Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Fantastisk utsikt over Oslo by og fjord!

Fasade

Enderekkehus med fantastisk utsikt!

Panoramautsikt

Fasade

Uteplass ved inngangspartiet

Flislagt entré med gulvvarme. Downlights i himlingen

Detalj trapp

Stuen har jevn belysning fra spotkassene i taket

Velkommen til Morells vei 25 A

Spisestue med god plass til langbord

Lys stue med peis og utgang til terrasse

Stue

Stue med peis

Stue

God plass til utemøbler og gassgrill

Herlig uteplass med fantastisk utsikt

Veranda med strålende sol- og utsiktsforhold

Stue

Spisestue med fjordutsikt

Detalj toalettrom

Pent kjøkken fra 2013

Kjøkken fra 2013

Kjøkken

Toalettrom 1.etasje

Lekkert baderom fra 2006

Lekkert bad som ble pusset opp i 2006 av fagfolk

Badet har fine detaljer med påkostede tilvalg

Master bedroom med tilpassede skapløsninger

Lagringsplass under trappen

Soverom 2

Soverom3 med skkyvedørsgarderobe

Soverom 3 har utgang til terrassen

Utgang fra soverom 3 til terrassen

Soverom 2

Stor og solrik terrasse

Terrasse

Terrasse

Herlig terrasse

Stor og solrik terrasse

Praktisk inngang til terrassen fra p-plassen

Flott felles hage som er et populært samlingssted for barna

Felles hage

Velkommen til visning

Planskisse 1.etasje

Planskisse underetasje

Øvre Grefsen: Enderekkehus med strålende utsikts- og solforhold! Peis, terrasser, hage. 2x p-plass

Morells vei 25 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 450 000,-

Øvre Grefsen: Enderekkehus med strålende utsikts- og solforhold! Peis, terrasser, hage. 2x p-plass: Øvre Grefsen: Enderekkehus med strålende utsikts- og solforhold! Peis, terrasser, hage. 2x p-plass

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
113 / 116 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i trafikkstille privat gate uten gjennomgangstrafikk i et svært attraktivt boligområde på Grefsen i Oslo, med strålende utsikt mot byen. Fra eiendommen er det kort vei til det meste av betydning for familien slikt som skoler, barnehager, marka, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Det er gangavstand til Grefsen barneskole og Morellbakken ungdomsskole og barna trenger kun å krysse et par småveier + i det oversiktlige krysset Kapellveien/Morells vei, Lindealléen for å komme til skolen.

Om man ikke er avhengig av bil i hverdagen, er det meget gode kollektivmuligheter i nærområdet. Det er ca. 7 minutters gang fra boligen til Storo som har holdeplass for buss, trikk, tog, flybuss og T-bane. Det er forøvrig også holdeplass for trikk i Glads vei, ca. 3 minutters gange fra huset. Med bil fra Grefsen tar det ca. 3 min til Storo, 6 min til Sagene, 9 min til

Ullevål, 11 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Rema1000 har planer om betydelig utvidelse av butikken ved Skeidbanen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Området kan ellers by på flere gode tur-/idretts-/kulturopplevelser. I Grefsenåsen, som grenser mot Nordmarka, har fine turveier inn mot Grefsenkollen og Trollvannsstua. Idylliske Trollvann har badeplasser, brygger, bålplasser og benker og om vinteren er det en populær destinasjon for skiglade vaffelelskere i alle aldre med tilgang til både lysløyper, flotte oppkjørte løyper og alpinanlegg (Grefsenkleiva). Grefsenkollen tilbyr førsteklasses restaurantopplevelse, uteservering, bar og de huser også en av Oslos mest populære festivaler, OverOslo.

Det er kort avstand til idylliske Frysja, en av Oslos flotteste badeplasser. Det går også turvei langs Akerselva til Maridalsvannet og Nordmarka, eller ned til sentrum gjennom Nydalen med alle sine butikker, kafeer og restauranter. Trikkehallen som ligger i nærheten, er kjent for sitt rike aktivitets- og kulturtilbud for barn og ungdom. Teknisk museum er en turistattraksjon som også ligger i nærområdet.

