Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Klavenesveien 7 - Presentert av Krogsveen AS

Boligen ligger i et attraktivt og populært boligområde på Haukerød ca. 4 km. fra sentrum

Velkommen inn til en romslig gang

Gang i 2. etasje

Pent og solid kjøkken i heltre tilhørende leiligheten i 2. etasje

Kjøkken i 2. etasje

Her er det god plass til spisebord

Meget romslig stue tilhørende leiligheten i 2. etasje

Velkommen til bords!

Her er det god plass, kanskje også til et ekstra soverom?

Hovedsoverom, leilighet i 2. etasje

Her er det montert egen skyvedørsgarderobe

Soverom nummer to i 2. etasje

Bad i 2. etasje

Lyst og pent kjøkken tilhørende leiligheten i 1. etasje

Romslig og lys stue i 1. etasje

Stue i 1. etasje med vedovn

Velkommen til visning

Stort hovedsoverom i 1. etasje

Kontor/soverom i 1. etasje

Bad i kjeller tilhørende leiligheten i 1. etasje

Bad i kjeller

Boligen har toalettrom i hver etasje

Flislagt kjellerstue med peis

Boligen har en stor kjeller med flere flislagte rom

Rom i kjeller

Leiligheten i 1. etasje disponerer en liten uteplass mot nord/øst

Tomten er meget lettstelt, og består for det meste av byggemasse og stor asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter

Inngangsparti til 1. etasje

Inngangsparti til 2. etasje

Idrettsklubben Runar ligger svært nær, med alle sine tilbud. Fotball, håndball, friidrett, ski, diverse interessante messer og utstillinger bare for å nevne noe (se www.ilrunar.no for mer informasjon)

 

 

Plantegning kjeller

Plantegninger 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Haukerød

Klavenesveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Haukerød: Meget innholdsrik og velholdt 2-mannsbolig med sentral beliggenhet (totalt 25 rom) - lettstelt tomt

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
244 / 291 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Klavnesveien 7!! Boligen ligger i et attraktivt og populært boligområde på Haukerød ca. 4 km. fra sentrum. Området byr på et stort mangfold av tilbud. Idrettsklubben Runar ligger svært nær, med alle sine tilbud. Fotball, håndball, friidrett, ski, diverse interessante messer og utstillinger bare for å nevne noe (se www.ilrunar.no for mer informasjon). Vinterstid er oppkjørte langrennsløyper rett rundt hjørnet og akebakken like ved. Samme sted er det meget fine tur- og friluftsområder resten av året. Kort vei til Haukerød barneskole, flere barnehager, dagligvareforretninger med lange åpningstider og Haukerødkrysset med diverse servicetilbud. Ca. 1,5 km unna ligger Pindsle med et svært variert tilbud. Her finner du blant annet Komplett Arena, E2 treningssenter, E2 Helse, flere dagligvareforretninger, apotek, Biltema, verktøysbutikker, bilforretninger med mer. Skal du ut å reise er det også kort vei til Torp flyplass og påkjøringen til E-18. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Haukerød barneskole og Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjordsveien tar du til venstre inn på Moveien. Følg veien i ca. 1,5 km opptil Haukerødkrysset. Kjør så rett frem over i Klavnesveien og boligen ligger som 3. hus på høyre side etter få meter. Fra E-18 tar du av mot Sandefjord. Følg Sandefjordsveien i 850 meter og ta av til Haukerød. Ta så til venstre inn på Raveien. Avkjøringen til Klavnesveien ligger på høyre side etter 300 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1960

Soverom

4

Primærrom

244m2

Bruksareal

291m2

Tomt

375m2

KR-kode

2218332

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Klavenesveien 7, 3220 Sandefjord

Gnr. 40, bnr. 146 i Sandefjord kommune.

Tomten

Meget lettstelt eiet tomt på 375,8 kvm. Tomten består for det meste av byggemasse og stor asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Leiligheten i 1. etasje disponerer en liten uteplass mot nord/øst, mens leiligheten i 2. etasje har solrik balkong mot syd/vest.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 321 kvm

Totalt bruksareal: 291 kvm

Totalt primærrom: 244 kvm

Kjeller: 47 kvm: Trapperom, stue, peisestue, bad/vaskerom, soverom, wc.

1. etasje 96 kvm: Trapperom, vindfang, gang, mellomganger, kjøkken, stue, 2 soverom, wc.

2. etasje 101 kvm: Trapperom, forstue, stue, gang, kjøkken, bad, 2 soverom.

Sekundærrom:

Kjeller: 47 kvm: 3 boder, verksted, tørkerom, kjølerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2018 utført av Arvid Lysgård. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Eiendommen fremstår som velholdt, og det er i hovedsak kun observert svekkelser som skyldes normal elde og slitasje. Videre så er det foretatt følgende oppgraderinger:

* I 2016-2017 ble vinduer i 1. etasje skiftet, og to ytterdører er skiftet på 1990-tallet.

