Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-

Velkommen til ditt nye hjem

Nils Knudsens veg 19

Heng av deg jakken og ta av deg skoene før du tar turen videre i ditt nye hjem

Fra entrèen tar du videre til stuen

Stuen har godt med plass o

Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys til boligen

Lyst kjøkken fra byggeår. Kjøkkenet har godt med skap og benkeplass

Og det er godt med plass til spisestue

Gjestetoalett i første etasje

Soverommene finnes i 2.etasje. Hovedsoverommet har en Walk-in garderobe

Soverom 2

Soverom 3

Flott flislagt bad i 2.etasje som har blitt pusset opp i 2017

Loftsstuen er det perfekte ungdomsrommet. Bod i bakkant med gode lagrinsmuligheter

Inngangspartiet har nedfelte downlights

Hage til boligen på 208 kvm

Terrasse på baksiden av huset med utgang fra stue

Terrassen er solrik på varme sommerdager

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje

Plantegning loftsetasje

KLØFTA

Nils Knudsens veg 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 890 000,-

KLØFTA: Halvpart tomannsbolig i populært og barnevennelig boområde - Garasje i rekke

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 300,-
AREAL (P-ROM / BRA)
116 / 118 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligfelt. Boligen ligger i et stille og rolig område uten sjenerende biltrafikk og har en meget barnevennlig beliggenhet. Fra boligen er det gangavstand til Åreppen barneskole, Vesong ungdomsskole, barnehager, idrettsplass og idrettshall (Bakkehallen). Kløfta IL er et aktivt idrettslag med mange og varierte idrettsmuligheter.

Videre er det gangavstand til ulike matbutikker, treningssenter, bibliotek, kafeer og hyggelige Romerikssenteret. Senteret med sine ca. 30 butikker har et variert utvalg av forretninger med gode handlemuligheter. Kort vei til Jessheim som kan by på det meste av bymessige fasiliteter og har igjen et enda

bredere utvalg.

I området er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Hiltonskogen som er like i nærheten og er et populært sted å gå tur og på vinteren er det også kjørt opp skiløyper i skogen og på jordene.

Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Romeriksåsen ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommune. Her finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og mange innsjøer med gode fiskevann.

Fra Kløfta er det meget gode pendlermuligheter inn mot Gardermoen og Oslo.

Kløfta stasjon har gode tog- og bussforbindelser. Toget inn mot Oslo går hvert 30. min og har en reisetid på kun 33. min.

Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel.

Med bil:

Jessheim ca. 10 min.

Gardermoen ca. 15 min.

Oslo ca. 28 min.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg E6 nordover og ta av mot Kløfta. Følg veien mot sentrum, under jenrnbanebrua, og deretter til høyre i rundkjøringen (Trondheimsvegen). Følg Trondheimsvegen i ca 1 km. Ta så til høyre Handelsvegen (Olstadmoen). Du får så Nils Knudsens veg på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 890 000,-

Felleskostnader

Kr 300,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2000

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

116m2

Bruksareal

118m2

Tomt

208m2

KR-kode

6317290

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nils Knudsens veg 19, 2040 Kløfta

Gnr. 15, bnr. 301, i Ullensaker kommune. I tillegg 1/176 andel av Gnr/bnr 15/240 (garasje, vei og felesareal) i Ullensaker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 130 kvm

Totalt bruksareal: 118 kvm

Totalt primærrom: 116 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 118 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

1. etasje 50 kvm: Hall m/trapp, stue, kjøkken og WC

2. etasje 48 kvm: Trapperom, bad/WC/vaskerom, tre soverom

3. etasje 18 kvm: Trapperom og loftsstue

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.01.2018 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 208 kvm er å anse som beregnet areal. Avvik kan dermed forekomme. Tomten er opparbeidet med grøntarealer, beplantning og et gjerde ut mot vei samt en terrasseplatting på baksiden og en mindre terrasseplatting på forsiden. Gårdsplassen er tekket med asfalt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Betong på ringmur. Trebjelkelag på ringmur med krypkjeller og resten av etasjeskillerene er også i treverk. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden tekket med plater på utsiden. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Saltak med takstein på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Taket er kun inspisert fra bakkeplan. Dette ihht. takt.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG2:

Bygning generelt, grunn og fundamenter, drenering på krypkjeller, utvendig fasade, vinduer og dører (innvendig ut utvendig), tak, balkonger, kjøkkeninnredning, overflater innvendige vegger, gjestetoalett, garderobeskap, og garasjen har fått TG2 da dette i all hovedsak er fra byggår.

Innvendige gulv pga alder, samt noe knirk i enkelte gulv. Markise da denne fungerete dårlig på takstmannens befaringsdag.

Selger opplyser:

Varmepumpen begynner å bli noen år gammel. Selger har kontakter en servicemann og fikk beskjed at normal levealder på en slik varmepumpe er 10 - 15 år Nye eiere kan evt ta kontakt med en fagmann på område for en evt service/ sjekk f.eks Romerike Energi. Alder på varmepumpen er ukjent, da denne er da den var installert når selger kjøpte i 2008. Fungerer greit pr. i dag.

