Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 055 000,- for kr 2 055 000,-

Fasade

Fasade

Bakgården

Stue

Stue

Stue

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Hall

2.etg. i uthuset

Bakgården

Bakgården

Plantegning 3D

Nær sentrum/Indre Havn

Kamfjordgata 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 050 000,-

Nær sentrum/Indre Havn: Innholdsrik halvpart av tomannsbolig - 2 Soverom

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 050 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 104 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger attraktivt og sentralt til i et område av byen som er under stadig utvikling, vis a vi Kilen Brygge. Det er gode solforhold hele dagen. Det er kort vei til alle byens sentrumsfunksjoner og et steinkast fra brygga med blant annet flere restauranter.

Meget sentral og populær beliggenhet kun "et stenkast" fra selve bykjernen. Dette området er et spesialområde med bevaring/historisk og antikvarisk verdi. Her er bebyggelsen godt ivaretatt og de fleste bygg er modernisert/restaurert de senere år. Like i nærheten av eiendommen finner man en sti opp til Brydedammen og Preståsen, en av byens flotte grønne lunger. Her har man flotte turområder og utsiktspunkter. Ellers ligger alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Få min. gange ned til indre havn hvor man har et yrende liv på sommerstid. Den berømte fiskebutikken, Brd.Berggren, ligger også her nede.

Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Byskolen barneskole, Ranvik ungdommskole og flere barnehager i nærheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta utgangspunkt i Park Hotell og kjøre strandpromenaden frem til hvalfangermonumentet, fortsett rett frem i rundkjøringen, deretter til Tollbugaten som går over i Kilgata. Passer Thor Dahl bygget som ligger på høyre hånd. Kjør frem til første rundkjøring hvor man tar til venstre inn Kamfjordgata. Huset ligger med en gang inn til venstre, rett bak en kommunal lekeplass. Hvitmalt hus med stakittgjerde mot vei

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 050 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1900

Soverom

2

Primærrom

76m2

Bruksareal

104m2

Tomt

387m2

KR-kode

2217106

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kamfjordgata 12, 3217 Sandefjord

Gnr. 175, bnr. 106, snr. 2 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 387 kvm. Dette er en gammel oppmåling så arealene kan avvike noe.

Meget pen opparbeidet hagetomt med bra solforhold hele dagen. Leilgheten disponerer egen uteplass i bakgården som er godt skjermet for innsyn.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 105 kvm

Totalt bruksareal: 104 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Primærrom:

1.etg.: Gang.: 4 kvm

2.etg.: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.: 72 kvm

Sekundærrom:

25 kvm

De oppgitte arealer er hentet fra takst/boligsalgsrapport datert 04.05.2017 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. vedlagte boligsalgsrapport opprinnelig oppført i tømmer, men er i ettertid kled med tømmermannspanel. Grunnmur av eldre steinblokker. Takstein på tak.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, herunder krav til varig opphold, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende.

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises til vedlagte boligsalgsrapport.

Standard

Leiligheten holder en normal god standard og har en praktisk planløsning. På gulver er det for det meste parkett og laminat, veggene har panel og tapet.

Kjøkken med god skap- og benkplass. Plass til spisebord på kjøkken. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med belegg på gulv og våtromstapet på veggene. Servant i innredning, dusjnisje, wc og opplegg til vaskemaskin.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Feiervesenet kan mangle opplysninger på dette feieobjektet. Kontakt evt. feier Christin Forsmann, tlf: 95764183.

Ferdigattest

Eiendommen er i brukt til boligformål.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

I tillegg er det tinglyst 1 heftelse den 07.06.1893, med dagboknr. 900037. Dokumentet er eldre og har ikke blitt innhentet da den antas å kun ha historisk betydning, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar således ansvaret for servitutten.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan 19820002 - Grønli datert 31.03.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert.

Kommuneplanens arealdel til: boligformål 22.05.2014.

På kommuneplanens arealdel vedtatt 2014 omfattes eiendommen av hensynssone for springflo. Det er knyttet utfyllende bestemmelser til sona.

Kilenområdet er i en transformasjonsprosess og området er ennå ikke ferdig utbygd i tråd med gjeldende reguleringsplan. Det er varslet oppstart av reguleringsarbeid for eiendommen gnr.,175/139 m. fl. på Kilen Brygge. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny boligbebyggelse med boligrelaterte servicefunksjoner. Planen medfører endrete byggegrenser, noe bygging på sjøarealene og økte byggehøyder.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.304,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Selger opplyser at det pr.d.d. ikke foreligger ordensregler eller vedtekter for sameiet og at det heller ikke innbetales noen mnd. fellesutgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år.

Eiendommen er forsikret i IF.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv og kostnadene for dette finner du på www.sandefjordbredbånd.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.102.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Budgivere forplikter seg til å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i avhendingsloven. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det vil ved kjøp av eiendommen bli tegnet boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring AS, med mindre det gis beskjed om at dette ikke ønskes. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel og det er frivillig å tegne forsikringen. Les mer om forsikringen på www.help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Nettgebyr: kr 4.750,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?