Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Laskenveien 36 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Det har blitt montert nye kjøkken både i 1. og 2. etasje i 2018

Integrerte hvitevarer medfølger (kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp, microbølgeovn og komfyr)

Kjøkken i 1. etasje

Kjøkken i 2. etasje

Stuen i både 1. og 2. etasje er malt i moderne og tidsriktig farge

Stue med laminat på gulv

 

 

Stue i 2. etasje

Stue i 2. etasje

Det er 2 soverom i hver etasje

Hovedsoverom i 1. etasje

Hovedsoverom i 1. etasje

 

Pent flislagt bad i 1. etasje med varmekabler i gulv.

Lyst flislagt bad i 2. etasje med varmekabler i gulv.

Bad i 2. etasje

Leiligheten i 1. etasje har direkte utgang til stor og solrik terrasse

Denne er også delvis overbygget. Leiligheten i 2. etasje er tilgang til egen balkong

Flott hage med gressplen

Boligen ligger godt skjermet fra Laskenveien

Fasade

Plantegning kjeller

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Lasken/Nær Frydenlund

Laskenveien 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 650 000,-

Lasken/Nær Frydenlund: Hel tomannsbolig med sentral beliggenhet og god planløsning. Pent innredet og oppusset i 2018. Velholdt.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 3 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
146 / 210 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Laskenveien 36 ligger cirka 2 kilometer nord for sentrum i et attraktivt boligområde. På Lasken bor du med kort vei til "alle" fasiliteter, enten du ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer eller restauranter. Nærområdet byr også på vakre Bugårdsparken med turveier, idrettshaller, tennisbaner, skøytebane og ikke minst svømmehall. Innen kort avstand ligger en stor Meny dagligvareforretning med et rikt utvalg. Pindsle finnes heller ikke langt unna med et svært variert tilbud. Her finner du blant annet Komplett Arena, E2 treningssenter, E2 Helse, flere dagligvareforretninger, apotek, Biltema, verktøybutikker, bilforretninger med mer. Boligen ligger solrikt til og i 2. rekke fra Laskenveien. Området er stille og rolig, og det er trygt å la barn leke fritt på nærområdets lekeplasser og fotballbane på Frydenlund, som ligger i nærheten av eiendommen. Sandefjord videregående skole ligger kun en kort spasertur unna. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning på Lasken!

Barnehager og skoler

Haukerød barneskole og Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra byen kjører du opp Sandefjordsveien, ta så av i lyskrysset opp Peder Bogensgate.

Ta Laskenveien til høyre i rundkjøringen ved MENY og følg veien opp bakken. Boligen ligger på venstre side etter cirka 500 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 650 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1935

Soverom

4

Primærrom

146m2

Bruksareal

210m2

Tomt

618m2

KR-kode

22.18349

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Laskenveien 36, 3214 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 178 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 618,1 kvm. Tomten er pent opparbeidet med stor gressplen og er delvis omkranset med hekk og gjerde. Eiendommen ligger godt skjermet fra Laskenveien (i 2. rekke). Boligen har solrike utearealer mot syd. Leiligheten i 1. etasje her tilgang til stor terrasse og leiligheten i 2. etasje har egen balkong. Sandefjord kommune opplyser at oppmålingen av tomten er av eldre dato og tomtegrensene mot øst og syd er dermed noe usikre. Nøyaktig areal på tomten kan dermed avvike ved ny oppmåling. Kjøper overtar ansvaret for eventuelle avvik.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 240 kvm

Totalt bruksareal: 210 kvm

Totalt primærrom: 146 kvm

1. etasje 73 kvm: Entrè/gang, stue, kjøkken 2 soverom og bad.

