Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Hage

Hage

Terrasse

Terrasse

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Balkong

Soverom

Soverom

Trapp

Gang

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Kontor

Lekeplass

Lekeplass

3D Plantegning 1. etg.

3D Plantegning 2. etg.

2D Plantegning 1. etg.

2D Plantegning 2. etg.

Tjensvoll - Innbydende familiebolig med skjermet og solrik uteplass. Barnevennlig beliggenhet i bilfri gate.

Ivar Ballangrudsgate 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Tjensvoll - Innbydende familiebolig med skjermet og solrik uteplass. Barnevennlig beliggenhet i bilfri gate.: Tjensvoll - Innbydende familiebolig med skjermet og solrik uteplass. Barnevennlig beliggenhet i bilfri gate.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 652,-
Fellesgjeld:
Kr 45 024,-
AREAL (P-ROM / BRA)
124 / 128 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ivar Ballangruds gate har en sentral beliggenhet i forhold til mange av Stavangers attraksjoner; For dem som liker å spasere, jogge eller sykle er Stokkavatnet, Mosvatnet og Ullandhaugskogen ikke langt borte.

For de som også er på jakt etter andre fritidssysler kan området friste med et stort antall fritidsanlegg i kort avstand fra bolig, herunder ishall hvor man kan

skøyte eller spille curling, tre fotballøkker, flere lekeplasser, DNB area hvor Oilers spiller sine kamper, utendørs tennisbaner,Stavanger Idrettshall , Tennishallen, Turnhallen, Lassabanen. Det er også ulike treningsentre bare få bare minutter unna. Kjøpesenteret Madla Amfi ligger kun en kort spasertur unna, her finner man det meste man måtte behøve. Skal man en annen retning har også Tjensvollsenteret et knippe butikker og treningssenter. Universitetet i

Stavanger ligger ca 20 min gange fra boligen. Tjensvoll er et knutepunkt for kollektivtrafikk og fra bolig er enkelt å koble seg på, med kort vei til holdeplasser for buss og flybuss. Videre er Tjensvoll et godt utgangspunkt for den som ønsker å sykle for å komme seg rundt.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 45 024,-

Totalpris

Kr 4 035 024,-

Felleskostnader

Kr 4 652,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1976

Soverom

3

Primærrom

124m2

Bruksareal

128m2

Tomt

13573m2

KR-kode

3417133

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ivar Ballangrudsgate 30, 4021 Stavanger

Gnr. 26, bnr. 306, i Stavanger kommune.

Andelsnr. 23 i Borettslaget Tjensås I , org.nr. 951 201 499.

Tomten

Eiet tomt på 13.573 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass, og ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 137 kvm

Totalt bruksareal: 128 kvm

Totalt primærrom: 124 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1 etg: Gang, bad, 2 soverom, kjellerstue.: 59 kvm

2 etg: Stue, kjøkken, soverom. : 65 kvm

Sekundærrom:

Bod.: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.09.2018 utført av Rogaland byggkontroll. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Boligen er i normalt god stand, etter alder. Det er foretatt en del standardhevninger, men et par bygningselementer er eldre, med noe redustert levetid, derav Tg 2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere en innbydende og innholdsrik familiebolig med barnevennlig beliggenhet i Ivar Ballangsrud gate 30. Boligen ligger i trygge og

rolige omgivelser perfekt for både barnefamilier og eldre, så vel som par i etableringsfasen. Her bor man i et bilfritt nabolag med meget godt utemiljø.

Man har lekeplass i umiddelbar nærhet, og innenfor bare fem minutters gange fra bolig har man tilgang til gode shoppingmuligheter, to av Stavangers beste

turområder og en haug med idretts- og fritidsanlegg.

Boligen har gjennomgående god standard både innvendig og utvendig - her kan man flytte rett inn! Den solrike uteplassen er bare én av mange gode

kvaliteter, her sitter man lunt og skjermet til uten innsyn med frodig beplantning på alle kanter.

Vindfang med fliser på gulv fører videre inn til en romslig gang. Gangen er innredet med en praktisk skyvedørsgarderobe med dører i speilglass, denne gir

god oppbevaringsplass til yttertøy og sko. Boligen har en familievennlig planløsning med flere soverom samt bad i samme etasje. Per i dag er tre av

rommene innredet som soverom. Alle rommene er malt i lyse farger med parkett på gulv og gode garderobeløsninger. Pent helfliset bad av god størrelse med varmekabler i gulv. Badet er tidløst utført med mørke gulvfliser og hvite fliser på veggene, hvit profilert baderomsinnredning med heldekkende servantplate, innebygget hjørnekar samt toalett. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innbydende og luftig stue med utgang til et lunt uteområde med gode solforhold. Beplantningen sørger for at man får sitte helt i fred uten innsyn og hagen er en trygg plass for både store og små. Stuen gir god plass til å innrede med både sittegruppe og spisebord og oppleves som lys og romslig med godt

lysinnfall fra store vinduer. Kjøkkenet er godt avskjermet fra stuen, men man har allikevel mulighet til å underholde besøkende mens man kokkelerer.

