Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 13 350 000,- for kr 13 350 000,-

Fasade

Gårdsplass belagt med belegningsstein. Varmekabler i trappen

Inngangsparti og koselig uteplass med morgensol

Entré med garderobeskap. Flislagt gulv med gulvvarme

Entré

Prasktisk vaskerom til høyre når du kommer inn i entréen

Stort familiebad

Soverom

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Hovedsoverom

Soverom med utgang til uteplassen

Sittegruppe og lekestativ. Det er montert en regulerbar levegg ved enden av terrassen

Markterrasse

Uteplass

Fasade/uteplass

Trappegang 2.etasje

Stue

Det er mulig å etablere toalettrom i området ved kommoden til venstre i bildet

Stue

Stue

Lys stue med god plass til sofagruppe og spisestue

Spisestue

Plass til langbord i forlengelsen av kjøkkenet

Kjøkken med masse skap- og benkeplass

Kjøkken

Fin loftstue med utgang til takterrassen

Loftstue med utgang til terrasse

Lys loftstue med glassvegg mot trappen

Lys loftstue

Fantastisk takterrasse

Fantastisk takterrasse, hage og 2 parkeringsplasser!

Herlig takterrasse med terrassevarmer og stor markise

Utsikt fra takterrassen

Fra takterrassen er det utsikt over hustakene i nabolaget og man ser Holmenkollen og inn mot Maridalen

Kveldsbilder

Kveldsbilde fra terrassen

Nordlys sett fra takterrassen

Nordlys sett fra takterrassen

Teknisk rom i underetasjen

Garasje med plass til to biler samt lagring. Inngang til bolig fra garasjen

Entré "hybel"

Hybel - stue/kjøkken (kjellerstue). Leies ut for kr 11.000,- pr. mnd.

"Hybel", stue/kjøkken

"Hybel", stue/kjøkken

"Hybel", "soverom"

Hybel - innredet rom

"Hybel", bad med dusjnisje. Luke til lagring under trapp

detalj, stue

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Alternativ skisse med wc i 2.etasje

Planskisse 3.etasje

Planskisse underetasje

Grefsen/Kjelsås

Kapellveien 133 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 13 500 000,-

Grefsen/Kjelsås: Vertikaldelt funkisbolig fra 2002 med fantastisk takterrasse. 2 x p-plass og kjeller med egen inngang

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 13 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
206 / 221 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget god beliggenhet i ettertraktet villastrøk på Grefsen med kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler og butikker. Fredelig, barnevennlig og solrikt. Kort vei til Maridalen med rekreasjonsmuligheter sommer og vinterstid, og Grefsenkollen med Trollvann, alpinanlegg og akebakke. Bademuligheter på Frysja og Stilla som renner rett ifra Maridalsvannet. Kort vei til Grefsen barneskole, Engebråten ungdomsskole, samt flere barnehager. Kort vei til Storo Shoppingsenter og Nydalen med bl. annet høyskolen B.I. Kollektivforbindelse med trikk fra Grefsenveien. Tog fra Kjelsås eventuelt Grefsen stasjon. Nærmeste T-bane fra Storo.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole og Engebråten ungdomsskole. Grefsen barneskole ble gjenåpnet etter omfattende rehabilitering og nybygging, høsten 2014. Det ble også bygget en ny, flott flerbrukshall til glede for elevene og nærmiljøet. Like før jul kunne skolen avsløre at de er blant de beste i landet på nasjonale prøver.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 13 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2002

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

206m2

Bruksareal

221m2

Tomt

640m2

KR-kode

411759

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kapellveien 133 B, 0493 Oslo

Gnr. 73, bnr. 194, snr. 1 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 241 kvm

Totalt bruksareal: 221 kvm

Totalt primærrom: 206 kvm

Primærrom:

1.etasje: 67 kvm - Bad, vaskerom, 3 soverom, entré.

2.etasje: 67 kvm - Stue, kjøkken.

3.etasje: 20 kvm - Tv-stue.

Underetasje: 52 kvm - Bad, stue/kjøkken, gang, gang m/trapp, 2 "soverom".

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.06.17 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud.