2. etasje 73 kvm: Trappegang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Sekundærrom: Kjeller: 64 kvm: Boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.10.2018 utført av Marius Vedvik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre bestående av massivt reisverk med liggende panel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av betong/sparestein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Boligen er betydelig oppgradert i senere tid. Innvendig oppussing er utført i 2018. Således fremstår boligen i god tilstand, alder tatt i betrakting. Det er registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, men stort sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Det er registret noe fukt og saltutslag på grunnmur innvendig, og således vurderes det at dreneringen ikke fungerer tilfredsstillende. Begge bad har eldre fliser på vegger. Disse overflatene har fått TG2 av takstmann grunnet alder. Overgangen mellom ny og gammel membran på begge bad kan ikke garanteres helt tett. Eier har derfor montert dusjkabinett.

Følgende oppgraderinger utført:

* Ny kledning i 2007/2008. Det ble samtidig lagt ny vindsperre og etterisolert med 7 cm. mineralull.

* Kjellervinduer og ett i trappegang ble skiftet i 2008. Øvrige vinduer er fra 1998. Inngangsdører og kjellerdør er fra 2007.

Alle innvendige dører er fra 2018.

* Taket er tekket med betongtakstein fra 2007.

* Takrenner er fra 1990 og nedløp ble byttet i 2008.

* Veranda/balkong i begge etasjer av tre fra 2008.

* Bad i 1. etasje er opprinnelig fra 1998. Gulv med sokkelflis ble lagt nytt i 2018.

* Bad i 2. etasje er opprinnelig fra 1998. Flis på gulv ble lagt nytt i 2007.

* Nye kjøkken i leilighetene både i 1. og 2. etasje fra 2018.

* Leiligheten i 1. etasje har fliser i entré/gang og laminat fra 2018. Vegger er helsparklet og malt i 2018.

* Leiligheten i 2. etasje har laminat fra 2018. Vegger er malt i 2018.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hel tomannsbolig med god planløsning. Boligen er påkostet og oppgradert i løpet av de siste årene og fremstår som godt holdt. Leilighetene er pent innredet med moderne og tidsriktige fargevalg. Gulv har for det meste laminat og flis.

Begge leilighetene har lyst og moderne kjøkken fra 2018 med slette fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer medfølger (kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp, microbølgeovn og komfyr). På kjøkkenet er det også plass til spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Pent bad i 1. etasje med flis på vegger og gulv. Varmekabler. Av utstyr er det montert toalett, lys og moderne baderomsinnredning, speil med skap, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Lyst flislagt bad i 2. etasje. Varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert toalett, lys og moderne baderomsinnredning, speil med skap, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Begge leilighetene har tilgang til solrike uteplasser. 1. etasje har utgang til stor terrasse som også er delvis overbygget. Leiligheten i 2. etasje har tilgang til egen balkong.

Oppvarming

Leiligheten i 1. etasje har ovn både i stuen og på soverom. Peisovn i stuen i leiligheten i 2. etasje. Varmekabler på begge bad og i gangen tilhørende leiligheten i 1. etasje. Ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden bygge år.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette finnes ikke i kommunens arkiv. Det har blitt foretatt endringer som avviker fra opprinnelige tegninger. Tidligere salong i begge etasjer har blitt innredet som soverom. Det har også blitt bygget nytt bad i både 1. og 2. etasje. I forbindelse med dette har også deler av planløsningen blitt endret. Leiligheten i 2. etasje har ikke lenger tilgang kjelleren. Denne har blitt fjernet. Det har blitt bygget ny terrasse og balkong samt overbygg ved inngangsparti. Dette tiltaket samsvarer med tegninger datert 26. juni 2007 og Sandefjord kommune opplyser at for dette tiltaket foreligger det ikke krav om ferdigattest. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

31.05.1938 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0710 Gnr:42 Bnr:10

02.05.2016 00:00:00 - Registrering av grunn

Utskilt fra denne matrikkelenhet:

Knr:0710 Gnr:42 Bnr:999

Eventuell adgang til utleie

Boligen er godkjent som hel to-mannsbolig og kan leies ut. Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 18.875,04 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.112,-.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett har avgift på

kr 1.177,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Huseier må også betale for brøyting. Beredskap kr. 600,- pr. år og kr. 75,- for hver snørydding. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.742.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Fotopakke: kr 4.900,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?