Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 250 000,- for kr 7 250 000,-

Fantastisk utsikt mot Oslo by

Utsikt mot Østensjøvannet

Fasade øst

Stuen med god takhøyde, store vindusflater mot vest samt fantastisk utsikt

Stuen er nylig pusset opp med glatte malte flater på vegger og himling samt ny 1 stavs parkett

Romslig gjennomgående stue

Utsikt fra spisebordet

Spisestuen

Tv stuen

Stuen

Vinkelstue. Opprinnelig var dette soverom nr 3 som med enkle grep kan tilbakeføres

Solrik vestvendt veranda på 12 kvm

Vestvendt solrik veranda på 12 kvm

Utsikt fra veranda

Utsikt

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Inngangspartiet med klesoppheng

Halvplan ned til inngangspartiet

Underetasjen

Bad

Bad

Bad

Hovedsoverom oppmalt i moderne kalkfarge

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobeplass og utgang til hage

Soverom 2

Soverom 2

Utgang til hage fra hovedsoverommet

Inngangspartiet

Vaskerom

Fasade mot øst

Alternativ planskisse 1 etasje med ekstra soverom

Alternativ planskisse underetasjen

Populære Østmarksetra

Nye Oppsal senter like ved

Skianlegget ved Skullerudstua med lysløyper og akebakke

Godlia skole

Nøklevann

Østmarka

Planskisse 1 etasje

Planskisse underetasjen

Godlia/ Oppsal

Klinkerveien 21

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 200 000,-

Godlia/ Oppsal: Pent rekkehus med attraktiv beliggenhet og fantastisk utsikt mot Oslo. Hage. Solrik veranda. Mulighet for 3 soverom

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 7 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
107 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på populære Godlia i et skjermet og tilbaketrukket boligområde. Klinkerveien er en lite traffikert vei med lite gjennomgangstrafikk. Lekeplasser, sittegrupper og store grøntarealer i umiddelbar nærhet. Kort vei til flere matbutikker, samt et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud på Oppsal-, Tveita- og Bryn senter. Gangavstand til Østensjøvannet og Østmarka med turterreng, lysløyper og badevann som gir flotte turmuligheter sommer som vinter. Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka. Gangavstand til Oppsal arena og Idrettsanlegg på Trasop med bl.a. idrettshall og kunstgressbaner. Bydelen byr også på et godt aktivitetstilbud med flere aktivitets, kultur og fritidsklubber. SATS Elixia på Hellerud samt Skullerud sportssenter.

Boligen ligger på en høyde med praktfull utsikt over store deler av Oslo. Solrik vestvendt veranda på ca 12 kvm med adkomst fra stuen og fantastisk utsikt mot Oslo by. Opparbeidet hage på vestsiden med gressplen med adkomst fra soverom i underetasjen. Meget gode solforhold. Godlia kan by på kino og filmklubb m.m. se: www.goliavel.no. Godlia tennisklubb ligger like ved. Under 10 min til T-bane på Godlia og på Skøyenåsen, samt busstopp rute nr. 78. like ved. Ca. 15 minutter til sentrum med T- banen.

Barnehager og skoler

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet. Klinkerveien 21 sogner til Godlia skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Klinkerveien er en lite trafikkert vei som går mellom Skøyenåsveien og Solbergliveien. Veien ble oppkalt i 1965 etter yrket klinker. Flere av veiene i området har navn med tilknytning til verftsindustrien. Bakgrunnen er at det her ble bygget boliger for arbeidere ved Akers mekaniske verksted.

Rekkehus som ligger til veien, tilhører sameiet Godlia terrasse, tidligere Akers Mekaniske Verksteds borettslag.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 200 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

2

Primærrom

107m2

Bruksareal

112m2

Tomt

168m2

KR-kode

44.18254

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Klinkerveien 21, 0683 Oslo.

Gnr. 144, bnr. 1923, i Oslo kommune.

Tomten

Gressplen på fremsiden og baksiden av huset opparbeidet med hekker og beplantning. Asfaltert inngangsparti og støpt trapp med skifertrinn. 168 kvm. festet tomt. Eiendommen har en ideell andel 1/88 i fellesarealer på gnr. 144, bnr. 1029. som også er festet.

Festeavgiften er kr. 1.764,- pr. år.

