Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 250 000,- for kr 9 250 000,-

Krogsveen avd. Asker har gleden av på presentere en sjelden leilighet i Asker sentrum

Lekker 5-roms leilighet (208 kvm) med klassiske detaljer i halvpart av tomannsbolig fra 1800-tallet

Dette er en bolig over 2 plan i 2-mannsbolig. Boligen ble bygget i 1835 og er holdt godt vedlike.

Trivelig gårdstun med gode solforhold

 

 

1. etasje inneholder entré/hall, garderobe, wc/teknisk rom og 1 bod.

Entré/hall

 

Wc/teknisk rom

Spisestuen

Ca. 2,70 meter takhøyde i 2. etasje.

Stuen

 

Utgang til terrasse fra stuen

Fjordgløtt og morgensol

 

Stuen

 

 

Spisestuen

Kjøkkenet

 

 

 

 

Soverom 1

Bad 1

 

Kontor

Allrom

Bad 2

 

 

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

Her bor du sentralt, men samtidig tilbaketrukket i ett av Asker flotteste områder.

Asker sentrum

Kulturhuset med kino og bibliotek

Handlegaten i Asker

Kaffebrenneriet

Asker Torg - Vårt Krogsveen kontor ligger i Torvgården til venstre i bildet

2. etasje inneholder stue/spisestue, kjøkken, gang, 2 bad, garderobe, allrom, 4 soverom, mellomgang og kontor.

Begge etasjene - BTA/BRA/P-ROM: 228/208/198 kvm

SJELDEN ANLEDNING I ASKER SENTRUM

Knud Askers vei 62 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 490 000,-

SJELDEN ANLEDNING I ASKER SENTRUM: Herskapelig 5-roms leilighet (208 kvm) med klassiske detaljer * Nydelig utsikt * Solrikt * Rolig

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 8 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
198 / 208 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

FANTASTISK BELIGGENHET I ASKER SENTRUM I ET AV ASKERS MEST ATTRAKTIVE VILLAOMRÅDER

Eiendommen ligger på en høyde med svært gode solforhold og nydelig utsikt. Vid utsikt vest mot Solli og Hagahogget fra den ene siden og noe sjøgløtt fra den andre siden. Området rundt eiendommen er historisk og vakkert. Her får man følelsen av å bo på "landet" samtidig som man har et levende Asker sentrum innen 5 minutters gangavstand. Alt av servicetilbud finnes her. Meget god kommunikasjon mot Oslo og Drammen med tog eller buss fra Asker stasjon. Området er rolig og meget barnevennlig og fra eiendommen er det gangavstand til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Flotte tur og rekreasjonsområder i Vestmarka og Semsvannet i umiddelbar nærhet.

DE HISTORISKE ASKER GÅRDENE

Eiendommen er et SEFRAK-minne og har en landlig beliggenhet på historisk grunn mellom Asker kirke og Rådhuset. Dette området omtales som Askergårdene.

Askergårdene lå tett ved hverandre og dannet en klyngebebyggelse som ble kalt Askerbyen. Mellom tunene gikk Kongeveien, den senere Drammensveien. På grunn av sin sentrale beliggenhet ved hovedferdselsårene fungerte både Østre og Vestre Asker som skysstasjon og postgård. Funksjonene vekslet mellom de to gårdene fra 1600-tallet og frem til midten av 1800-tallet. I 1864 ble bygdas første landhandel startet på Vestre Asker, mens Østre Asker huset bygdas første kommunestyre.

På 1700-tallet ble begge gårdene delt i to bruk, slik at Askergårdene i dag består av fire gårder. Gårdstunet på Østre Asker (Askerveien 10) er i dag delvis inntakt med våningshus fra 1700-tallet og sidebygning (opprinnelig bryggerhus) fra 1895. Den andre delen av Østre Asker (Askerveien 19) har bevart våningshus fra 1870-tallet og driftsbygning fra 1910. På Vestre Asker (Askerveien 11) står fortsatt våningshus fra 1700-tallet, sidebygning og stabbur fra 1800-tallet og driftsbygning fra 1907. Det andre bruket (Knud Askers vei 62) har to våningshus. Det ene fra 1835 ble brukt som møtelokale for kommunestyret. Det andre våningshuset (nr. 60) er fra 1875.

