Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

Hagen

Fasade

Fasade

Hagen

Fasade

Hage

Utsikt fra fransk balkong på soverom

Stor solrik felles hage

Stuen

Stuen

Stuen med utgang til solrik hage

Stuen

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Entre

Trappeoppgang 2. etasje med vedovn og 3 garderobeskap

Bad

Bad med opplegg for vaskemaskin

Soverom 1 med fransk balkong og hyggelig utsikt mot hagen

Soverom 1 med trappeoppgang til loft

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Lagringsloft med fast trapp fra 2. etasje

Kjellerstue

Vaskekjeller med sluk og opplegg for vaskemaskin. 200 liter varmtvannsbereder

Østmarka

Nøklevann

Østensjøvannet

Planskisse 1. etasje

Planskisse 2. etasje

Planskisse kjeller

Planksisse loft

Abildsø

Langerudsvingen 23 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Abildsø: Rekkehus med god beliggenhet og solrik hage. Moderniseringsbehov

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 638,-
Fellesgjeld:
Kr 65 499,-
AREAL (P-ROM / BRA)
107 / 146 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kort vei til naturreservatet Østensjøvannet - et av Norges mest kjente fuglereservat. Gode rekreasjonsmuligheter vinterstid, med skiløyper like ved og skøyteis på Østensjøvannet. Sommerstid frister utallige turstier, både rundt vannet og videre inn i Østmarka. Da vil du finne flere trivelige serveringssteder med de populære markastuen, Rustadsaga ved inngangsporten til marka og Mariholtet, ett populært treningsmål for å nevne noen. Deilige bademuligher i ferskvann med Nøklevann og Skraperudtjern en kort sykkeltur unna. Saltvannsbad tar du ved badestrendene langs Bunnefjorden, en liten kjøretur unna.

Kombinasjonen av godt utbygd infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder og kort vei til Oslo sentrum gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldere. Kjøpesentre (Manglerud-, Bøler- og og Lambertseter senter) med et godt utvalg butikker samt kaféer, restauranter, kino, vinmonopol, post, bank, helsetilbud, bibliotek og velassorterte dagligvareforetnnger innen kort buss- eller bilavstand.

Godt kollektivtilbud med flere busslinjer i Enebakkveien med bylinjer og lokal ringbuss. Eiendommen ligger innenfor bomringen.

Bydelen har ett bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og voksne. Blandt annet har Rustad IL en god langrennsatsning på Skullerud med Østmarkas barneskidag. Fotball i flere klubber, barneidrett og svømmekurs for å nevne. Siste tilskudd er det nyåpnede klatresenteret i de gamle lokalene til Tandberg Radiofabrikk på Skullerud.

God skolevei til Abildsø barne- og ungdomsskole og flere fine barnehager i nærområde som har fokus på å bruke det naturrike nærområde.

Barnehager og skoler

Flere offentlige og private barnehager/barneparker i nærområdet. Iht. Utdanningsetaten sokner denne eiendommen til Rustad skole. Kort vei til skoler på alle trinn. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Følg Enebakkveien fra Abildsøkrysset mot Skullerud. Ta til høyre inn Langerudsvingen og følg til Langerudsvingen 23 C.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 65 499,-

Totalpris

Kr 4 765 499,-

Felleskostnader

Kr 2 638,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1951

Soverom

3

Primærrom

107m2

Bruksareal

146m2

Tomt

10998m2

KR-kode

4417174

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Langerudsvingen 23 C, 1187 Oslo

Gnr. 160, bnr. 488, snr. 7 Oslo kommune.

Tomten

23.044 kvm. felles festet tomt.

Bortfester Oslo kommune.

Festetid 75 år fra 1951.

Festeavgift er inkludert i felleskostnadene.

Bortfester regulerer festavgiften hvert 10 år ( siste regulering var 01.01.2009) samt foretar en justering årlig etter konsumprisindeksen.

Pent opparbeidet egen hageparsell med terrasse og blomsterbed. Rådyr kan sees jevnlig i skogholt i enden av gressplen. Stor felles hage med gressplen med direkte adkomst fra terrassen.

Parkering

Opparbeidet oppstillingsplass foran boligen. Denne er opparbeidet av beboer og er ikke registrert noe sted. Ellers gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 166 kvm

Totalt bruksareal: 146 kvm

Totalt primærrom: 107 kvm

Primærrom:

Kjeller 19 kvm: Kjellerstue.

1. Etasje 45 kvm: Vindfang, spisestue, kjøkken, stue.

2. Etasje: 43 kvm: Trappegang, 3 soverom, bad.

Sekundærrom:

Kjeller 22 kvm: Kjellerrom/vaskekjeller, bod.

2. Etasje 2 kvm: Kott

Loft 15 kvm: Lagringsloft med romhøyde opp til 224 cm under møne.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.08.17 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i Rekkehus i betong- og trekonstruksjoner.

