Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 300 000,- for kr 10 300 000,-

Meget innholdsrik og solrik halvpart vertikaldelt tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet. 220 kvm BRA. Tilbygget/oppusset 2000. Garasje.

Boligen ligger åpent og fritt til i en lite trafikkert vei på Kjelsås/Grefsen. Kort vei til marka, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager.

Det medfølger en plass i felles dobbeltgarasje.

Pent opparbeidet og solrik vestvendt hage

Adkomst

Inngangsparti

Romslig vinkelstue med god plass til både sittegruppe og spisestue

Stuen er vestvendt og det er vannbåren gulvvarme i hele 1.etasje.

Stue

Moderne peisovn i stuen som gir god varme på ekstra kalde dager.

Utgang til vestvendt balkong med trapp til hagen

Vestvendt balkong med meget gode solforhold og fint utsyn mot vest

Utsikt mot Holmenkollen, Nordmarka og Maridalen

Utsikt

Stort kjøkken med innredning fra 2000 med heltre profilerte fronter. Integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Side-by-side kjøleskap.

Kjøkkenet ble utvidet i 1999/2000 og har god plass til stort spisebord. Perfekt for sene middager med gode venner og familie.

Kjøkken

Flislagt bad fra 1999/2000 i 1.etasje med stort servantskap og vegghengt toalett.

Dusjhjørne på badet. Vannbåren gulvvarme.

Romslig trappegang/hall

Trappegang/hall i 2.etasje.

Meget stort flislagt bad/wc fra 1999/2000 i 2.etasje.

Stort servantskap, vegghengt toalett og hjørneboblekar

Hjørneboblekar med dusj.

Tre meget romslige soverom med god plass til dobbeltseng og garderobe i alle rom. Det ene soverommet kan også fungere godt som en ekstra stue/tenåringsavdeling.

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Soverom 3

Garderobe soverom 3

I boligens kjeller er det tre store boder, der den ene har utgang ut.

Kjeller

Kjeller

Hage

Hage

Plantegning 1.etasje

Plantegning kjeller

Plantegning 2.etasje

Tomtefordelingskart ihht reseksjoneringsbegjæring innsendt 02.11.2018

Grefsen/Kjelsås

Nordhagaveien 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 500 000,-

Grefsen/Kjelsås: Meget innholdsrik og solrik halvpart vert.delt 2-mannsbolig med barnevennlig beliggenhet. Tilbygget i 2000. Garasje.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
162 / 220 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa- og blokkbebyggelse. Boligen ligger i trafikkstille gate med gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, barnehager/skoler, matbutikker, marka og fotballbaner. Kort vei til Grefsenplatået med blomsterbutikk/ grønnsakhandel, restaurant, pub, 7/11 og Grefsen Sushi. Søndagsåpen Joker kun et par minutters gange fra boligen.

Fra boligen er det også kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Buss 25 stopper i Kjelsåsveien ved brannstasjonen, samt trikk fra Grefsenplatået/Glads vei. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.

Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter blant annet i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene noen hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.

Nederst i Nordhagaveien ligger Myrerjordet som er en stor, grønn "lunge" med tilbud til både store og små. Her er det flere gressbaner, kunstgressbane, tursti, treningsapparater og en sandballbane. Jupiterjordet med fotballbane og en flott lekeplass ligger også i kort gangavstand fra boligen.

10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur/busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til populære Grefsen barneskole (1-7 klasse) og Morellbakken ungdomsskole (8-10 klasse). Det er flere kommunale og private barnehager i området, slik som Grefsenlyst FUS i Grefsenkollveien 14 og Læringsverkstedet Grefsen Terrasse i Grefsenkollveien 12. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1919

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

162m2

Bruksareal

220m2

Tomt

1511m2

KR-kode

4118114

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordhagaveien 3, 0491 Oslo

Gnr. 75, bnr. 437, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1511 kvm for sameiet. Pent opparbeidet tomt med plen, beplanting og gruset adkomst. Eiendommen er under reseksjonering og eksklusiv bruksrett til tomteareal for hver bolig sikres ved tinglysing av tilleggsdel til de respektive seksjonene i henholdt til vedlagte tomtekart. Selger tar forbehold om avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning og kommunal saksbehandling er gjennomført. Se under "Diverse" i salgsoppgaven for mer informasjon. Areal på tegning vist som fellesareal foran balkongen mot vest og til baksiden av garasjen er gjennom vedtektene begrenset til å kun benyttes uten unødig eller urimelig ulempe for brukeren av den andre seksjonen.

