Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 420 000,- for kr 3 420 000,-

Sentrumsnær to-mannsbolig som er vesentlig påkostet de senere år

Velkommen til visning

Samtlige rom i 2.etg. er renovert i senere tid

Lyst og moderne innredet med en tidsriktig standard

Pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer

Kjøkkenet er godt beriket med både benkeplass og skapplass

Spiseplass på kjøkken

Pipe er rehabilitert i senere tid

Flislagt bad/wc med varme i gulv

Detaljfoto

Badekar og lukket dusjkabinett på bad/wc i 2.etg.

Hovedsoverom i 2.etg. er godt beriket med skapplass

 

Boligen har en praktisk planløsning, samt flere soverom

 

2.etg. holder en gjennomgående fin og solid standard

Detaljfoto

Stue i 1.etg.

Boligen har en enkel standard i 1.etg

 

Bad/wc 1.etg.

 

Spennende bolig med mange muligheter

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Romslig eiet tomt like ved sentrum

Nyasfaltert gårdsplass

Hasle

Nedre Gokstad vei 41

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 490 000,-

Hasle: BUD INNKOMMET ! Vesentlig påkostet to-mannsbolig med sentrumsnær beliggenhet

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
174 / 175 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger med umiddelbar nærhet til MENY dagligvarehandel der en finner en imponerende ferskvaredisk. Innen for ca. 10 minutter gange er en i sentrum med tilgang til alle sentrums fasiliteter. Dersom en er avhengig av transport via tog/buss er veien kort til både busstasjon og togstasjon. Veien er heller ikke lang til flotte utearealer ved populære Gokstadhaugen som er rikt besøkt hele året av både store og små.

Umiddelbar nærhet til flotte turområder rundt Brydedammen og Preståsen. Her finner man utsiktspunkter, vannspeil, åpen slette, skog, kupert terreng og terreng som er tilpasset de med barnevogn. Fotballøkke og lekeapparater er også på plass.

Innenfor kort gange finnes også Bjerggata som er kjent for sin pittoreske stil med eldre og sjarmerende eiendommer fra slutten av 1700 tallet. Sandefjord er kjent for gode sommertilbud/kulturtilbud og har rikelig med flotte badestrender.

Barnehager og skoler

Boligen ligger med nærhet til flere skoler og barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 490 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1912

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

174m2

Bruksareal

175m2

Tomt

963m2

KR-kode

2218256

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre Gokstad vei 41 , 3228 Sandefjord

Gnr. 117, bnr. 77 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 963 kvm. Tomten består av asfalterte parkeringsarealer, samt plen og prydbusker.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt eldre garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig nett, og har ikke vannmåler. Nedre Gokstadvei 41 er tilknyttet offentlig avløpsnett og har ikke septiktank.

Boligen er tilknyttet offentlig vei, men kjøper må påregne kostnader til snømåking/vedlikehold av privat adkomst (veirett) til eiendommen.

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

I følge vedlagte ledningskart går det rør over nevnte eiendom. Se vedlagte ledningskart for nærmere opplysninger.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 196 kvm

Totalt bruksareal: 175 kvm

Totalt primærrom: 174 kvm

Primærrom:

1. etasje 88 kvm: Bad, gang, kjøkken, stue, 3 soverom, vindfang, wc

2. etasje 86 kvm: 3 Soverom, bad, entré, kjøkken, stue

Sekundærrom:

2. etasje 1 kvm: Spiskammers/bod

Arealer i kjeller er ikke måleverdige pga takhøyde under 1,9 m.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 07.09.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på boligen, og Sandefjord kommune opplyser at de ikke finner byggesakmappe. Det foreligger defor ingen dokumentasjon på rom som er innredet/godkjent/bruksendret siden byggeår.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 07.09.2018.

