Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 900 000,- for kr 4 900 000,-

Fasade adkomst

Enderekkehus med stor hage

Tilbaketrukket beliggenhet

Vakker hage

Usjenert hage

Terrasse med morgensol

Velkommen!

Lys og luftig stue

Stue

Stue/spisestue

Vedovn i stue

Kjøkken

Sivesind innredning

Kjøkken detalj

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Pent flislagt bad

Stor hage

Utsikt

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

3Dplan

2Dplan

Nesoddtangen

Linneaveien 24 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 950 000,-

Nesoddtangen: Enderekkehus i meget attraktivt, etablert og barnevennlig boområde

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 630,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 102 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Trivelig enderekkehus beliggende i et meget attraktivt og barnevennlig boområde sentralt på Tangen. Boligen ligger syd-vestvendt med sol fra tidlige morgen til langt på kveld. Lekeplass like ved. Kort gangavstand til flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Kun 900 m til Tangen Senter med forretninger og Tangenten med bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Flere populære badestrander i nærområdet. Kort spasertur ned til Nesoddtangen brygge, eventuelt buss som korresponderer med Nesoddbåten som går til Aker brygge og Lysaker.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Granholt og deretter første vei til høyre som er Linneaveien. Følg denne innover. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 630,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1961

Soverom

3

Primærrom

84m2

Bruksareal

102m2

Tomt

39188m2

KR-kode

511714

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Linneaveien 24 A, 1450 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 1025, snr. 39 i Nesodden kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bolig:

Totalt bruttoareal: 111 kvm

Totalt bruksareal: 102 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, entré: 43 kvm

3 soverom, bad, gang/trapperom: 41 kvm

Sekundærrom:

2 boder: 18 kvm

Krypkjeller med adkomst via veggluke fra fellesareal.

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke m/nedfellbar stige i gang.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Felles tomteareal for sameiet på 39.188m². Meget pent opparbeidet og idyllisk hage på disponibel del av tomten. Her er det plen og rikelig med blomsterbed og vakre prydbusker. Markterrasse og steinlagt platting på hver sin side av huset. Asfaltert biloppstillingsplass ved adkomst.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er oppført med betongsåle/støpt betongdekke og grunnmur/kjellervegger i betong. Yttervegger kledd med liggende panel, sist utvendig overflatebehandlet i ca. 2010. Etasjeskiller i tre. Etasjeskillet i 1.etasje ble etterisolert i 2003. Takkonstruksjon av type saltak tekket med takstein fra 2002. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra 1986, ytterdør i teak med glassfelt og skyvedør med isolerglass fra 1978.

Det ble observert fuktmerker og saltutslag i kjelleren. Fuktsøk utført ga utslag på både vegger og gulv.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og trivelig enderekkehus over tre plan. Boligen har vært i familiens eie siden den var ny, og har blitt en del oppgradert og oppusset de senere år. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med moderniseringsbehov med tanke på alder og dagens krav til standard. Utgang fra stue til hage og skiferlagt uteplass med fin morgensol. Solrik markterrasse i tre ved adkomst.

Kjøkken:

Praktisk kjøkken med Sivesind kjøkkeninnredning i eik fra 1987.

Rikelig med over og underskap, hvorav noen overskapsfronter med glass. Benkeplate i laminat med oppvaskkum. Fliser over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er avsatt plass til hvitevarer som komfyr og kjøl/frys.

Følgende hvitevarer medfølger: Hvitevarer av nyere dato som komfyr og kjøl/frys (ca. 5-10 gamle) kan medfølge ved salg.

Bad i 2. etasje:

Lyst og pent bad fra 2005 med fliser på vegger og gulv. Hvit baderomsinnredning med servant, overskap, speil og lys. Dusjkabinett og wc. Opplegg for vaskemaskin.

Kjeller:

Godt med bodplass i kjeller. Oso varmtvannsbereder på ca. 200 liter, stoppekran, vannmåler og fordelerskap er plassert her.