Parkering

Det medfølger en plass i dobbeltgarasje som deles med med seksjon nr. 2. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Adkomsten til boligen fra Nordhagveien deles med snr 2 og Nordhagaveien 3 B og det er felles vedlikeholdsansvar for sameiet og eier av Nordhagaveien 3 B.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 244 kvm

Totalt bruksareal: 220 kvm

Totalt primærrom: 162 kvm

Primærrom:

1.etasje: Vindfang, hall m/trapp, bad/wc, kjøkken, stue: 80 kvm

2.etasje: Trapperom, bad/wc, 3 soverom: 82 kvm

Sekundærrom:

1.etasje: Trapperom til kjeller: 2 kvm

Kjeller: Trapperom, bod, vaskekjeller, bod 1, bod 2: 56 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2018 utført av Takstmann Jan Berby.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i uisolert murverk og naturstein. Støpt kjellerdekke. Opprinnelige yttervegger antatt oppført i reisverk og tilbygget del i bindingsverk. Utvendig kledd

med stående malt trepanel. Tilbygget del med bindingsverk isolert med mineralull, ukjent om opprinnelig vegger isolert. Leilighetsskillende vegger mot nabo er utforet med 10 cm og isolert som lydvegg. Tak i trekonstruksjon med kaldloft til opprinnleig del. Undertak med rupanel. Tak over tilbygget deler som isolert og luftet skråtak. Isolert med mineralull mot underliggende etasje

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen er oppført ca 1920 og ble tilbygget/ombygget i 1999/2000 og fremstår godt vedlikeholdt. Det er i rapporten i hovedsak gitt TG1 og TG2, der TG2 er gitt på bakgrunn av bygninsdelens alder og forventet levetid. Det er i tillegg gitt TG 2 på understøttelse av balkong pga noe skjevhet og på støttemur mot vei grunnet noe utbuling. Takstmann har anbefalt at den holdes under oppsikt. Det er gitt TG3 på innvendige dører i kjeller da disse er originale.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott halvpart vertikaldelt tomannsbolig i et svært rolig, barnevennlig og sentralt boligområde på Grefsen/Kjelsås. Boligen er meget innholdsrik og er på hele 220 kvm BRA over 3 etasjer og har en flott planløsning. Eiendommen ble vesentlig tilbygget/ombygget i 1.etasje og 2.etasje i 1999/2000 og har store, romslige oppholdsrom, 2 flislagte bad/wc og stort spisekjøkken. Underetasje med vaskekjeller, store boder og utvendig inngang. Vannbåren gulvvarme i hele 1.etasje. Vestvendt beliggenhet med meget gode solforhold og flott utsyn fra boligen. Pent opparbeidet tomt/hage med plen og beplanting.

Inneholder:

1.etasje:

Entré/vindfang med flislagt gulv med vannbåren gulvvarme. God plass til garderobe.Downlights i tak.

Stor hall/trappegang med parkett på gulv med vannbåren gulvvarme. Panel på vegger og i himling. Downlights i tak. Flott trapp fra byggeår til 2.etasje. Nedgang til kjeller via trapperom.

Fra hall er det inngang til et flislagt bad/wc fra 1999/2000 med vannbåren gulvvarme. Dusjhjørne, servantskap med høyskap og speil med overlys. Vegghengt toalett med klosett byttet i 2015. Downlights i tak.

Meget romslig spisekjøkken på ca 19 kvm med innredning fra 1999/2000. Profilerte, heltre fronter og laminat benkeplate. Meget god skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator i hette med utluft. Side-by-side kjøleskap. God plass til stort spisebord på kjøkkenet. Parkett på gulv med vannbåren gulvvarme. Downlights i tak.

Stor vestvendt hjørnestue med god plass til både sittegruppe og spisestue. Parkett på gulv med vannbåren gulvvarme. Utgang til vestvendt balkong med svært gode solforhold og utsyn mot vest. Trapp fra balkong til den vestvendte hagen.

2.etasje:

Trappegang/hall med parkett på gulv. Loftsluke til lagringsloft/kaldtloft montert i hall. Downlights i tak.

Meget stort og flott flislagt bad fra 1999/2000 med gulvvarme. Hjørneboblekar med dusjarnityr, stort servantskap med underskap og speil med overlys. Vegghengt toalett med klosett byttet i 2015. Downlights i tak.

Tre meget romslige soverom med god plass til dobbeltseng og garderobe i alle rom. Det ene soverommet kan også fungere godt som en ekstra stue/tenåringsavdeling.

Kjeller:

En meget praktisk etasje med tre store boder. Det er sluk i den ene boden og varmtvannsberederen er plassert her. Strømuttak til vaskemaskin. Utgang ut fra den ene boden til bodareale under balkong med dør ut til hagen.

Medfølger en plass i felles dobbeltgarasje med bod i bakkant.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet ved vannbåren gulvvarme i 1.etasje. Elektrisk gulvvarme på bad i 2.etasje og panelovner på soverom. Moderne peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1920.Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 26.09.1922 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger ferdigattest på tilbygging av boligen datert 30.03.2001 og ferdigattest på garasjen datert 11.10.1971.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 901895, tinglyst 28.11.1930: Tinglyst skjøte med diverse bestemmelser.

Dagboknr. 990257, tinglyst 04.09.1931: Tinglyst skjøte med avtale om adkomstrett for gnr 75, bnr 526 (Nordhagaveien 3B) over denne eiendom langs den søndre grense i fri bredde av fire meter.

Dagboknr. 990258, tinglyst 25.09.1931: Erklæring som gir nabo tillatelse til å legge vannledning over denne eiendom.

