Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 475 000,- for kr 3 475 000,-

Leikvollgata 2 - Presentert av Krogsveen AS

Lekkert nyere kjøkken i 1. etasje

Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap- og benkeplass

Kjøkken

Kjøkken i 2. etasje

Stuen tilhørende leiligheten i 1. etasje har direkte utgang til flott terrasse

Stue i 1. etasje

Stue

Det er god plass til spisestue i leiligheten i 2. etasje

Stue i leiligheten i 2. etasje

Pent flislagt bad i 1. etasje

Bad

Soverom tilhørende leiligheten i 1. etasje

Et av to soverom tilhørende leiligheten i 2. etasje

På loftet er det innredet to rom

På loftet er det innredet to rom

Soverom i kjeller

Terrasse

Terrasse

Boligen har en flott uteplass godt tilbaketrukket og skjermet fra veien.

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning kjeller

Nær sentrum/Hauan

Leikvollgata 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

Nær sentrum/Hauan: Sentrumsnær og innholdsrik tomannsbolig på hele 296 kvm BRA - Dobbel garasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
183 / 337 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger rett vest for selve bykjernen med gangavstand til sentrum. Her bor du svært sentralt. Hvis byens pulserende liv med shopping og cafèbesøk frister er det kun få minutters gange ned til bykjernen. og Indre Havn med restauranter og utesteder. For de som er glade i skog og mark finnes Hjertnesskogen i nærheten. Her leder gangveier og stier deg til flotte steder med panoramautsikt over Indre Havn. Bugårdsparken ligger bare en kort spasertur unna og her finnes tennishall, svømmehall, fotballbaner m.m. og ikke minst Bugårdsdammen med opplyst turløype. Flere skoler i nærområdet. Barnevennlig boligområde. I det daglige liv er det verdt å nevne at det er flere dagligvareforretninger i området, som bl.a. MENY Stadiontunet og Joker. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning.

Adkomst

Følg Sandefjordsveien nordover og ta Skiringssalveien til venstre i rundkjøringen i Tempokrysset. Følg Skiringssalveien i 450 meter og boligen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1949

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

183m2

Bruksareal

337m2

Tomt

702m2

KR-kode

221798

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Leikvollgata 2, 3213 Sandefjord

Gnr. 166, bnr. 35 i Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 374 kvm

Totalt bruksareal: 337 kvm

Totalt primærrom: 183 kvm

Bruksareal:

Boligen 296 kvm

Garasje 41 kvm

Primærrom:

Kjeller: 10 kvm: Soverom

1. etasje 87 kvm: Gang i fellesareal, soverom, bad, kjøkken og stue.

2. etasje 86 kvm: Gang i fellesareal, gang i leilighet, to soverom, bad, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Kjeller: 68 kvm: Gang, fire boder og vaskekjeller.

1. etasje 2 kvm: Kjellernedgang.

2. etasje 2 kvm: Trapp til loft.

Loft 41 kvm: Loft og to innrede rom.

Dobbel garasje med bod 41 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.2017 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Takstmann opplyser at soverom i kjeller tas med som p-rom i henhold til NS 3940, vaskerom tas ikke med. Kjeller har lavere takhøyde enn det som vil være kravet, om det søkes om bruksendring for rommene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 702,5 kvm. Tomten er pent inngjerdet og opparbeidet med stor gressplen, diverse blomster, busker og trær. Boligen har en flott uteplass godt tilbaketrukket og skjermet fra veien. Her kan varme sommerdager og sommerkveld nytes til det fulle. Fra stuen i 1. etasje er det utgang til solrik terrasse. Stor asfaltert gårdsplass.

Festeavgiften er kr 3.094 pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 01.01.01, avtalen reguleres hvert 50de år etter konsumprisindeksen.

Festeavtalen utløper 05.07.2049

I følge Sandefjord kommune kan tomten kjøpes for 105.614,- pr. 19.04.2017

Grunneier, Sandefjord Kommune, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av støpt betong eller sparesteinsmur. Tak er tekket med betongsteien.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann:

- Boligen har er en del eldre bygningsdeler som gjør at det må tas med i vurderingen at det vil bli behov for vedlikehold og oppjusteringer.

- Det bør gjøres tiltak i forhold til lyd og brannsikring. Entrèdører med brann og lydklassifisering bør monteres.

Begge bad er eldre og har påvist slitasje. Det er nyere flis på gulv på badet i 1.etasje, men flater ellers er eldre. Flater og utstyr på bad i 2. etasje har høy alder.

- Utvendig kledning har påvist slitasje. Taktekking er eldre. Drenering er eldre og har naturlig slitasje.

- Tetting i overgang balkongdør over inngangsdør er ikke tett. Dette må utbedres.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sentrumsnær og innholdsrik tomannsbolig med mange muligheter. Leilighetene er innredet med lyse og moderne farger. Gulv består for det meste av laminat, flis, parkett og klassisk tregulv.

I 1. etasje er det montert lekkert kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Her er det rikelig med skap - og benkeplass. Integrert komfyr, mikroovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys medfølger. Her er det også god plass til spisebord. Kjøkken i 2. etasje har slette fronter og laminat benkeplate. kjøkkenet er godt utnyttet har plass til et lite spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Lyst og romslig bad i 1. etasje med varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert toalett, servant i innredning og dusjkabinett. Bad i 2. etasje har vinylbelegg på gulv og baderomsplater på vegger. Av utstyr er det montert eldre servant, badekar, toalett og opplegg til vaskemaskin.