Flott kjøkken i bjørk utførelse med grå laminat benkeplate. Kjøkkenet er smart utnyttet med rikelig med skap- og benkeplass og opplegg for alle hvitevarer.

Det er videre plass til spisebord på kjøkkenet noe som gjør dette til et ekstra familierom. Utgang til en koselig balkong med utsikt mot de fine

fellesområdene, deriblandt lekeplassen som ligger like ved.

Boligen byr på gode lagringsmuligheter i form av innvendig og utvendig bod. Den praktiske utvendige boden er ideell til å oppbevare sykler, barnevogn,

verktøy og annet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 29.05.75. Før en evt ferdigattest kan utstedes gjenstår følgende punkt:

1. Attest fra byingeniøren.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Tjensås I .

Borettslaget består av 183 andeler.

Forretningsfører er BATE Stavanger.

Dyrehold er ikke tillatt, kan søkes om til styret.

Foretatt påkostninger de senere år: ingenting spesielt.

Planlagte påkostninger: ingenting spesielt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål) i henhold til reguleringsplan 2209 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.09.09.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter avtale med megler.

Diverse

Kun intergrerte hvitevarer følger med handelen, med mindre annet er avtalt. Eventuelt vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.652,- pr. mnd. og inkluderer: Renter/avdrag fellesgjeld, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, styrehonorar, utvendig forsikring, kabel-TV grunnpakke fra Lyse samt direkte brannalarm

gjennom Lyse. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellsutgifter: 4.507,-

Miljøgebyr for papirfaktura: 50,-

Ekstra bosspann: 95,-

I tillegg kommer faste utgifter som strøm, dette vil variere avhengig av forbruk, egne fordelsavtaler og antall medlemmer av husstanden.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.375,- (BATE)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.041.931,- Av dette beløpet utgjør kr 45.024,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Stavanger
Bydel Hillevåg
Grunnkrets Tjensvoll Felt A
Kirkesogn Tjensvoll

Steder i nærheten

Madlakrossen 0.7 km
Stavanger Forum 0.7 km
Rogaland museum of fine arts 1 km
Tjensvollkrysset 1 km

Transport

Flyplass Stavanger Sola 15.1 km
Sentralstasjon Stavanger 3.9 km
Bussholdeplass Sonja Henies gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Siddishallene 0.5 km
Idrettsanlegg Tennishusene 0.5 km
Treningssenter Aktiv Treningssenter 0.6 km
Treningssenter Sats/Elixia Madla 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Madlamark skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tjensvoll skole (1-7 kl.) 1.1 km
Lassa skole (1-7 kl.) 1.2 km
Madlavoll skole (1-7 kl.) 1.3 km
Gosen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Ullandhaug skole (8-10 kl.) 3.5 km
St. Svithun videregående skole 1 km
The International School of Stavanger 2.8 km

Barnehager

Barnehagen Tjensvoll - Tjensvoll (0-6 år) 0 km*
Molkeholen familiebarnehage (0-6 år) 0.5 km
Hannes Lekestue - Tjensvoll (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Madla 0.7 km
Kjøpesenter Tasta Senter 5.2 km
Postkontor Bunnpris Tjensvoll 0.6 km
Postkontor Coop Prix Eiganes 2.6 km
Apotek Vitusapotek Madla 0.5 km
Apotek Apotek 1 Hjorten Stavanger 0.7 km
Vinmonopol AMFI Madla Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Straensenteret Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Bunnpris Tjensvoll 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Madlakrossen 0.7 km
Kiosk/video Filmspesialisten Madla 3 km
Kiosk/video Mix Jaka Kiosk 3.7 km
Bensin Shell Select Madlakrossen 1 km
Bensin Esso Tiger Tjensvollkrysset 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,7 %
Andel kvinner 55,3 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 45,2 år
Husholdninger med barn 17,6 %
Husholdninger uten barn 82,4 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1006
Område Personer Husholdninger
Kommune: Stavanger 132116 59839
Grunnkrets: Tjensvoll Felt A 559 345

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Avisannonse: kr 5250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Roger Westergård
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?