Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 100 000,- for kr 9 100 000,-

Flott halvpart horisontadelt tomannsbolig med god standard og hage. Barnevennlig og sentral beliggenhet.

Boligen har en flott, skjermet og inngjerdet hage.

Det er eget inngangsparti til denne seksjonen. Ladepunkt for el-bil ved inngangsparti

Boligen holder en meget god standard og er i hovedsak pusset opp fra 2007 til 2016

Lys stue/spisestue med enstavs eikeparkett på gulv.

Stue/spisestue

Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget veranda med direkte nedgang til hagen

Romslig, skjermet og inngjerdet sydvestvendt hage

Stue med delvis åpen kjøkkenløsning

Moderne peisovn i stuen

Gjennomgående lyse flater og downlights i tak

Stue mot kjøkken

Meget pent kjøkken pusset opp i 2013 med kvalitetsinnredning fra Drømmekjøkkenet

Hvite glatte fronter og hvit Corian benkeplate og oppvaskkum

Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp med 5 kokesoner, kjøleskap og fryseskap.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Lekkert dusjbad pusset opp i 2016

Dusjhjørne med dusjvegg i glass. Vegghengt toalett

Servantskap med skuffer og overskap med speil og lys

Integrert lys i servantskap

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng

Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2 med plassbygget seng

Integrert skap på soverom 2

Plassbygget seng

Soverom 2

Entré/gang med trapp til boligens underetasje

Fliser på gulv i entré

Entré

Trappegang underetasje. Det er en rekke funksjonelle og smarte integrerte skap, hyller og reoler i hele boligen.

Trappegang underetasje

Innredet rom i underetasje. Eikeparkett på gulv og downlights i tak.

Innredet rom i underetasje

Kjellerstue

Kjellerstue

Kjellerstue

Kjellerstue

Romslig kjellerstue med flere soner. Flislagt gulv med gulvvarme

Kjellerstue

Kjellerstue

Wc pusset opp i 2016. Fliser på gulv med gulvvarme, veggehengt toalett og servantskap. Downlights i tak.

Stort og herlig vaskerom pusset opp i 2014. Innredning med overskap og benk med underskap og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Egen inngang via trapp fra utsiden.

Flislagt dusjnisje med dusjdør i glass. Flislagt gulv med gulvvarme.

Utvendig sportsbod i hagen

Jupiterjordet med lekeplass, fotballbane og klatretårn ligger rett utenfor boligen

Lekeplass på Jupiterjordet - nylig opprustet med nye lekeapparater

Jupiterjordet

Plantegning 1.etasje

Plantegning underetasje

Grefsen

Jupiterveien 33 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 700 000,-

Grefsen: Flott halvpart horisontadelt tomannsbolig med god standard og hage. Barnevennlig og sentral beliggenhet.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 8 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
131 / 147 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Halvpart horisontaldelt tomannsbolig over to plan med meget attraktiv beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger i trafikkstille gate uten gjennomfartstrafikk. Jupiterjordet med fotballbane og lekeplass ligger rett utenfor boligen.

Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, barnehager/skoler, matbutikker, marka og fotballbaner. Boligen ligger rett ved Grefsenplatået med grønnsakshandel, restaurant og 7/11. Søndagsåpen Joker kun et par minutter gange fra boligen.

Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. 1 minutt gange til trikkeholdeplassen Grefsenplatået der trikk 11 og 12 stopper. Buss 22 og 25 i Kjelsåsveien rett i nærheten av boligen. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.

Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann, Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg og Langsetløkka som er et flott utgangspunkt til marka både sommer som vinter.

Myrerjordet ligger også i nærområdet og er en stor, grønn "lunge" med tilbud til både store og små. Her er det flere gressbaner, kunstgressbane, tursti, treningsapparater og en sandballbane.

