Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 800 000,- for kr 6 800 000,-

Rekkehus med solrik hage og meget barnevennlig beliggenhet. Garasje

Inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk med belegningsstein og inngjerdet hage

På fremsiden sitter du usjenert og har om sommeren flotte solforhold fra tidlig morgen til ca. 13.30

Plantegning 1. etasje

Lys og gjennomgående stue med koselig peisovn

Moderne HTH-kjøkkeninnredning fra 2011 med glatte, høyglans fronter og vitrinedører med frostet glass

Det er god plass til sittegruppe og spisebord

Lys og gjennomgående stue med koselig peisovn

Det er god plass til stort spiebord

Utgang til hagen er fra stuen

Moderne peisovn

Heltre eik benkeplate med nedfelt/underlimt kum. Integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Plater/ kitchenboards på vegg over den ene benken.

Kjøkken med spiseplass til to og utgang til veranda med formiddagssol

Verandaen har hyggelig utsyn over nabolaget

Plantegning U. etasje

Hovedsoverommet

Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe

Soveorm 2 med plassbyg klesskap

Det er fin plass til skrivebord

Innredet rom - her har flere bygget om til soveorm nr. 3

Entré/ gang med praktisk flislagt gulv og varmekabel. Fin plass til ytterklær

Flislagt baderom, modernisert i 1994, med varmekabel og originalt støpejernsluk

Innmurt badekar med boblefunksjon. Baderommet må moderniseres

Innredning med profilerte fronter og heldekkende dobbel servant

På baksiden er det om sommeren sol på terrassen fra ca. 11.30 til ca. 20.00. Elektrisk markise er montert.

Hagen er pent opparbeidet med epletre, plommetre, bærbusker og blomster. Her har selger brukt mye tid på opparbeidelse av beplantingen.

Epletre (Aroma) som gir mye epler. Frukten høstes i slutten av september/begynnelsen av oktober, - da er eplene veldig store og søte.

Eplene kan også presses på Abildsø gård, da får man nydelig eplemost (sin egen) fra egen hage

Elper fra høsten 2016

På baksiden er det plommetre (Opal)

Høsten 2016

Hagen er beplantet med busker slik at det skal være ganske lett å stelle. Bare å klippe buskene etter hvert som de vokser

Hagen er beplantet med busker slik at det skal være ganske lett å stelle. Bare å klippe buskene etter hvert som de vokser

Ellers finner du litt bringebær, stikkelsbær, solbær, markjordbær og litt vanlige jordbær i hagen

Ulsrud

Østbyfaret 25 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 300 000,-

Ulsrud: Rekkehus med solrik hage og meget barnevennlig beliggenhet. Garasje

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 733,-
Fellesgjeld:
Kr 165 577,-
AREAL (P-ROM / BRA)
102 / 102 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott beliggenhet i stille gate. Kun få minutters gange til Østensjø gård og Østensjøvannet med flott dyre- og fugleliv. Her finnes turstier som fører videre inn til Østmarka som byr på store turområder, lysløyper og flere fine badevann. Fra Østensjøvannet og Ulsrudvann er det vinterstid oppkjørte lysløyper inn i Østmarka. Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka. Nøklevann med mulighet for leie av kanoer og kajakker sommerstid for medlemmer i klubben. 500 meter til Oppsal senter som er under nybygging med ferdigstillelse fra 2018. Ca. 7 minutter kjøring til sentrene på Lambertseter, Bryn- og Bøler med alt av servicetilbud.

300 meter til T- bane på Ulsrud og 500 meter til T-bane på Oppsal.

