Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 550 000,- for kr 3 550 000,-

Fasade sett mot inngangen

Kombinert og romslig stue/spisestue med utgang til uteplasser på begge sider

Romslig stue med særdeles god takhøyde. Utg. til vestvendt og solrik balkong

Romslig stue med særdeles god takhøyde. Utg. til vestvendt og solrik balkong

Romslig stue med særdeles god takhøyde. Utg. til vestvendt og solrik balkong

Romslig stue/spisestue med særdeles god takhøyde. Utgang til uteplasser på begge sider av huset

Utg. fra spisestuedel til terrasse og hage

Utg. fra stue til stor markterrasse og hage

Utgang fra spisestue/stue til stor terrasse og koselig hage

Koselig hage med port til felles lekeplass

Romslig kjøkken med god plass til kjøkkenbord

Romslig kjøkken med god plass til kjøkkenbord

Romslig kjøkken med god plass til kjøkkenbord. Kjøkkenet ligger vegg i vegg med spisestue/stue

Romslig kjøkken med god plass til kjøkkenbord. Kjøkkenet ligger vegg i vegg med spisestue/stue

Meklenborgasen-50-Prospekt-112

Hall mot entré

Soverom 1 av 3

Soverom 1 av 3

Soverom 1 av 3

Soverom 2 av 3

Soverom 3 av 3

Soverom 3 av 3

Tappeløp mellom etasjene

Stort baderom med tilliggende vaskerom

Stort baderom med tilliggende vaskerom

Romslig bod som selger har brukt som kontor

Utgang fra stue til solrik balkong med hyggelig utsyn over området

Koselig uteplass, samt sportsbod ved inngangspartiet

Fasade sett fra hagen

Fasade sett mot inngangen

Port fra hage til felles lekeplass

Kort og tilnærmet bilfri skolevei

Plantegning U. Etg

Plantegning 1. Etg

Bjørndal

Meklenborgåsen 50

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 350 000,-

Bjørndal: Innholdsrikt og flott beliggende rekkehus med hage og garasje. Meget barnevennlig. Moderniseringsbehov.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 605,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Bjørndal, i Søndre Nordstrand bydel. Stille, populært og meget barnevennlig. Tilnærmet bilfritt bomiljø, hvor biler kun har adgang for av/på lasting i indre boligområde. Boligen har en meget god intern beliggenhet, orientert mot øst og vest, og med uteplasser på begge sider av huset. Kort vei til barnehage, skoler, idrettspark, marka, offentlig kommunikasjon og Bjørndal senter med dagligvareforretning og diverse servicetilbud.

Umiddelbar nærhet til bussholdeplass i Slimeveien. Ekspressbuss til Oslo sentrum morgen og kveld. Matebuss til Senter Syd på Mortensrud med T-bane forbindelse til byen. Bussforbindelse også til Hauketo togstasjon, hvor det også er parkeringsplasser. (Se www.ruter.no for rute tider.)

I området rundt Seterbråten og Bjørnåsen vil du bl.a. finne Bjørndal IF, allidrett, korps, dans, Bjørndal Basketballklubb, KFUK speiderforening, idrettsanlegg med kunstgressbane og idrettshall på Bjørnholt. Lysløyper, turveier og turterreng rett utenfor i Grønnliåsen og Østmarka. Området kan også tilby golfbane på Grønmo, ridesenter, svømmehall og badestrender som Hvervenbukta, Bestemorstranda og Ingierstrand innenfor kort kjøreavstand. For mer informasjon om skoler, barnehager, kultur og fritidstilbud se: www.bydel-sondre-nordstrand.oslo.kommune.no

En stor andel av befolkningen er barn og unge. Bjørndal IF har mye utstyr som kan disponeres gratis av barn og ungdom som vil låne. Idrettsparken består av klubbhus, tre grusbaner, kunstgressbane, tennisbaner, gressbaner og akebakke/halfpipe.

Av butikkutvalg finnes det en Rema 1000 butikk med posttjeneste, en tyrkisk matbutikk, byggevareforretningen Montér Orring Byggsenter, en Coop Prix og en hurtigmatrestaurant. Senter Syd på Mortensrud er nærmeste senter og består av tilsammen 41 butikker, vinmonopol, samt andre virksomheter som leger, tannleger, treningssenter mm.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. Gangavstand til skoler på alle trinn.

Iht. Utdanningsetaten sokner denne boligen til Bjørndal barneskole som ligger et steinkast unna boligen og med tilnærmet bilfri skolevei.