10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur/busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge i et aktivt miljø.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Grefsen barneskole (1-7 trinn) og Morellbakken eller Engebråten ungdomsskole (8-10 trinn). Det er gangavstand til alle skoler. Flere private og kommunale barnehager i nærområdet som blant annet FUS Grefsenlyst bhg i Grefsenkollveien 14 samt Læringsverkstedet Grefsen terrasse bhg i Grefsenkollveien 12. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Følg Grefsenveien mot Kjelsås fra Storo. Jupiterveien går av til høyre fra Grefsenveien og boligen ligger på venstre side etter ca 50 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 700 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1948

Soverom

3

Primærrom

131m2

Bruksareal

147m2

Tomt

612m2

KR-kode

4117157

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jupiterveien 33 A, 0489 Oslo

Gnr. 73, bnr. 568, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 612 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal men det er via vedtektene gitt eksklusiv bruksrett mellom seksjon 1 og 2. Seksjon 1 benytter seg av arealet i front av boligen som vist på kart vedlagt salgsoppgaven.

Parkering

Det er skriftlig avtale mellom seksjon 1 og 2 at denne seksjonen bruker parkeringsplass ved inngangspartiet til denne seksjonen. Det er montert ladepunkt for el-bil som tilhører denne seksjonen. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er også offentlig ladeplass for el-bil i Grefsenveien rett ved innkjøringen til Jupiterveien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 168 kvm

Totalt bruksareal: 147 kvm

Totalt primærrom: 131 kvm

Primærrom:

1.etasje: Hall m/trapp, bad/wc, stue med utgang balkong, kjøkken og 2 soverom: 71 kvm

Underetasje: Trapperom, innredet rom , kjellerstue, dusj/vaskerom, wc: 60 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod: 16 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.12.2017 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Underetasjen ble av tidligere eier innredet men ikke bruksendret og er derfor ikke godkjent for varig opphold. Takhøyde i underetasjen er mellom 1.95-2 meter. Rommene i underetasjen er i henhold til byggetegninger godkjent som peisestue, boder, matbod og vaskerom. Tidligere eier etablerte også trappenedgang til vaskerom i undertasjen. Dette ble ikke byggemeldt og det er usikkert om dette vil kunne bli godkjent da det ikke er overskytende utnyttelsesgrad på tomten. Byggetegninger fra 1947 er vedlagt salgsoppgave.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv.Boligen ble drenert om ca 2004. Bindingsverk i bærende konstruksjoner og yttervegger utvendig kledd med liggende og beiset trepanel. Boligen ble utforet, etterisolert og pålagt ny kledning i ca 2004. Vinduer med trerammer og isolerglass produsert i ca 2004. Trebjelkelag mellom etasjene. Ekstra støyisolert mellom 1.etg og 2.etg ifbm oppussing av seksjon 2 i 2012. Saltak i trekonstruksjon med rupanel som undertak. Tak ble tekket om med ny underpapp, sløyfer, lekter og takstein i 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og oppusset og har gjennomgående fått TG1 på de fleste bygningsdeler. Det er gitt TG2 på noen bygningsdeler basert på alder, mens det er gitt TG2 på trapp mellom etasjene pga manglende rekkverk/håndløper og innvendig himling i bod som er plastet men ikke kledd inn.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen og innholdsrik halvpart tomannsbolig over to plan beliggende i et barnevennlig og sentralt område. Boligen er godt vedlikeholdt og har de senere årene blitt oppgradert/oppusset og fremstår i meget god stand. I 2010 ble det bygget på et nytt inngangsparti for 2.etasje slik at begge boligene nå har separat inngang.

De fleste overflater er pusset opp/modernisert fra 2007 og frem til i dag. Nytt bad i 1.etasje og wc i underetasjen i 2016, vaskerom i kjeller pusset opp i 2014, nytt kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer i 2013, nytt gulv i kjøkken, stue og soverom samt overflater malt i 2013. Nytt yttertak i 2013. Bygget ble utforet, etterisolert og pålagt ny kledning, samt drenert på nytt ca 2004.

Boligen har en innholdsrik planløsning og det er en rekke funksjonelle og smarte integrerte skap, hyller og reoler i hele boligen. Ladepunkt for el-bil ved inngangsparti. Dette er en bolig du kan flytte rett inn i!

Inneholder:

1.etasje:

Entrè/hall med fliser på gulv ved inngangsparti. Enstavs eikeparkett ellers. Plassbygget skoskap i entré. Fra entré/hall er det trapp ned til underetasjen.

