Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 500 000,- for kr 7 500 000,-

Stor og moderne halvpart av tomannsbolig nær Vollen sentrum

Stuen

Lyst og usjenert

God planløsning

Kjøkkenet

 

Uteplass med gode solforhold

 

Fasaden

 

 

 

Underetasjen

Gangen

Stort bad

 

Separat vaskerom med praktisk innredning

Soverom 1

1. etasje

Stuen er meget stor og lys

Deilig peis som varmer godt og er fint plassert i rommet

Kjøkkenet

Terrassen

 

God plassering av uteplassen, usjenert og med gode solforhold.

Kjøkkenet er moderne og lyst med integrerte hvitevarer

 

 

 

Spisestuen

TV-stuen

 

2. etasje

Loftstuen

 

Bad 2 i 2. etasje

Soverom 2

 

Balkong med utgang fra soverom 2

 

Soverom 3

Felles svømmebasseng i sameiet

 

Bassenget er et nydelig samlingspunkt og brukes flittig

Parkeringsplass for 2 biler i fellesanlegg under boligene.

 

 

Sameiet ligger stille og rolig til i Vollen med kort vei til sjøen, skoler og barnehager.

 

 

Kafe Oscar i Vollen sentrum

Utsikt over Vollen marina med Vito's Restaurant

Båtliv i Vollen

Sjøstrand er en av de flotteste badestrendene i Oslofjorden og ligger kun en kort sykkeltur unna boligen

Alle etasjene

VOLLEN

Øgårdsveien 39 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 190 000,-

VOLLEN: BEKLAGER! * BOLIGEN ER SOLGT MED BUD DIREKTE TIL SELGER * VISNING AVLYST!

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 300,-
AREAL (P-ROM / BRA)
144 / 148 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et idyllisk og etablert boligområde på et barnevennlig tun i Vollen i Asker kommune. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.

Her bor man urbant ved Vollen sentrum og nær Asker sentrum (10 min med bil) og Oslo (30 min med bil), men likevel i landlige omgivelser med fantastiske rekreasjonsmuligheter like utenfor døren. Kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren, hvor man kan gå og nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke. Her legger MS Tryg til bryggen med ferske reker og fisk et par dager i uken. Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Vollen stranden med gangavstand fra boligen. Sjøstrand er en kjent strand i området. Her er det kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn med 2m og badebrygge. I nyere tid har Asker kommune lagt ut vanntrampoline som blir aktivt brukt av de mindre. Til Sjøstrand bruker man 5 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.

Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Med ball binge, to store gressmatter, en kunstgressbane med nytt kunstgress sommeren 2015. Kunstgressbanen holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. Sommeren 2015 ble det satt opp tuftepark (utetreningspark) der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en evt. løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt.

God offentlig kommunikasjon. Hurtigbåten fra Vollen bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 15 min og toget lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved asker stasjon for dem som ønsker og ta tog.

Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Fra Vollen er det kun 10 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Vollen Montessori barnehage

- Nilsemarka barnehage

- Nansentunet musikkbarnehage

- Bjerkås barnehage

- Vollen kystkulturbarnehager

Skoler:

- Arnestad barneskole

- Vollen Montessori skole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Slemmestadveien til Vollen sentrum. Kjør opp Vollenveien. Øgårdsveien går inn til venstre etter ca. 400 meter. Ta så inn til venstre igjen og følg veien til du får sameiet på høyre hånd. Parker på gjesteparkeringen like ved boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 190 000,-

Felleskostnader

Kr 3 300,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2012

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

144m2

Bruksareal

148m2

Tomt

82m2

KR-kode

1517184

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øgårdsveien 39 A, 1390 Vollen

Gnr. 72, bnr. 138, snr. 5, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 82,3 kvm. God intern beliggenhet med privat hageflekk. Hagen er pent opparbeidet og beplantet med thuja hekk som omkranser uteplassen. Den ligger vestvendt og har gode solforhold. I følge selger er solen på denne siden midtsommers fra ca. 12 til den går ned i ca. 8-tiden. Det går trapp fra hagen ned på siden av huset som gir en enkel utvendig adkomst fra øvre til nedre plan. Sol på forsiden fra tidlig morgen (styret har godkjent søknad om å bygge platting med skillevegg på plenen foran huset).