Barnehager og skoler

Barnehager: Asker Gård barnehage, L'Eikestua barnehage, Føyka barnehage.

Skoler: Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 490 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1835

Soverom

4

Primærrom

198m2

Bruksareal

208m2

Tomt

1443m2

KR-kode

1517175

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Knud Askers vei 62 A, 1383 Asker

Gnr. 3, bnr. 8, snr. 2, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.443 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og gruset adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Parkering på felles gårdsplass forran boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 228 kvm

Totalt bruksareal: 208 kvm

Totalt primærrom: 198 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 208 kvm

Primærrom:

1. etasje 22 kvm: Entré/hall, wc/teknisk rom.

2. etasje 176 kvm: Stue/spisestue, kjøkken, gang, bad 1, bad 2, garderobe, allrom, 4 soverom, mellomgang, kontor.

Sekundærrom:

1. etasje 6 kvm: Garderobe, 1 bod.

2. etasje 4 kvm: Garderobe.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.12.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Lys og flott halvpart av tomannsbolig i bygg opprinnelig fra 1800-tallet. Byggets uttrykk/arkitektur er sannsynligvis fra ca. 1880. Seksjonen ble innvendig rehabilitert i ca. 2010. For øvrig skiftet kjøkken i 2016. Innvendig gir boligen et bra inntrykk, dog og er det generelt behov for utvendig vedlikehold.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Grunnmur i naturstein.

- Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng.

- Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og laftet tømmer. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel.

- Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass, doble og enkle glass. 4 nyere vinduer - TG 1. I hovedsak vinduer fra 70-talet - TG 2. 3 stk. vinduer fra ca. 1880 - TG 2. 1 takvindu. Takvindu fra ca. 2006.

- Inngangsdør i tre med isolerglass. Terrassedør i tre med enkle glass i trekarmer. Inngangsdør fra 2006 -TG 1. Terrassedør antatt fra ca. 1880 - TG 2. Innvendige trefyllingsdører i trekarmer. Endel nyere dører og endel opprinnelige dører.

- Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Yttertekking av teglstein. Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert. Kaldtloft virker for øvrig tørt og er greit ventilert. Takrenner, nedløp og beslag i sink og stål. Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert.

- Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trapp fra 2010. Malt i 2016.

- Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Rekkverk er noe lavt. For øvrig noe værslitt.

- Trebjelkelag mellom etasjene. Mindre avvik i gulvenes horisontalplan registrert.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast. Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert. Dog ble utvendig avløp skiftet i 2015.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Stoppekraner i wc/teknisk rom. Røropplegg skiftet i ca. 2010.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: Vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin i wc/teknisk rom. Utstyr montert i ca. 2010.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: 200 liter varmtvannsbereder plassert i kjeller iht. tilstedeværende. Ikke registret - antatt fra ca. 2010.

Utstyr for varmeinstallasjoner: Det er ikke opplysninger om brenseltank på eiendommen.

Luftbehandling: Naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 3-faset inntak. 50 amp. hovedsikringer - 18 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i 1 soverom i 2.etg. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap - bortsett fra 1 kurs.

Lys: Downlights i badene, wc/teknisk rom og i gang.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En herskapelig, klassisk og lekker 5-roms med svært attraktiv beliggenhet i Asker sentrum.

Selve boligen er opprinnelig fra midten av 1800-tallet og senere til- og ombygget i ca. 1880 og noe på 1960-tallet. Leiligheten ble innvendig rehabilitert og seksjonert i 2010. For øvrig ble badene renovert i 2014 og kjøkkenet ble flyttet og skiftet i 2016. Leiligheten fremstår svært innbydende med tiltalende fargevalg, moderne kjøkken og lekre baderom. Takhøyde opp til ca. 2,70 meter samt store vindusflater bidrar til en god romfølelse og svært godt lysinnslipp.

Leiligheten inneholder romslig entré/hall, garderobe, wc/teknisk rom og 1 bod i 1. etasje. Opp i 2. etasjen er det stor og åpen stue/spisestue. Direkte utgang til balkong på ca. 11 kvm fra stuen. I stuen får du et møte med 1800-tallets byggestil med rosett i himling, god takhøyde og en generelt varm og lun atmosfære. Videre er det er lekkert Sigdal kjøkken fra 2016, gang, 2 lekre flislagte bad, garderobe, allrom, hele 4 soverom, mellomgang og et kontor.

