Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 750 000,- for kr 5 750 000,-

Velkommen til Larsbråtveien 77 - Presentert av Oscar A. Halsen / Krogsveen

Usjenert vestvendt terrasse på hele 24 m² med god plass til flere sittegrupper og grill!

Tak over innerste del med varmelamper. Her kan du virkelig nyte sommerkvelden med fin utsikt sol fra ca kl.09 til 22 midt på sommeren! Helt nytt pent terrassedekke fra i år og tak på innerste del.

Flott utsikt mot nordvest

Veldig lys og romslig hjørnestue med egen spisestuedel.

Ekstra vindu i hjørnet på yttervegg gir fin utsikt og ekstra mye lys og luft inn i stuen.

I stuen er det god plass til en stor sofagruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon.

I stuen er det god plass til en stor sofagruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon.

Moderne peisovn som varmer godt i vinterhalvåret

Store vindusflater som slipper inn mye lys fra 3 sider av huset.

Spisestue

Spisestue mot god plass til et stort spisebord

Ny og lekker kjøkkeninnredning fra Ikea fra 2016. Glatte eikefronter med rustfrie håndtak i benkeskap

Også her store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Plass til spisebord med to stoler ved vinduet.

 

 

Hovedsoverommet er av god størrelse og har god plass til dobbelt seng. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.

Soverom 2 som i dag er innredet og brukes som barnerom. Rommet har god størrelse med plassbygde garderobeskap og plass til seng.

Soverom 3 som i dag er innredet og brukes som barnerom. Rommet har god størrelse med plassbygde garderobeskap og plass til seng.

Soverom 4/Walk-in closet/Kontor: Dette rommet er også godkjent som soverom, men er i dag innredet som et garderoberom/kontor. Består i dag av flere garderobeskap langs den ene veggen.

Baderom: Flislagt baderom fra 2007 av god størrelse som består av dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett, heldekkende servant med underskap

Baderom: Flislagt baderom fra 2007 av god størrelse som består av dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett, heldekkende servant med underskap

I hjørnet har man egen vaskekrok med over- og underskap og utslagsvask med ett greps blandebatteri.

 

Entré/Hall: Her er det muligheter for oppbevaring av yttertøy og sko. Under trappen finner man en koselig lesekrok, denne plassen kan også benyttes til ekstra lagring. Varmekabler i gulv.

Entré/Hall: Her er det muligheter for oppbevaring av yttertøy og sko. Under trappen finner man en koselig lesekrok, denne plassen kan også benyttes til ekstra lagring. Varmekabler i gulv.

Nærområdet

Et pent opparbeidet inngangsparti med stor nylagt terrasseplatting og egen sandkasse, samt tilgang til utebod på ca 8 m²

Boligen disponerer også hagen på husets nordvestlige side ved inngangspartiet med bed, plen og blomster

Fasade mot vest

Barnevennlig nærområdet med lekeplass

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Kort vei til marka. Lysløper og skiløyper om vinteren.

Populære Østmarka

I nærheten til marka og fine turveier.

Tveitasenter

Lutvann

Haugerud

Larsbråtveien 77

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 850 000,-

Haugerud: Innbydende enderekkehus 2-plan - Solrik terrasse 24 m² - Utsikt - Hage - 4 soverom - Garasje - Rett ved marka

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 759,-
Fellesgjeld:
Kr 240 057,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 103 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et etablert område på Haugerud, i stille og rolige omgivelser avskjermet fra trafikk. Barnevennlig område med store grøntarealer og lekeplass for de minste, samt sittegrupper på borettslagets eiendom. Boligen har en god beliggenhet midt i Larsbråtveien rett ved Østmarka. Utenfør døra finnes det gode turmuligheter. Her er det lysløyper, turstier og flere badevann. Populære Lutvann ligger også like i nærheten. Dagligvarebutikk og kiosk er i gangavstand fra boligen, og det er kort vei til treningssenter (Sats Elixia), idrettshall, flere barnehager og skoler i alle trinn, legesenter, postkontor og Tveita Senter med alt av sine servicetilbud og fasiliteter

Fra leiligheten er det kort vei til T-banestasjon som tar ca. 17 min. til sentrum. I tillegg til T-bane går det buss like i nærheten av boligen. Dette er en perfekt bolig for deg som ønsker å bo usjenert og i nærhet til skog og mark, samt ønsker gangavstand til "alt" av nødvendige fasiliteter.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Trosterud skole

1-7 kl. Trasop skole 1,9 km

8-10 kl. Haugerud skole

Vgs. Hellerud videregående skole

Vgs. F21 - Fyrstikkalleen skole

Bhg. Hellerud barnehage (1-6 år)

Bhg. Stjernemyra barnehage (1-6 år)

Bhg. Haugerudhagan estetiske barnehage (0-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 240 057,-

Totalpris

Kr 5 090 057,-

Felleskostnader

Kr 5 759,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1969

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

103m2

Bruksareal

103m2

Tomt

56408m2

KR-kode

531771

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Larsbråtveien 77, 0674 Oslo

Gnr. 141, bnr. 128 i Oslo kommune.

