Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 350 000,- for kr 5 350 000,-

Velkommen til Myrveien 16 B - Koselig rekkehus i blindvei med moderniseringsbehov. Rett til Båtplass. Solrik hage. 3 soverom og 2 bad. Garasjeplass

Skiferbelagt terreng ved inngangsparti.

Entré med garderobeskap. Luke under teppe til kjellerrom

Entre/ hall, lyst og åpent, godt med lagringsplass.

Stue med peis, store vinduer og høyt under taket.

Stue/ spisestue

Stue

Spisestue med utgang til skiferbelagt terreng, her er morgensolen

Spisestue

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken, original innredning fra byggeår, pent brukt.

Kjøkken

Gang

Bad/ vaskerom med badekar, servant og opplegg for vaskemaskin.

Bad med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant.

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Fasade og hage

Fasade på baksiden av huset.

Skiferbelagt terreng med utepeis

Uteområde

Koselig uteplass

Fasade

Fellesområde midt på tunet

Vakre Nesøya byr på sommeridyll ved fjorden.

Båthavner ved Østre og Vestre Hals

Nåværende eier har båtplass nr 29 i Vestre Halsbukta.

Nesøya barneskole og idrettshall

Planskisse U.etg

Planskisse 1.etg

Nesøya – Nesøya – Koselig rekkehus med moderniseringsbehov. Rett til Båtplass. Solrik hage. 3 soverom og 2 bad. Garasjeplass

Myrveien 16 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 300 000,-

Nesøya – Nesøya – Koselig rekkehus med moderniseringsbehov. Rett til Båtplass. Solrik hage. 3 soverom og 2 bad. Garasjeplass: Nesøya – Nesøya – Koselig rekkehus med moderniseringsbehov. Rett til Båtplass. Solrik hage. 3 soverom og 2 bad. Garasjeplass

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 631,-
Fellesgjeld:
Kr 3 770,-
AREAL (P-ROM / BRA)
113 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nærområdet er godt tilrettelagt for et aktivt liv, som gir trygge og gode oppvekstsvilkår. Nesøya byr på en rekke badeplasser, og idylliske friområder. I tillegg er det fine turmuligheter på Brønnøya og i Vestmarka. Rekkehuset er tilknyttet Nordre Nesøya Sameie, som har egen tennis- og badminton bane, samt flere andre ballplasser til glede for beboerne.

Nordre Nesøya sameie er et hyggelig område på Nordre Nesøya bestående av rekkehus og tomannsboliger. NNS er meget barnevennlig og har opptil flere lekeplasser på sitt område. Den største lekeplassen er lokalisert ved Myrveien og er i flittig bruk sommer som vinter. NNS eier også båthavner ved Østre og Vestre Hals. Båtforeningen ble stiftet i 1964 av en gruppe fremsynte båtentusiaster i Nordre Nesøya Byggelag. Kun sameiere i Nordre Nesøya Sameie kan være medlemmer i foreningen, hvis formål er å skaffe medlemmene båtplass samt jobbe for et godt båtmiljø på Nesøya.

Vakre Nesøya byr på sommeridyll ved fjorden. Området innbyr til båtliv og sommerhygge. 10-12 minutters gange fra boligen finner man flotte bademuligheter og båthavner. Området byr også på flotte jogge- og turmuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved den lokale Kiwi butikken på Neøya. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Sandvika sentrum på shopping og byliv i varierte omgivelser, samt Sandvika Storsenter, ett av Norges største kjøpesentre. Trekanten i Asker byr også på et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud med over 70 butikker. Kort vei Holmen, med kjøpesenter og ny svømmehall.

Det er gangavstand til Nesøya barneskole, barnehage, butikk og offentlig kommunikasjon. Veien til skolen er trygg uten å krysse noen hovedvei. Nesøya barneskole med SFO samt en moderne flerbrukshall. Flere barnehager i området.

Det tar ca. 5-7 minutter med bil til Sandvika og det går også expressbusser til Oslo i rushtiden. Det er et trivelig nærmiljø som er tilrettelagt barnas behov. Gode idretts og fristidstilbud for hele familien.

