Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 500 000,- for kr 5 500 000,-

Oversiktsbilde/Fasade

Hagen med ekstra "hus" i hagen:-)

Romslig hage

Terrasse

Inngangsparti

Flyfoto

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjellerstue

Kjellerstue

Te-kjøkken kjeller

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Bad kjeller

Entre

Entre

Hall kjeller

Hall 2. etasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom kjeller

Plantegning 3D 2. etasje

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 3D kjeller

Plantegning 2D 2. etasje

Plantegning 2D 1. etasje

Plantegning 2D kjeller

Ås/Rustad

NYBORGVEIEN 19 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Ås/Rustad: Flott enderekkehus med stor solrik hage. Svært barnevennlig område.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
178 / 186 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et rolig, attraktivt og veletablert boligområde i Ås kommune. Gangavstand til barnehager, skoler for alle trinn, tog, buss samt diverse forretninger. Det er gangvei hele veien til Rustad barneskole og nærmeste barnehage. Bussen til Ski stopper like utenfor og har avgang hvert tiende minutt på dagtid. Etablerte idrettslag med idrettsanlegg i området. Fine, populære tur-, trenings- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Gangavstand til skog med ski- og lysløyper. Det er lekeplasser og sandvolleybane like ved. Området er kjent for å være svært barnevennlig.

Barnehager og skoler

Det er kort gangavstand til flere barnehager (Rustadskogen barnehage, Dysterlia barnehage og Rustadporten barnehage).

Det er også gangavstand til barne- samt ungdomsskole (Rustad skole og Ås ungdomsskole).

Det er gangavstand til Ås videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ås sentrum: Ta Sentralveien/RV 152 og hold venstre mot Ski i rundkjøring. Ta inn på Nyborgveien til høyre etter ca. 200 meter. Ta Helles vei til høyre, så første vei til høyre igjen og parker ved felles garasjeanlegg. Rekkehuset ligger på venstre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Felleskostnader

Kr 500,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1973

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

178m2

Bruksareal

186m2

Tomt

533m2

KR-kode

4617155

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

NYBORGVEIEN 19 C, 1434 Ås

Gnr. 73, bnr. 328 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 533,5 kvm. Romslig og solrik opparbeidet hjørnetomt. Gode solforhold. Delvis skjermet vestvendt terrasse. Koselig lekehus i trærne. Trær og beplantning. Det er satt opp hekk og gjerde. 4 plantekasser for kjøkkenhage medfølger. Veldig fin kontakt mellom den store hagen og kjøkken/stue via dobbeldør ut til terrassen. Gode muligheter for lek og hygge i hagen. God plass for trampoline.

Parkering

En garasjeplass i felles rekkegarasje medfølger boligen (merket 19 c). Garasjen ble bygget i 2014/2015 og har automatisk portåpner.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 217 kvm

Totalt bruksareal: 186 kvm

Totalt primærrom: 178 kvm

Primærrom:

Underetasje: 53 kvm: Gang m/trapp/kjellerstue, vaskerom , entré, bad, te-kjøkken og 1 soverom. Soverommet er byggemeldt som bod, men selger har satt inn større vindu og søkt kommunen om bruksendring til soverom. Hvis ikke rommet blir godkjent som soverom er dette kjøpers ansvar.

1. etasje 71 kvm: Entré, kjøkken, spisestue/stue og trapp. Stuen har utgang til terrasse på ca 16,4 kvm og hage.

2. etasje 54 kvm: Trapp/gang, bad, 4 soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 8 kvm: Tre boder

I tillegg kommer 1 utvendig bod samt en åpen vedbod. 1 lekehus med platting og 1 platting er bygget i 2 trær i hagen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.04.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport et rekkehus oppført i betong- mur/siporex og trekonstruksjoner. Antar støpte såler på faste masser/fjell. Grunnmur over bakkenivå er pusset. Deler av grunnmuren er foret ut og kledd innvendig under terrengnivå. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med stående og liggende

kledning. Saltak i trekonstruksjoner dekket med papp. Tak som beskyttelse over inngangsparti.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Rekkverk på innvendige trapper har åpninger som er over dagens minstekrav på 10 cm (barnehode).

