Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Collage

Fasade

Stue

Stue med peis.

Stue med utgang til 2 balkonger

Stue

Spiseplass

Vestvendt balkong med utgang fra stuen.

Balkong mot øst

Utsikt fra platting, balkong, stue og kjøkken

Vestvendt terrasseplatting med adkomst fra hovedsoverom

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Bad

Bad

Hovedsoverom med utgang til vestvendt og overdekket platting

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Hall

Garasje i felles rekke

Fasade

Fasade

Plantegning kjeller

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Solgt!

Neversvingen 46 c

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Solgt!: Gulskogen - Attraktivt rekkehus med 3 soverom, 3 balkonger og vestvendt beliggenhet. Garasje.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
93 / 109 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger fint til på Gulskogen med kort gangavstand til det topp moderne Gulskogen Senter med et stort utvalg av butikker og caféer. I bykjernen i Drammen finnes dessuten alt av butikker og servicetilbud, da inkludert både nye, flotte Strømsø Torg og Bragernes Torg. Her finnes kinoen, teateret, restauranter og uteliv.

Strømsgodset IF er et aktivt toppidrettsalg med mange aktiviteter for alle aldersgrupper. De innehar eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen, samt naturisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur- og sykkelstier rundt elven. Sølvfastøya er et fritidsområde med ballbane og fiskemuligheter og er tilholdssted for Drammen sportsfiskeforening, se www.drammenssportsfiskere.com . Gulskogen gård er en flott bygning med tilhørende park og gangstier. Praktisk avstand til Marienlyst med idrettsanlegg, stort innebad og utvendig badeland. Kort vei også til alpinbakker; Haukåsløypa og Aronsløypa.

Praktisk gangavstand til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen sentrum. 5 minutters kjøring til E18, og 25 minutters kjøring til Sandvika. Egen togstasjon på Gulskogen ca. 10 minutters gange fra boligen. Herfra er det ca. 38 min. med tog til Oslo og 37 min. til Kongsberg. Ca. 4 km. til Drammen sentrum. Fra Drammen stasjon går også flytoget til Gardermoen. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.timekspressen.no, www.nsb.no og www.flytoget.no.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine totalt 60 private og kommunale barnehager. For liste kontakt megler eller se internett: hwww.drammen.kommune.no. Flere barnehager i praktisk avstand.

Kort gangavstand til Gulskogen skole (1. - 10. trinn), se hjemmeside: http://gulskogen.drammen.kommune.no/.

Videregående skoler på Strømsø.

3 km til avdeling for Høyskolen i Sørøst-Norge på Papirbredden. Hyggelige gang/sykkelveier langs elven.

Adkomst

Fra Strømsø sentrum kjøres mot Gulskogen via Konnerudgata. Ta av mot Gulskogen fra Konnerudgata og følg veien bortover. Ved Gulskogen skole tas det til venstre (inn Vintergata) og deretter til høyre (Skogliveien). Ta deretter første vei til venstre (Bjørkelia) og deretter til høyre skiltet inn til Neversvingen. Boligen er beliggende i enden av feltet på høyre hånd.

Se også kartskisse.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1972

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

93m2

Bruksareal

109m2

Tomt

137m2

KR-kode

201852

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Neversvingen 46 c, 3047 Drammen

Gnr. 13, bnr. 127 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 137 kvm. Tomten var ved befaring dekket med snø. Diverse beplantning på tomten som grenser mot friareale.

Parkering

Garasje i rekke med vippeport. Gruset. Forøvrig gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 119 kvm

Totalt bruksareal: 109 kvm

Totalt primærrom: 93 kvm

Bruksareal:

1. etasje: 47 kvm

2. etasje: 46 kvm

Kjeller 16 kvm

Primærrom:

1. etasje 47 kvm: Vindfang, hall, gang, 3 soverom og bad

2. etasje 46 kvm: Stue og kjøkken

Sekundærrom:

