Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Velkommen til Marsfeltet 26!

Flott ny terrasse og pent opparbeidet hage!

Entrè

Lekkert flislagt bad i 1.etg.

Bad-4493

Kjøkken med delvis åpen løsning til spisestue med utgang til terrasse

Lekkert nytt kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Lekkert nytt hvit kjøkken med integrerte hvitevarer

Spisestue med delvis åpen løsning til kjøkken

Spisestue

Spisestue med åpen løsning mot kjøkken og utgang til stor solrik terrasse

Stue med ny peisovn

Stue

Ny solrik terrasse

Terrasse med flott utsikt!

Terrasse

Gang med inngang til Walk-in closet

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Pent flislagt toalettrom/vaskrom i 2.etg.

Flott utsikt fra 2.etg.

Marsfeltet 26

Områdebilde

1. Etasje - 3D Floor Plan

2. Etasje - 3D Floor Plan

STENSETH / KROKSTADELVA

Marsfeltet 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 790 000,-

STENSETH / KROKSTADELVA: Meget lekker vertikaldelt bolig. Hele boligen er nyoppusset! To lekre bad og lekkert nytt kjøkken! Flott utsikt!

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 790 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 107 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger veldig fint til i et etablert boligfelt med eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Fra boligen har du utsikt utover Eikerbygda og mot Kongsberg. Eiendommen ligger svært solrikt og fint. Området er veldig barnevennlig med mange barnefamilier og lekeplass i nærmiljøet. Det er gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk. I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Fra boligen er det kort vei til marka. Fra Stenseth barneskole og forbi Pynten borettslag når du Batteriet og lysløypen over Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med gode p-muligheter ved togstasjon. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen.

Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Stenseth barneskole (1- 7. klasse), som også har skolefritidsordning, se: www.stenseth.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10 klasse) ligger nær sentrum i Krokstadelva, se: www.eknes.nek-skole.no.

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Følg E 134 fra Drammen mot Nedre Eiker. Ta til høyre i rundkjøring ved Nybruveien. Ta til høyre ved Gamle Riksvei, og til venstre ved Merkurveien/Nordlysveien. Ta så til høyre ved Saturnveien. Ta 3. vei til høyre som er Marsfeltet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 790 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

3

Primærrom

105m2

Bruksareal

107m2

Tomt

183m2

KR-kode

1917106

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Marsfeltet 26, 3055 Krokstadelva

Gnr. 42, bnr. 267 i Nedre Eiker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 114 kvm

Totalt bruksareal: 107 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Primærrom:

Underetasje: Gang, bad, stue, kjøkken: 52 kvm

1 etasje: Gand, 3 soverom, omkledningsrom, vaskerom/wc: 53 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod: 2 kvm

Utebod bruksareal 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.10.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 183,2 kvm.

Festeavgiften på Stenseth er omtvistet. Ca. 270 huseiere står sammen mot et søksmål fra bortfester. Bortfester krever tomtefesteavgiften regulert til kr. 11.370,- pr. år. Huseiernes krav er at festeavgift kun skal kunne reguleres i henhold til konsumprisindeks og således utgjøre kr. 519,- pr. år for denne boligen.

Saken er behandlet ved skjønn i Kongsberg og Eiker Tingrett, dom ble avsagt 03/04-2017. Dommen gir huseierne fullt medhold og fastslår at regulering skal skje i henhold til konsumprisindeks, slik huseierne krever.

Dommen er anket av grunneierne, og venter på overskjønn i Borgarting lagmannsrett. Grunneierne har varslet at de vil trekke nye huseiere inn som motpart. For en ny huseier vil det mest sannsynlig være ønskelig å delta i saken, uavhengig av grunneiers krav.

Huseierne har hittil gjennomført betaling av festeavgift, i henhold til sitt krav. Dette medfører at grunneier hevder en restanse for differansen opp til sine krav. For å sikre ny eier mot å bli ansvarlig for selgers eventuelt skyldige festeavgift vil et beløp tilsvarende differansen bli tilbakeholdt før utbetaling av kjøpesum til selger.

Når det gjelder utfallet av overskjønn i Borgarting lagmannsrett er ikke det klart før saken er behandlet og dom avsagt. Risikoen for utfallet overføres til kjøper, som må betale den endelige fastsatte festeavgift fra eiendommen overtas.

Kopi av festekontrakt og dom fra Kongsberg og Eiker Tingrett kan fås ved henvendelse til megler.

Festetiden er avtalt til 80 år (til 2061). Festekontrakten gir rett til innløsning etter 50 år (år 2031).

Grunneier opplyser forøvrig at det er aktuelt å forhandle om pris for innløsning av festekontrakten, allerede nå om dette er ønskelig.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong med multielementer. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig liggende kledning. Saltak tekket med takstein.

Frittstående enkel bod ved inngangspartiet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det ble registret noe fukt i grunnmur mot terreng og det må vurderes ny drenering og fuktsikring da dreneringen er fra byggeår og

begynner å vise tegn på svekkelser.

