Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FENSTAD

Myrstubben 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 550 000,-

FENSTAD: Halvpart tomannsbolig med romslig tomt - Gangavstand til skole og barnehage

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 550 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
98 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott halvpart tomannsbolig beliggende i Fenstad. Fenstad er et lite sted i Nes kommune i Akershus. Stedet er preget av vakker natur og rik tilgang på friluftsaktiviteter. Flere store gårdsbruk som driver kornproduksjon ligger i bygda. Ferdselsåren gjennom bygda er Riksvei 177 som går fra

Minnesund til Årnes.

Kollektiv transport

Fra Myrstubben er Heimvard er den nærmeste bussholdeplassen. Herfra har man gode bussforbindelser til Jessheim og Gardermoen, samt til Årnes og Eidsvoll. Fra Årnes går det lokaltog til Oslo. Kun ti minutter til Haugseter leir med gode togforbindelser. Her har man også gratis pendlerparkering. Ønsker man hurtigtog er det gode forbindelser fra Eidsvoll. Eidsvoll har Lillehammer- og Gardermobanen.

Nes Skianlegg

Nes skianlegg ligger i Fenstad. Skianlegget har mye å by på som:

Fis godkjente langrennsløyper(1, 2, 3 og 5 km)

Rulleskibane(1,3km)

Hoppbakke (K15)

Snowboardbakke med skitrekk

Kunstsnøanlegg

Anlegget er åpent for allmennheten. Sjekk: www.nesskianlegg.no for mer informajson.

Bademuligeter

Forbi skianlegget og videre innover er det om sommeren flere flotte bademuligheter. Blandt annet Merrahølen som har en liten sandstrand og flytebrygge.

Veien går også videre oppover helt fram til Vika med parkeringsplass. Herfra er det også skiltet og merket opp til en av de høyeste punktene i Nes, Vardehøgda som ligger 410 m.o.h. Her er det flott utsikt. Stien passerer forbi Dalsjøhytta og Dalsjøen.

Ellingsjøen har også flotte bade og turmuligheter med gapahuker og sti rundt vannet. Fint å padle kano og nyte sommerværet.

Fiskemuligheter

Kampåa er en liten elv som renner fra Utsjøen på grensen til Eidsvoll og har utløp i Glomma ved Oppaker. Størstedelen av nedbørsfeltet til elva er i Eidsvoll, og Nord-Odal i Hedmark. I øvre deler renner den gjennom skogen, mens nedre parti renner stille gjennom kulturlandskapet. Åa kan tilby godt ørret/abbor, fiske, og er mye besøkt i sommer halvåret. Fine muligheter for telting/overnatting oppe ved Kampåvegen, nord i Fenstad. Våre skogsvann er også å anbefale. Spesielt Ellingsjøen, hvor det tas stor ørret/abbor hvert år.

Svanfossen

Svanfossen er en foss i elva Vorma som renner igjennom Fenstad. Fossen ble bygd ut første gang i 1859, som en dam som skulle øke vannstanden i Vorma. Slik at man lettere kunne få til helårstrafikk mellom Mjøsa og Eidsvoll i de øvre delene av Vorma. På denne måten kunne jernbanen fra Oslo

korrespondere med dampbåtene til de tre mjøsbyene og videre frakte både folk og gods fra Lillehammer nordover Gudbrandsdalen til Trondheim.

Fenstad SPA

Fenstad SPA AS er et privat og eksklusivt Spa. Her kan man kan koble av fra hverdagens stress, og nyte et rikt utvalg av flotte ansikt - og kroppsbehandlinger.

Fenstad SPA holder til i et stille og fredfullt område hvor man slipper parkeringsavgifter og mangel på plass. Med smakfulle lokaler som inneholder fire lukkede behandlingsrom hvorav to er utstyrt med boblebad. I tillegg er det garderober og dusj i tilknytning til trimrom, basseng og boblebad. Gå inn på www.fenstadspa.no for mer informajson

Nærbutikk

Joker Fenstad er bygget ut og har blitt en stor, flott butikk. Her har man post i butikk og tipping. Butikken ligger en kort spasertur fra boligen

Avstander med bil:

Jessheim ca. 20 min

Gardermoen ca. 20 min

Oslo ca. 45 min

Barnehager og skoler

Espira Furuholmen åpnet i 2005 og ligger i Grinderstubben, ca. 2 minutters kjøring fra boligen. Barnehagen har 3 avdelinger med ca. 70 barn i aldersgruppen 0-6 år og har tilgang til fantastiske uteområder. Rett utenfor gjerdet har de egen sykkelbane, epletrær, ripsbusker og grønsakshage.