Radon

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie, og at selger ikke har gjennomført radonmåling på denne boligen.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 08.09.2018: Tomannsbolig over 2 etasjer og ikke måleverdig kjeller som er oppført med stående plank over grunnmurer av naturstein ca 1912. Boligen har utvendig stående tre kledning og saltak som er tekket med dobbelkrum betongstein. Tomten er pent opparbeidet og gårdsplass er asfaltert. Det er utvendige trapper til 2 etasje. Det er frittliggende garasje og frittliggende uthus over to etasjer. Begge er eldre og i dårlig stand.

Boligen har fått vesentlige oppgraderinger i perioden 2011-2016. Det er da skiftet kledning på hele boligen og yttervegger er utvendig utforet og etterisolert. Innvendige vegger i 2 etasje ble innvendig utforet og etterisolert på samme tid. I 1997 ble de fleste vinduer skiftet. Noen vinduer er også skiftet i 2016. Yttertak er oppgradert med ny underlags papp, lekter og sløyfer. Takstein som er antatt fra 1990 tallet ble remontert etter skifte av undertak, alder på takstein tilsier tg2 på denne. I 2013 ble takstein vasket, impregnert og malt. Leiligheten i 2 etasje er totalrenovert på alle overflater og har nytt kjøkken fra 2013 med integrerte hvitevarer. Bad er nytt i 2014 og har flislagte overflater og nye innredninger.

Boligen fremstår i hovedsak som godt renovert, men som det fremkommer i rapporten har leilighet 1 etasje behov for oppgraderinger. Det bør også påregnes oppgradering av etasjeskille i 1 etasje som har skjevheter og alderslitasje. Eier informerer om at det ble oppdaget rotter i boligen i 2015. Det ble iverksatt tiltak for utryddelse. Det har ikke vært observert skadedyr i ettertid.

Det er noe fuktmerker men ingen fri fukt i vannrenner i kjeller. Det er normalt med innvendige vannrenner i boliger fra denne tiden og med denne byggemåte og det kan forekomme fri fukt ved mye nedbør.Det antas at drenering er fra byggeår og består av drensrør med sement da dette er synlig over mark på ett hjørne. Det anbefales å bytte ut kragen på pipebeslaget. Vinduer i kjeller bør skiftes=TG3. Det er enkelte tørrefuktskjolder i undertak som følge av tidligere mindre lekkasjer. Ingen synlige vesentlige skader eller lekkasjer på takrenner, men takrenner og nedløp har avflassing og begynnende tæring.Det er spor etter borebiller.

Boligens 1.etg. bør renoveres og holder en enkel standard innvendig, se vedlagte tilstandsrapport for nærmere informasjon.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til visning i Nedre Gokstadvei 41 i Sandefjord. Boligen er vesentlig påkostet i nåværende eiers tid, og fasaden fremstår som klassisk og stilren med innbydende Sveitserstil. Både kledning, tak og de fleste vinduer er oppgradert de senere år og boligen fremstår som godt vedlikeholdt utvendig. Hagen er fint skjermet bak en støyskjerm. Samtlige rom/overflater i 2.etg. er renovert de senere år og etasjen fremstår som moderne og tidsriktig innredet med en imponerende standard.

Nøkkelinformasjon fra selgers egenerklæringsskjema:

PEC Sandefjord AS har lagt opp nytt skjult anlegg med nytt skap/sikringer i 2. etg. Badet i 2. etg. ble totalrenovert av fagfolk i oktober 2014. Gulv, vegger

og tak ble revet helt inn til bærende konstruksjon og bygget opp. Nye rør i rør og avløp ble lagt opp fra kjeller.Mur, membran og flisprodukter ble levert av Fagflis Sandefjord. Pipen ble rehabilitert med stålrør av Murerfirma Berge & Gjertsen AS i september 2016.I perioden 2011-2015 ble det foretatt innvendig rehabilitering av hele 2. etg med oppretting/avstiving av gulv, utforing av vegger med isolasjon og dampsperre. 5-10 cm glava i vegg, 15 cm glava i gulv, 15 cm glava i skråtak. I perioden 2015-2017 ble kledning revet og yttervegger rettet med 5-10 cm glava, vindtetting med hunton asfaltplater og ny stående grunnet rustikkpanel. Beiset 2 ganger med Jotun Drygolin oljebeis.