Eier opplyser at det er fjernet en blokkering i nedløpet jfr. info i egenerklæringen. "... Etter en

nærmere titt viste det seg at vannrennen var tett. Etter at dette ble ordnet har vi ikke sett flere slike flekker eller hatt andre problemer."

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nyoppusset og meget lekker bolig som holder en god standard. Meget smakfullt oppusset og tidsriktige lyse farger. Innholdsrik planløsning. Her er det bare å flytte rett inn! Flott utsikt fra terrassen!

Hele boligen er pent oppusset det siste året:

- Nytt bad i 1.etg

- Nytt bad i 2.etg

- Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer

- Nye gulv i hele boligen

- Nye vegger i hele boligen

- Walk in closet i 2.etg.

- Ny terrasseplatting og pent opparbeidet hage med flott utsikt

- Nye innerdører

- Utvendig malt

- Det er lagt opp nye el-ledninger i hele boligen, samt satt opp nye punkter med brytere og stikkontakter

- Rørsystemet innvendig blitt fornyet. Det er lagt rør i rør med automatisk avstengning hvis det skulle oppstå lekkasje under vaske på kjøkkenet

- Nytt stålrør i pipe og ny peisovn

Overflater:

Gulver: Fliser eller laminat

Vegger: Mdf eller fliser

Himling: Malte overflater. Downlights i gang og omkledningsrom i 1.etg.

Innhold:

1.etg. har inngangsparti via felles trapp med en nabo. Utvendig bod ved inngangspartiet skjermer for innsyn.

Entré:

Lys og pen entré med fliser på gulv og god plass til å henge av seg yttertøy.

Bad:

Lekkert flislagt bad. Dusjnisje, wc, servant og servantskap.

Kjøkken:

Kjøkkenet med pen hvit høyglans innredning. Bra med skap- og benkeplass. Integrert komfyr, induksjonstopp, micro, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Kjøkkenet har dobbel oppvaskkum.

Stue:

Boligen har en åpen stue/kjøkken løsning. I forlengelse av kjøkkenet er det plass til et spisebord. Det er også god plass til sofa. Pen ny peisovn. Utgang til stor terrasse med flott utsikt og liten plen.

2.etg.

Gang:

Meget praktisk og innholdsrik Walk in garderobe med skyvedør.

Soverom:

Det er 3 soverom nyoppussede soverom i 2.etg.

Wc/vaskerom:

Flislagt bad der det er laget en praktisk løsning for vaskemaskin og tørketrommel. Badet har også wc, servant, servantskap og benk med

opplegg for vaskemaskin.

Lampene over spisebordet og sofaen følger ikke med. Liftgardiner og gardiner med oppheng følger ikke med. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som medfølger.

Oppvarming

Ny peisovn i stue. Gulvvarme i gang, bad underetasje og vaskerom/wc i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og noen felles gjesteparkerings plasser på feltet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.01.1983. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser bortsett fra tinglyst festerett med dagbok nr 11348 tinglyst 1981. Festekontrakten inneholder også bestemmelser om adkomstrett, anlegg og vedlikehold av ledninger og gjerd.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ”B”. I uregulerte områder merket B skal ikke grad av utnytting overstige 40%.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 1.701,- pr. termin. Det fakturers 3. terminer i året. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Årlige kostnader til renovasjon kr. 3.184. Dette faktureres gjennom 2 terminer i året.

Gebyr for feiing av pipe ca. kr 550,- pr gang og i tillegg tilsyn fra feievesen.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år.

Velavgift er kr 2.000,- pr. år. Dekker brøyting/strøing av vei og felles garasje, samt diverse kostnader for drift.

Festeavgift 11.370,-. Se punktet "tomten" for mer informasjon om dette.

Boligen har pr i dag ikke montert tv-boks, men kun internett via Viken fiber. Pris for internett kr 698,- pr mnd. Evt TV-signaler avtales med leverandør. Evt tilkoblingsavgift fordi det ikke er tv-boks dere idag kan tilkomme.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.860.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Stenseth Terrasse Delfelt3
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Mjøndalen 3.1 km
Hokksund 10.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 107.1 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 3.8 km
Bussholdeplass Neptunveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 3.6 km
Idrettsanlegg Krokstadelva stadion 3.9 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 4.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 8.2 km

Steder av interesse

Skoler

Stenseth skole (1-7 kl.) 0.4 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 3.4 km
Åssiden videregående skole 7.5 km
Eiker videregående skole 10.8 km

Barnehager

Stenseth andelsbarnehage 1.2 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 1.4 km
Solbergmoen barnehage (0-6 år) 2.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4.4 km
Kjøpesenter Solberg Senter 4.6 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 4.4 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 3.7 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 4.4 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 4.3 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 10.5 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 0.6 km
Dagligvare Price 1.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 3.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.4 km
Bensin Shell Mjøndalen 3.1 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 31,7 %
Gj.snittalder kvinner 33,5 %
Husholdninger med barn 47,7 %
Husholdninger uten barn 52,3 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 538
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24165 10207
Grunnkrets: Stenseth Terrasse Delfelt3 742 314

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?