Om vinteren er det skiløype, og fine akebakker i nærheten av barnehagen.

Fenstad skole ligger sentralt i bygda, gangavstand fra boligen med gangvei helt frem. Selve skolen har eksistert siden 1858 og opp gjennom årene har den vært modernisert og utbygd flere ganger. Foran skolestart skoleåret 2006/2007 var skolen klar etter en ny runde med oppussing. Skolens visjon er engasjement og trygghet gir læring!

Vormsund ungdomsskole ligger et steinkast fra Vorma, og med utsikt til Nes golfklubbs bane. Det går buss fra nærmeste bussholdeplass til ungdomsskolen. Skolen har ca. 330 elever fordelt på tre trinn. Elevene kommer fra de tre barneskolene Fenstad, Neskollen og Skogbygda.

Nes Videregående skole er den største skolen i kommunen, og har et bredt utvalg av studieretninger som kan passe enhver.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Oslo:

Kjør E6 nordover mot Trondheim. Ved Kløfta følg skilting mot Kongsvinger og E16. Følg veien helt til du har kommet over Vormsundbrua. I rundkjøringen etter brua, ta til venstre mot Eidsvoll. Følg veien helt til du kjører inn i Fenstad. Kjør forbi bensinstasjonen og barneskolen. Ved Jokerbutikken, ta inn til venstre. Følg veien frem til første veien inn til boligfelt høyre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 550 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2002

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

98m2

Bruksareal

108m2

Tomt

638m2

KR-kode

63188

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrstubben 10, 2170 Fenstad

Gnr. 14, bnr. 169 i Nes kommune.

Tomten

Eiet tomt på 638,9 kvm beregnet areal, avvik kan forekomme.

Parkering

Parkering i enkelgarasje, eller gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 111 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 98 kvm

Bruksareal:

Halvpart tomannsbolig 108 kvm

Primærrom:

Halvpart tomannsbolig:

1. etasje 63 kvm: Entrè/hall/trapperom, kjøkken med spisesplass, stue, spisestue, bad/WC.

2. etasje 35 kvm: Trapperom, stue, to soverom

Sekundærrom:

Halvpart tomannsbolig:

1. etasje 5 kvm: Vaskerom/teknisk rom

2. etasje 5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.02.2018 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Tomannsbolig bygget i 2002 med støpt såle og trekonstruksjon. Betong fundamentert på antatt fast leirgrunn. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Sadlet tretak tekket med takstein på takbjelker som antas er isolert på loft.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG2:

Bygning generelt, grunn- og fundamenter, yttervegger, vinduer, kjøkken, innvendig solavskjerming, skap og reoler, drenering garasje, yttervegg garasje har fått TG2 på grunn av alder. Dette er fra byggeår.

Overflater innvendige gulv har fått TG2 da det er enkelte løse fliser rundt peisovn, samt at det er større bruksslittasje på gulv på vaskerom. Garasjeport da kjedet kan dette av.

Videre opplyser selger:

- Byttet ut badekar med dusjkabinett i 2014. Byttet toalett i 2017. Dette er blitt gjort som vennetjeneste av en rørlegger.

- Våren 2015 fikk vi maur i uteboden. Dette er blitt utredet, fulgt opp og fjernet av Pelias.

- Levegg på terrasse satt opp som vennetjeneste av en snekker.

- Det er planlagt å bygge større boligfelt, men når dette skjer er uvist. I plantegningen ligger det informasjon om at veien skal bygges forbi huset.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Myrstubben 10!

Tomannsbolig over to etasjer, med gjennomgående normalt god standard, og fornuftig planløsning.

Ved inngangspartiet finner man en romslig entrè, med fiser og varmekabler i gulv. Fra Vindfanget er det et bad direkte til høyre. Vaskerommet er etablert i boden ute ved inngangsparti. Videre er det inngang rett frem til stue og kjøkken videre inn. Kjøkkenet består hvit profilert Norema kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Tilkobling for oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp, integrert fryseskap og integrert kjøleskap. Det er også tilkoblet en ventilator over kokeplass som går ut over tak.