Andelsnr. 90 i Sankthansfjellet borettslag.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 115 kvm

Totalt bruksareal: 103 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:

1.etasje: Gang, kontor, entré og 3 soverom: 58 kvm

2.etasje: Stue med utgang terrasse på ca. 24 m², kjøkken, spisestue: 45 kvm

1 utebod på ca 8 m² beliggende ved inngangen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.07.2017 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 56.408,7 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellestomt med bl.a. lekeplass, plen, busker, beplantning, asfaltert arealer og internveier m.m. Boligen disponerer også hagen på husets nordvestlige side ved inngangspartiet med bed, plen og blomster m.m.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. takst: Grunn og fundamenter: Bygget er fundamentert med støpt ringmur på fjell og sprengstein.

Yttervegger; Betongvegger mot terreng og øvrige yttervegger i trebindingsverk med stående panel på fasader.

Takkonstruksjoner: Flatt tak, antatt tekket med papp/folie. Nylig byttet i regi av borettslaget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innbydende og betydelig oppgradert 5-roms enderekkehus over 2 plan med meget god og barnevennlig beliggenhet. I 1.etasje finner man 4 soverom, der et i dag er benyttet som kontor/garderobe. Et pent flislagt baderom. Flott enstavs eikeparkett fra 2013 gjennomgående i store deler av boligen. Et pent opparbeidet inngangsparti med stor nylagt terrasseplatting og egen sandkasse, samt tilgang til utebod på ca 8 m²

2.etasje består av en lys og romslig stue med store vindusflater som slipper inn mye lys fra 3 sider av huset. Stue har også en egen spisestuedel. Lekkert kjøkken fra 2016 med delvis åpen løsning mot stue. Fra stuen er det utgang til en solrik nordvest-vendt terrasse på hele 24 m² med tak over innerste del med varmelamper. God plass til flere sittegruppe, solsenger og grill! Her kan du virkelig nyte sommerkvelden med fin utsikt over byen og sol fra ca kl.09 til 22 midt på sommeren!

Boligen disponerer også hagen på husets nordvestlige side ved inngangspartiet med bed, plen og blomster m.m. Garasjeplass i felles garasjerekke nedenfor boligen.

Det er muligheter for videre utbygging av kjøkkenet i 2.etasje, for mer info se www.sankthansfjellet.no

1.etasje:

Vindfang/Entré/Hall: Her er det muligheter for oppbevaring av yttertøy og sko. Under trappen finner man en koselig lesekrok, denne plassen kan også benyttes til ekstra lagring. Varmekabler i gulv.

Baderom: Flislagt baderom fra 2007 av god størrelse som består av dusjnisje med glassvegg, vegghengt toalett, heldekkende servant med underskap. I hjørnet har man egen vaskekrok med over- og underskap og utslagsvask med ett greps blandebatteri. Vaskenisje med opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Frittstående varmtvannsbereder på 198 liter fra 2006. Badet har en god planløsning da den fungerer utmerket med små barn. Her har man både egen «stellekrok» med vannuttak og mulighet for å ta en klesvask mens ungene bader.

Hovedsoverommet: Hovedsoverommet er av god størrelse og har god plass til dobbelt seng. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter. Flott enstavs parket på gulv gjennomgående i alle soverom.

Soverom 2 & 3: Disse to rommene er i dag innredet og brukes som barnerom. Begge har en god størrelse med plassbygde garderobeskap og plass til seng.

Soverom 4/Walk-in closet/Kontor: Dette rommet er også godkjent som soverom, men er i dag innredet som et garderoberom/kontor. Består i dag av flere garderobeskap langs den ene veggen.

2.etasje:

En flott hvitmalt tretrapp tar deg opp til 2.etasje. Hele 2.etasjen fremstår veldig lys da dette er et enderekkehus med også vindu på yttervegg.

Stue: Veldig lys og romslig hjørnestue med egen spisestuedel. Ekstra vindu i hjørnet på yttervegg gir fin utsikt og ekstra mye lys og luft inn i stuen. I stuen er det god plass til en stor sofagruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon.

Utgang til en usjenert nordvest-vendt terrasse på hele 24 m² med god plass til flere sittegrupper og grill! Tak over innerste del med varmelamper. Her kan du virkelig nyte sommerkvelden med fin utsikt sol fra ca kl.09 til 22 midt på sommeren! Helt nytt pent terrassedekke fra i år.

