Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 870 000,- for kr 2 870 000,-

Fasade

Mårstien 26

Mårstien 26

Inngangsparti

Fin og solrik terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Baderom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Lekerom / loftstue

Fasade

Planløsning hovedetasje

Planløsning 2. etasje

Konnerud

Mårstien 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

Konnerud: Pen vertikaltdelt bolig med svært barnevennlig beliggenhet

Boligtype:
Tomannsbolig, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 441,-
Fellesgjeld:
Kr 400 192,-
AREAL (P-ROM / BRA)
109 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger solrikt og fint til på Skjelsbekk på Konnerud. Boligen har en fin, intern beliggenhet på boligfeltet, ytterst og ned grenser mot friareal. Rolig og populært boligområde med gangavstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Sjelden barnevennlig beliggenhet uten gjennomgangstrafikk og med mange barnefamilier på boligfeltet. Fotballøkke og mange lekeplasser på feltet. Variert alders-sammensetning i boligområdet. Det finnes mange fritidstilbud på Konnerud. Umiddelbar nærhet til marka med lysløype, merkede turstier og flotte turmuligheter sommer og vinter.

Konnerud IL er et av Norges største og driftigste idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren. Flott langrennsarena der det har vært arrangert World Cup FIS langrenn med tilhørende standard. Langrennsareanen har kunstsnøanlegg og milevis med skiløyper. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. til Imjelt golfbane.

Trygg gangavstand til barne- og ungdomsskole på gangveier/fortau.

Fra boligen er det ca. 4 minutters gange til bussholdeplass på Skjelsbekk Øvre, og ca. 7 minutters gange til bussholdeplass ved Konnerudsenteret. Fra Drammen sentrum går det buss hvert 10. min. til Konnerudsenteret og hvert 20. min. til Skjelsbekk Øvre, frem til kl. 20:50 på hverdager. Deretter hvert 30 min. 10 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 35 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen 3 ganger i timen, som bruker en time til Gardermoen. For rutetider se www.brakar.no, www.nsb.no og www.flytoget.no.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har 61 privat- og kommunale barnehager. 12 barnehager bare i Konnerud barnehageområde. 3 barnehagerligger i umiddelbar nærhettil boligen er: Røyseplassen, Torsbergskogen og Amicus. Se også kommunens hjemmesider for fullstendig liste over alle barnehager.

Konnerud skole: 1.-7. skoletrinn, ca. 1,8 km gange fra boligen.

Hallermoen skole: 1.-7. skoletrinn, ca. 1,7 km gange fra boligen.

Kontakt gjerne skolekontoret for mer informasjon om inndeling av barneskoler på Konnerud.

Svensedammen ungdomsskole, ca. 900 meter fra boligen.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst-Norge, se www.usn.no. eller www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Strømsø Torg følg skilt til Konnerud. Når en kommer til toppen av Konnerudbakkene, ta til venstre inn Djupdalsveien (ved skilt Skjelsbekk-skogen). Følg denne veien (Djupdals-veien) og ta andre vei til høyre som er innkjøring til Skjelsbekkskogen Borettslag. Kjør ned til felles parkeringsplass og garasjeanlegg. Veien som går på nedsiden av garasjeanlegget er Mårstien. Følg veien bortover og eiendommen er beliggende på høyre side på nedsiten av garasjeanlegget, helt ned mot skogen. Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Fellesgjeld

Kr 400 192,-

Totalpris

Kr 3 290 192,-

Felleskostnader

Kr 5 441,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1980

Soverom

3

Primærrom

109m2

Bruksareal

112m2

Tomt

69999m2

KR-kode

2017426

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mårstien 26, 3033 Drammen

Andelsnr. 26 i Skjelsbekkskogen Borettslag, org.nr. 950 614 587

Gnr. 80, bnr. 714 i Drammen kommune

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 109 kvm

P-rom 1. etasje: Entre, toalettrom, kjøkken, stue.

P-rom 2. etasje: Soveromsgang, lekestue, tre soverom, baderom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.17 utført av takstmann Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

1. etasje inneholder:

Entre: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger, takess.

Gjestetoalett: Vinylbelegg på gulv, plater på vegger, takess. Toalett. Servant.

Kjøkken: Parkett på gulv, fliser over kjøkkebenk, panel i tak. Kjøkkenet ble pusset opp og fornyet i 2012 med pen innredning med god skap- og benkeplass, samt skap/innredning helt opp til tak. Integrerte hvitevarer som medfølger: komfyrtopp, stekeovn (ny 2017), oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap og mikrobølgeovn. Spiseplass. Pent kjøkken.

Stue: Laminat på gulv, malt MDF-panel på vegger og tak. Utgang til terrasse og uteplass/hage.

2. etasje inneholder:

Soveromsgang: Lamiant på gulv, malt tapet på vegger, takess.

Bod/tidligere kjølerom: Laminat på gulv. God lagringsplass.

Soverom 1: Laminat på gulv, malt tapet på vegger, takess.

Soverom 2: Laminat på gulv, malt tapet på vegger, takess.

Soverom 3: Laminat på gulv, malt MDF-panel på vegger, takess. Det er TV-uttak i alle soverommene.

Baderom: Fliser på gulv, malt tapetstrie på vegger, takess. Dusjkabinett. Toalett. Servant i seksjon. Baderommet ble pusset opp for ca. 11 år siden.

