Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 080 000,- for kr 10 080 000,-

Kjelsåsveien 36 C

Fasade med særpreg. Solrik uteplass

Nedkjøring med varmekabler til garasjeanlegget

Entré med flislagt gulv. Plass til knaggrekke og skoskap eller liknende

Downlights i himlingen

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Detalj kjøkken

Kjøkken

Peisen fungerer som en romdeler mellom kjøkken og stue

Kjøkken

Stue

Stue

Downlights i himlingen og store vindusflater

Utgang til terrassen

Herlig terrasse med gode solforhold og stor markise

Terrasse

Nedenfor terrassen er en stor og fin felles hage til glede for barna i borettslaget

Terrasse

Detalj

Peisen og trappen skiller stue og kjøkken på en fin måte

Hovedsoverom med garderobeskap

Hovedsoverommet har også adgang til privat baderom

Pent og moderne bad med badekar, wc, servant, underskap, speil og downlightsbelysning

Bad

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Bad nr. 2 med wc, servant, dusjnisje og opplegg vaskesøyle

Dusjnisje bad nr. 2

Trappegang

Herlig og lys loftstue med 2 soner

Plassbygde bokhyller

Tv-stue

Loftstuen med plass for hjemmekontor. Utgang til terrasse

Herlig terrasse med meget gode solforhold

Oslofjorden kan skimtes over hustakene

Utsikt

Utsikt

Utsikt mot Holmenkollen

Terrasse

Pen eiketrapp ned til kjelleren med stor innvendig bod og utgang garasje

Garasje med plass til to biler etter hverandre

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Planskisse 3.etasje

Planskisse kjeller

Grefsen/Disen

Kjelsåsveien 36 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 940 000,-

Grefsen/Disen: Moderne rekkehus med 2 x bad, solrike uteplasser og sentral beliggenhet. 2 x p-plasser i garasjekjeller

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 940 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 570,-
Fellesgjeld:
Kr 57 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
118 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger sentralt til på Grefsen med nærhet til alt en barnefamilie trenger. Her har barna kort vei til Disen skole som ligger i umiddelbar nærhet til boligen med klassetrinn fra 1.-7.klasse.

Fra boligen er det ikke langt til en rekke friluftstilbud - Akebakken med sine skiløyper på vinteren og gruslagte gangveier på sommeren tar deg opp til Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg. Samt videre innover i marka eller til Grefsenkollen restaurant hvor du kan nyte en bedre middag.

Finn frem sykkelen å ta deg en tur rundt Maridalsvannet, dra til Teknisk Museum, eller ta et deilig bad på Stilla, Brekkedammen eller Trollvann. Mulighetene er mange.

I nærområdet er det også flotte grøntområder rundt på Muselunden, med bl.annet frisbeegolf for de som liker det. Skeidbanen, som brukes til skøytegåing om vinteren og ballspill om sommeren, er også rett i nærheten.

Kollektivtilbudene i området er mange, man kan ta trikken fra Grefsenveien eller bussen fra holdeplass like i nærheten i Kjelsåsveien. Eller en kan rusle ned til Storo som byr på T-bane samt en rekke avganger med både buss, flubuss og trikk. Tog fra Grefsen stasjon.

Storo har vært i stor vekst de siste årene og byr i dag på en rekke tilbud. Storo Storsenter huser i dag 130 butikker fordelt på mer enn 50 bransjer, blant dem en rekke klesbutikker, Kaffebrenneriet, grønnsakshandler, Vinmonopolet, Coop Mega og spisesteder.

I tillegg åpner SF Kino 22. mars 2018 et helt nytt kinosenter med hele 14 saler, hovedsalen får IMAX-teknologi med landets største kinobilde. I samme bygget åpner også blant annet restaurantene Pink Fish og Johnny Rockets.

På Grefsen bor du i landlige omgivelser, men kan likevel sykle ned til sentrum på 15-20 minutter. Velkommen til Kjelsåsveien 36 C.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Disen barneskole og Morellbakken ungdomsskole. Det er flere kommunale og private barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 940 000,-

Fellesgjeld

Kr 57 900,-

Totalpris

Kr 9 997 900,-

Felleskostnader

Kr 3 570,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2006

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

118m2

Bruksareal

130m2

Tomt

1564m2

KR-kode

411833

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjelsåsveien 36 C, 0488 Oslo

Gnr. 75, bnr. 171 i Oslo kommune.

Andelsnr. 3,

Borettslaget Kjelsåsveien 36, org.nr. 988 210 188

Tomten

Eiet tomt på 1.564,4 kvm som er felles for borettslaget. Tomten er meget pent opparbeidet med asfalterte områder, flott felles hage med plen og diverse beplantning. Det er en innarbeidet praksis i borettslaget at andelene benytter uteplassen som naturlig tilhører andelen på hagensiden som sin egen. Det foreligger ingen skriftlig beskrivelse av denne praksisen som har vært slik siden 2006. Hagen utenfor terrassen er fellesområde og kan benyttes helt fritt av alle beboere.

