Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Fasade og garasje

Praktisk sportsbod i bakkant av garasjen

Inngangsparti

Trapperomsgangen

Trappegang med plass til yttertøy og skoskap

Gang

Gang

Gang/spisestue

Stor spisestue med peis og store vindusflater

Spisestue

Spisestue

Spisestue med peis

Stue med god plass til sofagruppe/hjørnesofa

Stor stue med utgang til terrasse

Terrassen er vestvendt og har god plass til sittegrupper, solsenger og grill

Stor terrasse med optimale solforhold

Vestvendt terrasse med sol til sent på kvelden

Skjermet og solrik hage

Hagen har god tumleplass for både store og små

Hagen

God plassutnyttelse på kjøkkenet. Bra med skapplass, benkeplass og integrerte hvitevarer

Kjøkken

Kjøkken med morgensol inn kjøkkenvinduet

Kjøkken

Bad fra 2012

Bad med fine mosaikkdetaljer

Detalj bad

Detalj bad

Fine detaljer i dusjnisjen

Vegghengt wc. Badet er pusset opp i 2012

Hovedsoverommet

Stor skyvedørsgarderobe med speildører

Hovedsoverom

Stort hovedsoverom

Luftebalkong fra hovedsoverommet

Lesekrok i spisestuen

Barnerom/spisestue

Barnerommet er av god størrelse

Barnerom med plassbygget sovehems

"Bonusrommet" på loftet

Loftsrommet fikk nytt vindu installert 2017

Innredet loftsrom ("bonusrom")

Kaldloft med masse lagringsplass

Fordeling av hagen iht. vedtektene

Grefsen

Lilloe-Olsens vei 22

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Grefsen: ½ tomannsbolig m/ 3 soverom + loft med 44 kvm gulvareal. Stor, solrik terrasse, hage og garasje.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
101 / 101 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Grefsen med kort avstand til det aller meste av betydning for barnefamilien. Gaten er lite trafikkert og lek og ballspill i gaten er et vanlig syn her om sommeren. Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole. Skoleveien er kort og trygg da den kun krysser én gate som og er lite trafikkert, Gamle Kjelsås vei.

I nærområdet finnes det et stort utvalg av matbutikker. SPAR, KIWI, COOP, REMA1000, JOKER, ligger alle innen 5 minutter fra eiendommen. Storhandelen kan man gjøre unna på Storo Storsenter som har ca. 130 butikker.

Er familien fritidsinteressert, kan området tilby det aller meste. Grefsenåsen, Lillomarka, Maridalen og Nordmarka byr på milevis med flotte skiløyper, og ellers fantastiske turmuligheter året rundt. Oslo skisenter har et flott alpinanlegg på Grefsenkollen, en 7 minutters kjøretur fra eiendommen.

Kjelsås idrettslag har et bredt tilbud til store og små og de siste årene er det bygget flere flerbrukshaller/idrettshaller i forbindelse med utvidelse av skolene og Grefsen stadion.

Det er ca. 100 meter til holdeplass for trikk i Grefsenveien. Holdeplass for buss i Kjelsåsveien. Tar du trikken 3 holdeplasser sørover kommer man til Storo, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med t-bane, tog, buss, trikk og flybuss.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole og Engebråten ungdomsskole. Grefsen barneskole ble gjenåpnet etter omfattende rehabilitering og nybygging, høsten 2014. Det ble også bygget en ny, flott flerbrukshall til glede for elevene og nærmiljøet. Like før jul kunne skolen avsløre at de er blant de beste i landet på nasjonale prøver.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1938

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

101m2

Bruksareal

101m2

Tomt

979m2

KR-kode

411748

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lilloe-Olsens vei 22, 0489 Oslo

Gnr. 73, bnr. 346, snr. 2 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 111 kvm

Totalt bruksareal: 101 kvm

Totalt primærrom: 101 kvm

Primærrom:

1.etasje: 2 kvm - Trappeløp.