Vegger:

Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet malte strie, tapet, brystningspanel og malte flater. malt og umalt mur i kjelleretasje. Fliser på bad fra 2005. Overflatene er hovedsakelig fra 1987 på kjøkken, 1989 i entré og på soverom, og fra 2003 i gang og trapp. Vegg mot naboleilighet i 1. etg. er lydisolert i 2003 av Snekker Geir Busk As

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med parkett, teppe og betong. Støpt dekke i kjelleretasje. Fliser på bad fra 2005. Overflatene er hovedsakelig fra 1989 i entré og på soverom, og fra 2003 i gang, trapp og på kjøkken.

Himling:

Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med folierte takplater, panel og treplank i kjelleretasje. Overflatene er hovedsakelig fra 1987 på kjøkken og fra 1989 i entré. Stue gang og trapp fra 2003, sist malt i 2015.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Brannstige

- Utekran/Utelys

- Kabel-tv. Get

- Diverse belysning

- Man. markiser. Duker byttet i 2014

- Skyvedørsgarderobe med speil og innredning på ett soverom

- Skyvedørsgarderobe på ett soverom

- Garderobeskap på ett soverom

- Noe hylleinnredning i kjelleretasje

Oppvarming

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming med panelovner og kombinert parafin- og peisovn fra 1998. Parafindelen av ovnen har aldri vært i bruk. Gulvvarme på bad.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ventilasjon:

Mekanisk avtrekk fra våtrom, samt naturlige klaffeventiler og lufteventiler i topp av vinduer.

Sikringsskap:

Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbrytere, måler og innholdsfortegnelse. El-anlegget ble oppgradert etter pålegg etter tilsyn fra 1987 -2003. Inntaksledning byttet til 3-fase samt ny innmat i sikringsskap (automatsikringer) i 2008.

Det gjøres oppmerksom på at innen 01.01.2019 skal samtlige nettkunder i Norge ha byttet til automatisk måleravlesning. Nettleverandøren tar initiativ til utskiftningen og kostnader til ny automatisk strømmåler og monteringen av denne skal inngå i nettleien fram i tid og over en lengre periode.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Pågående radonmåling utføres i regi av sameiet. Dagens krav er iht. Tek. 10 maks 200 Bq/m³ anbefalt 100 Bq/m³.

Parkering

Garasje kan leies i sameiet etter ansiennitet. Felles gjesteparkering i umiddelbar nærhet.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke uvanlig for eldre boliger på Nesodden.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser .

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom som blant annet omhandler overdragelse og bestemmelser fra området ble utbygd, samt rett til å montere og vedlikeholde el-anlegg på eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 18.06.2015 og 22.10.2015 avsatt til boligformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.485,- for inneværende år. I dette inngår gebyr

for vann (Fastavgift kr. 1.566,- + Vannmålerleie kr. 250,-. I tillegg kommer forbruk kr. 15,01,- pr. kubikk), avløp (Fastavgift kr. 1.664,-. I tillegg kommer forbruk kr. 18,98,- pr. kubikk), renovasjon kr. 2.433,- og feiing/tilsyn kr. 572,-.

Fellesutgiftene er kr. 2.630,-/md. og inkluderer: Felles byggforsikring, kabel-tv, forretningsførsel, drift og vedlikehold

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 12.000,-/år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 488,-/mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 5.080.244,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Granholt
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Tangenten/Bibliotek 0.6 km
Oksval brygge og badestrand 0.8 km
Flaskebekk brygge 1.2 km
Hornstranda badeplass 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.3 km
Bussholdeplass Granholt 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.8 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 2.7 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 3 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Nesodden videregående skole 2.7 km
Frogn videregående skole 20.7 km

Barnehager

Oksval barnehage (1-5 år) 0.7 km
Solsikken Rudolf Steinerbarnehage (3-7 år) 0.8 km
Kongleveien barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.6 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 23.2 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.8 km
Postkontor Meny Greverud 29.6 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.6 km
Apotek Nesodden apotek 1.5 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 23.2 km
Dagligvare Meny Tangen 0.6 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.5 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.4 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,9 %
Andel kvinner 54,1 %
Gj.snittalder menn 36,7 %
Gj.snittalder kvinner 38,3 %
Husholdninger med barn 35,9 %
Husholdninger uten barn 64,1 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 880
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Granholt 460 190

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Nina Bøe
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?