Flere flotte idrettsanlegg og foreninger i nærheten. Haraløkka idrettsanlegg, Abildsø og Rustad med kunstgressbaner og skiforening. Kort vei til Bøler bad med babysvømming. Bydelen byr også på et godt aktivitetstilbud med flere aktivitets-, kultur- og fritidsklubber.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. Kort vei til Bøler skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Via Ulsrudveien og Østbyfaret eller via Oppsalveien, Aagots vei og Østbyfaret. Det vil bli skiltet til fellesvisningene med Krogsveen-skilter fra Ulsrudveien og inn i Østbyfaret til nr. 25 D som ligger fint til, midt i rekken.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 165 577,-

Totalpris

Kr 6 465 577,-

Felleskostnader

Kr 3 733,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1965

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

102m2

Bruksareal

102m2

Tomt

6022m2

KR-kode

451754

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Østbyfaret 25 D, 0687 Oslo

Gnr. 146, bnr. 341 og 342, i Oslo kommune.

Leil.nr. 4, andelsnr. 4,

Østbyfaret borettslag, org.nr. 850 151 962

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 113 kvm

Totalt bruksareal: 102 kvm

Totalt primærrom: 102 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entré/gang, 2 soverom, innredet rom og bad: 49 kvm

Stue, spisestue og kjøkken: 53 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod som er bygget sammen med garasjen. Boden er på ca. 5 kvm. og garasje er på på ca 13 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.05.2017 utført av Taksator AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Felles eiet tomt på 6.022 kvm. i borettslaget. Felles asfaltert innkjøring til boligen og garasjen.

Inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk med belegningsstein og inngjerdet hage. På fremsiden sitter du usjenert og har om sommeren flotte solforhold fra tidlig morgen til ca. 13.30. På baksiden er det sol på terrassen fra ca. 11.30 til ca. 20.00 på sommeren.

Hagen er pent opparbeidet med epletre, plommetre, bærbusker og blomster. Her har selger brukt mye tid på opparbeidelse av beplantingen. Her finner du epletre (Aroma) som gir mye epler. Frukten høstes i slutten av september/begynnelsen av oktober, - da er eplene veldig store og søte. Eplene kan også presses på Abildsø gård, da får man nydelig eplemost (sin egen) fra egen hage. På baksiden er det plommetre (Opal). Ellers finner du litt bringebær, stikkelsbær, solbær, markjordbær og litt vanlige jordbær i hagen. Gressløk, peppermynte og oregano finner du også. Hagen er beplantet med busker slik at det skal være ganske lett å stelle. Bare å klippe buskene etter hvert som de vokser. Duftskjærsminen på baksiden blomstrer en gang i året – blir helt hvit av nydelige og velduftende blomster i juni. Klatrehortensia både på framsiden og baksiden.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur i betong, antatt fundamentert fast grunn/fjell eller faste komprimerte masser. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk, utvendig kledd med stående og liggende kledning. Gavlvegger og leilighetsskillende vegger i spekkmurt teglstein. Vinduer med trerammer og isolerglass fra 1986, 1985 og 1984. Finert og lakkert ytterdør. Terrassedør i stue med treramme og isolerglass fra 1983. Katteluke er montert i dør. Balkongdør på kjøkken med treramme og isolerglass fra 1985. Saltak i trekonstruksjoner med undertak, tekket med takstein. Alle tak ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder ytterdører/balkongdører, noe tørket og slitt terrassegulv som får TG2. Baderommet må moderniseres og får TG3

Rapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen holder en gjennomgående god standard med hovedsakelig tregulv, eikeparkett og fliser på gulv. Malte vegg- og himlingsflater med forskjellig underlag.

Underetasje:

Entré/ gang med praktisk flislagt gulv og varmekabel. Fin plass til ytterklær. 2 gode soverom, det ene med stort klesskap som følger boligen ved salg. Innredet rom med fin plass til seng, klesskap og skrivepult om ønskelig. Flislagt baderom, modernisert i 1994, med varmekabel og originalt støpejernsluk. Innredning med profilerte fronter og heldekkende dobbel servant. Innmurt badekar med boblefunksjon. Baderommet må moderniseres.