2.etasje: 99 kvm - Trappeløp, gang, kjøkken, bad, 2 soverom, stue, spisestue.

Det er trapp opp fra trappegang til innredet loft med kvistværeelse og kaldloft. Rommet er ikke målbart pga. lav takhøyde men innehar et gulvareal på 44 kvm hvorav 20 kvm i lagringsdel og 24 kvm i innredet rom.

Sekundærrom:

Garasje: 17 kvm: Garasje for én bil

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.17 utført av takstmann Thorvald C. Wahl. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema. Overtagelse kan tidligst skje når seksjoneringsbegjæringen er tinglyst.

Tomten

Eiet tomt på 979 kvm. totalt for sameiet. Snr. 2 disponerer en fin, skjermet hagedel med plen. Hagedelen er avgrenset mot snr. 1 med hekk. Det er adgang direkte fra garasjen til hagen. Hagen er vestvendt og har gode solforhold.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Grunnmur i betong og lettklinker og trebjelkelag i etasjeskillere. Vinduer, terrassedører, isolasjon og kledning fra 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik og takstmannen skal angi tilstandsgrader (TG) fra TG1-TG3. I rapporten har takstmannen angitt flere TG1 og TG2 samt én TG3. TG3 er gitt for drenering. Takstmannen anbefaler ytterligere undersøkelser for utbygget loft da det er ukjent om det er tilfredsstillende lufting. Han kommenterer videre at det ikke er synlige svanker/svikt eller nedbøyninger. TG2 for garasjen og for noen innvendige overflater pga normal bruksslitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen1/2-part tomannsbolig med normal god standard. Utvendig ble huset etterisolert og ompanelt samt det fikk innsatt nye vinduer og terrassedører i 2013/2014. Baderommet ble totaloppusset og utvidet i 2012 og kjøkkenet er fra 2003. Boligen har ellers fine overflater med normal bruksslitasje på gulv og det er pene og tidsriktige farger på vegger. God planløsning med mulighet for å lage et soverom 3 dersom man har behov for dette. Boligen disponerer en fin og solrik del av hagen

Inneholder:

1.etasje:

Felles vindfang med egen dør til trapperommet.

2.etasje:

Trapperom/gang med plass til yttertøy og skoskap.

Fra trappegangen er det dør inn til hovedetasjen. Her kommer man inn i en romslig gang med et praktisk, innebygget kott.

Kjøkkenet fra 2003 har godt med skap- og benkeplass. Innredningen består av hvite, glatte fronter og det er utstyrt med integrert stekeovn, microovn, oppvaskmaskin, koketopp og plass til kjøl/frys.

Stor spisestue med peisovn. Her er det store vindusflater med utsyn mot hustakene i nabolaget og fra vinduene har man også oversikten over hagen. Det er god plass til langbord i spisestuen.

Stuen ligger innenfor spisestuen og her er det god plass til sofagruppe og tv-møblement. Stuen har også utgang til en herlig vestvendt terrasse på hele 19 kvm. Her kan solen nytes hele dagen til sent på kvelden om sommeren. Terrassen oppleves som veldig usjenert uten innsyn og har god plass til sittegruppe, solsenger og grill.

Romslig familiebad fra 2012 med servant, underskap, veggskap, to innfliste speil, vegghengt wc og dusjnisje med glassdør og dusjvegg i glassbyggerstein. Badet har gulvvarme og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverommet er av meget god størrelse. Her er det god plass til dobbeltseng ( + babyseng ved behov), og det har en egen garderobesone med romslig skyvedørsgarderobe med speildører. Utgang til luftebalkong fra dette rommet.

Soverom 2 er også av god størrelse og har en plassbygget køyeseng og plass til skrivepult.

Loftet:

Innredet loftsrom på ca. 24 kvm. Dette "bonusrommet" er ikke medtatt i arealberegningen pga. lav takhøyde, men er av tidligere eier blitt benyttet som lekerom. Rommet er ikke godkjent for varig opphold. Nytt vindu er montert i gavlvegg i 2017 og det er montert brannstige fra vindu ned til terreng.

