Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 800 000,- for kr 5 800 000,-

Eiendommen sett fra Nilsemarka - En stikkvei som tar deg ned til Vollen sentrum på ca. 7-8 min

Terrassen og hagen

 

 

Utsikt fra terrassen mot bassengområdet

 

1. etasje

 

Stuen

Stuen er meget lys med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater

Stuen

Kjøkken

 

 

Balkong med utgang fra stuen - Her får den siste kveldssolen midtsommer

Toalett

Trappegang

2. etasje

Loftstuen

 

Soverom 1

Underetasje

Soverom 2

Soverom 3

Badet

 

 

Entré/gang

Inngangspartiet

 

 

 

MODERNE HALVPART TOMANNSBOLIG FRA 2013

 

Boligen ligger sentralt i Vollen med gangavstand til Oslofjorden

 

 

Ekspressbåten fra Vollen til Aker Brygge

Vollen sentrum

 

 

 

Vollen Marina

 

 

Hele boligens planløsning

VOLLEN - LEKKER OG MODERNE TOMANNSBOLIG FRA 2013 NÆR FJORDEN - Felles basseng - Solrik hage - 2 garasjepl.

Øgårdsveien 41 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 250 000,-

VOLLEN - LEKKER OG MODERNE TOMANNSBOLIG FRA 2013 NÆR FJORDEN - Felles basseng - Solrik hage - 2 garasjepl.: VOLLEN - LEKKER OG MODERNE TOMANNSBOLIG FRA 2013 NÆR FJORDEN - Felles basseng - Solrik hage - 2 garasjepl.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 300,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et idyllisk og etablert boligområde på et barnevennlig tun i Vollen i Asker kommune. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.

Her bor man urbant ved Vollen sentrum og nær Asker sentrum (10 min med bil) og Oslo (30 min med bil), men likevel i landlige omgivelser med fantastiske rekreasjonsmuligheter like utenfor døren. Kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren, hvor man kan gå og nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke. Her legger MS Tryg til bryggen med ferske reker og fisk et par dager i uken. Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Vollen stranden med gangavstand fra boligen. Sjøstrand er en kjent strand i området. Her er det kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn med 2m og badebrygge. I nyere tid har Asker kommune lagt ut vanntrampoline som blir aktivt brukt av de mindre. Til Sjøstrand bruker man 5 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.

Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Med ball binge, to store gressmatter, en kunstgressbane med nytt kunstgress sommeren 2015. Kunstgressbanen holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. Sommeren 2015 ble det satt opp tuftepark (utetreningspark) der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en evt. løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt.

God offentlig kommunikasjon. Hurtigbåten fra Vollen bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 15 min og toget lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved asker stasjon for dem som ønsker og ta tog.

Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Fra Vollen er det kun 10 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Vollen Montessori barnehage

- Nilsemarka barnehage

- Nansentunet musikkbarnehage

- Bjerkås barnehage

- Vollen kystkulturbarnehager

Skoler:

- Arnestad barneskole

- Vollen Montessori skole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Slemmestadveien til Vollen sentrum. Kjør opp Vollenveien. Øgårdsveien går inn til venstre etter ca. 400 meter. Ta så inn til venstre igjen og følg veien til du får sameiet på høyre hånd. Parker på gjesteparkeringen like ved boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 250 000,-

Felleskostnader

Kr 3 300,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2013

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

112m2

Tomt

71m2

KR-kode

151822

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øgårdsveien 41 a, 1390 Vollen

Gnr. 72, bnr. 138, snr. 9, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 71,4 kvm. Hageflekk ved boligen. Gode solforhold med sol til ca. 20:30 midtsommers iflg. selger.

I tillegg disponerer boligen ideell andel av sameiets fellesareal. Tomten til sameiet er på totalt 2.419,6 kvm. Tomten er meget pent opparbeidet med gressplen, busker, trær og annen beplantning. Fantastisk bassengområde med badebasseng for beboerne, solsenger og stoler. Det er lekeplass på sameiets grunn samt opparbeidet flere gjesteparkeringsplasser i tillegg til garasjeanlegget. Adkomsten, parkeringsplassen utvendig og alle gangveier er asfalterte.

Parkering

Parkering for 2 biler i felles garasjeanlegg. Ellers gjesteparkering på sameiets grunn. Det er mulighet for el-bil lading i garasjen etter avtale med sameie.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt bolig 112 kvm

Primærrom:

Underetasje 39 kvm: Entré/hall, bad/vaskerom, 2 soverom.

1. etasje 44 kvm: Stue/spisestue, kjøkken, wc.

2. etasje 23 kvm: Loftstue, 1 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje 4 kvm: 1 bod.

2. etasje 2 kvm: 1 bod.

I tillegg er det parkering for 2 biler i felles garasjeanlegg samt 1 bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.04.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en meget hyggelig og innholdsrik bolig, flott beliggende i et veletablert og svært barnevennlig boligområde. Boligen er bygget i 2013 og har en gjennomgående høy standard med gode og gjennomtenkte løsninger. Det er lagt vekt på en stilren og moderne utførelse i boligen, med tidsriktig farger og materialvalg.

