Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 11 400 000,- for kr 11 400 000,-

Velkommen til John Brandts vei 46! Halvpart av tomannsbolig på Nordberg i bilfritt boligtun

Fasade John Brandts vei 46. Tomannsbolig over 3 plan med hage, garasje og stort potensiale

Tomannsbolig over 3 plan - boligen til venstre på bildet.

Boligen har behov for oppgradering, men har et stort potensiale til å bli en flott familiebolig

Entré og trapperom i 1. etasje

Stort spisekjøkken med god plass til spisebord

Stort spisekjøkken med store arbeidsflater og god oppbevaringsplass

Inngang til stue fra enté

Stue med utgang til stor terrasseplatting og hage

Romslig stue med gode møbleringsmuligheter

Stue

Stor terrasseplatting utenfor stuen med gode solforhold og møbleringsmuligheter

Fra plattingen har du et lite trappeløp ned til hagen som er opparbeidet med prydbusker og gressplen

Separat WC i 1. etasje

Trapp

Kontor/stue 2. etasje

Fra kontor har du utgang til sørvendt terrasse på 5 kvm med lekker utsikt

Utsyn over Solvang Kolonihager

Og helt til Bunnefjorden!

Utsyn fra terrasse

Kontor/stue i 2. etasje

Soverom 2. etasje

Soverom 2. etasje

Soverom 2. etasje

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Kjellerstue

Peis i kjellerstue

Vaskerom i kjeller

1 av 3 boder i kjelleren på tilsammen 15 kvm

Boligen disponerer garasjeplass i felles garasjeanlegg

Flotte opparbeidede fellesområder

Koselige fellesområder i sameiet med flere sittergrupper og grøntområder

Planskisse kjeller

Planskisse 1. etg.

Planskisse 2. etg.

Nordberg / Kringsjå - Solrik og barnevennlig 1/2 part av tomannsbolig med hage og garasjeplass. Oppussingsbehov.

John Brandts vei 46

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 500 000,-

Nordberg / Kringsjå - Solrik og barnevennlig 1/2 part av tomannsbolig med hage og garasjeplass. Oppussingsbehov.: Nordberg / Kringsjå - Solrik og barnevennlig 1/2 part av tomannsbolig med hage og garasjeplass. Oppussingsbehov.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 11 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 853,-
AREAL (P-ROM / BRA)
170 / 190 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Nordberg i Oslo. Området har vesentlig villa- og småhusbebyggelse og er å anse som et svært attraktivt. Fra eiendommen er det nærhet til skoler, barnehager, bussholdeplass og T-banestasjon, samt gode servicetilbud på Nordberg og Tåsen senter.

Eiendommen ligger i gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder i marka. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane og treningssenter, m.m. På veien mot Sognsvann passerer du Norges Idrettshøyskoles fasiliteter og idrettsanlegg. Her har også Ski- og Fotballklubben Lyn klubbhus. IL Koll har klubbhus på Kollbanen ved Nordberg kirke.

I tillegg byr Nordberg Tennisklubb på fire baner, hall og klubbhus. Sognsvann byr på bademuligheter, grilling og strandvolleyball, m.m. Rundt Sognsvann går det en populær løype på ca. 3,3 km som også er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Videre går det lysløype fra Sognsvann inn til koselige Ullevålseter. Ullevålseter har en tradisjonsrik kafé og er et knutepunkt for turveier, skiløyper og stier i den sørlige delen av Nordmarka.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til velrenommerte Kringsjå skole. Kringsjå skole er en barneskole bygget i 1995. Skolen ligger 500 meter unna boligen med bilfri skolevei helt frem.

Ungdomsskole:

Nordberg skole 0,5km (8-10 klasse).

Barnehager i nærheten:

Skogly barnehage (1-5 år) 0.6 km

Frydenhaug barnehage (1-5 år) 0.7 km

Klossen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen. Se også vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Ta til venstre inn Nordbergveien deretter høyre opp John Brands vei. Parker på felles gjesteparkering. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 500 000,-

Felleskostnader

Kr 1 853,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1986

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

170m2

Bruksareal

190m2

Tomt

19497m2

KR-kode

4018171

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

John Brandts vei 46, 0860 Oslo.

