Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

Velkommen til Neversvingen 59!

1.etasje

2.etasje

Underetasje

Gulskogen

Neversvingen 59

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Gulskogen: Pent rekkehus m/garasje. Høyt beliggende med flott utsikt og gode solforhold.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 124 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger veldig fint og solrikt til i rolig og tilbaketrukket gate, sentralt på Gulskogen. Denne rekken ligger øverst i Neversvingen, som nest innerste bolig. Meget barnevennlig. Det er kort gangavstand til barneskole, ungdomsskole, Gulskogen kjøpesenter, Gulskogen togstasjon, busskommunikasjon mot Mjøndalen og Drammen sentrum, Gulskogen idrettspark og elvepark. 3-4 minutters kjøring til Drammen sentrum med bl.a restauranter, kafèer, kjøpesentre, kino, teater etc.

Gangavstand til Gulskogen stasjon med togforbindelse. Ca. 40 min. med tog til Oslo. Bussforbindelser fra Skogliveien og Professor Smiths Allé.

Strømsgodset IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter for alle aldersgrupper. De innehar eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen, samt naturisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur- og sykkelstier rundt elven. Gangavstand til Marienlyst med kunstis/kunstgress, Marienlyst Stadion, Drammenshallen, Drammensbadet og Turnhallen. Kort vei til Haukåsløypa med slalåmbakke og skiløyper i marka.

Sølfastøya er et fritidsområde med ballbane og fiskemuligheter. Gulskogen gård er en flott bygning med tilhørende park og gangstier.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Gulskogen barnehagekrets har 3 private barnehager og 1 kommunal barnehage. Flere barnehager i umiddelbar nærhet. For komplett liste se se www.drammen.kommune.no.

Gulskogen barne- og ungdomsskole, samt Rødskog barneskole ligger innenfor gangavstand, sentralt på Gulskogen.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra boligen - ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Gulskogensenteret kjører man Professor Smiths Allé i retning Konnerudgata og tar av Vintergata mot høyre. Ta deretter høyre inn til Skogliveien. Fra Skogliveien kjøres til Bjørkelia, og videre til høyre inn Neversvingen. Følg veien til toppen, og boligen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveens visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1968

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

120m2

Bruksareal

124m2

Tomt

184m2

KR-kode

20.18537

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Neversvingen 59, 3047 Drammen

Gnr. 13, bnr. 108 i Drammen kommune.

Boligen har andel i realsameie på gnr. 13 bnr. 103 med 2/12.

Tomten

Eiet tomt på 184 kvm.

Tomten ligger i strånet terrng. På sørsiden er tomten meget pent opparbeidet med gruset adkomst, noe plen og stor terrasseplatting. Flott bed med stenmur og en nydelig blodlønn. På nordsiden er hagen opparbeidet med plen, prydbusker og trapp til gaten. Nordsiden er lite stelt den senere tid.

Med eiendommen følger andel av fellesareal på ca. 1,3 mål, som er pent opparbeidet med adkomst, parkering, garasje og store felles grøntarealer.

Parkering

Eiendommen har andel av realsameie med biloppstillingsplasser og garasjerekke. Boligen disponerer en garasjeplass i denne rekken. Garasjen har naturlig dekke og vippeport. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Stikkveien forbi rekkehuset er privat vei som ligger på realsameiets tomt.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Stikkledning for vann ble i følge eier skiftet i 2008.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 137 kvm

Totalt bruksareal: 124 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

P-rom kjeller: 28 kvm. Gang, kjellerstue og vaskerom

P-rom 1.etg.: 46 kvm. Entré, gang, bad og tre soverom.

P-rom 2.etg.: 46 kvm. Stue og kjøkken med spiseplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.10.2018 utført av Jahn Otto Benjamsinsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Rekkehus over tre plan.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong. Yttervegger av bindingsverk, utvendig kledd med panel. Saltak, tekket med shingel i 2005. De fleste vinduer, med unntak av noen i stue og kjeller, er skiftet i senere tid.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen. Takstmann har ved sin befaring konkludert med at boligen holder en normalt god standard, som er stedvis godt oppgradert. Enkelte deler av boligen har aldersslitasje som må påregnes utbedret på sikt. Spesielt nevner takstmann at vaskerommet ikke er bygget etter våtromsstandard. Badet er av eldre dato og må påregnes oppgradert. Det er ikke påvist unormal fukt på normalt utsatte steder i boligen. Normal kjellerfukt må påregnes på denne boligtypen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen holder en god standard, og fremstår som lys og innbydende. Huset har en god planløsning, med tre soverom.

Huset har godt gjennomlys, og ligger høyt i terrenget. Her nytes en flott utsikt og gode solforhold.