Parkering

Det medfølger 2 garasjeplasser i oppvarmet garasjeanlegg. Plassene er plassert i rekke etter hverandre. Det er adgang til boligen fra garasjen via sluse. Garasjen ble renovert i 2017 med avrettet gulv og nytt Epoxybelegg på totalt 400 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 142 kvm

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 118 kvm

Primærrom:

Kjeller: 9 kvm: Sluse/trapperom

1.etasje: 43 kvm: Stue/kjøkken og entré

2.etasje: 43 kvm: 2 bad, gang m/trapp og 3 soverom

3.etasje: 23 kvm: Tv-stue og oppholdsrom

Sekundærrom:

Bod: 12 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.03.2018 utført av takstmann Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt såle på antatt faste masser. Utvendig er huset oppført med vegger i murkonstruksjoner og tradisjonelt bindingsverk som er plateslått med aluminiumsplater og tekket med trebord fra byggeåret. Drenering, grunnmur, vinduer, tak og vegger er fra byggeåret 2006.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten angir takstmannen tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdeler og installasjoner.

TG2 er gitt på følgende:

Bad 1 da halvparten av forventet levetid er oppbrukt, det er målt noe lavere fall fra terskel til sluk enn kravet (1cm), samt noe sprekkdannelse på servant og løst dusjhode.

Bad 2 da halvparten av forventet levetid er oppbrukt, riss i fuger og noe ujevne fliser.

Parkett - bruksslitasje samt oppsprukket flere steder.

Selger opplyser om at det tidligere var problem med smeltevann fra biler som la seg på utsiden av kjellervegg, dette ble utbedret ved å avrettet gulvet med riktig fall og ny renne, samt lagt 3.mm Epoxydekke. Videre opplyser selger om at det i 2010 ble oppdaget fuktinntrengning på kryploft etter kraftig regnfall. Dette etterlot seg fuktmerker i himling og vegg på soverom i 2.etasje, samt fuktmerker i utforing over vindu. Det ble også registrert fukt/saltutslag i himling og på veggen ved trappen til kjelleren. I 2010 ble det utført utbedringer av utettheter i vegg mot gate og beising av tak utvendig med Royalolje. Arbeidet i 2010 ble utført av Eknes Bygg og Interiør AS.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og moderne bolig fra 2005/2006 med god og arealeffektiv planløsning med praktisk adgang fra oppvarmet garasjeanlegg. Boligen har god lagringsplass i 1 stor bod på ca. 12 kvm i boligens kjelleretasje, fin stue/kjøkkenetasje med utgang til terrasse og hage, 3 soverom og 2 bad i 2.etasje og en veldig fin loftsetasje med en fin tv-stue og oppholdsrom. Terrasse på ca. 10 kvm i 3.etasje med meget gode solforhold og fri utsikt mot Holmenkollen, samt sjøutsikt.

Bolig en godt vedlikeholdt og det er foretatt noen oppgraderinger i eiers

eiertid fra 2006 og den har også noe normal bruksslitasje. I 2006 fikk eier montert spesialtilpasset gardinoppheng/solskjerming fra Silent Gliss, i 2010 ble de utført utbedringer av utettheter i vegg mot gate samt beising av tak utvendig med Royalolje. Elektrisk markise med fjernbetjening ble også montert i 2010. I 2012 ble det etablert en renne i garasjen som endret fall på garasjeplassen for å holde vann unna kjellervegger. I 2013 ble det montert hylle av møbelsnekker på skråvegg i loftstuen. Ny induksjonstopp på kjøkkenet i 2016.

Huset inneholder:

1. etasje:

Entré med flislagt gulv med gulvvarme. Garderobeskap i gangen.

Pent kjøkken med hvit innredning. Integrerte hvitevarer i innredningen og induksjonstoppen var ny i 2016.

En fin peis med glassdører skiller kjøkkenet fra stuedelen. Stuen har plass til spisebord og

sofagruppe. Fra stuen er det utgang til en fin terrasse. Terrassen har enkel adkomst til den fine felleshagen som særlig er til stor glede for barna i borettslaget. Borettslaget har nylig gått til anskaffelse av en ny robotgressklipper (Husqvarna 430 X) som gjør at hagen nesten steller seg selv.

2.etasje:

Etasjen har 3 gode soverom med garderobeskap. Hovedsoverommet har adgang til privat baderom med vegghengt wc, servant med underskap, innfliset badekar og speil med belysning. Innredningen er bruksslitt. Downlights i himlingen og gulvvarme.