Rett til båtplass i Halsbukta båtforening. Man blir medeier i strand/bryggeanlegg i Østre og Vestre Halsbukta. Nåværende eier har båtplass nr 29 i vestre Halsbukta. Det må meldes bruk av båtplass før hver sesong. Normalt tildeles plassen før sesongen starter. Se også nettsiden til foreningen: www.halsbuktabatforening.no. Se vedtekter for tildeling av båtplass.

Barnehager og skoler

Barnehage:

Vendla barnehage

Nesøya barnehage

Bikuben barnehage

Skoler:

Nesøya barneskole

Landøya ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 3 770,-

Totalpris

Kr 5 303 770,-

Felleskostnader

Kr 1 631,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1963

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

113m2

Bruksareal

123m2

Tomt

91674m2

KR-kode

151849

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrveien 16 B, 1397 Nesøya

Gnr. 40, bnr. 604, snr. 103, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 91.674 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og adkomst/parkeringsareal. Utgang til terrasse fra stuen og terrasse ved inngangsparti. I følge sameiets vedtekter gis hver sameier full rett til å benytte uteareal beregnet ca. 8 m ut fra husvegg på for- og baksiden. Sydvendt beliggenhet. Det er rett til båtplass i Halsbukta båtforening.

Parkering

1 garasjeplass og 1 parkeringsplass rett ved boligen. I tillegg er det godt med gjesteparkeringsplasser i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 137 kvm

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 113 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 123 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

U.etg: 58 kvm: Entré, 2 soverom, 1 innredet rom, bad 1, bad 2

1. etasje 55 kvm: Stue/spisestue, kjøkken, 1 soverom

Sekundærrom:

Rekkehus:

Kjeller: 10 kvm: Kjeller

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.05.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpt gulv i kjeller. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre.Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av stålpanner. Ny taktekking i ca. 2013. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Skiftet takrenner og beslag på tak i ca. 2013. Utvendig trapp i betong ved inngang.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Rekkehus oppført i 1963. Noe tilbygget og modernisert på slutten av 70-tallet. Ny taktekking i 2013. For øvrig anses boligen være godt vedlikeholdt, men ikke spesielt modernisert. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom.

Dels værslitt kledning. TG 2.

Vinduer fra 70-tallet. Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for vurderingen. TG 2.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig rekkehus med moderniseringsbehov i et populært og barnevennlig område i stille blindvei. Rekkehuset er oppført i 1963. Noe tilbygget og modernisert på slutten av 70-tallet. Ny taktekking i 2013. For øvrig anses boligen være godt vedlikeholdt, men ikke spesielt modernisert.

Vindfanget er lyst og åpent med plass til yttertøy og sko. Luke i gulvet til kjeller fra vindfanget, et fint og svalt rom til lagring av godt drikke. Videre inn i boligen har du en romslig hall med lagringsplass under trappen.

Boligen har 3 romslige soverom, hvor et ligger i første etasje og de to andre ligger i underetasjen. Hovedsoverommet ekstra god plass til garderobeskap og stor dobbeltseng.

Bad 1 med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Rommet ble innredet på 80-tallet. Fliser på gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er støpejern. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Bad/ vaskerom med badekar, servant og opplegg for vaskemaskin. Rommet ble innredet på 80-tallet. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Hovedetasjen:

Opp trappen til 1. etasje møtes du av en lys og luftig stue med god takhøyde på opptil 3,15 meter. Store vindusflater på hver side av stuen. Det er en hyggelig peisovn plassert midt i rommet som gir god varme. Stuen har plass til både sofa og spisebord. Fra stuen har du fint utsyn mot omgivelsene rundt boligen. På andre siden av stuen er det utgang til en koselig og skjermet uteplass. I følge sameiets vedtekter gis hver sameier full rett til å benytte uteareal beregnet ca. 8 m ut fra husvegg på for- og bakside.

