm med egen inngang fra felles utetrapp, egen markterrasse og uteplass, egen innkjørsel og garasje under leiligheten. Stort bodrom på ca 15 kvm har vært disponert av leietager. Leiligheten har rimelig god standard med fliser, parkett og laminat på gulvene. Parkett i stue og entre ble lagt i 2012, soverom fikk parkett i 2014 og fedigmalte veggplater. Det ble innstallert varmepumpe i 2013 i stue, der er det også vedkamin. Bod i kjeller under leiligheten ble flislagt i 2014 og vegger og tak ble malt. Kjøkkeninnredning fra Ikea som ble pusset opp i 2008. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Skylleplate mellom over og underskap. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Innredningen på badet består av et overskap, servant, speil og armatur med stikk, ett dusjkabinett og det er tilkoblet et vannklosett. Badet har vinylbelegg og våtromsplater og har moderniseringsbehov. Opplegg for vaskemaskin i tilstøtende bod.

Oppsummering/tidslinje over utført vedlikehold/påkostninger kan leses på s. 5 i vedlagte tilstandsrapport.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på bad, entre, wc, kjøkken og vaskerom. El. varmekabel på bad i kjeller og ellers radiatorer i hoveddel. I tillegg fyring med ved og varmepumpe i utleiedel, samt stråleovn på badet.

Varmtvann fra dobbeltmantlet bereder i kjeller/fyrrom til radiatorer og gulv med vannbåren varme er ikke fullt utprøvd, men er antatt å være tilstrekkelig. Effekten fra bereder kan økes, men det kan da bli nødvendig å legge ytterligere en kurs fra sikringsskap til fyrrommet.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1959. Tilbygg, ombygging og endringer er gjort i flere omganger etter opprinnelig byggeår 1959/60. Men hver gang etter oppdaterte og godkjente plan- og fasadetegninger. Endringer gjelder i all hovedsak hoveddelen. I 1968, 1980, 1989, 2003 (garasje) og 2009. Alt ihht. opplysninger fra selger.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Boligen har 2 godkjente boenheter, og kan lovlig leies ut. Utleiedelen har egen innkjørsel fra vei, boder og garasje i underetasje. Nåværende leietager har leid i leiligheten i nærmere 20 år, flyttet inn samtidig med eier i

september 1998. Utleiemegler har prisvurdert del 2 av boligen (2 roms på 50,4 kvm.) til: ca. kr. 9.500,- Megler har ikke befart eiendommen. Meglers utleievurdering er et utgangspunkt og kan avvike fra oppnådd pris i markedet. Utleievurdering er vedlagt salgsoppgaven.

Selger har hatt skattefri leieinntekt på kr 7500,- pr måned, men har varslet økning til 8000/mnd fra 2019. Ny avtale mellom kjøper og leietager må inngås, leietager er sagt opp i forbindelse med salg. Eget strømabonnement har blitt tegnet av leietager, mens vann og kommunale avgifter har vært inkludert.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er foretatt radonmåling tidligere og ikke målt negative utslag i verken hovedleilighet eller utleiedel, dvs ingen tiltak nødvendig i følge eier.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanen avsatt til boligbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Boligen ligger i gul flystøysone.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

-Etasjeovn i stuen er ikke montert/i bruk som fyringssted og medfølger ikke.

-Effektiv Husquarna Robot gressklipper kan etter nærmere avtale med selger overtas.

-Mot naboeiendom nedenfor/vest (Soleievegen 2) er det plantet tujahekk eksakt i eiendomsskillet, med forutsetningsvis felles vedlikeholdsansvar. Mot eiendommer i sør, Løvetannstigen 1 og 3 er hekken plantet på denne eiendom, 75 cm innenfor eiendomsgrense.

-Noen få mus ble oppdaget de første par årene etter 1998 om høsten. Etter gjennomgang og utskifting av netting i alle luftekanaler i kjeller/krypkjeller, samt systematisk gjennomgang og tetting med klosser mellom alle underliggere i utvendig panel på hele huset, er dette eliminert til et minimum.

-En liten radiatorlist i stue ved kjøkken er ikke tilkoblet fyringsanlegget. Denne ble overflødig og koblet ut da vannbåren varme i kjøkken mv ble installert i 2009.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ca. kr 18.100,- for inneværende år i følge eier. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler, felles for begge boenheter og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk.

I tillegg gebyr for vann fra Gimilvann. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det kommer faktura to ganger i året på kr. 844,00. Forbruket blir fakturert neste år og koster kr. 6,50 pr kubikk. Nåværende eier har hatt kostnad på ca. 4000,- for vann pr. år for begge boenheter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000-14.000,- pr. år og et årsforbruk på olje på ca. kr 20.000,-. Fom. høsten 2018 er det grunn til å anta at strømforbruket øker noe, men at årlige totalkostnader vil bli lavere enn tidligere grunnet fjerning av oljefyr.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.716,-

Nåværende eier har brukt ca. 2500,- pr. år på brøyting, men det er ingen avtale som uten videre overføres ny eier.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 489,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Telenor er leverandør av internett og har en avgift på kr 599,- Utleiedelen har selvvalgt egen parabol og denne medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.340,- pr. år. Abonnement kan overføres etter avtale.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.767.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nannestad
Grunnkrets Løken
Kirkesogn Holter

Steder i nærheten

Holter kirke 1.3 km
Fosshaug gård 3.1 km
Rovold gård 3.7 km
Eksvad bru 6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 15.7 km
Jernbanestasjon Jessheim stasjon 9 km
Bussholdeplass Holter meieri 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holter stadion 1.6 km
Idrettsanlegg HIF-hallen 1.7 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 9.2 km
Treningssenter Gjerdrum Fysioterapi og Trening 9.4 km

Steder av interesse

Skoler

Eltonåsen Skole (1-7 kl.) 2.7 km
Nannestad ungdomsskole (8-10 kl.) 12.7 km
Jessheim videregående skole 8.3 km
Nannestad videregående skole 13.4 km

Barnehager

Løkka barnehage 1.7 km
Holter barnehage (0-5 år) 2.7 km
Eltonåsen barnehage (1-5 år) 2.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Jessheim Storsenter 8.7 km
Kjøpesenter Nannestad Torg 13.1 km
Postkontor Coop Extra Eltonåsen 1.8 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 9.1 km
Apotek Apotek 1 Jessheim 8.6 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 9.4 km
Vinmonopol Jessheim Vinmonopol 8.7 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 9.2 km
Dagligvare Coop Extra Eltonåsen 1.7 km
Dagligvare Kiwi Eltonåsen 1.9 km
Kiosk/video Gyda Jessheim Storsenter 8.8 km
Kiosk/video Mix Kremmerkiosken 9.1 km
Bensin Shell Express Eltonåsen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 38,7 år
Gj.snittalder kvinner 38,4 år
Husholdninger med barn 36,9 %
Husholdninger uten barn 63,1 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 780
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nannestad 12657 5442
Grunnkrets: Løken 506 206

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?