Gnr. 51, bnr. 75, snr. 13 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 19.497 kvm som er fellesareal. Tomten er ikke seksjonert, men seksjonen disponerer en egen tomt med gruslagt inngangsparti, terrasseplatting og en hage bestående gressplen, prydbusker og hekk. Ellers er fellestomten til sameiet bestående av asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, pydbusker og trær.

Parkering

Boligen disponerer parkering i felles garasjeanlegg. I garasjeanlegget er det lagt klart for oppkobling til lading av el-bil. Det er ikke montert selve ladestasjen, men trukket strøm frem til plassen slik at ny eier har muligheten til å etablere ladestasjon. Gode muligheter for gjesteparkering ved inngangen til John Brandts vei, samt utenfor garasjeanlegget. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 221 kvm

Totalt bruksareal: 190 kvm

Totalt primærrom: 170 kvm

Primærrom:

Bolig:

-1. etasje (kjeller) 44 kvm: Bad/vaskerom, kjellerstue og trapperom.

1. etasje 63 kvm: Stue, trapperom, kjøkken, vindfang og seperat wc.

2. etasje 63 kvm: Bad, stue/kontor og 3 soverom.

Sekundærrom:

Bolig:

-1. etasje 15 kvm: Bod 1, bod 2, bod 3.

1. etasje 5 kvm: Utvendig bod.

I tillegg har boligen et kaldtloft med mulighet for lagring. Gulvarealet på loftet er ca. 50 m2. Arealet er ikke målbart og tatt med i det totale arealet grunnet lav takhøyde.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og 3:

TG 3:

Gulv i kjeller: Parketten bærer preg av bruksslittasje, og langs badet har gulvet gått opp i limingen. I kjellerstuen er det to svimerker i parketten.

Peis i kjellerstuen: Avstanden fra peis og til brennbart gulv er mindre enn 30 cm som er minstekravet. Det er et synlig svimerke på gulvet som understreker viktigheten med dette. Det må derfor legges en brannsikker plate foran peisen. Denne platen må formes rundt peisen slik at det ikke blir glippe mellom peis og plate.

Bad i kjeller: Badet er fra 1987 og har utløpt den anbefalte brukstiden. Det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) under flere av flisene, og enkelte har løsnet. Rammen til slukristen er løs. Det er ingen synlig membran tilknyttet til sluket. Eier informerer om at varmekablene er defekte.

I tilstandsrapporten er det ytterligere 11 punkter som omfatter tilstandsgrad 2 som alle interessenter må sette seg inn i. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til John Brandts vei 46!

En attraktivt beliggende halvpart av tomannsbolig over 3 plan på Nordberg med nydelig utsikt over Solvang Kolonihager og videre ned mot sjøen. Boligen har behov for oppgradering, men har et stort potensiale. Beliggenheten innerst i John Brandts vei, som her er bilfri og omkranset av grøntområdet, turstier og lekeplasser for barn, oppleves som rolig og meget barnevennlig. Fra boligen har du bilfri gangvei til Kringsjå barneskole og uendelig med turmuligheter i marka. Boligen består idag av 3 soverom, stue, kjellerstue, 1 bad, 1 separat wc, 1 vaskerom, stort spisekjøkken, et kontor/stue, samt gode oppbevaringmuligheter i 3 boder i kjeller. Disse boligene er sjeldent til salgs, så denne muligheten må du ikke gå glipp av!

1. ETASJE:

Entré:

Entré med plass til oppbevaring av yttertøy og skohylle, samt innebygd speildørsgarderobe med god plass.