Fra stuen er det inngang til kjøkkenet. Normalt utstyrt. Innredning med malte, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Innredning fra byggeår. Pent brukt.

Luke til loft over del av 1.etg.

50 amp. hovedsikringer - 8 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

1-løps pipe med 1 peis i stuen. Elektrisk gulvvarme i badene. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963, Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger ferdigattest på tilbygg, 12 kvm datert 16.01.1979. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Tinglyst: 24.09.1979 , dagboknr: 18489, type heftelse: Erklæring/ avtale - Panterett for sameiet med kr. 10.000,- stigende til kr. 15.000,- til sikkerhet for betaling av felleskostnader.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Tinglyst: 03.10.1959, dagboknr: 1959/3332-1, type heftelse: Best. Om vann/ kloakkledning.

Tinglyst: 31.01.1961, dagboknr: 1961/443-1, type heftelse: Elektriske kraftlinjer - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Tinglyst: 24.09.1979, dagboknr: 1979/18489-4, type heftelse: Bestemmelse om gjerde - Bestemmelse om bebyggelse og om garasje/parkering.

Tinglyst: 13.05.1991, dagboknr: 1991/11605-1, type heftelse: Erklæring/ avtale - Erkl. vedr. transformatorkiosk, Best. om adkomstrett og Best. om vedlikehold

Tinglyst: 22.02.2010, dagboknr: 2010/134587-1, type heftelse: Best. Om vann/ kloakkledn. - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og rekkehuset er tilknyttet Nordre Nesøya sameie, med sameiebrøk 1 / 138.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

Garasjene er av eldre dato og trenger vedlikehold eller en renoveringsplan. Det ble uttrykt usikkert om del av garasjene er konstruksjonsmessig forsvarlig stand.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og omfattes hovedsakelig av reguleringsplan 86, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.02.1961. Arealplankart er ikke vist i det digitale kartet fordi området er bygd ut helt annerledes enn det som framgår av det vedtatte arealplankartet, men reguleringsplanen med bestemmelser er likevel gjeldende plan.

Friområdet og parkeringsområdet nord på eiendommen inngår i reguleringsplan 86 b og 86c (denne er uten bestemmelser).

En smal stripe av eiendommen langs Sundveien/Myrveien/Øverbergveien inngår i reguleringsplan 86d. Bestemmelsene til denne planen er ikke vedlagt.

En liten bit av eiendommen på sørøstsiden av Øverbergveien inngår i plan 84. Bestemmelser til denne planen er ikke vedlagt.

En mindre del av eiendommen ligger innenfor 100-metersbeltet langs sjøen og den sørligste delen ligger innenfor strandsonen.

I gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt i arealkategorien nåværende boligbebyggelse. På kommuneplanens boligkart ligger eiendommen innenfor kategori A - Boligområder med spesielle kvaliteter, og omfattes av kommuneplanens bestemmelser pkt. 20.6. For kommuneplanens bestemmelser, se: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2018001/Dokumenter/2018001_Bestemmelser.pdf

Delareal 2 kvm. Arealbruk Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR),Nåværende

Delareal 1 387 kvm. Arealbruk Parkering,Nåværende

Delareal 90 286 kvm. Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingen er selger. Arvingen har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.298,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene betales kvartalsvis og er på er kr 4.894,-. Pr. mnd. blir dette kr 1.631,-.

Fellesutgiftene inkluderer: Forsikring, kabel tv/ bredbånd, forvalting og revisjon, vaktmestertjeneste, snøbrøyting/ strøing/ feiing.

Totale fellesutgifter pr kvartal kr 3.664,-* og fellesutgiftene fordeler seg slik:

- Grunnkostnad kr 3.630,-

- Avdrag fellesgjeld kr 303,-

- Renter fellesgjeld kr 61,-

Avgift på kr 300,- til Halsbukta Båtforening kommer i tillegg i januar.

Nesøya fellesvel kr 100,- kommer i tillegg i juli.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.443.142,-

Av dette beløpet utgjør kr 3.770,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,875% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?