Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Nordahl Bruns gate 23!

Koselig terrasseplatting med utgang fra stuen

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Gang

Flislagt bad

Flislagt bad

Flislagt bad

Vaskerom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Kjellerrom

Solrik terrasse

Fasade

Fasade

Garasjeanlegg

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning kjeller

Øren / Hotvet – Meget pent og innholdsrikt rekkehus med garasje. Solrikt. Sentrumsnær beliggenhet. Lav fellesgjeld og lave felleskostnader!

Nordahl Bruns gate 23

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Øren / Hotvet – Meget pent og innholdsrikt rekkehus med garasje. Solrikt. Sentrumsnær beliggenhet. Lav fellesgjeld og lave felleskostnader!: Øren / Hotvet – Meget pent og innholdsrikt rekkehus med garasje. Solrikt. Sentrumsnær beliggenhet. Lav fellesgjeld og lave felleskostnader!

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 802,-
Fellesgjeld:
Kr 69 317,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 118 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral beliggenhet på Bragernes med gang avstand til sentrum. 2 minutters gange til bussholdeplass med meget gunstig busskommunikasjon, se www.brakar.no. Ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg, se www.timeekspressen.no. 15 min. med tog til Asker. 40 min. med tog til Oslo fra Gulskogen jernbanestasjon. Flytog fra Drammen Stasjon tar én time til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Flotte turmuligheter i Drammensmarka, sommer som vinter. Lysløype går fra Bråtan (Kastanjesletta) til Landfallhytta og Spiraltoppen. Praktisk avstand til bykjernen med "alle" servicetilbud som restauranter, kafeer, kjøpesentre, treningsstudio, kino, teater etc. Den flotte Elveparken med tur- og bademuligheter. Bademuligheter også på Landfalltjern. Altså alt for enhver smak!

Drammens Ballklubb, www.dbk.no, har klubblokale på Øren, et aktivt idrettslag innenfor fotball, bandy, ski og allidrett. Det bygges ny flerbrukshall samt utvidelse av fotballbane. På Åssiden finner man Drammen Skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatring. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb er en aktiv klubb med blant annet skileik, organisert trening m.m.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen. Flere barnehager i kort avstand. For fullstendig liste/oversikt over barnehager i Drammen kontakt megler eller se www.drammen.kommune.no.

Øren barneskole; www.drammen.kommune.no/oren. Børresen ungdomskole; www.drammen.kommune.no/borresen.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Haugesgate og Rosenkrantzgaten ut av sentrum. Nordahl Bruns gate går til høyre rett etter at trafikken fra Bragernes tunnelen kommer opp. Eiendommen er beliggende på venstre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 69 317,-

Totalpris

Kr 3 269 317,-

Felleskostnader

Kr 3 802,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1955

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

76m2

Bruksareal

118m2

Tomt

2822m2

KR-kode

2018127

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordahl Bruns gate 23, 3018 Drammen

Gnr. 115, bnr. 559 i Drammen kommune.

Andelsnr. 4, Drammen Kommunale Arbeiderforenings Borettslag, org.nr. 950522194

Tomten

Felles eiet tomt på 2.822 kvm. Gruset adkomstveier. Til hver bolig arronderer det naturlig en "tomteparsell" som naturlig ligger til hver bolig. Hagen er opparbeidet med solrik terrasseplatting og koselig hageflekk.

Parkering

Garasje i rekke med plass til en bil. For øvrig vanlig gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 118 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder entre, gang, stue og kjøkken: 39 kvm

2. etasje inneholder gang, flislagt bad og 3 soverom: 37 kvm

Sekundærrom:

