Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 200 000,- for kr 10 200 000,-

Lekkert enderekkehus fra 2013 med takterrasse, dobbelgarasje og mulighet for hybel

Entré med store fliser og gulvvarme

Entré med store fliser og gulvvarme

1. etasje byr på et moderne kjøkken og spisestue med direkte utgang til terrasse/hage

Kjøkken

Detalj kjøkken

Kjøkken

Detalj kjøkken

Spisestue

Kjøkken/spisestue

Stuen i 2. etasje med peisovn, direkte utgang til sydvendt balkong og adkomst til takterrasse

Stue i 2. etasje

Stue i 2. etasje.

Stue i 2. etasje

Sydvendt balkong på ca. 7 kvm

Gjesterom/kontor

Flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme

Flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme

Hovedsoverom med tilknytning til eget bad

Hovedsoverom med tilknytning til eget bad

Bad med lekre fliser og gulvvarme

Soverom som i dag blir brukt som garderoberom

Soverom som i dag blir brukt som garderoberom

Stor takterrasse på ca. 45 kvm med gode solforhold

Stor takterrasse på ca. 45 kvm med gode solforhold

Stor takterrasse på ca. 45 kvm med gode solforhold

Utsikt fra takterrasse

Stor takterrasse på ca. 45 kvm med gode solforhold

Stor takterrasse på ca. 45 kvm med gode solforhold

Kjellerstue med egen utvendig adkomst og røropplegg for montering av hybelkjøkken. Tilliggende kjellerstuen ligger innredet kjellerrom som benyttes som soverom og eget bad

Kjellerstue

Kjellerstue

Soverom

Soverom

Bad med lekre fliser og gulvvarme

Bad med lekre fliser og gulvvarme

Sydvendt hage med terrasse

Sydvendt hage med terrasse

Boligen har dobbelgarasje med elektrisk uttak for el-bil

Planskisse 1. etasje

Planskisse 2. etasje

Planskisse kjelleretasje

Nordstrand

Kaptein Oppegaards vei 10 J

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 500 000,-

Nordstrand: Lekkert enderekkehus fra 2013 med takterrasse, dobbelgarasje og mulighet for hybel

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 844,-
AREAL (P-ROM / BRA)
158 / 191 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et attraktivt og veletablert villaområde på Nordstrand, godt tilbaketrukket og skjermet fra vei. Eiendommen ligger på en høyde, med sol fra morgen til kveld og utsikt over nærområdet fra takterrassen. Særdeles barnevennlig beliggenhet, i et stille og rolig boligområde. Området byr på et trivelig miljø med mange barn og er et attraktivt bosted for familier som ønsker nærhet til et rikt frilufts- og fritidstilbud, kort reisevei unna sentrum. Nærhet til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og servicetilbud på bl.a. Sæter som tilbyr mange tjenestetilbud og butikker. Få minutters gange til nærbutikken Kiwi. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Få minutters gange til både buss i Nordstrandveien, trikk på Sæter og T-bane på Munkelia.

(se www.ruter.no for rutetider)

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Flotte badeplasser langs Bunnefjorden, hvor bl.a. Hvervenbukta, Katten og Nordstrand bad kun er en kort sykkeltur unna.

Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nærhet til Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Hallen rives i disse dager for å gi plass til ny hall.Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien. Nordstrand turn, dans, kor, speider m.m. Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen. Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien. Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall. Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen. Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt to Elixia sentre og Fresh Fitness på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området. I følge utdanningsetaten sogner Kaptein Oppegaards vei 10 J til nylig oppført Munkerud skole. Steinerskole i krysset Nordstrandveien og Solveien. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kaptein Oppegaards vei er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Postdamveien til Bakkerudveien. Adkomst til Kaptein Oppegaards vei fra Nordstrandveien via Postdamveien. Alternativt adkomst fra andre tilstøtende småveier til Kaptein Oppegaards vei. Kaptein Oppegaards vei 10 J ligger på en høyde på vestsiden av veien, inn en liten privat stikkvei mellom Postdamveien og Munkelia.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 500 000,-

Felleskostnader

Kr 1 844,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2013

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

158m2

Bruksareal

191m2

Tomt

3306m2

KR-kode

4417191

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kaptein Oppegaards vei 10 J, 1164 Oslo

Gnr. 181, bnr. 171, snr. 5 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 210 kvm

Totalt bruksareal: 191 kvm

Totalt primærrom: 157 kvm

Primærrom:

Kjelleretasje 58 kvm:

Trapperom, gang, vaskerom, bad, kjellerrom innredet som soverom, kjellerstue med opplegg for hybelkjøkken.

1. etasje 35 kvm:

Entré med direkte adkomst til garasje, stue/spisestue, åpen kjøkkenløsning og utgang til hage.

2. etasje 64 kvm:

Stue med utgang til balkong og takterrasse, 3 soverom, garderobe og bad.

Sekundærrom:

Kjelleretasje 6 kvm:

Bod og teknisk rom.

Dobbelgarasje 28 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.09.2017 utført av Einar Kirkeby, Takstkontoret Rosendal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 3.306 kvm som tilhører sameiet. Seksjonen har vedtektsbestemt bruksrett til hagen som ligger i naturlig tilknytning til boligen. Inngjerdet hage med port som er opparbeidet med terrasseplatting på ca. 16 kvm., plenareal og beplantning. Fellesarealer er opparbeidet med asfaltert adkomst og hekker.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport fra takstmann datert 14.09.2017 fundamentert på fjell. Grunnmur i bindingsverk med sprøytebetong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig trekledning som er malt/beiset. Oppforet flatt tak som antagelig er tekket med pvc, folie membran. Fall til innvendig gradrenne. Taket er utført som en takterrasse med terrassebord på tilfarere og rekkverk i stål som er festet på gesimskasse. Frostet og klart glass.Vinduer i trerammer med isolerglass, energiglass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Moderne enderekkehus med god standard fra 2013. En innholdsrik bolig med en god planløsning og mulighet for hybel. Lys og romslig bolig med flere vindusflater som gir mye naturlig lys.