Grunnmur av betong som innvendig stedvis foret ut med treverk. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer og balkong-/terrassedører med trekarmer som har isolerglass fra som er stemplet produksjonsår 1978 samt dør ved Fransk balkong med isolerglass fra 1988. Kjellervinduer med enkle glass med varevinduer fra byggeåret. Ytterveggene ble i 1990 foret ut, tilleggsisolert og kledd med ny kledning. På takene har det blitt lagt betongstein - uvisst når dette ble gjort.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann har gitt følgende tilstandgrad 2 i sin rapport: Drenering og fuktsikring av grunnmuren er trolig utført etter normale metoder i byggeåret, som er etter andre og langt enklere metoder enn slik det gjøres i dag. Grunnmur ble utvendig påført Gudron, som var en enkel fuktsikring. Det er innvendig i kjellerrom med synlig grunnmur ikke tegn til problemer ved dreningen. Vinduer har fått tilstandsgrad gitt med tanke på alder og isoleringsevne. Badet er av eldre dato og av den grunn med en konstruksjon/oppbygging som er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Utidsmessig kjøkkeninnredning. Gulvene synes ok - med normal bruksslitasje. Det gis TG 2 for naturlig avtrekk - ut i fra funksjon.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Praktisk rekkehus med god beliggenhet i barnevennlig bomiljø nær Østensjøvannet og Østmarka, oppført i 1951. Planløsningen er ideell for barnefamilier, med bl.a. alle soverom og et baderom på samme plan i 2 etasje. I 3 etasje er det et praktisk uinnredet loft med mye oppbevaringsplass. Huset har en meget god intern beliggenhet på feltet. Lekeplass rett ved.

Romslig og meget hyggelig stue med store vindusflater mot terrassen og hagen. Direkte utgang til solrik hage. Gulv med parkett, gulvbord, korkfliser, teppe og fliser.

Kjellergulv er støpt/pusset. Himlinger med panel, plater og malte flater. Vegger med tapet, panel og malte flater. Boligen har standard hovedsakelig fra byggeåret, modernisering/oppussing bør derfor påregnes.

Eldre kjøkkeninnredning med malte fronter. Heldekkende kjøkkenbeslag. Avtrekksvifte på vegg. Bad med servant, underskap, wc og badekar med dusjmulighet.

Opplegg for vaskemaskin. Vaskekjeller med skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulvet.

Oppvarming

Elektrisk. Reflektorovn i bad, panelovner og løse ovner ellers. Peis for vedfyring i stuen.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1951.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Rekkehuset overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett for kr. 50.000,- som nevnt over.

Det er tinglyst servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet festeforhold, vann/koakkreglement og dispensasjon i henhold til bygningsloven. Servituttene er innhentet og antas ikke ha betydning for bruken av den enkelte bolig.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Multehaug Sameie I & II, med sameiebrøk 7/172.

Sameiet består av 54 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22865500.

Dyrehold er tillatt.

Canal Digital er leverandør av kabel-TV tjenester til sameiet.

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder skal det byttes kledning på fasaden. Det vil i samme momang være mulig å bytte vinduer. Det skal stemmes over forslagene ved årsmøtet til høsten, det må påregnes økning av felleskostnader men sameiet vet ikke hvor mye ennå. Sameiet er i tvist med kommunen vedrørende branntomten og videre fremfeste av denne. Sameiet har advokat på saken.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Eiendommen er vasket før visning og vil ikke bli ytterligere vasket til overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.638,- pr. mnd. og inkluderer kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV, festeavgift, drift og ytre vedlikehold, forretningsførsel m.m.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 21.848 kwh. i 2014.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Eiendomsskatten er kr 1.046,- for 2017.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.890.885,-.

Av dette beløpet utgjør kr 65.499,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Lille Langerud
Kirkesogn Manglerud

Steder i nærheten

Bakkehavn 0.5 km
Skullerud konferansesenter 1.6 km
Skullerudkrysset 1.6 km
Bergkrystallen 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.7 km
Sentralstasjon Oslo S 7 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 4.5 km
T-bane stasjon Skullerud T-banestasjon 1.4 km
Trikkeholdeplass Sæter 4.8 km
Bussholdeplass Lille Langerud 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Langerudbanen 0.5 km
Idrettsanlegg Rustad idrettsanlegg 1.1 km
Treningssenter Skullerud Sport Senter 1.6 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Abildsø skole (1-10 kl.) 0.7 km
Rustad skole (1-7 kl.) 1 km
Lambertseter skole (1-10 kl.) 2 km
Karlsrud skole (1-10 kl.) 2 km
Skullerud skole (8-10 kl.) 1.7 km
Ulsrud videregående skole 2.7 km
Holtet videregående skole 3.7 km

Barnehager

Lille Langerud barnehage (2-6 år) 0.4 km
Havnehagan friluftsbarnehage (4-6 år) 0.5 km
Bakkehavn barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.7 km
Kjøpesenter Bøler Senter 2.3 km
Postkontor Coop Prix Skullerud 1.1 km
Postkontor Rema 1000 Skullerud 1.3 km
Apotek Vitusapotek Bogerud 1.6 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1.7 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Coop Prix Skullerud 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Skullerud 1.3 km
Kiosk/video Abildsø Kiosk 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.4 km
Bensin Circle K Abildsø 0.9 km
Bensin Uno-X Rustad 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 37
Gj.snittalder kvinner 37,3 %
Husholdninger med barn 36,2 %
Husholdninger uten barn 63,8 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 2163
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Lille Langerud 858 376

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?