Til venstre for kjøkkenet møter man en hyggelig stue med store vindusflater og utgang til en stor og romslig terrasse. Åpen løsning mellom spisestue og stuen.

Badet har fliser på gulv og på vegger. Innredningen består av et dusjkabinett, vannklosett, servant i en hvit profilert innredning med underskap, overskap, speil og en armatur med stikk. Det er plastikk sluk i våtsonen under dusjkabinettet på badet, avtrekk og downlights i tak og varmekabler i gulv.

Vaskerommet har fliser på gulv og malte sponflater på vegg. Innredningen består av opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, utslagsvask og en ca. 200 liters varmtvannsbereder. Det er også sikringsskap og rør i rør skap. Badet har egen inngang.

2.etasje består av et hovedsoverom, to barnerom samt en loftsstue. Det ble lagt nye plater i loftsstuen, samt alle vegger ble malt for tre år siden.

Gulv: Det er parkett og fliser i alle rom. Heltre trapp mellom etasjene.

Vegg: Malte og plateslåtte flater på bindingsverk, fliser mellom over og underskap på kjøkken samt på bad.

Himling: Tak ess plater og panelerte himlinger i alle takflater i alle rom.

Terrasse med utgang fra spisestue/stue.

Verdt å merke seg:

- Mulighet for tre soverom samt loftsstue

- Rolig og barnevennlig boligområde

- Gangavstand til skole, barnehage, samt dagligvareforretning

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, varmekabler på bad og i hall. Ildsted på stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.11.2002

Ferdigattesten omfatter ikke garasjen.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 10541, tinglyst 16.11.2001, type heftelse: Det går kommunale ledninger over eiendommen som Nes kommune har plikt til å vedlikeholde.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 2318, tinglyst 18.03.2003, type heftelse: Kjøper har plikt til å vedlikeholde fellesområder og felles veglysanlegg. Naboeiendommer er berettighet til å legge stikkledninger over tomten. Kommunen kan anlegge kommunale ledninger og vedlikeholde disse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

14/177 Regulert. Omfattes av reguleringsplan for Kampå. Det er varslet oppstart av omregulering for myrområdet øst for eiendommen (til boligformål). Ingen kjente endringer i plan/nye planer i tilkn ytning til denne eiendommen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.731,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1.221,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.13.208 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 3.449,-.

Boligen er tilknyttet Eidsiva som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr. 600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.614.999.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nes
Grunnkrets Kampå
Kirkesogn Fenstad

Steder i nærheten

Fenstad kirke 1.2 km
Nes kirkeruiner 11 km
Årnes kulturhus 13.5 km
Haugseter leir 13.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 24.3 km
Jernbanestasjon Årnes 13.3 km
Bussholdeplass Grinderveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fenstad stadion 0.7 km
Idrettsanlegg Jerpestad skole 1.1 km
Treningssenter Spenst Årnes 13.1 km
Treningssenter Nes Arena Treningssenter 13.8 km

Steder av interesse

Skoler

Fenstad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) 8.8 km
Nes videregående skole 14.6 km
Eidsvoll videregående skole 16.4 km

Barnehager

Furuholmen barnehage (0-6 år) 1.1 km
Hoppensprett Brårud (0-6 år) 5 km
Vormsund barnehage (0-5 år) 8.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Eurosenteret 8.8 km
Kjøpesenter BB Senteret 13.5 km
Postkontor Joker Fenstad 0.5 km
Postkontor Coop Prix Vormsund 8.8 km
Apotek Vitusapotek Vormsund 8.6 km
Apotek Apotek 1 Årnes 13.3 km
Vinmonopol Årnes Vinmonopol 13.5 km
Vinmonopol Eidsvoll Vinmonopol 15.9 km
Dagligvare Joker Fenstad 0.5 km
Dagligvare Joker Brårud 4.3 km
Kiosk/video Nes Grill & Curry 13.3 km
Kiosk/video Mix Årnes 13.3 km
Bensin YX Kampå 1.3 km
Bensin Shell Vormsund 7.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,9 %
Andel kvinner 49,1 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 38,6 %
Husholdninger uten barn 61,4 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 986
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nes 20371 8809
Grunnkrets: Kampå 385 164

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 37.000 av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?