Kjøkken: Ny og lekker kjøkkeninnredning fra Ikea fra 2016. Glatte eikefronter med rustfrie håndtak i benkeskap. Push open funksjon på overskap. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Innebygget mikro- og stekeovn i høyskap fra Bosch. Integrert kjøleskap og oppvaskmaskin. Veldig godt med skap -og benkeplass, samt gulvvarme. Plass til spisebord med to stoler ved vinduet.

Oppgraderinger siste årene:

- Ny flott enstavs eikeparkett i alle rom, bortsett fra entré i 2013. Da ble også stueveggene helsparklet, samt trappen og alle rom malt (med unntak av kontor) og nye lister lagt.

- Flere av rommene og trappen har i tillegg blitt malt opp igjen nylig.

- I 2014/15 ble gang og yttergang pusset opp med varmekabler og fliser.

- Hagen og gjerdet ble opparbeidet/satt opp i 2014, og i år (2017) ble det skiftet ut veranda og platting nede.

- Kjøkkenet ble skiftet ut i 2016, og da ble det lagt varme i gulv.

- Det ble i tillegg lagt nytt takdekke på huset og pipehetten skiftet like før sommeren, dette er gjort i regi av borettslaget.

Diverse:

* Pen opparbeidet hageflekk.

* Solrik vestvendt terrasse på 24 m².

* Utebod på ca 8 m²

* God og rolig intern beliggenhet.

* Rett i nærheten av Østmarka med fine turområder sommer som vinter.

* Godt drevet borettslaget som har egen hjemmeside: www.sankthansfjellet.no.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, varmekabler i baderomsgulv og entré i 1.etg og kjøkkengulv i 2.etg, samt flott monderne peisovn i 2.etg.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Egen garasje i garasjerekke nedenfor boligen følger med. Gjesteparkering hvor hver andelseier disponerer to gjesteparkeringskort samt et oblat for parkering av evt. bil nr to. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.09.1973. Det foreligger også ferdigattest på montering av stålpipe og ildsted datert 09.10.2008 og godkjent melding om utvidelse av altan i 2.etasje datert 14.05.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet begyggelse og vedlikehold av ledninger. Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1137 datert 11.07.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Vegghyller på spisestue/stue og barnas soverom følger ikke med handelen. Det samme gjelder vegglampene på soverommene, samt takpendler på soverom, stue og kjøkken.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.759,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV tjenester, kapitalkostnader, vaktmestertjenester, felles forsikring og garasjeplass.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.01.2018 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr 5.859,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.970,- pr. år. / 16.610 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke, fåes gratis av borettslaget.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.496 pr. år. (bevegelsessensorer, skallsikring og røykvarslere) Denne kan videreføres om kjøper ønsker dette.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.250,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.097.366,-. Av dette beløpet utgjør kr 240.057,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Larsbråten
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Trosterudkrysset 1.9 km
Tveten Gård 1.9 km
Lutvann leir 2 km
Tvetenbrua 2.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 43.2 km
Sentralstasjon Oslo S 10.3 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 4.2 km
T-bane stasjon Haugerud T-banestasjon 0.9 km
Bussholdeplass Landeroveien 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hellerud (vgs) aktivitetsanlegg 1.5 km
Idrettsanlegg Lindebergåsen ballbinge 3.2 km
Treningssenter SATS Hellerud 0.7 km
Treningssenter Bare Trening Haugerud 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Trosterud skole (1-7 kl.) 1 km
Trasop skole (1-7 kl.) 1.9 km
Haugerud skole (8-10 kl.) 0.9 km
Hellerud videregående skole 1.5 km
Etterstad videregående skole 7.3 km

Barnehager

Hellerud barnehage (1-6 år) 0.4 km
Stjernemyra barnehage (1-6 år) 0.5 km
Haugerudhagan estetiske barnehage (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Haugerud Senter 0.8 km
Kjøpesenter Tveita Senter 1.4 km
Postkontor Ica Supermarked Hellerud 0.7 km
Postkontor Coop Extra Haugerud 0.9 km
Apotek Apotek 1 Haugerud 0.9 km
Apotek Vitusapotek Tveita senter 1.4 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Alna Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Kiwi Hellerudsveien 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Hellerud 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Haugerud t-bane 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Tveita senter 1.4 km
Bensin Esso Tiger Tveita 0.8 km
Bensin Circle K Furuset E-6 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 40,8 %
Gj.snittalder kvinner 40,5 %
Husholdninger med barn 38 %
Husholdninger uten barn 62 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 1694
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Larsbråten 651 288

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Oscar André Halsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?