I tillegg disponerer boligen ideell andel av sameiets fellesareal. Tomten til sameiet er på totalt 2.419,6 kvm. Tomten er meget pent opparbeidet med gressplen, busker, trær og annen beplantning. Fantastisk bassengområde med badebasseng for beboerne, solsenger og stoler. Det er lekeplass på sameiets grunn samt opparbeidet flere gjesteparkeringsplasser i tillegg til garasjeanlegget. Adkomsten, parkeringsplassen utvendig og alle gangveier er asfalterte.

Parkering

Parkering for 2 biler i felles garasjeanlegg under boligene. Trapp ned til garasjen ved gjesteparkeringen. Det er også flere gjesteparkeringsplasser på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 167 kvm

Totalt bruksareal: 147 kvm

Totalt primærrom: 143 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt tomannsbolig 148 kvm

Primærrom:

Underetasje 46 kvm: Entré/hall, vaskerom, bad, 1 soverom.

1. etasje 53 kvm: Stue/spisestue, kjøkken.

2. etasje 45 kvm: Loftstue, bad, 2 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje 4 kvm: 1 bod.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i felles garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.11.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Stor og pen vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2012. Boligen anses være normalt brukt og vedlikeholdt. Den inngir et generelt bra inntrykk.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong.

Støpt gulv i u.etg.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder….

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en meget hyggelig og innholdsrik bolig med god beliggenhet i et veletablert og svært barnevennlig boligområde. Boligen er bygget i 2012 og har en gjennomgående høy standard med gode og gjennomtenkte løsninger. Det er lagt vekt på en stilren og moderne utførelse i boligen, med tidsriktig farger og materialvalg.

***

UNDERETASJE

Velkommen inn – Ditt første møte med boligen er en hyggelig og romslig entré med flislagt gulv og gulvvarme. Videre inn ligger det 1 soverom, ett stort bad og separat vaskerom, samt bod innenfor denne.

Badet er lekkert utført med tidsriktige fliser på vegger og gulv. Badet inneholder badekar, dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Det er ventil i himling og tilluft via spalte ved dørterskel. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Våtrommet er fra byggeår.

Vaskerommet er et våtrom fra byggeår. Det er fliser på gulv, fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Bom i enkelte fliser registrert. Malte veggflater. Vaskerommet inneholder stålkum, 300 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Det er ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Det er romslig og praktisk bod innenfor vaskerommet.

***

1. ETASJE

Opp trappen, ligger stuen, spisestuen og kjøkkenet. Hele etasjen er lys, åpen og gjennomgående med store vindusflater. Stuen er malt i lyse nøytrale farger. Det er god plass til salong/sittegruppe. Noe utsikt mot sjøen og Nesoddlandet. Spisestuen ligger plassert midt i rommet, med tilknytning til kjøkkenet. Her har du god plass til å dekke langbord og kan invitere mange gjester over på middag. Koselig og varm peisovn med moderne utførelse er praktisk plassert sentralt i etasjen.

Videre inn ligger kjøkkenet som har en åpen og sosial løsning mot spisestuen. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Noe skade på fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 1 stålkum. Integrert ovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin samt frittstående kjøl/frys. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Det er utgang til en koselig og skjermet terrasse fra kjøkkensiden. Her har du gode solforhold sommerstid. Selger informerer at solen kommer på terrassen fra ca. kl. 12, og går ned ca. i 8-tiden. Det går trapp fra hagen ned på siden av huset som gir en enkel utvendig adkomst fra øvre til nedre plan.