Dagboknr. 12780, tinglyst 30.09.1953: Standarderklæring fra kommunen vedr plikter ved tilkobling av vann- og avkløpsledning til offentlige ledninger.

Dagboknr. 21371, tinglyst 15.12.1969: Standarderklæring der Nordhagaveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde 4,5 m bred kjørebane. Eier forplikter seg til at når Oslo kommune forlanger det å opprabeide vei til og langs den side av tomten hvor den har sin atdkomst å legge hovedkloakk til og langs eller over tomta. Gjelder også gjerdeplikt.

Dagboknr. 16875, tinglyst 02.07.1979: Godkjennelse til at naboeiendom bebygges inntil 2,5 meter fra grensen til denne eiendom. Eier forplikter seg til å ikke bebygge sin eiendom nærmere enn bygningslovens bestemmelser om avstand mellom bygninger tilsier.

Dagboknr. 21836, tinglyst 02.04.1990: Overenskomst mellom eier av Nordhagaveien 3 og 3B vedr anlegging av felles stikkledninger for avløp fra hovedledning i Nordhagaveien. Ledningseierne er i fellesskap ansvarlige for ledningenes drift og vedlikehold. De grunneierne som får felles stikkledninger gjennom sin eiendom, forplikter seg til å ikke utføre arbeider som akn skade eller gjøre ledningene utligjengelige, samt at det gis fri adgang for nødvendig vedlikeholds- og reparasjonsarbeider.

I tillegg er opprinnelig seksjonering med dagboknr. 70081 tinglyst 26.11.1998 tinglyst på eiendommen. Eiendommen er under reseksjonering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 boliger, med sameiebrøk 1/2.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Det er i sameiet avtalt at felles forstøtningsmur mot Nordhagaveien må rehabiliteres og fornyes innen utgangen av 2020. Hvordan dette skal gjøres og kostnadene til dette avtales mellom ny eier av seksjon 1 og eier av seksjon 2. Kostnadene deles likt mellom snr 1 og snr 2.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Eiendommen er under reseksjonering for å formalisere bruken av sameiets tomt, samt at opprinnelig seksjonering ble gjennomført før boligen ble tilbygget i 2000. Reseksjoneringen ble innsendt kommunen 02.11.2018. Reseksjonsbegjæringen med fordeling av utearealer følger vedlagt. Se også under "Diverse" for mer informasjon.

Det foreligger vedtekter for sameiet datert 08.11.18. Disse er vedlagt salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.03.2015.

Utsnitt av plan ligger vedlagt salgsoppgaven. Tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i budskjema.

Diverse

Sameiet er under reseksjonering og reseksjoneringsbegjæring ble sendt kommunen 02.11.2018 Det tas forbehold i salget om at det vil kunne bli krevet justeringer i innsendte begjæring eller i boligen i forbindelse med kommunal saksbehandling. Selger plikter å utføre og bekoste de endringer kommunen krever som skal til for å få godkjent reseksjoneringen. Kjøper har ingen krav ovenfor selger for eventuelle endringer i reseksjoneringen eller i boligen som kreves av kommunen. Reseksjoneringsbegjæringen er utarbeidet av en profesjonell rådgiver.

Sameiets felles tomt skal oppmåles/fordeles i forbindelse med resesksjoneringen og det kan, grunnet kommunal saksbehandlinstid, hende at reseksjoneringen ikke er vedtatt eller tinglyst før overtakelse av denne enheten.

Kjøper plikter å gi selger samtidig med kontraktens underskrift fullmakt til å underskrive alle nødvendige dokumenter forbundet med kommunal saksbehandling og tinglysning av reseksjoneringen. Dersom det i forbindelse med kjøpet skal tinglyses pant som sikkerhet for kjøpers lån, plikter kjøpers bank å utarbeide/vedlegge et samtykke til tinglysning av reseksjoneringen.

Dersom overtakelse gjennomføres før reseksjoneringen er tinglyst holdes det tilbake kr. 200.000,- på meglers konto som sikkerhet for kjøper i forbindelse med sluttoppgjøret. Når reseksjoneringen er vedtatt og tinglyst vil selger få utbetalt det tilbakeholdte beløp inkl.renter.

I forbindelse med reseksjoneringen vil det bli satt inn en B60 dør mellom enhetene i kjeller, da det er nødvendig for denne enheten å ha tilgang til felles stoppekran som er plassert i snr. 2 sin kjeller.

Snr 2 skal etablere en utvendig inngang til sin kjeller via bod under balkong. Port/dør fra hage/fellesareal til under bod vil bli plassert på langside mot vest.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.109,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Kommunale avgifter faktureres sameiet med kr 26.218,01 hvorav denne seksjonens andel er halvparten.

Eiendomsskatten er kr 9.734,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år. ( 15.147 kwh. for 2017)

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.436,-

Boligen er tilknyttet Viken Fiber (Altibox) som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Egen avtale tegnes av ny eier hvis ønskelig.

Sameiet eier 1/3 andel av en snøfreser som eies sammen med to naboer. Sameiet er ansvarlig for vedlikehold og eventuell oppgradering i henhold til sin eierandel.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.763.732,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen..

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning - 2 visninger inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?