Kjeller inneholder gang, vaskerom, boder og kjellerrom: 36 kvm

2. etasje inneholder kott: 1 kvm

Garasje i rekke: 14 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.03.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Rekkehus oppført over 2 plan samt kjeller og loft. Grunnmur oppført av betong, tresonitt innvendig Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk og er utvendig kledd med stående kledning. Taket er tekket med Tekket med betongtakstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at noe kjellerfukt kan påregnes da det sannsynlig ikke er noe fuktsperre mot grunn. Synlig grunnmurspapp på grunnmur på en side. Vinduene er skiftet senere tid. Noe skjevhet i balkong. Ingen brannskille på loft mot den ene enheten. Registret noe skjevheter i gulvene i boligen. Bad og kjøkken fra 2006.Vaskekjeller har ingen form for våtroms standard og noe av røropplegget er fra byggeår og har da begrenset levetid. Eier opplyser at det er foretatt radonmåling av boligen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré: Tregulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Gang: Parkett på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Innebygd garderobeskap.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt strie på vegger, takess i tak. Pen Ikea innredning med fliser over benk. Bar spiseplass. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenet ble oppusset i 2006. Ingen hvitevarer medfølger boligen, med unntak av eventuelle integrerte hvitevarer på kjøkken.

Stue/spisestue: Parkett på gulv, malte panelplater på vegger samt en vegg med tapet, takess i tak. Pen vedovn. Utgang til solrik terrasse og hage.

2. etasje:

Gang: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Kott. Tilgang til loft med noe lagringsmuligheter.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, takess i tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Dusjhjørne, servant i seksjon og wc. Badet ble oppusset i 2006.

Soverom1: Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, takess i tak. Skyvedørsgarderobe.

Soverom2: Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, takess i tak. Garderobeskap.

Soverom3: Laminat på gulv, malte panelplater på vegger, takess i tak. Skyvedørsgarderobe.

Kjeller:

Gang: Murgulv, malt panel på vegger, panel i tak.

Kjellerrom: Murgulv, murvegger, panel i tak.

Bod1: Murgulv, murvegger, panel i tak. Hyller.

Bod2: Murgulv, murvegger, panel i tak. Hyller.

Vaskerom: Murgulv, murvegger, panel i tak. Utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin. Montert benk.

Boligen holder en god standard og fremstår som pen og velholdt.

Oppvarming

Varmekabler på baderom. Montert vedovn i stuen. For øvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1955. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på borettslagets eiendom:

Dagboknr 1928, tinglyst 28.08.1953: Opprinnelig skjøte med bestemmelse om mur, gjerde og ledninger.

Servitutten vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Drammen Kommunale Arbeiderforenings Borettslag. Borettslaget består av 12 leiligheter fordelt på 3 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold kan tillates etter søknad til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget (kun internforkjøpsrett) har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Østre del av Hotvet datert 09.02.1950.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget (kun intern forkjøpsrett) er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.802,- pr. mnd. og inkluderer renter og avdrag, kommunale avgifter, renovasjon, kabel-TV, internett, felles byggningsforsikring, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, snøbrøyting samt utvendig vedlikehold.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke kabel-tv er inkludert i andel felleskostnader. Eget abonnement på internett må tegnes av ny eier. Muligheter for tilvalg av flere kanaler samt økt hastighet på internett.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 15.900 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.276.576,-. Av dette beløpet utgjør kr 69.317,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Øren-underlia 4
Kirkesogn Bragernes

Steder i nærheten

Fylkeshuset 0.7 km
Buskerud sentralsykehus 0.8 km
Bibliotek, kunstgalleri 1.4 km
Drammens teater 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 1.9 km
Bussholdeplass Henrik Ibsens gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 0.7 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1.7 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 0.4 km
Treningssenter Fitness24Seven Drammen 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 0.7 km
Børresen skole (8-10 kl.) 0.8 km
Akademiet Ypsilon vgs 0.6 km
Åssiden videregående skole 3.6 km

Barnehager

Ekornheia barnehage (0-5 år) 0.1 km*
Drammen montessoribarnehage (0-6 år) 0.6 km
Øren Andelsbarnehage (0-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torget Vest 1.6 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 2 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 1 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 1.7 km
Apotek Boots apotek Drammen Legevakt 0.7 km
Apotek Sykehusapoteket Drammen 1.3 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Kiwi Landfalløya 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Vinjesgate 1 km
Kiosk/video Lillemors Frukt og Tobakk 0.6 km
Kiosk/video Mix Buskerud Sentralsykehus 1.3 km
Bensin Shell Svingen 1 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,8 %
Andel kvinner 54,2 %
Gj.snittalder menn 37 år
Gj.snittalder kvinner 38,8 år
Husholdninger med barn 30,9 %
Husholdninger uten barn 69,1 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 658
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Øren-underlia 4 461 230

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?