Barnehager og skoler

Grefsen barneskole og Morellbakken ungdomsskole. Det er flere kommunale og private barnehager i området og iløpet av 2017 skal den nye barnehagen i Bråtenalleén være ferdigstilt. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør Grefsenveien nordover fra Storokrysset. Ta til venstre inn Kapellveien. Etter ca. 300 meter ta til høyre opp Morells vei. Morells vei 25 ligger et godt stykke oppe i bakken, på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 450 000,-

Felleskostnader

Kr 3 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1996

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

113m2

Bruksareal

116m2

Tomt

1717m2

KR-kode

411788

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Morells vei 25 F, 0487 Oslo

Gnr. 73, bnr. 1081, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Festet tomt på 1.717 kvm.

Festeavgiften er kr 43.372,- pr. år (totalt for sameiet).

Festeavgiften ble sist regulert 2016, og den ble før det sist regulert i 2006. Ifølge festeavtalen kan festeavgiften reguleres hvert 5 år iht konsumprisindeksen, så fremt leveomkostningene etter indeksen har steget med minst 10% siden forrige fastsettelse.

Festeavtalen ble inngått for 99 år i 1970.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Seksjonen disponerer 2 stk. biloppstillingsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 128 kvm

Totalt bruksareal: 116 kvm

Totalt primærrom: 113 kvm

Primærrom:

1.etasje: 60 kvm - Entré, hall m/trapp, kjøkken, stue, wc

Underetasje: 53 kvm - Hall m/trapp, bad, 3 soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 3 kvm - Bod

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.07.17 utført av takstmann Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmannen har kommentert, men ikke vurdert husets drenering, kledning, tak og renner da han anfører det som sameiets ansvarsområde. Elektrisk anlegg er ikke vurdert da det er utenfor takstmannens kompetanseområde. I rapporten gir takstmannen bygningen tilstandsgrader (TG) fra 1-3 og takstmannen har ikke gitt Morells vei 25 A, TG3. Takstmannen har i all hovedsak gitt TG1 og det er gitt TG2 for gulv. Han kommenterer her at det er generelt normalt vedlikehold men at oppgradering/vedlikehold må påregnes pga. alder. Takstmannen kommenterer at det mangler drenering fra innebygget sisterne på bad, men har allikevel gitt TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen rekkehusleilighet over to plan med god planløsning, god standard og meget solrike uteplasser med flott utsikt over Oslo by og fjorden. I tillegg til de private uteplassene har sameiet en fin felles hage som er et populært samlingssted/lekeplass for barna i sameiet. Badene ble pusset opp av fagfolk i 2006, kjøkkenet er fra 2013 og huserekken ble utvendig beiset/malt i 2012.

Inneholder:

1.etasje:

Entré med flislagt gulv og gulvvarme. Det er plass til løsning for oppheng av yttertøy og montering av skoskap eller liknende.

Trappegang med adkomst til hovedetasjen og underetasjen. Her er det lagt parkett og det er lagt gulvvarme. Meget flott innvendig trapp i furu med inntrinn i Artecia skifer (italiensk) og meget flott rekkverk i smijern og flotte trappestolper/løpere i kirsebærtre. Trappegutta AS stod for tre-arbeidet og Røa gjerdefabrikk monterte smijernet i 2008 og skifer ble levert av Lenngren Naturstein AS..

Luftig og lys stue med god plass til sofagruppe samt langbord med plass til mange middagsgjester i forlengelsen av kjøkkenet. Peisovn i hjørnet av stuen.

Det er store vindusflater med utrolig flott utsikt over Oslofjorden og byen. Utgang til en stor balkong på drøyt 13 kvm med sol fra ca. kl.10-21 om sommeren. Den er delvis overbygget noe som forlenger uteseongen med flere uker. Det ble lagt nytt dekke i 2014 med panner for avrenning til takrenne og nedløp. Det er montert uteblysning og det er mulig å montere terrassevarmere. Det er god plass til utemøblement og gassgrill.