Bjørnholt skole (trinn 8-13). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ljabruveien opp Slimeveien. Sving til venstre inn Meklenborgåsen. Parker på gjesteparkeringen (på garasjetaket) og følg gangveien til nr. 50. Det vil bli skiltet med Krogsveen skilter ved felles visninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 350 000,-

Felleskostnader

Kr 1 605,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1987

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

120m2

Bruksareal

123m2

Tomt

199m2

KR-kode

44.192

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Meklenborgåsen 50, 1274 Oslo

Gnr. 176, bnr. 448, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 199 kvm. Fra stuen er det utgang til terrasseplatting på ca 27 kvm, og med videre adkomst til hage som er pent opparbeidet med gress og beplanting. Port fra hagen og ut til felles lekeplass. Terrassen er utstyrt med markise, utelys og strømuttak. Adkomst fra stue til en vestvendtvendt veranda på ca. 8kvm. Koselig uteplass og utebod ved inngangspartiet. Eiendommen grenser til store fellesarealer som er pent opparbeidet med asfalterte gangstier, plenarealer, lekeplasser, prydbusker og beplantning. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

En biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg nr. 1025. Godt med gjesteparkering. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Huseierforeningen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 134 kvm

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Primærrom:

U. etg. 58 kvm: Entré, trappegang, bad/wc, vaskerom, 2 soverom, kontor

1. etg. 62 kvm: Stue, kjøkken, soverom

Sekundærrom:

U. etg. 3 kvm: Bod

Utvendig bod ved inngangspartiet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstpartner Håkon Hosle, datert 10.01.2019. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Rekkehus over 2 plan, og kaldt loft, med bærende konstruksjoner av tre, oppført i 1987. Iht. tilstandsrapport datert 10.01.2019 er bygningen oppført med grunnmur i betong antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser. Fasader forblendet med liggende malt/beiset panel. Vinduer med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1987 og ett vindu på kjøkken med 3-lags isolerglass fra 1986. Balkongdører med trerammer og 2-lags glassfelt fra 1987. Balkongdører og vinduer har fått TG-2 grunnet alder. Klassisk saltakkonstruksjon antatt tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder baderom som har fått TG-3 og hvor oppgradering bør foretas for å opp dagens standard. Belegg på baderom og vaskerom med manglende klemring til sluk. Dette må rettes opp så ikke vann kan komme seg under gulvbelegg og forsake skade. Det påvises ett søkk i gulv og en rift i gulvbelegg på baderom.

Vaskerom har fått TG-2 grunnet alder på rørsystem og manglende klemring i sluk. Eiendommen anses for å ha behov for oppgradering og interessenter bes sette seg inn i tilstandsrapport før bud inngis.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gjennomgående og solrikt rekkehus med en meget god intern beliggenhet. Boligen har en areal effektiv og god planløsning. Det er store vindusflater i de fleste rom som gir boligen mye naturlig lys, samt som det bidrar til å gi en god romfølelse. Kombinasjonen av at huset ligger i et tilnærmet bilfritt boområde, og med store felles grøntområder, gjør dette til et eldorado for barnefamilier. Skjermet og solrike uteplasser på begge sider av huset. Selger har gjort følgende oppgraderinger de senere år: I 2004 ble kontoret i under etasjen pusset opp. I 2016 ble det foretatt en el-kontroll i boligen. Det ble samtidig lagt inn overspenningsvern i sikringsskap. To termostater ble skiftet ut på radiatorovner i stue. Generelt har huset behov for oppussing.

På inngangssiden er det en usjenert uteplass med plass til utemøbler, samt en praktisk utebod. Når går inn i boligen kommer man inn i en flislagt entré med god plass til yttertøy. Videre inn i en romslig hall. I underetasjen er det 2 gode soverom, samt et kontor. Et romslig baderom som ligger i praktisk tilknytning til vaskerommet. Badet og vaskerommet bør påregnes oppussing. Innenfor vaskerommet ligger det en bod. Når man kommer opp i 2. etasje blir man møtt av en kombinert stue og spisestue. Rommet er lyst og romslig. Skråtaket i spisestue/stuen, med høyeste takhøyde på 3,73 m, bidrar til en særdeles god romfølelse. Fra spisestuen er det direkte utgang til terrasse og hage mot øst, og fra stuen er det utgang til solrik og vestvendt veranda. Videre i denne etasjen finner man et stort kjøkkenet som er godt utrustet med mye benk- og skapplass, samt med god plass til kjøkkenbord. Store vindusflater i dette rommet bidrar til å gjøre kjøkkenet ekstra lyst og trivelig. Man finner også et romslig soverom med god skapplass i denne etasjen.

Dette er en romslig og innholdsrik bolig i stille boområde. Boligen har behov for modernisering, men har ett godt utgangspunkt for å bli ett meget hyggelig hjem. Man skal lete lenge etter en mer barnevennlig beliggenhet da boligen ligger i et tilnærmet bilfritt bomiljø, hvor biler kun har adgang for av/på lasting i indre boligområde. Her kan man fritt la ungene løpe rundt, uten unødig bekymring for biler.