Kjøkken:

Velutstyrt og lekkert kjøkken med ny Sigdal innredning fra 2016. Innredning med profilerte fronter. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Baderom:

Bad 1 – Lekkert bad som inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Rommet ble innredet i 2014. Fliser på gulv og fliser samt panel på vegger. Sår i 1 flis er registrert. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Elektrisk vifte i vegg og tilluft via spalte ved dørterskel.

Bad 2 – Enda et lekkert og lyst bad som inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Rommet ble innredet i 2014. Badet har fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Elektrisk vifte i himling og tilluft via spalte ved dørterskel.

Overflater:

Vegger – Panel, malte flater, tapet, fliser og synlig laft.

Gulv – Parkett, laminat, tregulv og fliser.

Himling – Panel og malte flater. Rosett i en stue.

Oppvarming

Ildsted: 2 pipeløp - felles med nabo. 1 peisovn. Feieluker i naboseksjonen. Peisovn montert i ca. 2012 - TG 1. 1 pipe har røykrør, men ikke ildsted. Må evt. tettes - TG 3.

Elektrisk: Elektrisk gulvvarme i badene. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Varmepumpe: Luft/luft varmepumpe med 2 innedeler.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1800-tallet. Eiendommen ble seksjonert i 2 seksjoner i 2010.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 19 servitutter på sameiets eiendom hvor 18 av disse for det meste er eldre bestemmelser fra perioden 1879 til 1946 som omhandler bla. vannledninger, vannrett og elektrisk kraftledninger. Det er tinglyst 1 servitutt i 1960 som omhandler gjerde, kloakkledning, benyttelse og bestemmelse om vei.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 911481, tinglyst 24.02.1879, type heftelse: Bestemmelse om vannledning

Dagboknr 905864, tinglyst 04.11.1908, type heftelse: Bestemmelse om vannledning

Dagboknr 910467, tinglyst 07.07.1919, type heftelse: Bestemmelse om vannrett

Dagboknr 910466, tinglyst 30.10.1919, type heftelse: Bestemmelse om vannledning - Tillatelse til å ha liggende vannledning.

Dagboknr 900642, tinglyst 22.07.1921, type heftelse: Bestemmelse om vannrett - Best. om brønn. Rett til å grave, vedlikeholde og utvide brønn.

Dagboknr 900439, tinglyst 03.03.1922, type heftelse: Skjønn - Bestemmelser om elektriske kraftlinjer.

Dagboknr 907827, tinglyst 17.10.1924, type heftelse: Bestemmelse om vannledning

Dagboknr 990186, tinglyst 07.01.1927, type heftelse: Erklæring/avtale - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Dagboknr 905056, tinglyst 04.09.1930, type heftelse: Elektrisk kraftlinjer - Rettighetshaver AS Glommen Tresliperi.

Dagboknr 908008, tinglyst 29.08.1931, type heftelse: Elektrisk kraftlinjer

Dagboknr 904946, tinglyst 08.07.1932, type heftelse: Elektrisk kraftlinjer - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Dagboknr 904123, tinglyst 28.09.1934, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett - Bestemmelse om vannledning.

Dagboknr 904124, tinglyst 21.12.1934, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning

Dagboknr 904475, tinglyst 28.06.1935, type heftelse: Bestemmelse om vannledning

Dagboknr 904476, tinglyst 17.12.1935, type heftelse: Elektrisk kraftlinjer

Dagboknr 3566, tinglyst 25.08.1938, type heftelse: Skjønn - Bestemmelse om felles vannverk/ledning

Dagboknr 904208, tinglyst 22.12.1942, type heftelse: Elektrisk kraftlinjer

Dagboknr 2249, tinglyst 08.06.1946, type heftelse: Bestemmelse om vannrett

Dagboknr 5021, tinglyst 07.10.1960, type heftelse: Bestemmelse om gjerde - Bestemmelse om kloakkledning, bestemmelse om benyttelse og bestemmelse om veg.

Servituttene vil følge eiendommen og kjøper overtar ansvaret for disse. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 1/2.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger ikke vedlagt i salgsoppgaven. Kontakt megler for å få denne oversendt på mail om dette er ønskelig.