Boligens 1.etg. bør renoveres, og holder en enkel standard innvendig.

Oppvarming

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune datert 08.08.2018 er skorstein rehabilitert og tidligere avvik er rettet.

Ferdigattest

Det foreligger verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på nevnte eiendom. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Kommentar iflg. svarbrev fra Sandefjord kommune datert 07.08.2018: For denne eiendommen mangler den opprinnelige byggesakmappa i kommunens byggesaksarkiv. Vi har kun mapper på garasje og utvendig trapp, samt rehabilitering av pipe. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 « Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Garasjen til dette huset er omsøkt i 1966. Dette innebærer at huset i dette tilfellet lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest.

Ta kontakt med megler for kopi av ferdigattest datert 10.10.2016 ifbm. rehabilitering av pipe.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.05.1919 00:00:00 - Bestemmelse om bebyggelse

Bestemmelse om kloakkledning

Bestemmelse om gjerde

Overført fra: Knr:0706 Gnr:117 Bnr:127

Gjelder denne registerenheten med flere

11.06.1956 00:00:00 - Erklæring/avtale

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Overført fra: Knr:0706 Gnr:117 Bnr:127

Gjelder denne registerenheten med flere

05.06.1961 00:00:00 - Erklæring/avtale

Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Overført fra: Knr:0706 Gnr:117 Bnr:127

Gjelder denne registerenheten med flere

06.04.1911 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0710 Gnr:117 Bnr:2

21.04.1998 00:00:00 - Sammenslåing

Sammenslått med denne matrikkelenhet:

Knr:0706 Gnr:117 Bnr:127

05.09.2017 09:12:00 - Registrering av grunn

Utskilt fra denne matrikkelenhet:

Knr:0710 Gnr:117 Bnr:410

Elektronisk innsendt

Eventuell adgang til utleie

Boligen er i følge Bygningsinformasjon fra Sandefjord kommune registrert som en Horisontaldelt Tomannsbolig. Nåværende eier har selv bodd i 2.etg.og tidligere leid ut 1.etg. for kr. 9.000,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie, og at selger ikke har gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et område regulert til kjørevei ( Planid: 710 19970004 Bettumjordet del 117/1 m.fl. (26.6.1997) / Planid: 710 19770001 Kamper-Bas-landbruk (14.1.1977)

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som berører denne eiendommen. Planident 20170015 er for IC-utbyggingen mellom Tønsberg og Larvik. Det pågår nå et utredningsarbeid for å finne framtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord kommune. Endelig korridor er ennå ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen.

Kart over korridorene kan sees på http://www.banenor.no/contentassets/306153ffd1fc455b92968b85071238a4/planprogram_korridorer_med_tunnelstrekninger2.pdf

Se også kommunens kart: http://tinyurl.com/ycrljfdx

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger ikke i handelen:

Taklamper kjøkken/stue 2.etg.

Kjøleskap

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i Storebrand ( årlig premie kr. 5.724,- /1156774 polisenummer )

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge eier har 2.etg. et årlig forbruk på ca. 12.000 kwh. Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. er snitt forbruk kr.1.000,- per mnd. Selger vet ikke årlig forbruk på leilighet i 1.etg. da denne har vært utleid.

Årlige kommunale avgifter kr 13.308,- Faktura sendes i 4 terminer. Megler opplyser at denne satsen muligens er noe lav, og at kjøper muligens må påregne en noe høyere sats.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr.1.100 ,- / har delt nettverk med separate dekodere). For nærmere informasjon om kostnader ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Eiendommen har veirett over Nedre Gokstad vei 39 og det må påregnes kostnader til snømåking/vedlikehold av denne adkomsten.

Nåværende eier har selv bodd i 2.etg.og tidligere leid ut 1.etg. for kr. 9.000,- pr.mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.578.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår.

Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,-

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?