Kjeller: 16 kvm: Kjellergang og krypkjeller

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.02.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder " Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Vanligvis har de fleste bygningsdeler som utsettes for slitasje en levetid på 15- 40 år, flere av bygningsdelene på denne boligen nærmer seg sin forventede levetid. Det kan nevnes at drenering er fra byggeår og bør vurderes skiftet, taktekket er skiftet 2014 og flere av vinduene og dørene er også skiftet i senere tid (6 vinduer, 1 verandadør og en ytterdør er byttet. Kun 1 vindu 2 verandadører som ikke er byttet) . Det bør vurderes og skifte de eldre vinduene og dørene. Innvendig har boligen en normal standard over innredninger og overflater. Noe av røropplegget er av eldre dato og har begrenset levetid. Sikringer er skiftet 2013. Samsvarserklæring bør fremskaffes. Eier opplyser i egenerklæringen sin at det kan forekomme noen sukkermaur om våren. Garasje er slitt og dårlig stand og kan påregnes utbedring."

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehus over to plan med kjeller.

1. etasje

Entre med flislaminat på gulv, malt panel på vegger og i tak. Sikringsskap med automatsikringer oppgradert av forrige eier.

Hall med parkett på gulv, malt panel på vegger og i tak. Varmepumpe.

Soverommene (3 stk) med parkett på gulv, malt panel og malte flater på vegger samt malt panel og malte flater i tak. Innebyggede skap. Det største soverommet har også utgang til vestvendt overbygget terrasse med adkomst til hagen

2 etasje

Romslig stue med utgang til øst og vestvendt balkong. Parkett på gulv, tapet og malte flater på vegger og malte flater i tak. Peis. Den østvendte balkongen er på ca 5-6 kvm og den vestvendte balkongen er på omtrent 20 kvm. Herlige solforhold og totalt usjenert med sol til ca. 22:00 sommerstid. Nytt stål røykrør i pipe montert i 2017.

Kjøkken med parkett på gulv, malte flater på vegger og malt panel i tak. Adkomst via luke i tak til loft. Takhøy heltre eikeinnredning med fliser over benk. Integrerte og medfølgende hvitevarer.

Kjeller med god lagrinsplass. Adkomst til råkjeller. Loft med begrenset lagringsplass.

Garasje i rekke.

Generellt om oppgraderinger. Ny terrassedør i 2012 (øst), nye vinduer i stue og de to minste soverommene i 2013, Ny ytterdør fra 2013. Alle innvendige dører nye i 2013. Ny pipehatt og takshingel i 2014. Nytt røykrør i pipe (stål) montert i 2017 og diverse oppgraderinger fra 2014 til nå i form av maling og tapet.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Varmepumpe i hall. Peis i stue. Nytt stålrør i pipe montert 09.05.2017. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1972. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 4700 tinglyst 03.06.1985 type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan, vedtatt 09.09.1968 (Reguleringsplan for Bjørkelia) samt kommuneplanens arealdel datert 05.10.2015.

Det er avsatt en fremtidig tilfartsvei til Konnerud som er planlagt i tunnell fra Professor Smiths Alle og med utslag i Strømsøåsen et stykke i overkant av boligen. For mer info ta kontakt med megler eller se på kommunens/vegvesenets sider.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.160,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.545,-

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av kabel-tv/Internett og har avgift på kr 527,-/578,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.178.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Gulskogen-sundhaugen 8
Kirkesogn Strømsgodset

Steder i nærheten

Drammens museum 2.8 km
Drammensbadet 3.1 km
Tinghus 2.9 km
Pukerud 3.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 0.8 km
Bussholdeplass Bjørkelia 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gulskogen idrettshall 0.7 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1.5 km
Treningssenter CrossFit Drammen 0.7 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Gulskogen skole (1-10 kl.) 0.7 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.1 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.7 km
Akademiet videregående skole Drammen 1.8 km

Barnehager

Gullstien familiebarnehage (0-5 år) 1.1 km
Kjerraten barnehage (1-5 år) 1.2 km
Gulskogen barnehage avd. Rødgata (0-5 år år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 0.6 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 3.8 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 0.6 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 1.6 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 0.6 km
Apotek Apoteket Union Brygge 3.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.6 km
Dagligvare Rema 1000 Gulskogen 0.6 km
Dagligvare Kiwi Gulskogen 0.6 km
Kiosk/video Mix Gulskogen 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Prof. Smiths allé 0.6 km
Bensin Shell Svingen 1.8 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 35
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 34,2 %
Husholdninger uten barn 65,8 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 803
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Gulskogen-sundhaugen 8 1105 509

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?