Tomten

Eiet tomt på 639,2 kvm. totalt for begge seksjoner. Det er avtalt bruk av tomt via sameieavtale med tilhørende kartskisse. Snr. 1 har disponerer en stor hellelagt markterrasse samt noe plenarealer med blant annet huskestativ. Deler av uteområdet er avgrenset med levegg av tre mot snr. 2.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med støpt såle på antatt faste masser. Yttervegger i betongelementer med pussede flater på yttervegg og fasadefelt i Sibirsk lerk. Etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG) fra TG1-TG3 for bygningen. I denne rapporten er det ikke angitt TG3 og det er i hovedsak gitt TG1. Takstmannen gir TG2 for følgende deler av bygninger: Dreneringen ved inngangsparti til underetasjen da det er registrert noe fukt i vegg her. Det er også registrert fukt på vegg i tilstøtende "soverom" i underetasjen. Baderom er gitt TG2 som følge av at halvparten av forventet levetid er medgått. Det er målt normale fuktverdier som følge av daglig bruk av baderommene. Baderomsinnredningen er noe bruksslitt og det bør etableres bedre ventilasjon for badet i underetasjen. Vaskerommet i 1.etasje er gitt TG2 som følge av at halvparten av forventet levetid er medgått og at bedre ventilasjon bør etableres. Parketten gis TG2 da den er oppsprukket enkelte steder.

Eier kommenterer ellers at det kan bli liggende noe vann i garasjen mot vegg ved nedbør eller snøsmelting. Dan Blikk AS utbedrer i disse dager en skade på blikket på rekkverket på takterrassen. Det er nylig skiftet pumpe på anlegget for den vannbårne varmen av Askim Kjøleservice. Kjelsås Elektro har skiftet bryter til utvendig varmekabel og skiftet til ledlys i baderomshimling 1.etasje i 2017. Granrud Elektriske AS flyttet lysbryter i 3.etasje i 2014. Eier opplyser også at 2-3 bord/planker på takterrassen bør byttes.

Idar Egil Finstuen utførte drenering i 2012 og etablerte støttemur mot Kapellveien 133 A.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrik familiebolig oppført i 2002 med god beliggenhet.

Ute:

Eiendommen har oppkjørsel og gangarealer belagt med belegningsstein. Det er varmekabler i utetrappen og montert utebelysning. I tillegg er det klargjort med flere trekkerør hvis man ønsker mer utebelysning. Gangarelet er hekkbeplantet mot naboer og det er lagt selvvanningssystem i hekken.

På inngangsnivået er det flate partier og her har eier en hyggelig frokostplass med morgen-/formiddagssol. Eiendommen har rett til nødvendig adkomst med hageutsyr og liknende rundt snr.2 og frem til egen hage på vestsiden av huset.

Innvendig:

1.etasje:

Entré/trapperom med flislagt gulv. Det er montert garderobeskap og det er vannbåren varme i alle gulv i denne etasjen og det er parkettgulv i ask på alle rom unntatt våtrommene.

Til høyre, rett innenfor inngangsdøren, ligger vaskerommet. Praktisk plassering og et fornuftig utstyrt vaskerom med masse skap- og benkeplass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

3 gode soverom hvorav hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Det er montert elektrisk utvendig persienne på vindu mot vest. Parkett på alle 3 soverom og det er lagt lydisolerende matter under parkettgulvene her.

Det ene soverommet har utgang til hellelagt markplatting og hagen. Et stort uteområde med gode solforhold og det er montert en nedtrekkbar levegg mot nord. Eier har montert festeanordninger i tak over utgangen til hagen slik at det er mulig å montere seil/presenning slik at man kan ha hyggelige sammenkomster her selv på nedbørsdager.

Huskestativ er oppsatt på plenen og denne medfølger eiendommen.

Romslig familiebad med wc og stort, innfliset badekar med dusjvegg i glass. Baderomsmøbelet har godt med skapplass og det er også plass til frittstående høyskap. Downlightsbelsyning (LED) i himlingen.

2.etasje:

Trappegang med plass til en liten hjemmekontorløsning. Vannbåren varme i gulvene. Askparkett.

Stor stue- og kjøkkenetasje med god plass til langbord og stor sittegruppe. Det er også mulig å etablere et lite separat toalettrom i den delen av stuen (se vedlagte alternative skisse fra takstmannen). Stuen oppleves som lys og luftig med masse naturlig lysinnslipp fra vinduene og det er utgang til luftebalkong med utsyn over hagen. Det er montert elektrisk styrte utvendige persienner på stuevinduene mot vest.