***

2. ETASJE

Opp trappen til 2. etasje finner du loftstue, bad og 2 soverom. Loftstuen er en meget praktisk plass, enten du bruker det som lekerom, kontor eller som tv-stue. Det er i seksjoneringen tegnet inn mulighet for å omgjøre dette rommet til et 4. soverom. Fin utsikt fra vinduet som også gir mye lys til rommet. Hovedsoverommet har god plass til garderobeløsning og det er utgang til en koselig luftebalkong. Barnerommet har også en fin størrelse. Gulvflaten i 2. etasje er ca. 50 kvm.

Badet i 2. etasje er også fra byggeår og har fliser på gulv og vegger. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjnisje med dusj på vegg, vegghengt toalett og 2 servanter. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

***

OVERFLATER

Vegger - Malte flater og fliser.

Gulv - 1-stavs parkett, parkett og fliser.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Ildsted: 1 peisovn i stuen.

Elektrisk: Elektrisk gulvvarme i entré, vaskerom og begge bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plassert ved loftstue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.08.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Tinglyst: 02.11.2011, dagboknr: 899512, type heftelse: Best om vann/kloakkledn - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Tinglyst: 02.11.2011, dagboknr: 899598, type heftelse: Best om vann/kloakkledn - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vollenhagen sameie, med sameiebrøk 1/14.

Sameiet består av 14 ideelle eiendomsandeler.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Styrets viktigste arbeid i 2016 har vært:

- Oppfølging av reklamasjon mot utbygger

- Vedlikehold av uteområder, garasje og fellesområder

- Sosiale arrangement

Vesentlig vedlikehold 2016:

- Maling av brune områder på utvendig fasade i 41C-F

Planlagt vesentlig vedlikehold 2017:

- Ikke større vedlikehold planlagt

Kommende 5-års periode:

- Maling av ytre hvite fasader fasader i 2018

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Reguleringsplan:

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles lekeareal, kjørevei og felles avkjørsel i henhold til Bebyggelsesplan Øgårdsveien, 165L1, med ikrafttredelse 06.05.2009 og tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen ligger innenfor område for reguleringsplan for Nilsemarka del av 72/1, 165L.

Kommuneplanen:

Eiendommen ligger i boligområder med spesielle kvaliteter - Type A i kommuneplan fora Asker kommune 2014 - 2026.

Kommuneplan for Asker 2018-2030 er under arbeid.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Taklamper stue, kjøkken og hovedsoverom medfølger ikke.

- Kjøleskap medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.668,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Renovasjon betales gjennom fellesutgifter til Vollenhagen Boligsameie.

Fellesutgiftene er kr 3.300,- pr. mnd. og inkluderer:

* Renovasjon

* Bygningsforsikring

* Garasje

* Drift av sameiet

* Vedlikehold/brøyting av fellesarealer (inkluderer svømmebasseng).

* Forretningsførsel

* Grunnpakke kabel-TV

* Grunnpakke internett

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.000,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.376.244,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Arnestad
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Vollen brygge 1.2 km
Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 1.3 km
Venneslund 1.8 km
Østenstad kirke 2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 78.1 km
Sentralstasjon Oslo S 28.1 km
Jernbanestasjon Heggedal 4.8 km
Bussholdeplass Østenstadbråten 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 1 km
Idrettsanlegg Vollen idrettshall 1.9 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 4.3 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 4.9 km

Steder av interesse

Skoler

Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 0.6 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 1 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 1.2 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Bleiker videregående skole 7.4 km
Asker videregående skole 7.2 km

Barnehager

Nilsemarka barnehage (0-6 år) 0 km*
Nilsemarka barnehage (0-5 år) 0 km*
Vollen Montessori barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 4.8 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 8.2 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.9 km
Postkontor Kiwi Heggedal 4 km
Apotek Vollen Apotek 1 km
Apotek Heggedal Apotek 4.1 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 4.8 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 8.2 km
Dagligvare Rema 1000 Vollen 1 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 4.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 7.6 km
Bensin Shellsenter Heggedal 3.2 km
Bensin Uno-X Slemmestad 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 37,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,6 år
Husholdninger med barn 44,4 %
Husholdninger uten barn 55,6 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1224
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Arnestad 1242 456

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?