Andre etasje: Lys og gjennomgående stue med koselig peisovn. Det er god plass til sittegruppe og spisebord. Utgang til hagen er fra stuen. Kjøkken med spiseplass til to og utgang til veranda med formiddagssol. Moderne HTH-kjøkkeninnredning fra 2011 med glatte, høyglans fronter og vitrinedører med frostet glass. Heltre eik benkeplate med nedfelt/underlimt kum. Integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Plater/ kitchenboards på vegg over den ene benken.

Lagring: Stort lagringsloft med adkomst via luke i stuen. Stor hagebod i enden av garasjen. Lagringsloft over garasjen.

Oppvarming

Frittstående peisovn for vedfyring i stue. Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i entré/gang samt på bad. Varmtvannsbereder på 287 liter er plassert i skap på bad. Produksjonsår 1994.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

1/2-part av dobbelgarasje som man deler med naboen. Her er det parkering til 1 bil og elektrisk portåpner er montert. Praktisk lagringsplass på loftet i garasjen. Forøvrig vanlig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.03.1971. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredning av "innredet rom" og utvidelse av bad. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av: Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. Burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse antas å ikke ha betydning for bruken av eiendommen. Megler har ikke innhentet servituttene.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Naboen i Østbyfaret 27 har en pågående sak vedrørende påbygg av huset. Naboen i 23C som jobber med utvidelse av kjelleren.

Diverse

Den 12.05 oppsto det en vannlekkasje fra badet. Dette medførte vannskader på gulvet og inn i naborommet. Selger fjernet gulvet med en gang og det er ikke oppdaget flere følgeskader. Den 18.05 ble det sendt ut en takstmann fra forsikringsselskapet til borettslaget. Han konkluderer med at gulvet (betongen) på naborommet må tørkes og at baderommet burde rehabiliteres i sin helhet. Dette blir kjøper sitt ansvar.

Selger tar med seg hyllene på kjøkkenet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.733,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV fra Canal Digital, snømåking, nedbetaling av fellesgjeld, byggforsikring, vedlikehold, kommunale avgifter m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en gang årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 14.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster kr 5.356,- pr. år. Kjøper kan overta avtalen om øsnkelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.250,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.472.886,-. Av dette beløpet utgjør kr 165.577,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Ulsrud
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Oppsal samfunnshus 0.6 km
Oppsal kirke 1.4 km
Østmarksetra 1.5 km
Manglerud bad 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.9 km
Sentralstasjon Oslo S 9.5 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 3.7 km
T-bane stasjon Ulsrud T-banestasjon 0.3 km
Bussholdeplass Ulsrud T 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bøler fotballanlegg 1.1 km
Idrettsanlegg Bjartbakken balløkke 1.2 km
Treningssenter Femina treningssenter 1.6 km
Treningssenter ICON Manglerud 4.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bøler skole (1-10 kl.) 1.3 km
Østmarka skole (1-10 kl.) 0.7 km
Oppsal skole (1-10 kl.) 1.2 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 0.9 km
Ulsrud videregående skole 0.9 km
Hellerud videregående skole 4.2 km

Barnehager

Lykketrollet familiebhg avd Ulsrudv. 0.2 km
Kringkollen familiebarnehage 0.5 km
Bøler familiebarnehage - Unni (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bøler Senter 1.2 km
Kjøpesenter Bryn Senter 3.4 km
Postkontor Coop Prix Oppsalstubben 1.1 km
Postkontor Coop Mega Bøler 1.2 km
Apotek Boots apotek Oppsal 0.8 km
Apotek Boots apotek Bøler 1.3 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 1.2 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Coop Prix Østmarkaveien 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Ulsrud 0.8 km
Kiosk/video Mix Oppsal Storkiosk 0.5 km
Kiosk/video Mix Video Nova Oppsal 0.8 km
Bensin Uno-X Oppsal 0.6 km
Bensin Circle K Bøler 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 38,2 %
Gj.snittalder kvinner 40,3 %
Husholdninger med barn 34,5 %
Husholdninger uten barn 65,5 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 765
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Ulsrud 1204 511

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Petter Løsåmoen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Mats Kvarud
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?