Det kan evt være lurt av nye eiere og vurdere en oppgradering av panelovner eller lignende.

Vannlekkasje i bad i 2.etasje og ned i 1.etasje pga løs klemring i slik. Skaden er utbedret og badet er renovert i 2017.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hyggelig tomannsbolig i populært og barnevennelig område på Olstadmoen i Kløfta.

Kjøkken:

Hvit profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert en oppvaskmaskin, ca 100 liters varmtvannsbereder og det er også tilkoblet en ventilator over kokeplass som går på husets system. Fliser er montert mellom over og underskap. Kjøleskap medfølger ikke.

Gjestetoalett i 1.etasje:

Belegg på gulv og tapet på vegg. Rommet har tilkoblet et vannklosett og en servant.

Bad/wc/vaskerom:

Rommet har flislagte vegger og det er lagt fliser på gulvet. Sort glatt innredning med underskap, høyskap, servant og lys. Det er tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel. Innfellbare dusjvegger med dusjing direkte på gulv og på vegg og det er en vegg hengt vannklosett med skjult sisterne. Det er sluk i gulv og avtrekk i vegg og varmekabler i gulv montert. Sluket er i plast.

Gulv: Parkett, belegg og laminat på alle gulv i oppholdsrom og soverom, fliser på bad. Heltre trapp mellom etasjene.

Vegg: Malte, tapetserte flater på bindingsverk og murkonstruksjon, fliser på bad og mellom over og underskap på kjøkken.

Himling: Malte sparklede takflater, tak ess plater og noe panelerte himlinger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner og varmekabler på bad. Det er også montert en varmepumpe i stuen i første etasje.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Selger disponerer en garasjeplass i rekke. Ellers en parkeringsplass utenfor boligen, samt på velforeningens fellesareal.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.08.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke garasjeanlegget.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst to servitutter på realsameiet. Dagboknr 5962, tinglyst 28.6.1999, type heftelse: Det går kommunale ledninger over tomten på realsameiet. Realsameiet er solidarisk ansvarlig for vedlikehold i fellesskap.

Dagboknr 5962, tinglyst 28.6.1999, type heftelse: Kommunen skal ha uhindret adgang til når som helst å foreta graving, reparasjon og ettersyn av ledninger. Realsameiet er pliktig til å ta hensyn til kummer ved bebyggelse og disponering av grunnen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Olstadmoen/Åreppen" m/best. datert 25.02.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Mindre vesentlig endring av bebyggelsesplan vedtatt 05.03.2001 m/best. vedtatt 01.07.1998.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.896,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 300,- pr. mnd. og inkluderer: strøm til garasjer/søppelbod, veivedlikehold, gressklipping av fellesområder. I tillegg betales kr. 200,- pr. år til Olstadmoen Vel. Dette får til vedlikehold av lekeplass og annet fellesareal. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til velets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.589,-pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Dette har hatt en samlet avgift på ca. kr 1.000,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr. 1.700 pr. kvartal. Dette er sagt opp pr.d.d.

Boligen er i dag forsikret gjennom DNB og har en avgift på kr. 5.150,. pr. år. Dette er inklusiv innboforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.988.499.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ullensaker
Grunnkrets Åreppen
Kirkesogn Ullensaker

Steder i nærheten

Ullensaker næringspark 1.2 km
Kløftakrysset 1.3 km
Ullensaker kirke 3.7 km
Sveinsrud bru 6.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 15.7 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 1.2 km
Bussholdeplass Skinnerudvegen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kløfta stadion 1.4 km
Idrettsanlegg Bakke (skole) aktivitetsanlegg 1.9 km
Treningssenter Hilton Fysio og Tr.senter 1.8 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 8.3 km

Steder av interesse

Skoler

Åreppen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Vesong ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Jessheim videregående skole 9 km
Lillestrøm videregående skole 19.6 km

Barnehager

Olstadmoen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Alvheim barnehage (0-6 år) 1 km
Mamma Mia barnehage (0-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 1.4 km
Kjøpesenter Jessheim Storsenter 8.4 km
Postkontor Rema 1000 Kløfta 1.4 km
Postkontor Kiwi Frogner 8.3 km
Apotek Boots apotek Kløfta 1.4 km
Apotek Ringen apotek 8.2 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Jessheim Vinmonopol 8.4 km
Dagligvare Rema 1000 Kløfta 1.4 km
Dagligvare Kiwi Kb Kløfta 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Kløfta 1.1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.2 km
Bensin st1 Kløfta 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Kløfta 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 36,4 %
Gj.snittalder kvinner 38,9 %
Husholdninger med barn 33,8 %
Husholdninger uten barn 66,2 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 545
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ullensaker 33331 14597
Grunnkrets: Åreppen 860 426

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?