1. etasje består av hovedinngang/entré med direkte tilknytning til egen dobbelgarasje med automatisk portåpner og elektrisk uttak for el-bil. Videre inneholder 1. etasje stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Tidsriktig hvit kjøkkeninnredning fra tysk produserte Rational med laminat benkeplate med nedfelt stålkum, lys under overskap og ventilator i stål. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/frys følger boligen. Utgang til terrasseplatting og hage fra stue/spisestuen. I hagen er det terrasse på ca. 16 kvm, levegg mot nabo, hekk, hageport og skiferbelagt trapp ned til kjeller.

2. etasje inneholder stue, samt gang som fører til 3 soverom, 2 bad, hvorav det ene badet er tilknyttet hovedsoverom. Badet som er tilknyttet hovedsoverommet er

utstyrt med baderomsinnredning, servant, speil, vegghengt toalett samt dusjnisje med glassdører. Bad tilknyttet gang er utstyrt med baderomsinnredning, speil, vegghengt toalett og dusjnisje med badekar og glassdører. Flislagt gulv med varmekabler på begge badene. Et av soverommene blir i dag brukt som eget garderoberom. Lys stue med peisovn og utgang til balkong på ca. 7 kvm, samt adkomst til takterrasse. Trapper til takterrassen i treverk, med rekkverk i stål og glass. Stor takterrasse på ca. 45 kvm med gode solforhold og fritt utsyn til nærområdet. På takterrassen er det delevegg mot øst i glass og ekstra utelys. Det er også vannuttak på takterrassen.

Kjelleretasjen inneholder gang med rikelig garderobeplass, 2 boder og et praktisk vaskerom. Vaskerom er utstyrt med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberederen er også plassert i rommet. Døradkomst fra gangen til romslig kjellerstue med egen utvendig adkomst og røropplegg (vann- og avløp) for montering av hybelkjøkken. Tilliggende kjellerstuen ligger innredet kjellerrom som benyttes som soverom og eget bad. Bad med opplegg for vaskemaskin, baderomsinnredning, servant, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjnisje med glassdører. Gulvvarme i hele kjelleretasjen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisk oppvarming og peisovn i stuen i 2.etasje. Gulvvarme i éntré, på badene og i hele kjelleretasje.

I boliger er det også installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje som er tilrettelagt for utleie (hybel) er lovlig for beboelse (gjelder kjellerstuen), men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Rom innredet som soverom er ikke godkjent for varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Parkering

Dobbelgarasje integrert i boligens 1.etasje med automatisk portåpner og strømuttak for el-bil. Direkte innvendig adkomst fra garasjen til boligen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.02.2014.

Det gjøres oppmerksom på at rom i kjelleretasjen som er innredet som soverom opprinnelig er byggemeldt som bod, og således ikke godkjent for varig opphold.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 5324, tinglyst 03.07.1944:

Erklæring/avtale. Om eier av eiendommens rett til å ferdes langs Postdammen og plikt til å holde området rundt Postdammen rent og ryddig.

Dagboknr. 6731, tinglyst 13.06.1950:

Erklæring/avtale. Eiendommen gis rett til å tilslutte seg offentlig vann- og kloakknett og forplikter seg således til refusjon for arbeider på kloakk i vei.

Dagboknr. 1975, tinglyst 03.02.1970: Erklæring/avtale. Dokumentet finnes ikke hos kartverket, men hefter i eiendommen.

Dagboknr. 793201, tinglyst 26.09.2012:

Bestemmelse om veg. Postdamveien er regulert bredere enn dagens bredde. Postdamveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Dersom kommunen krever det kan sameiet bli pålagt å opparbeide vei til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå regulert veiareal.

Dagboknr. 1111229, tinglyst 20.12.2013:

Erklæring/avtale. Om Postdamveien 7 B sin rett til å oppføre en skjermende plantevegg mellom seg og sameiets tomt, som er maks 1,8 meter høy og 10 meter lang. Kostnadene ved oppføringen av planteveggen bekostes av sameiet.

Dagboknr. 1111270, tinglyst 20.12.2013:

Erklæring/avtale. Naboeiendommen Kaptein Oppegaards vei 11 E gis rett til bilmanøvrering over deler av sameiets tomt.

Det er tinglyst erklæring/avtale den 26.01.1944, med dagboknr. 739 og bestemmelse om vann/kloakkledning den 03.01.1948, med dagboknummer 128. Megler har ikke funnet servituttene i riksarkivet, men hefter i eiendommen.

I tillegg er det tinglyst en bestemmelse om veg den 17.10.1919, med dagboknr. 912511 og bestemmelse om vannledning den 25.08.1922, med dagboknummer 993275. Dokumentene er håndskrevet og vanskelige å tyde, men hefter i eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Sameiets felleskostnader er kr 1.844,- pr. mnd og inkluderer: Kommunale avgifter, snømåking, strøm til varmekabler ute, deler av tv- og internettkostnader.

Eiendomsskatten var kr 7.461,- for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og basis kanalpakke er inkludert i felleskostnadene.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har avgift på kr 399,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.763.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Jon Henrik Mathisen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?