Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 530 000,- for kr 3 530 000,-

Inngangspartiet med hagedel

Inngangspartiet

Stue/spisestue

Spisestuen med utgang vestvendt terrasse

Stuen med utgang til vestvendt terrasse og hage

Stuen

Stuen med pipeløp

Vestside fasaden

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken med spiseplass

Kjøkkenet

Kjøkkenet

Vindfang

Gjestetoalett

Trappegang i første etasje

Gang i andre etasje

Hovedsoverom

God skapplass på hovedsoverommet

Hovedsoverom

Barnerommet

Barnerom

Barnerom

Baderom med opplegg for vaskemaskin

Baderom

Kjellerstuen

Kjellerstuen

Kjellerstuen

Fellesområder med lekeplass

Felles garasjeanlegg

Planskisse 1. etg.

Planskisse kjeller

Planskisse 2. etg

Prinsdal

Nedre Prinsdals vei 167

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Prinsdal: Hyggelig, romslig og barnevennlig vestvendt rekkehus med god intern beliggenhet og garasjeplass

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 134 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område i Prinsdal. Området er et trivelig og rolig bo område for små og store. Disse husene ble bygget 1985, alle med egen hage og god uteplass. Dyrelivet er rikt og man får ofte besøk av både rådyr og rev. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Huset ligger vestvendt til med sol hele dagen. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner ( 2 nye kunstgressbaner), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen like ved. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta. Gangsti/sykkelvei til populære Hvervenbukta fra Hauketo.

På Prinsdal Torg finner du frisør, pub, kiosk, Kiwi, bislett kebab og en liten sushi take away restaurant og treningssenteret Mudo.

En liten kjøretur unna finner man også Kolbotn torg og Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Ca. 20 min gange til Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser og ekspressbuss. Toget bruker ca. 10 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Nedre Prinsdals vei. Det foreligger planforslag om forlengelse av Ljabrutrikken til Hauketo stasjon.

Barnehager og skoler

Kort vei til Prinsdal barneskole og Hauketo ungdomskole samt til flere barnehager. Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Avkjøring til området fra Nedre Prinsdals vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1985

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

123m2

Bruksareal

134m2

Tomt

110m2

KR-kode

4417229

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre Prinsdals vei 167, 1263 Oslo

Gnr. 190, bnr. 587 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 150 kvm

Totalt bruksareal: 134 kvm

Totalt primærrom: 123 kvm

Primærrom:

Kjeller: Trappegang, kjellerstue.: 33 kvm

1. etg.: Vindfang, trappegang, kjøkken, stue, wc.: 45 kvm

2. etg.: Trappegang, bad, 3 soverom.: 45 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Bod.: 11 kvm

Lagringsloft.

Bod på ca. 5 kvm. på endehusets gavlvegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2017 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 110 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Rekkehus over 2 plan + kjeller og lagringsloft som iht. tilstandsrapport oppført i betong- og trekonstruksjoner. Grunnmur i betong som stedvis er foret ut med treverk.

Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Lyskasser ved 1 kjellervindu ved terrassen. Trebjelkelag som etasjeskiller som gulv/etasjeskillere i 1. og 2. etasje.

Støpt kjellergulv på komprimerte masser. Tilfarergulv i kjellerstuen. Vinduer og terrassedør med trekarmer som har isolerglass fra byggeåret. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med shingel på undertak av trepanel/finèrplater.

Det ble lagt ny shingel på takene i 2016. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål - som ble skiftet i forbindelse med legging av ny shingel i 2016.

Innredningen av kjelleretasjen er gjort på eget iniativ og ikke byggemeldt, således tilfredstiller rommet ikke dagens krav til varig oppholdsrom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig velholdt rekkehus over 2 plan + kjeller og lagringsloft, oppført i 1985. Det er et praktisk innredet hus, med god arealfordeling pr. plan. Boligen har stort sett sine opprinnelige flater og utstyr, men har opp gjennom årenes løp blitt oppgradert ved legging av nye gulv samt at badet i 2005 ble modernisert/flissatt. I 2012 ble det lagt ny laminat i trappegang i 2. etasje. I 2016 ble det lagt ny shingel på taket. Samme år ble det montert ny avtrekksvifter, både på loftet og

kjøkken. Mekanisk avtrekksventilasjon med vifte på loftet som trekker fra kjøkken, wc og bad.

Huset inneholder følgende:

1. etg.: Vindfang, trappegang, separat toalett, lyst kjøkken med spiseplass. Romslig og lys stue med spisestue. Fra stuen/spisestuen er utgang til vestvendt terrase på ca. 18 kvm.

2. etg.: Trappegang med tilgang til lagringsloftet med nedfellbar stige. Romslig baderom med opplegg for vaskesøyle og 3 gode soverom med skapplass. Hovedsoverom har et meget romslig skap.

Kjeller: Trappegang med diverse muligheter til å plassere en ekstra fryser mm. Meget romslig innredet kjeller rom som har et stort bruksområde. En meget romslig bod på ca. 11 kvm. Kjelleretasjen har god takhøyde.

I tillegg disponeres det en garasjeplass i rekke og en bod på gavlveggen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet via elektriske panelovner. Det er varmekabler i baderomsgulv. Pipeløpet går gjennom hele huset, slik at det er mulighet for å koble til vedovn, både i stuen og i kjelleren.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

En garasjeplass i rekke medfølger boligen. Godt med gjesteplasser på området

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.01.1987. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ikke tinglyst servitutter på eiendommen.

Følgende servitutter tinglyst på lagets felleseiendom:

Dagboknr 25122, tinglyst 01.10.1981, type heftelse: Avtale om oppføring av en nettstasjon (trafo) og at den blir stående på eiendommen. Det er kun Hafslund som skal ha tilgang til trafostasjonen.

Dagboknr 21107, tinglyst 25.04.1984, type heftelse: Avtale om oppføring av en nettstasjon (trafo) og at den blir stående på eiendommen. Det er kun Hafslund som skal ha tilgang til trafostasjonen.

Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggels med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 24.06.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 23.06.1980.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.483,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år. inkludert nettleie.

Fellesutgifter til interesselaget på kr. 1.500,- pr. mnd. dette inkluderer fullverdiforsikring, kabel-tv (grunnpakken i Canal Digital) og betjening av fellesarealene.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2017 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt for 2017. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører for interesselaget kr 2.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.488.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?