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen har god planløsning og holder en normal standard på overflater og utstyr. Det ble foretatt en større modernisering i 2013. Noe enklere standard i kjeller med originale flater og utstyr som er blitt pusset opp over tid. Kjøkkenet i 1. etasje har lekker takhøy kjøkkeninnredning fra 2013 med profilerte fronter, høyskap, nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate og fliser over benk. Stålhette og ventilator med avtrekk i kanal ut av yttervegg, komfyrvakt, ekstra veggventil i rommet. Plass til spiseplass. Innredningen har integrerte hvitevarer; mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonplatetopp. Frittstående kjøl-/fryseskap medfølger også. Te-kjøkken i kjeller hvor det er kokeplater og oppvaskmaskin som medfølger. Ingen andre hvitevarer medfølger. Pen lys stue hvor påbygget har ekstra takhøyde, noe som gir mye luft og lys. Badet i 2. etasje ble modernisert i 2013 og har heldekkende servant og underskap med høyglans skuffefronter, speilskap med innfelt lys i plate, vegghengt klosett, badekar, sluk under badekar, elektrisk avtrekksvifte i taket, vindu med luftespalte i rommet. Eldre flislagt bad i kjeller. Det er servant, speilskap med lysarmatur, toalett og dusjhjørne med forheng. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørbladet. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Skyllekum, sluk i gulvet, varmtvannsbereder på 300 liter, stoppekran og vannmåler. Ny kledning inkludert etterisolering av sydvegg i 2016. Det elektriske anlegget ble oppgradert mellom 2013-2017. Noen nyere vinduer og nyere terrassedør. Trappene er malt og påmontert sklisikkert teppe. Det ble i februar 2018 montert uft til luft varmepumpe i stuen. Peis med glassdør i stuen. Kombi peis og parafin i kjellerstuen(parafintank er faset ut). Tre av soverommene i 2. etasje har skap/hyller. Garderobeskapsløsning med speil i to soverom. Fastmontert hyllereol i ett soverom. Førøvrig hylleløsninger i boder. Skyvedørskap med speil i entrè. Kodelås på ytterdøren.

Oppvarming

Elektriske oppvarming via panelovner og varmekabler i begge baderom, samt entrè og soverom i kjeller. Varmepumpe luft-til-luft. Peisovn med glassdør i stue. Kombipeis og parafin i kjellerstue (parafintank er fjernet).

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger opprinnelig ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger imidlertid en innflyttingstillatelse, datert 15.07.1973.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på tilbygget, inngangspartiet og boden datert 05.11.1996. Eier opplyser at punktene som er nevnt er utført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 10865, tinglyst 28.09.1992, type heftelse: Erklæring/avtale: Pliktig medlemskap i Nyborgveien 1-19 huseierforening med mer.

Dagboknr. 12563, tinglyst: 19.10.1994, type heftelse: Best. om garasje/parkering og oppløsning av tidligere borettslag.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for del av riksvei 152 - Holstadveien med tilstøtende boligområder fra sentralkrysset til Nyborgveien gjelder.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- 5 stykk plissegardiner i stuen følger ikke med.

- Hytta med plattinger som er bygget i trærne i hagen overtas som det er og brukes på kjøpers ansvar.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 500,- pr. mnd(betales med kr 3.000,- hvert halvår) og inkluderer: Kabel-TV(Get), brøyting, strøing, vedlikehold av garasjer og fellesarealer.

Fellesuftgiftene ble sist justert i 2015.

Kommunale avgifter er kr 11.063,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Varierer med vannforbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 26.867,- pr. år. / 29.939 kwh. pr. år.

Boligen er tilnyttet Get som internettleverandør. Pris kr 469,- per måned.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.443,-

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.472 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Rustad I
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Stiftelsen Ås Arbeidskirke 0.8 km
Rustad gård 1.7 km
Dyster gård 1.9 km
Skogsdammen 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.5 km
Jernbanestasjon Ås 1.7 km
Bussholdeplass Nyborgveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ås stadion 0.8 km
Idrettsanlegg Åshallen 1.6 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 0.9 km
Treningssenter Bare Trening Ås 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Rustad skole (1-7 kl.) 0.8 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Ås videregående skole 1.6 km
Drømtorp videregående skole 7.9 km

Barnehager

Rustadskogen barnehage (2-5 år år) 0.5 km
Dysterlia barnehage 1.2 km
Rustadporten barnehage (0-6 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 6.1 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 9.9 km
Postkontor Coop Extra Raveien 1.6 km
Postkontor Ski Postkontor 6.4 km
Apotek Boots apotek Ås 1.1 km
Apotek Vitusapotek Ås 1.4 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 1.6 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.1 km
Dagligvare Coop Extra Ås 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Ås 1.2 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 1.1 km
Kiosk/video NT kiosken 1.4 km
Bensin Esso Tiger Ås 1.5 km
Bensin Shell Ås 4.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 38,6 %
Gj.snittalder kvinner 40,4 %
Husholdninger med barn 33,1 %
Husholdninger uten barn 66,9 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 331
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Rustad I 298 127

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 40.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: To visninger gratis, deretter kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?