Boligen har inngang til 1.etasje.

Adkomst til liten entré med garderobeheng. Sikringsskap med automatkurser.

Hele etasjen er pusset opp med en pen enstavslaminat på gulv, malte vegger og malt himling. Fin flyt og god stilmessig sammenheng melom rommene. Nye innedører til alle rom.

Det er tre soverom, allle med garderobeløsning.

2.etasje består av en stor og åpen løsning, mellom kjøkken, spiseplass og stue. Etasjen har en pen enstavslaminat på gulv, malte vegger og malt himling. Godt gjennomlys og god plass til flere møbelgrupper.

I stuen er det peisovn med innsats. Vegghengt tv vil medfølge. Etasjen gir adkomst til loft via trappestige. Fra stuen er det utgang til en skjermet og solrik veranda på boligens sør-vestside. Fra spiseplass og kjøkken er det fantastisk utsikt mot Gulskogen, Åssiden og sentrum.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2017 og fremstår som stilrent og moderne. Pene, laminerte benkplater, integrert stekeovn og koketopp, medfølgende kjøl-/frys. Veggen over kjøkkenbenk er flissatt.

I underetasjen er det innredet en gang og kjellerstue med varmepumpe. Kjellerstuen har ingen vinduer. I gangen står boligens varmtvannsbereder.

Videre inneholder etasjen et enkelt og praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samthylleinnredning og sorteringsmøbel for klesvask. Tilliggende til vaskerommet finnes et praktisk garderoberom. I underetasjen finnes også en romslig bod med blindkjeller.

Oppvarming

Varmepumpe i kjellerstuen. Peisovn i hovedstuen. Stråleovn på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Det ble utført tilsyn med boligens fyringsanlegg 08.03.2017. Det ble gitt anmerkninger for enkelte avvik. Disse er utbedret i sin helhet, og brannvesenet har p.t. ingen ytterligere merknader til eiendommen.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden oppføring.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Kjelleren er opprinnelig tiltenkt boder og vaskekjeller. Den delen som er tatt i bruk som kjellerstue er ikke bruksendret. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eiendommen har andel av realsameie i en felles tomt, 13/103. Tomten er 1303 kvm. og er fellesareal mellom de 6 boligene som ligger i rekke. Fellesforpliktelser knyttet til dette arealet, praktisk og økonomisk, må påregnes. På denne tomten står en garasjerekke, der boligen disponerer en garasjeplass. Denne rettigheten er ikke særskildt tinglyst.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det er anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Bjørkelia datert 09.09.1968. I følge reguleringsplanen fra 1968 er nordlige del av tomten delvis avsatt til vei, men dette er ikke i tråd med hvordan veien er plassert pr. i dag. Eiendommen er i sin helhet avsatt til boligformål, i hht. gjeldende kommuneplan.

Utsnitt av planer med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gis ingen garanti for medfølgende løsøre og møbler, slik som hvitevarer, tv og garderobeinnredninger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.919,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp, betalt etter målt forbruk. Endelig kostnad avregnes en gang pr år. Det betales 2.669,- for renovasjon og det må i tillegg påregnes kostnader til feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000,- pr. år. / 20.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber. Det leveres tv-avtale via altibox for 399,- pr. mnd. nternett koster 519,- pr. måned. Det tilbys flere pakker/priser fra fiberleverandøren.

Årlig forsikring har utgjort 6.200,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 3.536.250,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP AS til kroner 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Gulskogen-sundhaugen 8
Kirkesogn Strømsgodset

Steder i nærheten

Drammens museum 2.7 km
Tinghus 2.8 km
Drammensbadet 3 km
Marienlyst stadion 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 0.8 km
Bussholdeplass Bjørkelia 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gulskogen idrettshall 0.7 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1.5 km
Treningssenter CrossFit Drammen 0.6 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Gulskogen skole (1-10 kl.) 0.7 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.1 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 1.8 km
Danvik skole (1-7 kl.) 2.7 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.7 km
Akademiet videregående skole Drammen 1.8 km

Barnehager

Gullstien familiebarnehage (0-5 år) 1.1 km
Kjerraten barnehage (1-5 år) 1.1 km
Gulskogen barnehage avd. Rødgata (0-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 0.6 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 3.6 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 0.5 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 1.6 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 0.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Rema 1000 Gulskogen 0.5 km
Dagligvare Kiwi Gulskogen 0.6 km
Kiosk/video Mix Gulskogen 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Prof. Smiths allé 0.6 km
Bensin Shell Svingen 1.8 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 35
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 34,2 %
Husholdninger uten barn 65,8 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 803
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Gulskogen-sundhaugen 8 1105 509

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?