Neste regulering er 01.01.2019. Konsumprisindeksen vil bli lagt til grunn ved beregning av ny festeavgift hvert 10. år. Ifølge eiendom og byfornyelsesetaten har de pr.d.d ikke fullstendig oversikt over prisendringen da det er konsumprisindeksen som legges til grunn og oppdaterte tall er ikke tilgjengelig før 2.2.2019. Totale festekostnader til sameiet er kr 42.204,- pr år. Iflg. byfornyelsesetaten vil den nye festeavgiften bli ca. 50.000,- pr. år.

Festeavtalen utløper 01.06.2031. Grunneier er Oslo Kommune. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 107 kvm

Primærrom:

Underetasje 51 kvm: Trapperom, bad, vaskerom, gang og 2 soverom.

1. etasje 56 kvm: Entré, kjøkken og stue.

Sekundærrom: 5 kvm: Bod.

Krypkjeller som fungerer som bod med tilgang fra hagen (fjell i grunn), dette er ikke medtatt som areal.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 19.12.2018 utført av Fosser Taksering AS. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare og avvik kan forekomme. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk kledd med stående malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med Dekra takplater. Taket ble lagt nytt i 2005 av forrige eier. Næværende eier har byttet vinduer, kledning og etterisolert fremsiden av huset i 2015. Vinduer fra 2015, 1986 og 1981.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann har gitt følgende tilstandsgrad 2: Drenering på grunn av alder. Vinduer fra 1981 og 1986 på grunn av alder. Bad fra år 2000 har fått tilstandsgrad 2 på grunn av alder.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Sjarmerende og pent rekkehus med god planløsning og meget attraktiv beliggenhet. Boligen er påkostet utvendig på fremsiden av huset med nye vinduer, ny kledning og etterisolering. Nytt tak i 2005. Boligen holder i tillegg god innvendig standard med nymalte overflater i store deler av boligen samt ny 1-stavs parkett i stuen. Nye trappetrinn i samme utførelse som gulvene i 1. etasje. Huset er delt opp i halvplan med få trappetrinn.

Første halvplan: Entré med praktisk flislagt gulv med varmekabel. God plass til klesoppheng.

Andre halvplan: Luftig og lys vinkelstue med god takhøyde og store vindusflater mot vest. Denne etasjen er gjennomgående, noe som sørger for god romfølelse med mye naturlig lys. Koselig vedovn og god plass til sittegrupper og spisebord. Stuen var opprinnelig delt av med en vegg slik at huset får 3 soverom. Soverommet kan enkelt tilbakeføres. Utgang til verandaen er fra stuen. Verandaen har meget flott utsikt mot byen og svært gode solforhold til sent på kveld, her kan du nyte solnedgangen. Koselig spiseplass på kjøkkenet. Innredningen er fra Ikea og har hvite profilerte fronter, heltre benkeplate, fliser mellom overskap og benk. Alle hvitevarer følger boligen ved salg. Hele stuen er smakfullt oppusset med glatte malte flater på vegg og himling samt nytt 1 stavs gulv.

Underetasjen: Romslige soverom hvorav hovedsoverommet har god plass til klesskap samt nylig blitt pusset opp med tidsriktig kalkmaling. Utgang til vestvendt hage fra hovedsoverom. Stort flislagt bad fra år 2000 med varmekabel, innmurt badekar, dusjhjørne, toalett, servant og nedsenket tak med downlights. Vaskerom med opplegg til vask- og tørkemaskin. 2 praktiske boder med fin lagringsplass og en mindre bod/lagringsplass under trapp.

Tilgang fra hagen til bod i krypkjeller.

Boligen fremstår som meget attraktiv med barnevennlig beliggenhet og solrik hage.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabel i entré, gang i underetasjen og på bad. Vedovn i stuen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.01.1966. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Original planløsning var badet i underetasjen oppdelt i bad, separat wc og vaskerom. Originalt er det soverom i 1 etasje der vinkelstuen er i dag.

Veranda mot vest er større enn byggemeldt, det foreligger ikke søknad om dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 4733, tinglyst: 1988: Sameiet Godlia Terrasse har panterett for kr. 5.000,-.

Festekontrakt med dagboknr 8200, tinglyst: 1955, samt nye vilkår i festekontrakten med dagboknr. 7098, tinglyst i 1984.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Pengeheftelsene vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler.