Kjøkkenet har masse skapplass og god benkeplass som gjør dette til et godt arbeidskjøkken. Kjøkkenøyen gir også en fin avgrensning mot spisestuen og det er også lagt opp til en barløsning på øyen mot spisestuen. Innredningen er utstyrt med koketopp, komfyr, oppvaskmaskin, avtrekksvifte og det er montert glassplate på veggen bak kokeplatene. Downlights i kasse over kjøkkenvinduet som besørger ekstra god belysning samt belysning i vitrineskapene og under overskapene.

3.etasje:

En herlig tv-stue/ungdomsrom/kontor med store vindusflater som gir godt med lys. Det er montert en glassvegg mot trappen som gir ekstra god romfølelse og det er lagt skjult opplegg til høytalere. Glasshyller er montert i nisje ved trappen ut til terrassen og det er dype vindusposter med plass til planter/pyntegjenstander etc.

Takterrassen:

En fantastisk flott takterrasse på 45 kvm. Her er det sol hele dagen og det er god plass til sittegrupper, solsenger og gassgrillen. Det er montert downlights, varmelampe og montert en stor markise som kan trekkes langt ut slik at terrassen også kan nytes på kalde høstkvelder. Det er flott utsikt fra terrassen over hustakene i nabolaget og man kan se toppen av Grefsenåsen, Holmenkollen, Tryvann og inn til Kikut. Sol til ca. kl.22.30 om sommeren. Det er lagt varmekabel i takrennen og i nedløpet mot nord.

Underetasjen:

Teknisk rom.

Stor bod med utgang til garasjen. I garasjen er det plass til to biler plassert etter hverandre og det er i tillegg godt med lagringsplass. Fra garasjen er det også tilgang til et felles teknisk rom. Snr. 1 og snr. 2 har felles snøfreser, høytrykksspyler og stiger.

"Hybel":

Eier har omgjort deler av underetasjen til hybel. Denne er ikke godkjent av kommunen men fremstår i dag med to soverom (ikke godkjente), bad og en fin stue med kjøkken. Denne delen har egen inngang ved utvendig kjellertrapp og er leiet ut for kr 11.000,- pr. mnd. Leieavtalen opphører 01.07.17.

Det er vannbåren varme i denne delen også med unntak av de rommene som er innredet som soverom.

Oppvarming

Det er boret etter bergvarme og boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle gulv unntatt loftsstuen og de to innredede "soverommene" i underetasjen.

Det er pipeløp i huset, men det er ikke tilkoblet ildsted.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Parkering

Boligen disponerer parkering for 2 biler i felles parkering under terrassen/uteområdet. Det er i tillegg lagringsplass innerst i garasjen og det er montert hyllesystem som kan medfølge om ønskelig.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.03.2004.

Tillatelsen er gitt for deler av tiltaket og gjelder begge boenheter. Ifølge rapport om tilsyn under utførelsesfasen ble det registrert mindre vesentlige mangler som ikke var til hinder for brukstillatelsen og at det ifølge innsendt anmodning om midl.brukstillatelse var snakk om utvendige planeringsarbeider. Kommunen satte frist for utføring av gjenstående arbeider til 01.08.2004. Anmodning om ferdigattest ble ikke innsendt innen denne fristen. Byggesaken ble henlagt uten ferdigattest av kommunen 26.11.2007 da brukstillatelsen var eldre enn 3 år.

Det gjøres oppmerksom på at det er utført noen endringer etter siste godkjente byggetegning og etter at brukstillatelse er gitt.

- Utvendig trapp er plassert inn mot husets yttervegg. Denne har plassering mot nabo i nord på byggetegning. Det er etablert adkomst via dør fra garasjen til innvendig bod og det er etablert felles teknisk rom med adgang fra garasjen. Disse utvendige endringene er ikke meldt kommunen.

- To rom i underetasjen er innredet som soverom. Disse rommene er ifølge byggetegningene godkjent som redskapsbod og som teknisk rom. Disse to rommene er ikke søkt bruksendret og er således ikke godkjente soverom. Kjøkkenet i underetasjen er ikke byggemeldt. Baderommet i underteasjen er etablert uten at dette er meldt/søkt kommunen. Rommet er på byggetegningene vist som sportsbod.