Pent kjøkken fra 2013 med integrerte hvitevarer av god kvalitet. Innredningen har godt med skap- og benkeplass. Det er montert automatisk vannstoppeventil med føler under kjøkkenbenken.

Pent toalettrom som ble pusset opp i 2006 av fagfolk.

Underetasje:

Praktisk trapperomsbod med god lagringsplass.

Lekkert bad fra 2006 oppusset av fagfolk. Det er montert automatisk vannstoppeventil og det ble montert steamdusj i 2014 av Hagen VVS AS. Badet er for øvrig utstyrt med moderne servant, vegghengt wc, fin og jevn belysning med uplights i hyllekanten. Fine mosaikkdetaljer!

3 soverom med garderobeskap. Det ene rommet har utgang til en stor markterrasse med god plass til sittegrupper, solsenger og liknende. Det er bygget en redskapsbod på terrassen og etablert en praktisk dør ut til p-plassene.

Boligen disponerer i tillegg en utvendig bod ved inngangspartiet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i entré, hall og på bad. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.09.1998. Dokumentet er ikke tilgjengelig på kommunens hjemmeside.

Det ble gitt igangsettingstillatelse for oppføring av nytt vindfang for hele sameiet i 1997. PBE mottok ferdigmelding fra sameiet 05.06.2000. Dokumentet er ikke tilgjengelig på nettet og derfor ikke kontrollert.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 698, tinglyst 09.01.1971, type heftelse: Festekontrakt.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen. Det er tinglyst en seksjoneringsbegjæring og denne angir de 6 seksjonene i sameiet og biloppstillingsplassene de felles disponerer.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Sameiet Morells vei 25 A-F, med sameiebrøk 125/750.

Sameiet består av 6 seksjoner.

Styrets leder er Rune Kristiansen, tlf. 91695558

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2015-2017: Oppgradert uteområder (belysning/gjerder)

2012: Utvendig maling av husene.

2010: Ny takpapp og taksluk.

Planlagte påkostninger:

Ingen større planer. Kun normalt vedlikehold.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.06, sist revidert 12.06.13.

Utsnitt av plan ligger vedlagt salgsoppgaven. Tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud.

Diverse

- Lysekrone i trapperom og fjærlampe over spisestuen medfølger ikke. Vegghengte skap over sovesofa i begge barne-rommene medfølger heller ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, festeavgift, felles bygningsforsikring, kabel-tv til vegg, felles vanlig vedlikehold av bygningsskallet og fellesarealer ute samt snømåking.

Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2012.

Eiendomsskatten er kr 6.218,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 300,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Canal Digital/Telenor er leverandør av internett. Eier har avtale med kostnad kr 666,- pr. år. Avtalen sies opp ved dette salget.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster kr 6.000,- pr. år. (Brann/innbrudd). Abonnement medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.686.847,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsen

Steder i nærheten

Grefsen kirke 0.6 km
Storokrysset 0.7 km
Sverre Enevolds plass 0.7 km
Nydalsbrua 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.7 km
Sentralstasjon Oslo S 6 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Glads vei 0.2 km
Bussholdeplass Glads vei 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 0.8 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 0.9 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 0.8 km
Treningssenter SATS Storo 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.5 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.3 km
Nydalen videregående skole 1.8 km
Blindern videregående skole 3.3 km

Barnehager

Hakkebakkeskogen familiebhg 0.3 km
Josefine barnehage (1-6 år) 0.4 km
Bjerkealléen barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1.1 km
Kjøpesenter Sandaker Senter 1.7 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.3 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.5 km
Apotek Boots apotek Storo 1.1 km
Apotek Vitusapotek Storo 1.1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Kiwi Grefsen 0.6 km
Dagligvare Bunnpris Nydalen 0.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.1 km
Bensin Circle K Storo 0.9 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,5 %
Andel kvinner 54,5 %
Gj.snittalder menn 43,1 %
Gj.snittalder kvinner 51,5 %
Husholdninger med barn 30 %
Husholdninger uten barn 70 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 825
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Grefsen 1297 579

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?