Det er tinglyst følgende servitutter på felles eiet tomt:

Tinglyst: 16.07.1955 - Dokumentnr: 9420 - Dersom kommunen krever det må eier av eiendommen være med på å opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og uten erstatning.

Tinglyst: 23.12.1957 - Dokumentnr: 15978 - Best. om vann/kloakkledn.

Tinglyst: 25.04.1958 - Dokumentnr: 4500 - Best. om vann/kloakkledn.

Tinglyst: 24.06.1959 - Dokumentnr: 7525 - Erklæring/avtale: Rett til å ha stående trafostasjon/kiosk i Klinkerveien.

Tinglyst: 23.02.1961 - Dokumentnr: 2093 - Bestemmelse om veg- betingelser for overførsel til kommunal vei.

Tinglyst: 09.03.1964 - Dokumentnr: 3188 - Best om garasje/parkering.

Tinglyst: 30.10.1967 - Dokumentnr: 14874 - Erklæring/avtale- Bestemmelse om benyttelse av kjeller i Klinkerveien 9.

Tinglyst: 12.04.1969 - Dokumentnr: 5568 - Best om garasje/parkering- Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven.

Tinglyst: 28.10.1969 - Dokumentnr: 17887 - Best om garasje/parkering - Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven.

Tinglyst: 13.09.1971 - Dokumentnr: 15509 - Best om garasje/parkering - Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven.

Tinglyst: 28.02.1972 - Dokumentnr: 3438 - Best om garasje/parkering - Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven

Tinglyst: 18.04.1979 - Dokumentnr: 10788 - Erklæring/avtale -Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom.

Tinglyst: 18.10.2002 - Dokumentnr: 68391 - Bestemmelser- Ved en eventuell veiutvidelse plikter eiere vederlagsfritt og fytte gjerder. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger med flere bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan ikke leies ut uten kommunens samtykke.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg.

Reguleringsplan S-474 datert 20.05.1953.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Tv møbel som er fastmontert samt lamper i stuen medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.745,79 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

- Festeavgift er kr 1.764,- pr år. Denne blir økt ila 2019.

- Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 19.500 kwh. pr. år.

- Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.900,-.

- Velavgift har variert fra 500,- til 1.000,- kr. pr. år.

- Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/bredbånd og har avgift på kr 419,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 1.076,- for år 2019. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.381.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Skøyenåsen
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Oppsal kirke 0.3 km
Oppsal samfunnshus 0.9 km
Tveten Gård 1.5 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 8.6 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Skøyenåsen T-banestasjon 0.9 km
Bussholdeplass Oppsal kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppsal Arena 1.1 km
Idrettsanlegg Bjartbakken balløkke 1.4 km
Treningssenter Femina treningssenter 1 km
Treningssenter Mudo Ulsrud 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Oppsal skole (1-10 kl.) 0.6 km
Godlia skole (1-7 kl.) 1.1 km
Trasop skole (1-7 kl.) 1.2 km
Østensjø skole (1-7 kl.) 1.3 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 1 km
Hellerud videregående skole 1.8 km
Ulsrud videregående skole 2.5 km

Barnehager

Soltoppen barnehage (3-6 år) 0.3 km
Fuglemyra barnehage (0-6 år) 0.6 km
Vetlandsveien barnehage (2-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Oppsal Senter 0.8 km
Kjøpesenter Tveita Senter 1.7 km
Postkontor Coop Prix Oppsalstubben 0.8 km
Postkontor Coop Prix Haakon Tveters vei 1 km
Apotek Boots apotek Oppsal 0.8 km
Apotek Vitusapotek Ulsrud 1.6 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 3 km
Dagligvare Kiwi Oppsal 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Oppsal 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Oppsal t-bane st. 0.5 km
Kiosk/video Mix Video Nova Oppsal 0.8 km
Bensin Esso Hellerudveien 0.9 km
Bensin Uno-X Oppsal 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,7 %
Andel kvinner 53,3 %
Gj.snittalder menn 39,9 år
Gj.snittalder kvinner 44,7 år
Husholdninger med barn 25,6 %
Husholdninger uten barn 74,4 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 640
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Skøyenåsen 1802 985

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,45 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?