Idar Egil Finstuen utførte drenering rundt boligen i 2012 og i den prosessen oppførte Finstuen også støttemuren mot Kapellveien 133 A. Denne er ikke omsøkt da utførende selskap, ifølge eier, mener at høyden på- og plassering av støttemuren er innenfor reglene om at støttemuren er unntatt søknadsplikt. Dette er ikke kontollert av megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 9 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr. 8672, tinglyst 1972, type heftelse: Bestemmelse om atkomstrett.

- Sydøstre parsell har bruksrett til nødvendig atkomst over nordvestre parsell frem til Kapellveien.

Dagboknr. 9993, tinglyst 1972, type heftelse: Erklæring

- Eier av gnr 73, bnr 194 forplikter seg til å forbinde eiendommens overvannsuttrekk til offentlig overvannsuttrekk når kommunen måtte forlange det.

Dagboknr. 60483 tinglyst 2002 type heftelse: Erklæring/avtale

- Kapellveien godkjennes inntill videre i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke tilbake godkjennelsen med den virkning at eier får plikt til å vederlagsfritt overdra og opparbeide vei inntill og langs tomta hvor den har sin adkomst og tilsvarende veien i effektiv veibredde inntill 6 m eksklusiv fyllinger og skjæringer.

Dagboknr. 64116 tinglyst 2002 type heftelse:Bestemmelse om vann/kloakkledn. Erklæring/avtale.

- Gnr 73, bnr 194 har tillatelse til å legge og koble seg til vann, avløpsvann og overvannsuttrekk under bakken i rør i felles adkomstvei over eier av gnr 73, bnr 826 sin tomt. Fremtidig vedlikehold fra felles påkoblingssted deles 1/3 på gnr 73, bnr 826 og 2/3 på gnr 73, bnr 194.

Dagboknr. 14112, tinglyst 1938, type heftelse: erklæring vedr vann og avløp.

- Eier av gnr. 73, bnr. 194 er ansvarlig for vann- og avløpsledningen på eiendommen og må etterkomme eventueller krav/pålegg fra kommunen.

Dagboknr. 909704 tinglyst 1934, type heftelse: Best. om vann/kloakkledn:

- Erklæringen inneholder bestemmelser om at det ble bevilget penger for tilknytning til vann-/avløp for tomter i Kapellveien og i sør til Saturnveien, mot at det ble betalt vannavgift. Kommunen skal ha rett til å å etterse ledningsnettet uten utgift for seg.

I tillegg er det tinglyst 2 servitutter i 1928 og 1924. Dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.06, sist revidert 12.06.13 og 17.03.2015. Det foreligger ny kommuneplan fra 2015 for Oslo - Oslo mot 2030.

Diverse

- Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr 13.051,- for snr.1 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det kommer én regning samlet for sameiet, som seksjonene deler likt seg imellom.

Eiendomsskatten er kr 12.096,- for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.500 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.885,-.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på hhv. kr 537,-og kr 478,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13.838.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsenplatået
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Grefsen kirke 0.9 km
Sverre Enevolds plass 0.9 km
Brekke bru 1.4 km
Nydalsbrua 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.2 km
Sentralstasjon Oslo S 7.5 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 1 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Grefsen stadion 0.6 km
Bussholdeplass Grefsen stadion 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Engebråten Idrettshall 0.6 km
Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 0.8 km
Treningssenter Stadion Fysio/Treningssenter 1.2 km
Treningssenter Avancia Xpress Kjelsås 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Grefsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Kjelsås skole (1-7 kl.) 0.9 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 0.6 km
Nydalen videregående skole 2 km
Blindern videregående skole 4.2 km

Barnehager

Engebråten barnehage (1-6 år) 0.4 km
Gullfisken familiebarnehage 0.5 km
Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torgbygget 1.8 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 2 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 0.7 km
Postkontor Coop Mega Nydalen 1.8 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 1.2 km
Apotek Apotek 1 Nydalen 1.8 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2 km
Dagligvare Coop Prix Marsveien 0.6 km
Dagligvare Coop Prix Midtoddveien 0.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.7 km
Kiosk/video Nypa Storkiosk 1.5 km
Bensin Shell Express Kjelsås 0.8 km
Bensin Circle K Storo 2.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 36,8 %
Gj.snittalder kvinner 37,9 %
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 1019
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Grefsenplatået 2190 900

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?