Kjøkken:

Stort og koselig spisekjøkken med vinduer på to sider som slipper inn mye lys. Her har du god plass til stort spisebord med plass til hele familien. Kjøkkenet består av kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Frontene ble forøvrig skiftet i 2016. Benkeplate av laminert spon med stålkum og ett-greps blandebatteri, lys under overskap og fliser mellom over- og underskap. Integrert i innredningen er stekeovn (2018), induksjon platetopp (2018) og kjøl/frys. Nisje til oppvaskmaskin. Ventilator over platetopp (1987).

Stue:

Stort oppholdsrom med god plass til ulik møblering. To store vindusflater og balkongdør som vender mot syd med utsyn over Solvang Kolonihager. Fra stuen har du utgang til terrasseplatting og hage.

Terrasse:

Utgang til stor sørvendt terrasseplatting på 27 m2. Her har du god plass til utemøblement og grill og har et flott utsyn og gode solforhold. Plattingen har en liten trapp ned til hagen som er opparbeidet med busker og gressplen. Her har du sol fra ca. 10-19:30 om sommeren iht. selger.

Separat WC:

Separat WC-rom fra byggeår med flislagt gulv og tapetserte vegger. Gulvmontert toalett og vegghengt servant.

2. ETASJE:

Soverom:

I andre etasje har du tre soverom, alle med plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Kontor/stue:

I andre etasje er det åpne rommet idag innredet som et kontor med god plass til skrivepult og dokumenthyller. Dette rommet kan enkelt gjøres om til det fjerde soverommet om dette skulle være ønskelig. Fra kontoret har du utgang til sørvendt balkong på 5 m2, med gode solforhold og utsikt til Bunnefjorden.

Bad:

Stort flislagt bad med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne, frittstående boblebadekar og servantskap. Sluk plassert i dusjsonen og under servanten.

KJELLERETASJE:

Kjellerstue:

Stor kjellerstue med peis med gode møbleringsmuligheter.

Bad kjeller:

Flislagt bad/vaskerom med varmekabler i gulv (defekte) og opplegg til vaskemaskin. Badet er utstyrt med dusjhjørne og vegghengt utslagsvask. Hovedsluk er plassert under utslagsvasken. Hjelpesluk er plassert i dusjsonen. Varmtvannsbereder på ca. 300 l. fra 2006.

Boder:

Kjelleretasjen inneholder tre boder på tilsammen 15 m2 med gode oppbevaringsmuligheter.

Boligen har forøvrig et kaldtloft med tilgang fra trapp i 2. etasje. Gulvarealet er på 50 m2 og har gode lagringsmuligheter.

Diverse:

Vinduer: Vinduer fra 1985 utført med 2-lags isolerglass. Kjellervinduer fra 1985 utført med 2-lags isolerglass.

Dører: Balkongdør fra 1985 utført med 2-lags isolerglass.

- Romhøyde i kjellerstuen er 2,11 meter og romhøyde i stue er 2.39 .

- Murt peis med peisinnsats i kjellerstuen.

Gulv:

2.etg: Furugulv på soverommene fra byggeår. 3-stavs eik parkett i stuen/kontoret (2015).

1. etg: 3-stavs lys eikeparkett på kjøkkenet (2015), ellers 2-stavs eikeparkett fra byggeår.

Kjeller: Parkett i trapperom og kjellerstue.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i kjeller (minus to av bodene) og varmekabler i gulv på badene (varmekablene på badet i kjeller er defekte). Murt peis med peisinnsats i kjellerstuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1986.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Iht. originale byggetegninger var dagens separate toalett i 1. etasje plassert i en del av dagens kjøkken. Se vedlagte byggetegninger lengre bak i prospektet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr: 54115, tinglyst 29.10.1984, type heftelse: Bestemmelse om adkomstvei. Servitutten sier at eiendommene med gr. 51 bnr. 76-81 har brukrett til kjørbar adkomstvei med 4 meter bredde fra vei 1166 over gnr 51, bnr 75 (denne eiendommen). Veien er vist med blå farge på kart. Dokumentet kan fås av megler.