Bad nr. 2 har dusjnisje og opplegg for vaskesøyle det er montert servant og 2

veggspeil med innebygget skap bak begge speilene.

3.etasje:

Fin etasje med en sone med for tv-titting/lekerom og i tillegg en sone for hjemmekontor eller liknende. Etasjen oppleves som lys med takvinduer samt store vindusfelt ved terrassen. Terrassen er på ca. 10 kvm og har med det god plass til utemøblement og

solseng. Her kan man sitte helt usjenert og nyte solen til sent på kvelden og det

der flott og fri utsikt mot Holmenkollen og ned mot Storo/Nydalen.

Kjelleretasjen:

Stor og meget praktisk kjellerbod på ca. 12 kvm. Det er også noe lagringsplass

under kjellertrappen. Sluse med noe oppbevaringsmuligheter. Slusen fører

ut til garasjeanlegget. Garasjeanlegget er nylig oppgradert med avretting av gulv og ny

epoxybelegg.

Oppvarming

Det er gulvvarme i 1,2 og 3 etasje i tillegg er det montert ildsted i stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.01.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras andelen fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 41158, tinglyst 28.06.2005, erklæring/avtale: Kjelsåsveien er inntil videre godkjent i sin nåværende bredde. Dersom kommunen krever veien utvidet har da borettslaget plikt til å opparbeide og bekoste utvidelsen i en bredde av inntil 10 meter med nødvendig tillegg for fylling og skjæring. På tilsvarende måte er borettslaget forpliktet til å opparbeide veien til en effektiv veibredde av inntil 6 meter. En eventuell avståelse av vei til kommunen skal skje vederlagsfritt for kommunen.

Det er videre tinglyst to servitutter i 1962 hvor den ene omhandler eiendommens egetansvar for vann- og kloakkledninger på eiendommen samt plikt til å etterkomme eventuelle krav fra vann- og avløpsetaten. Den andre servitutten omhandler eiendommens plikt til å føre overvann til offentlig overvannskloakk når kommunen forlanger det.

Det er også tinglyst en servitutt fra 1911 som inneholder bestemmelser om utvidelse og opparbeidelse av vei. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i borettslagets eiendom. Det antas at servitutten ikke har betydning for bruk av eiendommen da servitutten fra 2005 vil være gjeldende ved eventuell veiopparbeidelse/utvidelse.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Kjelsåsveien 36.

Borettslaget består av 6 rekkehus. Kjelsåsveien 36 A-D er en rekke på 4 boliger og nr. 36 E og F står som en tomannsbolig.

Forretningsfører er USBL , tlf 22983800.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Garasjeanlegget ble renovert høsten 2017. Gulvet ble da avrettet med riktig fall, samt lagt 3 mm. Epoxy-dekke. Det er denne kostnaden som er fordelt som fellesgjeld på andelene i borettslaget.

Planlagte påkostninger: Ingen kjente p.t.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 (småhusplanen) datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.03.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelse i budskjema. Eier foretrekker primært overtagelse etter sommerferien 2018.

Diverse

Følgende medfølger ikke: lampe over kjøkkebord og vegghengt Montanaseksjon i loftstuen. Gardiner vil i utgangspunktet medfølge.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.570,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, felles strøm, forretningsførsel, grunnpakke kabel-tv og internett, nedbetaling av fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 3.300,-

Renteutgifter kr 123,-

Avdrag kr 147,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene.

Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster ca kr. 5800,- pr. år. Abonnement følger med.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 9.998.959,-. Av dette beløpet utgjør kr 57.900,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsen
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Storokrysset 0.9 km
Grefsen kirke 1.3 km
Sverre Enevolds plass 1.3 km
Sinsenkrysset 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.3 km
Sentralstasjon Oslo S 5.6 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Disen 0.4 km
Bussholdeplass Aschehougs vei 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 0.2 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 0.5 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1 km
Treningssenter SATS Storo 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.3 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.9 km
Blindern videregående skole 4.4 km
Nydalen videregående skole 2.3 km

Barnehager

Hakkebakkeskogen familiebarnehage 0.2 km
100Meterskogen Barnehage (0-6 år) 0.4 km
Sanatoriet barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 1.3 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1.3 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.5 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 2.2 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.2 km
Apotek Boots apotek Storo 1.3 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Kiwi Grefsen 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Skeidbanen 0.6 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 1.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1.3 km
Bensin Circle K Storo 1.1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 42,8 %
Gj.snittalder kvinner 51,6 %
Husholdninger med barn 29,9 %
Husholdninger uten barn 70,1 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 825
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grefsen 1355 581

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning (3 stk. inkludert)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?