UNDERETASJE

Velkommen inn – Ditt første møte med boligen er en hyggelig og romslig entré med flislagt gulv og gulvvarme. Videre inn ligger det 2 store soverom der det ene har walk-in closet.

Badet ligger også i denne etasjen og er lekkert utført med fliser på vegger og gulv. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Det er ventil i himling og tilluft via spalte ved dørterskel. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk.

1. ETASJE

Opp trappen, ligger stuen, spisestuen, kjøkkenet og wc. Det første som slår deg er den gode takhøyden i stuen. Den er lys, åpen og gjennomgående med store vindusflater og er malt i lyse nøytrale farger. Det er god plass til salong/sittegruppe i stuen. Spisestuen er i tilknytning til kjøkkenet og har god plass til langbord. Koselig og varm peisovn med moderne utførelse.

Det er utgang til en koselig terrasse fra spisestuen. Her har du meget gode solforhold sommerstid og kan slappe av i fred og ro.

Videre inn igjen ligger kjøkkenet som har en åpen og sosial løsning mot stuen/spisestuen. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer.

Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning. Innredning er fra byggeår med vanlig brukslitasje. Noe sår og merker på fronter - TG 2. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Det er også i denne etasjen et wc med gulvstående toalett og servant samt en hyggelig kveldsbalkong med utgang fra stuen. Har får du den siste sola som går ned ca. 20:00 sommerstid.

2. ETASJE

Opp trappen til 2. etasje, finner du loftstuen og soverom nr. 3 i boligen. Loftstuen er en meget praktisk plass, enten du bruker det som lekerom, kontor eller som tv-stue. Stort og flott vindu slipper inn mye lys. Hyggelig barnerom med plass til seng og garderobeløsning.

OVERFLATER

Vegger - Malte flater.

Gulv - Parkett og fliser.

Himling - Malte flater. Noe riss.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps stålpipe med peisovn.

Elektrisk: Gulvvarme i entré og bad/vaskerom.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.08.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Tinglyst: 02.11.2011, dagboknr: 899512, type heftelse: Best om vann/kloakkledn - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Tinglyst: 02.11.2011, dagboknr: 899598, type heftelse: Best om vann/kloakkledn - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vollenhagen sameie, med sameiebrøk 1/14.

Sameiet består av 14 ideelle eiendomsandeler.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Forsikring: Gjensidige Forsikring, polisenummer 83608994.

Styrets viktigste arbeid i 2016 har vært:

- Oppfølging av reklamasjon mot utbygger

- Vedlikehold av uteområder, garasje og fellesområder

- Sosiale arrangement

Kommende 5-års periode:

- Maling av ytre hvite fasader fasader i 2018.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Reguleringsplan:

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles lekeareal, kjørevei og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplan for Nilsemarka del av 72/1, 165L.

Eiendommen er regulert av bebyggelsesplan Øgårdsveien, 165L1, med ikrafttredelse 06.05.2009 og tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplanen:

Eiendommen ligger hovedsaklig i område for nåværende boligbebyggelse, Boligområder med spesielle kvaliteter - Type A i kommuneplan fora Asker kommune 2018 - 2030.

Eiendommen ligger i et område med høyt kulturhistorisk innhold.

En liten del av eiendommen ligger i område for nåværende offentlig eller privat tjenesteyting.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 240,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for feiing/tilsyn. Det må i tillegg påregnes kostnader til vann/avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Forbruket for vann/avløp i 2017 utgjorde 110 m3. Dette tilsvarte kr 4.895,-. Renovasjon betales gjennom fellesutgifter til Vollenhagen Boligsameie.

Fellesutgiftene er kr 3.300,- pr. mnd. og inkluderer:

* Renovasjon

* Bygningsforsikring

* Garasje

* Drift av sameiet

* Vedlikehold/brøyting av fellesarealer (inkluderer svømmebasseng).

* Forretningsførsel

* Grunnpakke kabel-TV

* Grunnpakke internett

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca. kr 5.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.413.322,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Arnestad
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Vollen brygge 1.1 km
Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 1.2 km
Venneslund 1.8 km
Yggeset 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 78.2 km
Sentralstasjon Oslo S 28.2 km
Jernbanestasjon Heggedal 4.9 km
Bussholdeplass Østenstadbråten 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 0.9 km
Idrettsanlegg Vollen idrettshall 1.8 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 4.4 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 5 km

Steder av interesse

Skoler

Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 0.6 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 1.8 km
Heggedal skole (1-7 kl.) 3.2 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 0.9 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 1.1 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Bleiker videregående skole 7.5 km
Asker videregående skole 7.3 km

Barnehager

Nilsemarka barnehage (0-5 år) 0.3 km
Nilsemarka barnehage (0-6 år) 0.3 km
Vollen Montessori barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 4.8 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 8.1 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.9 km
Postkontor Kiwi Heggedal 4.1 km
Apotek Vollen Apotek 0.9 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 4.8 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 8.1 km
Dagligvare Rema 1000 Vollen 0.9 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 4.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 7.6 km
Bensin Shellsenter Heggedal 3.3 km
Bensin Uno-X Slemmestad 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 39 år
Husholdninger med barn 44,4 %
Husholdninger uten barn 55,6 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1224
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Arnestad 1233 514

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?