I boligens 3. etasje har selger innredet to rom samt startet innredningen av et 3. rom. Det er også gjort forberedelser for bygging av et nytt bad.

Oppvarming

Peisovn med vedfyring og parafin i 1. etasje og vanlig peisovn i 2. etasje. Varmekabler på bad i 1. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det er montert parafintank i kjelleren. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Eventuell adgang til utleie

Begge av boligens leiligheter er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenheter av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Parkering

Parkering i dobbel garasje eller i stor asfaltert gårdsplass.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen i kommunens arkiv. Videre opplyser Sandefjord kommune at siden dette huset er søkt i 1950, innebærer det at huset kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Det er foretatt noen endringer fra plantegningene fra 1950. Bad i 1. etasje er flyttet til et av soverommene mot vest og kjøkken er utvidet. Vegg mellom wc og bad i 2. etasje er revet. Det har også blitt innredet et soverom i kjeller samt to rom på loftet. Det er usikkert om disse rommene oppfyller dagens kravene til rom for varig opphold. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 53, tinglyst 07.01.1950: Festekontrakt. For kontraktens vilkår, se salgsoppgavens punkt "tomt".

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 53, tinglyst 07.01.1950: Bestemmelse om gjerde: Mot Leikvollgata er det et beplantingsbelte på 5 meter som ikke kan bebygges. Dagboknr 3300, tinglyst 09.11.1954: Erklæring/avtalt: Tillatelse for naboen i Leikvollgata 4 til å sette opp garasje i tomtegrensen. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Videre opplyse Sandefjord kommune følgende. Eiendommen er utsatt for støy fra vei - Skiringssalveien og eksisterende jernbanetrase, Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Det pågår nå et utredningsarbeid for å finne framtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord. Endelig korridor er ennå ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen. For mer informasjon vises til www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien. Kart over korridorene kan fås av megler. Det tillates ikke oppføring av bygning/installasjon eller utgraving/oppfylling mot jernbanen innen 30 meter regnet fra nærmeste spors midtlinje.

Det er varslet oppstart for Leikvollgata 3 (GBNR 120/116 m.fl.). Hensikten med reguleringen er fortetting med boliger. Det er skissert 16 boenheter med parkeringskjeller i tidlige skisser.

Tilgrensende kryss er tatt med i planområdet for å vurdere de trafikale løsninger. Eksisterende bebyggelse foreslås revet innenfor planområdet. Leikvollgata 3 ligger ca. 50 m syd for den

aktuelle eiendommen. Eiendommen berøres av frisiktproblematikk i krysset - Skiringsalveien - Leikvollgata.

Diverse

Selger forbeholder seg retten til å ta med diverse planter/blomster fra hagen. Lysekroner på kjøkken, gang og soverom medfølger ikke i handelen.

Leilighetene i 2. etasje er per tid utleid. Leietaker har 3. mnd. oppsigelse. Budgivere må informere megler før bud inngis dersom de ønsker leietaker oppsagt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.229,74 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.446,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.240,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Kostnader kan sees på www.canaldigital.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.844.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Ekeberg
Kirkesogn Sandefjord

Steder i nærheten

Sjøfartsmuseum 0.8 km
Sandefjord kirke 1.1 km
Bymuseum 1.2 km
Rådhuset (Hjertnes) 1.2 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 9.8 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 1 km
Bussholdeplass Sandefjord Sykehus 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Storstadion 0.7 km
Idrettsanlegg Bugården fotballbaner 1.3 km
Treningssenter EVO Sandefjord Vest 0.5 km
Treningssenter Pro Gym Sandefjord 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Moe skole (1-10 kl.) 1.7 km
Virik skole (1-7 kl.) 1.1 km
Byskolen barneskole (1-7 kl.) 1.2 km
Sande skole (1-7 kl.) 1.6 km
Bugården ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Ranvik ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Breidablikk ungdomsskole (8-10 kl.) 3.9 km
Sandefjord videregående skole 0.7 km
Skagerak International School 4.3 km

Barnehager

Sandefjord menighets barnehage (3-5 år) 0.1 km
Solvang barnehage (0-5 år) 0.3 km
Kathrines Have (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 1.4 km
Kjøpesenter Nordbyen 15.9 km
Postkontor Coop Extra Mosserød 2.1 km
Postkontor Plantasjen Sandefjord (pib) 2.8 km
Apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark 0.5 km
Apotek Apotek 1 Nordstjernen Sandefjord 1.2 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 15.2 km
Dagligvare Meny Stadiontunet 0.4 km
Dagligvare Spar Virik 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.7 km
Kiosk/video Mix Stanghjørnet 1 km
Bensin Shell/7-ElevenTempokrysset 0.6 km
Bensin Statoil Ica Ekspress Nybyen 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 39,3 %
Gj.snittalder kvinner 43,2 %
Husholdninger med barn 24,8 %
Husholdninger uten barn 75,2 %
Gj.snitt byggeår 1954
Gj.snitt tomtestørrelse 658
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandefjord 45266 20843
Grunnkrets: Ekeberg 1010 520

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Didrik Schou
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?