Lekestue/"loftstue": Laminat på gulv, panelte/malte vegger, takess. Garderobeskap.

Kryploft: Adkomst via stigetrapp fra soveromsgang. Det er lagt gulv/sponplater over store deler av loftet, med gode lagringsmuligheter.

Ved inngangspartiet er det en uisolert utstyrs-/hagebod, med lys/strøm.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Felles selveiertomt på 69.999 kvm som tilhører borettslaget i fellesskap.

Til denne boligen ligger det naturlig en tomteparsell som har en koselig uteplass. Denne er opparbeidet og beplantet med plen og planter. Bakhagen har en fin skjermet uteplass med terrasseplatting. Gode solforhold, med sol "hele dagen".

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Vertikaldelt tomannsbolig som er oppført over to plan. Boligen har støpt plate av betong. Grunnmur er plasstøpt betong, påforet innvendig. Innvendig utforet og isolert i boligdel. Yttervegger er 100 mm. isolert bindingsverk. Panel på utvendig side, og plater/panel på innvendig side. Utvendig har boligen liggende panel. Boligen har saltak, laget av prefabrikkerte w-takstoler. Tak er tekket med profilerte takplater og ble skiftet i regi av borettslaget i 2015. Alle vinduer (bortsett fra baderom) er skiftet i regi av borettslaget i 2016.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Takstmann skriver i sin rapport at boligens tilstand sett ut fra alder er normalt god. Takstmann anbefaler montering av dusjkabinett, og det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold, men at dette stort sett dreier seg om normal slitasje og aldringsskader. Se tilstandsrapporten til takstmann Jahn-Otto Benjaminsen som er en del av denne salgsoppgaven, for detaljer. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen bolig med veldig fin planløsning. Boligen har en flott intern beliggenhet i et attraktivt borettslag, og holder en normal god standard.

Oppvarming

Basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Egen garasje på ca. 15 kvm. i garasjerekke ca 50 meter fra boligen. Garasjen er merket med nr. 118. Elektrisk portåpner med fjernkontroll. Leddport. Ellers gjesteparkeringsplasser.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.08.81. Kopi kan fås v/henv. megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom;

Dagboknr. 9561, tinglyst: 30.12.1980: Elektriske kraftlinjer.

Dagboknr. 2198, tinglyst 23.03.1981: Erklæring/avtale vedr. borettslagets vann- og avløpsledning.

Servituttene vil følge på borettslagets eiendom.

Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan vedtatt 15.03.1979 og kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015. Nye vilkår i reguleringsplan for området er under arbeide, men foreløpig ikke godkjent. Disse vil eventuelt gi mulighet for å bygge oppholdsrom i loftsetasjen ved å heve eksisterende takkonstruksjon (ny halvetasje). Borettslaget er i prosess med å innhente anbud på hva slikt prosjekt vil koste per bolig, slik at hver andelseier selv kan ta stilling til om man ønsker slik løsning. Dette vil være helt opptil hver andelseier, ikke et felles prosjekt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Verditakst: kr. 2.950.000,-.

Lånetakst: kr. 2.600.000,-.

Kopi av tilstandsrapport med takst, og selgers egenerklæringsskjema fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger, øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader: kr. 5.441,- pr. mnd.

Felleskostandene inkluderer bygningsforsikring, renter på andel fellesgjeld, tv-signaler (Viken Fiber grunnpakke med PVR dekoder med opptaksfunksjon m.m.), internett 80/80-hastighet (Viken Fiber grunnpakke), a-konto vann/avløp, renovasjon, forretningsførsel, snøbrøyting, utvendig vedlikehold.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnleie: kr 4.743,-

Dugnad: kr 42,-

Akonto vann: kr 631,-

Miljøgebyr for papirfaktura: kr. 25,-

Frem til 30.06.2019 betales det kun renter på borettslagets lån, men avdragene er allerede hensyntatt i felleskostnadene.

Det må i tillegg påregnes utgifter til strøm/nettleie og innboforsikring.

Alarm installert tilknyttet Verisure alarmsentral som koster kr 299,- pr mnd.

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på kr. 14.820,-. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr. 3.291.751,-. Av dette beløpet utgjør kr 400.192,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.250,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 47
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud legesenter 0.7 km
Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1.1 km
Marienlyst stadion 5.3 km
Drammens museum 5.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 7.2 km
Bussholdeplass Skjellsbekk øvre 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vallers grus 0.9 km
Idrettsanlegg Konnerud skistadion 1 km
Treningssenter EVO Konnerud 0.8 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 6.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.8 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 0.9 km
Akademiet videregående skole Drammen 5.8 km
Heltberg vgs. Drammen 5.9 km

Barnehager

Røyseplassen barnehage (0-5 år) 0.4 km
Torsbergskogen andelsbarnehage (0-6 år) 0.4 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.8 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 7.1 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 0.6 km
Postkontor Strømsø Postkontor 6.4 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.8 km
Apotek Apoteket Union Brygge 6.5 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.3 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 8 km
Dagligvare Coop Prix Konnerud 0.6 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.8 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 5.5 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5.7 km
Bensin Statoil Butikk Konnerud 0.8 km
Bensin Statoil Service Strømsø 6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 34,7 %
Gj.snittalder kvinner 36,9 %
Husholdninger med barn 45,3 %
Husholdninger uten barn 54,7 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 2612
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Konnerud 47 856 356

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?