Hvitevarene på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegget. Stråleovn på baderom og vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.11.1990. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at rommet i u. etg. som omtales som kontor ikke er byggemeldt eller godkjent til varig opphold.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 90374, tinglyst 23.12.1988, type heftelse: Erklæring/avtale - Televerket.

Eier av eiendommen har rett og plikt til medlemskap i huseierforeningen. Dette medfører også at eier blir andelseier i felles grendehus.

I de tilfeller vei ikke er opparbeidet i full regulert bredde skal kommunens ha rett til å utvide veien, og eier må flytte gjerdet (dersom eiendommen er inngjerdet) vederlagsfritt. Kommunen skal videre ha rett til å brøyte snø på eiendommen. Kommunen skal også ha adkomst over eiendommen ved bygningsarbeider, dersom det skader eiendommen skal eiendommen settes tilbake i den stand den var for kommunens regning. Eier plikter å holde stake- og spylekummer på eiendommen tilgjengelig for nødvending inspeksjon og vedlikehold.

Følgende servitutter er tinglyst på fellesarealet med gnr. 176, bnr. 483:

Dagboknr. 39880, tinglyst 16.06.1988: Erklæring/avtale ang. rettigheter og plikter til fellesarealet med gnr. 176 bnr. 484

Dagboknr. 14690, tinglyst 02.03.1990: Bestemmelse om adkomstrett: Gnr. 176, bnr. 488 har bruksrett til adkomstvei over gnr. 176, bnr. 483, og evt vedlikeholdskostnader skal deles forholdsmessig mellom disse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Hjemmeside: www.prestsletta.no

- Dugnad må påregnes

- Styreleders navn: Kåre Frantzen, mail: styret@prestsletta.no

- Dyrehold er tillatt

- Huset vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse

- Vedtatte påkostninger: ingen kjente p.t

- Garasjen har nylig blitt rehabilitert

- Grendehus hvor beboere kan leie lokaler til private arrangementer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2806 datert 16.01.19 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.09.1985.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Informasjon om Prestsletta Huseierforeningen:

- Hjemme side: www.prestsletta.no

- Dugnad må påregnes

- Styreleders navn: Kåre Frantzen, mail: styret@prestsletta.no

- Dyrehold er tillatt

- Vedtatte påkostninger: ingen kjente p.t

- Garasjen har nylig blitt rehabilitert

- Grendehus hvor beboere kan leie lokaler til private arrangementer.

- Huset vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.605,- pr. mnd. og inkluderer:

Kabel-TV fra Canal Digital (basispakke inkl.), vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, snømåking.

Kommunale avgifter er kr 9.133,- for 2018 ihht. selger. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 0,- pr 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.950 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv hvor basispakke er inkl. i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av bredbånd, og har en utgift på kr. 1.250,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.435.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Meklenborg Sør
Kirkesogn Klemestrud og Mortensrud

Steder i nærheten

Bjørndal legesenter 0.3 km
Åsland pukkverk 1.9 km
Klemetsrudkrysset 3 km
Mortensrudkrysset 4.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.2 km
Sentralstasjon Oslo S 14.2 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 4.5 km
T-bane Mortensrud T-banestasjon 4.7 km
Buss Meklenborg 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørndal idrettspark 0.5 km
Idrettsanlegg Klemetsrud idrettsplass 3.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 4.4 km
Treningssenter Sport og Mosjon 4.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørndal skole (1-7 kl.) 0.2 km
Seterbråten skole (1-7 kl.) 1.1 km
Klemetsrud skole (1-7 kl.) 2 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 1.5 km
Bjørnholt videregående skole 1.5 km
Lambertseter videregående skole 8.8 km

Barnehager

Christiania kulturbarnehave Bjørndal (0-6 år) 0.2 km
Taranrød barnehage (1-6 år) 0.4 km
Preståsen barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mortensrud Torg 4.6 km
Kjøpesenter Senter Syd Mortensrud 4.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Bjørndal 0.3 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Mortensrud 4.6 km
Apotek Boots apotek Mortensrud Torg 4.6 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 4.6 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 6.1 km
Dagligvare Coop Prix Bjørndal 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørndal 0.9 km
Kiosk Bazaar Mortensrud 4.6 km
Kiosk Narvesen Kiosk 4.6 km
Bensinstasjon Shell Mortensrud 4.3 km
Bensinstasjon Uno-X Sværsvann 6.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 31,1 år
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 53,3 %
Husholdninger uten barn 46,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Meklenborg Sør 1929 632

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Maria S Thorbjørnsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?