Regulering

Kommuneplaner:

Id: 2018001

Navn: Kommuneplan Asker 2018-2030

Plantype: Kommuneplanens arealdel

Status: Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse: 14.11.2017

Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2018001/Dokumenter/2018001_Bestemmelser.pdf

Delareal: 1 444 m2

Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende

Delareal: 1 444 m2

KPHensynsonenavn: H570_2

Boligområde:

Ekstra informasjon: http://webhotel2.gisline.no/gislinefaktaark/0220/Bestemmelser_boligkart/Boligkart_kategorier.pdf

Type: A

Beskrivelse: Boligområder med spesielle kvaliteter

Reguleringsplaner:

Id: 7

Navn: Asker terrasse, Askergårdene

Plantype: Eldre reguleringsplan

Status: Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse: 18.09.1980

Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/7/Dokumenter/7_bestemmelser.pdf

Delareal: 1 441 m2

Formål: Annet byggeområde

Utdyp.: Verneverdig

Delareal: 1 441 m2

Formål: Bevaringsområde

Feltnavn: Verneverdig miljø

Id: 7L

Hønsveien 131, gbnr. 2/34 m.fl.

Detaljregulering

Endelig vedtatt arealplan

07.12.2010

http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/7L/Dokumenter/7L_bestemmelser.pdf

Delareal: 1 m2

Formål: Annen veggrunn - grøntareal

Delareal: 1 m2

Formål: Bebyggelse og anlegg

Delareal: 2 m2

Sone med angitte særlige hensyn: Bevaring kulturmiljø

RPHensynsonenavn: HK

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Planer i området eller annen informasjon:

Parsellen på nedsiden av eiendommen ble fradelt denne eiendommen i 2010 (ref. Delegasjonssak: 10/719 i Asker kommune). Det må på sikt påregnes bebyggelse av parsellen, ref. reguleringskart. For mer informasjon, kontakt megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det ble i 2015 avholdt en forhåndskonferanse med kommunen av forrige eier vedr. mulighet for å få satt opp en carport/garasje på eiendommen. Kommunens tilbakemelding var at dette ville utløse krav om dispensasjon pga. eiendommens størrelse, karakter og verneverdi. Det ble ikke gjort noe videre med denne forespørselen.

Beboer i 1. etasje har tidligere ytret at hun mener selger skal etterisolere i gulv ned mot hennes seksjon fordi det er lytt i enkelte rom i 1. etasje. Selger har ikke hatt noen problemer med lytthet i egen leilighet. Selger er av den oppfatning at naboen selv kan etterisolere om hun synes det er lytt i sin egen seksjon. Naboen har selv seksjonert boligen i sin tid, og ønsket da ikke å isolere hverken gulv eller tak.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter stipulert for 2017 er kr 14.281,-. I dette inngår gebyr for vann/ avløp, renovasjon og feiing.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 26.000,- pr. år. / 29.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Disse har en avgift på kr 444,- og 852,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.703.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Askerjordet
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Asker kirke 0.4 km
Torvplassen 0.6 km
Bakerløkka 0.6 km
Apotekerhagen 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73.3 km
Sentralstasjon Oslo S 23.3 km
Jernbanestasjon Asker 0.6 km
Bussholdeplass Asker rådhus 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Stadion 0.7 km
Idrettsanlegg Borgen idrettsplass 2.2 km
Treningssenter Elixia Asker 0.6 km
Treningssenter ats Express Asker 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Jansløkka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Solvang skole (8-10 kl.) 1.4 km
Asker videregående skole 1 km
Bleiker videregående skole 1.7 km

Barnehager

Asker Gård barnehage (2,5-5 år) 0.1 km
Føyka barnehage (1-5 år) 0.9 km
Furuly barnehage (1-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 0.3 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5 km
Postkontor Asker Postkontor 0.8 km
Postkontor Coop Mega Holmen 5 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 0.3 km
Apotek Apotek 1 Asker 0.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 0.3 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5 km
Dagligvare Meny Asker 0.4 km
Dagligvare Coop Extra Askerholmen 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 0.5 km
Bensin Circle K Asker 0.7 km
Bensin Shell Asker 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 42,5 år
Gj.snittalder kvinner 46
Husholdninger med barn 22,6 %
Husholdninger uten barn 77,4 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 1005
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Askerjordet 446 238

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?