Innenfor "bonusrommet" er et stort kaldloft. Her er varmtvannsberederen plassert og det er i tillegg masse lagringsplass. Rommet har gulvareal på ca. 20 kvm. Bygningens felles overbelastningsvern er plassert på loftet.

Separat garasje for én bil tilhører seksjonen. Garasjen har adkomst til hagen via dør og det er en praktisk sportsbod i bakkant av garasjen.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Peis i stue. Gulvvarme på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkering for én bil i separat garasje. Adkomst fra garasjen til hagen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.03.1939. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

For garasjen ble det gitt ferdigattest 14.04.1975 under følgende forutsetninger; den skal være utstyrt med takrenner, nedløp, snøfanger på den siden som vender mot nabo og området mellom garasje og nabo må holdes ryddig og ikke benyttes til lagring. Dersom kommunen forlanger det, må eier besørge garasjen fjernet.

Av tidligere eier opplyses det at tilbygget soverom over 2 plan m/underliggende carport, garasje under terrasse, terrasse, balkong, vinduer i 1.etasje og 2.etasje, etterisolering m/vindtetting og ny liggende panel, drenering rundt tilbygg er utført i 2013/2014. Ferdigattest på søkt tiltak (saksnr. 201301076-15) foreligger pr. 16.09.2015.

Innredningen av loftsrommet er ikke byggemeldt, eller godkjent som rom til varig oppholdsrom.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 11621, tinglyst 26.10.1937, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Eier har ansvaret for vann- og avløpsledningene på eiendommen og må selv bekoste endringer ved ledningsnettet ved senere opparbeidelse, senkning eller utvidelse av veier.

Dagboknr 4527, tinglyst 26.04.1938, type heftelse. Bestemmelse om veg: Lilloe-Olsens vei er midlertidig godkjent i sin nåværende bredde. Dersom kommunen forlanger det må eier avgi grunn og opparbeide veiene med kloakk langs tomten i inntil 8 meter bredde. En evt. grunnerhvervelse til kommunen skjer uten utgift for kommunen.

Dagboknr 14962, tinglyst 02.12.1957, type heftelse: Bestemmelse om veg: Dett er en felleserklæring for alle eiendommene i Lilloe-Olsens vei i forbindelse med kommunens overdragelse av veien. Erklæringen inneholder betingelser om evt. flytting av feilplasserte gjerder, evt. overdragelse av nødvendig veigrunn til grøfter, istandsetting av private avkjørsler og om bortledning av overvann.

Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.06, sist revidert 12.06.13 og 17.03.2015.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.529,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Dette beløpet gjelder totalt for hele eiendommen og skal deles mellom snr. 1 og snr. 2.

Det er vedtatt eiendomsskatt i Oslo kommune men det er ikke opplyst om det vil bli beregnet eiendomsskatt for seksjon 2.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsenplatået
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Sverre Enevolds plass 0.4 km
Grefsen kirke 0.6 km
Storokrysset 1 km
Nydalsbrua 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 6.7 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Glads vei 0.2 km
Bussholdeplass Glads vei 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 1 km
Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 1.1 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1.2 km
Treningssenter SATS Storo 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Grefsen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Disen skole (1-7 kl.) 1 km
Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.4 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.6 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.3 km
Blindern videregående skole 4.9 km
Nydalen videregående skole 2.8 km

Barnehager

Hakkebakkeskogen familiebhg 0.6 km
Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 0.7 km
Josefine barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1.5 km
Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 3.8 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.1 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.7 km
Apotek Vitusapotek Storo 1.5 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 1.7 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Joker Kjelsås 0.5 km
Dagligvare Coop Prix Marsveien 0.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.5 km
Bensin Circle K Storo 1.3 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 36,8 %
Gj.snittalder kvinner 37,9 %
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 1019
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Grefsenplatået 2190 900

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?