* Ytterdører i aluminium er fra 2008.

* Takpapp ble skiftet i 2006.

* To sider av boligen er drenert på nytt i 2017, og en side har drenering fra 2004. Mot hovedveien er det drenering fra byggeår.

* I 1. etasje er det kjøkkeninnredning fra 2011 og i 2. etasje er kjøkken fra 2000.

* Utvendig fasade mot sør ble pusset opp og etterisolert i 2018.

* Det meste av overflater i 1. etasje ble pusset opp i ca. 2011.

* Selger opplyser at balkong ble pusset opp og malt i 2018. Selger opplyser også at nye skiferheller i inngangstrapp mot hovedveien ble lagt i ca. 2015.

De fleste andre bygningsdeler er fra byggeår og det må regnes med svekkelser som følge av alder og bruk. På våtrom er det lite fall til sluk, samt noe svak ventilasjon. På bad i 2. etasje er det sprekker og riss i vegghjørner.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget innholdsrik og velholdt 2-mannsbolig med totalt 25 rom. Boligen har en populær beliggenhet på Haukerød og fremstår som godt vedlikeholdt. De fleste veggoverflater er malt i lyse og moderne farger. Gulv har blant annet flis, belegg laminat og parkett.

Leiligheten i 1. etasje fremstår som lys og pen med store vinduer i både stuen og kontor. Leiligheten har også egen praktisk kjellerstue. Lys kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Her er det også plass til spisebord. Leiligheten har eget bad i kjelleren med delvis flis på vegger og flislagt gulv. Av utstyr er det montert baderomsinnredning med servant og dusjkabinett. Her er det også opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har også 2 toalettrom, ett i 1. etasje og ett i kjelleren. Boligens kjeller er innredet med flere flislagte rom og boder med gode lagringsmuligheter.

Leiligheten i 2. etasje er innredet med blant annet meget romslig stue, så her kan det kanskje være mulighet for et ekstra soverom. Fra stuen er det utgang til solrik balkong mot syd/vest. Kjøkken med god plass til spisebord. Solid innredning i heltre med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken følger boligen. Leilighetens bad har flis på vegger og belegg på gulv. Av utstyr er det montert lys baderomsinnredning, badekar og toalett.

Oppvarming

Peis i kjellerstuen og vedovn i rom i kjeller. Vedovn i leiligheten både 1. etasje og 2. etasje. I leiligheten i 2. etasje er det monter en oljekamin (i stuen), denne er ikke i bruk. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål og næringsformål siden byggeår (boligformål i 2. etasje og næringsformål i 1. etasje). Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette foreligger ikke i kommunens arkiv. Boligens planløsning i kjeller, 1. etasje og 2. etasje er vesentlig endret siden byggeår og avviker fra opprinnelige tegninger. Rom i kjeller er opprinnelig godkjent som boder, lagringsrom med mer. Rommene har i ettertid blitt innredet og brukes i dag som blant annet bad, kjellerstue og soverom. Ifølge takstmann tilfredsstiller ikke oppholdsrom i kjeller anbefalinger i forskrift, dette med hensyn til lysforhold/dagslysflate på vindu, og i forhold til størrelse på rommet. På soverom er det ikke vindu. Dagens forskriftskrav til rømningsveier er ikke oppfylt. Videre er det uvisst om denne endringen er søkt og godkjent av Sandefjord kommune.

Rom i 1. etasje har blitt omgjort fra næringsformål til leilighet etter byggeår. Etter brev fra Sandefjord kommune datert 22.10.2018 er 90 kvm. av boligens 1.etasje søkt og godkjent omgjort til leilighet (det er søkt om bruksendringer). Resterende arealer i 1. etasje tillegges leiligheten i 2. etasje (gang/garderobe). Det foreligger ingen ferdigattest på dette tiltaket. For at ferdigattest skal kunne utstedes må avkjørselen til kommunalvei endres slik at avkjørselen ikke blir bredere en 5 meter. Kjøper overtar ansvaret for dette. Brev fra Sandefjord kommune datert 22.10.2018 kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Hele to-mannsboligen med hovedleilighet i 2. etasje. Boligens 1. etasje er innredet som en hybeldel/leilighet (for mer informasjon se salgsoppgavens punkt "ferdigattest"). Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 19.832,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Leietaker i 1. etasje har hat ett strømforbruk som tilsvarer ca. 9.500,- kwh. pr. år.

Leietaker i 2. etasje har hat ett strømforbruk som tilsvarer ca. 12. 500,- kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.647,-.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av tv-signaler og internett. Avgift kan sees på www.sfjbb.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers og tidligere leietakeres forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.065.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?