Soverom med eikeparkett på gulv og malte flater ellers. Plassbygget seng og integrerte skap på soverom.

Lekkert dusjbad pusset opp i 2016. Mikrosement på gulv og fliser på vegg. Dusjhjørne med dusjvegger i glass, vegghengt toalett og servantskap med skuffer. Downlights i tak.

Meget pent kjøkken pusset opp i 2013 med kvalitetsinnredning fra Drømmekjøkkenet. Hvite glatte fronter og hvit Corian benkeplate og oppvaskkum. God skap- og benkeplass på kjøkkenet. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp med 5 kokesoner, kjøleskap og fryseskap.

Romslig stue/spisestue med god plass til stort spisebord og sittegruppe. Enstavs, lysoljet eikeparkett på gulv og malte flater ellers. Moderne peisovn som gir god varme på ekstra kalde dager.

Romslig hovedsoverom med enstavs, hvitoljet eikeparkett på gulv og malte flater ellers. Skyvedørsgarderobe.

Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt og delvis overbygget terrasse på 16 kvm. Fra terrassen er det trappenedgang til en inngjerdet sydvestvendt hage med plen og en stor sportsbod.

Underetasje:

Trappegang med smarte integrerte løsninger/bod under trapp.

Fra trappegang er det inngang til et innredet rom som brukes som boligens soverom 3. Parkett på gulv og malte flater ellers. Downlights i tak. Rommet er ikke bruksendret og er ikke å anse som godkjent for varig opphold.

Wc pusset opp i 2016. Fliser på gulv med gulvvarme, veggehengt toalett og servantskap med speil og overlys.

Stor kjellerstue med flere soner. Fliser på gulv med gulvvarme og malt panel på vegg. Kjellerstuen har plassbygde skap, bokhylle og tv-skap. Downlights i tak.

Meget pent og romslig flislagt vaskerom pusset opp i 2014. Flislagt dusjnisje med dusjdør i glass. Benk med underskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utvendig trappenedgang til vaskerom.

Fra kjellerstuen er det inngang til en meget romslig bod på 16 kvm under terrassen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Elektrisk gulvvarme på bad, vaskerom og i kjellerstue. Moderne peisovn montert i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1948. Det er ikke funnet midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra byggetidspunkt.

Tidligere eier innredet underetasjen med wc, soverom og kjellerstue. Dette ble ikke bruksendret så soverom i u.etasjen er ikke å anse som godkjent for varig opphold. Underetasjen er i følge byggetegninger godkjent som matboder, boder, peisestue og vaskerom. Terrassen er utvidet i ettertid, men det foreligger ingen byggesak på det, men terrassen vises på seksjon 2 sin byggesak ifbm påbygging av eget inngangsparti gjort i 2010.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet noen eldre servitutter vedr vei, vann- og avløpsledninger. Jupiterveien 33 B har adkomstrett samt rett til å legge vann-/avløpsledninger over denne eiendom. Tinglyst seksjonering med bestemmelse om tilleggsdel.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 1/2.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, sist revidert 12.06.2013 og 17.03.2015.

Som vist på vedlagte reguleringskart er det et pågående planforslag om utvikling av torg på Grefsenplatået mellom Grefsenveien 105 og 107 med tilliggende parkanlegg med grusbane/skøytebane ved innkjørselen til Jupiterveien og inn mot Jupiterjordet (Sverre Enevolds plass). Se saksnr. 201600298 hos plan- og bygningsetaten i Oslo kommune for mer informasjon.

Utsnitt av plan og sist kjente kart for planforslaget ligger vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

April 2017 eller etter nærmere avtale.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.330,- for sameiet for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Dette betales med 1/2-part (kr. 6.665,-) pr. seksjon.

Eiendomsskatten er kr 6.438,- for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25.000 kwh. pr. år.

Sameiet er forsikret gjennom WaterCircles Forsikring og har en forsikringspremie på kr 10.559 for 2017. Dette fordeles med 1/2-part (kr. 5.279,50) pr. seksjon.

Boligen er tilknyttet Altibox/Viken Fiber. som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Avtalen kan videreføres/overtas av ny eier hvis ønskelig.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Avtalen kan videreføres/overtas av ny eier hvis ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.918.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?