Dagboknr: 3952, tinglyst 22.01.1998, type heftelse: Betsemmelse om gjerde, vann og kloakkledninger. Servitutten sier blant annet at kommunen har rett til å legge/ha liggende ledninger, kummer o.l i eller over den ubebygde delen av tomten. Kommunen har rett til adkomst til sine anlegg for vedlikehold.

Dagboknr:14221, tinglyst 12.03.1998, type heftelse: Grensejustering.

Dagboknr: 675672, tinglyst: 28.12.1984, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-4019 datert 26.11.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet John Brandts vei sameierforening, med sameiebrøk 1/55.

Sameiet består av 55 seksjoner.

Forretningsfører er USBL, sr@usbl.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Fellesformue pr. 31.12.2017: 9.465,-

Fellesgjeld pr. 31.12.2017 (kun leverandørgjeld): 2.309,-

Foretatt påkostninger de senere år:

- Oppgradering av fellesarealer

- Brannsikring i fellesgarasjene

- Tilrettelegging for elbillading i felles garasjeanlegg. Hver seksjonseier må stå for montering og betaling av selve boksen. Hittill har kostnadene på dette hvert på 19.000,- pr. seksjon.

Planlagte påkostninger:

- Iht. samtale med styreleder 27.08 er det ikke planlagt noen store oppgraderinger.

Info fra vedtekter:

Foreningen kan treffe vedtak om bruk av farger ved utvendig oppussing.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader er kr. 1.853 pr. måned. Felleskostnadene inkluderer:

Felleskostnader 871,-

Vann- og avløp 630,-

Renovasjonsbeholder 253,-

Garasjeutgifter 45,-

Stansplassgabyr renovasjon 38,-

Feie- og tilsynsgebyr 16,-

Felleskostnadene blir iht. styreleder justert ca. 2 ganger pr. år iht konsumprisindeksen og ble sist justert 01.01.2018

Eiendomsskatten er kr 10.745,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.900,- pr. år. / 17.850 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Kjøper må tegne abonnement på eget ansvar.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører: 5.650,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.794.372,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Solvang
Kirkesogn Nordberg

Steder i nærheten

Fjellbirkeland studentby 0.7 km
Studentbyen 0.7 km
Idrettshøgskolen 1 km
Toppidrettssenteret 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.4 km
Sentralstasjon Oslo S 7.3 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 3 km
T-bane stasjon Kringsjå T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Rikshospitalet 1.8 km
Bussholdeplass Nordbergveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Toppidrettssenteret 1 km
Idrettsanlegg Norges idrettshøgskole 1.1 km
Treningssenter Elixia Ullevaal Stadion 1.7 km
Treningssenter Stamina Nimi Ullevaal 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Kringsjå skole (1-7 kl.) 0.5 km
Tåsen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Korsvoll skole (1-7 kl.) 1.9 km
Berg skole (1-7 kl.) 2.6 km
Nordberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.5 km
Blindern videregående skole 1.5 km
Nydalen videregående skole 3 km

Barnehager

Skogly barnehage (1-5 år) 0.6 km
Frydenhaug barnehage (1-5 år) 0.7 km
Klossen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ullevaal Sentrum 1.7 km
Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 1.9 km
Postkontor Kiwi Kringsjå 0.9 km
Postkontor Coop Mega Ullevål 1.7 km
Apotek Apotek 1 Ullevaal Stadion 1.8 km
Apotek Sykehusapoteket ved Rikshospitalet 1.8 km
Vinmonopol Ullevål Stadion Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Vinderen Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Kiwi Kringsjå 0.9 km
Dagligvare Meny Kringsjå 1 km
Kiosk/video Narvesen Ullevål Stadion 1.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Tåsen 2.1 km
Bensin Esso Tiger Sogn 1.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Tåsen 2.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 40,7 %
Gj.snittalder kvinner 42 %
Husholdninger med barn 32,4 %
Husholdninger uten barn 67,6 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 1954
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Solvang 850 410

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?