Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 600 000,- for kr 6 600 000,-

Velkommen på visning av Østliveien 11 C! Lys og moderne halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Boligen er innholdsrik med bla. 2 stuer, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og separat vaskerom. Godt med lagringsplass: 3 boder og lagringhems i garasjen

Luftig tomt og romslig grønn hage. Usjenert og med ca 30 kvm terrasse. Flott utsyn og nydelige farger på himmelen i forbindelse med solnedganger.

Utsikten fra spisestuen

Boligen har platting med svært gode solforhold. Sol fra ca kl 08-21.30 midtsommers

Denne halvparten av tomannsboligen har stor tomt som vender mot syd og vest. Uteområde er pent opparbeidet med gressplen og kjempestort plommetre som ifjor ga mange glass med syltetøy! Hagen er godt egnet for lek og ballspill.

Lys og tiltalende stue/spisestue med åpen vinkelløsning til kjøkkenet, noe som gir god romfølelse og vinduer fra tre himmelretninger. Store vindusflater gir godt med lys

Romslig stue med utgang til terrasse og hage. Downlights på kjøkkenet og nye downlights med LED i stuen. Peisovn i stuen og varmekabler i 1. etasje og på bad i 2. etasje

Moderne kjøkken og godt med skap og benkeplater. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Lys under overskap

Vinduer mot øst og syd som gir en koselig atmosfære og godt med arbeidslys

God plass til spisegruppe i stuen og gjennomgående lys fra flere kanter

Kjøkkenet er stilrent og har innredning fra Mobalpa. Flott kjøkkenøy som er både et sosialt samlingspunkt og funksjonell med ekstra skap og benkeplass.

 

Koselig loftstue med utgang til balkong med god utsikt

Soverom 1: Lyst og romslig hovedsoverom med stort garderobeskap

Soverom 2: Koselig barnerom

Soverom 3: Fint rom med Velux takvindu som gir godt med lys

Flislagt gang med varmekabler og bod under trappen

Separat vaskerom: Vaskerommet inneholder innredning og benkeplate, skyllekum, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Bad i 1. etasje: Flislagt bad med dusjløsning med skjermvegg i glass, vegghengt wc, servant med underskap, speil over servant med belysning

Bad i 2. etasje: Stilrent bad med både badekar og dusjnisje. Fin belysning fra takvinduet. Badekaret er innebygget med flislagt front, dusjnisjen har glassdør, vegghengt wc, servant med underskap og speil med belysning

Bad i 2. etasje: Stilrent bad med både badekar og dusjnisje. Fin belysning fra takvinduet. Badekaret er innebygget med flislagt front, dusjnisjen har glassdør, vegghengt wc, servant med underskap og speil med belysning

Utsikt fra balkongen i 2. etasje med adkomst fra loftstuen

Plass til en koselig sittegruppe på terrassen

 

Koselig og klassisk fasade

Overbygget inngangsparti med downlights i himling

Flott utsyn og veldig skjermet for innsyn. Stor fin hage som er forholdsvis flat

Adkosmt til utvendig bod fra inngangspartiet

 

Boligen disponerer garasjeplass i dobbel garasje, samt biloppstillingsplass. Garasjen har elektrisk portåpner, lys og strømuttak. Lagringshems over garasjen

Planskisse 1. etasje

Planskisse 2. etasje.

Ca 150-200 meter til Oppegård golfbane – 18 hull – sentralt plassert på Greverud – idyllisk beliggende inntil marka – golfbanen blir på vinterstid preparert av Skiforeningen (med snøkanon). Flere skiløyper og turløyper starter fra golfbanen.

Gangavstand til Østli skole

Gangavstand til Flåtestad ungdomsskole

Nyere idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane, idrettshall og aktivitetspark

Flere fritidstilbud i nærheten – blant annet gode sykkelveier til Kolbotn, Gjersjøen og Tusenfryd

Det kommer nytt flott senter på Greverud, kort gangavstand fra boligen, som bla. vil inneholde ny flott Rema 1000 butikk, samtdig som Meny gjenåpner, legekontor, apotek, m.m. Det er planlagt bro over veien fra denne siden og over til Meny.

Greverud / Oppegård

Østliveien 11 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 700 000,-

Greverud / Oppegård: Moderne halvpart av tomannsbolig fra 2013. Utsyn og sol fra kl 8-21.30! Spenn på skiene utenfor døra og gå til marka

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
121 / 125 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget populær og sentral beliggenhet på Greverud. Rolig og barnevennlig boområde med direkte nærhet til turområde og skiløyper. Boligen er skjermet fra biltrafikk. Uteplassene og boligen ligger usjenert til. Fint utsyn og mye lys/luft/himmel mot vest.

Barnehager og skoler:

Gangavstand til Østli barneskole og Flåtestad ungdomsskole.

Flere barnehager i nærområdet.

Kollektivt:

3 minutters gangavstand til Greverud stasjon med god togforbindelse mot syd og nord. 18 minutter (L2x) og 24 minutter (L2) til Oslo S. Videre er det rutebussforbindelse på Greverud. Enkel adkomst til E6 Europaveien og E18 Mosseveien. Ca. 20 minutter med bil til Oslo sentrum.

Turområder:

Nærhet til marka og fantastiske tur og skiløyper.150-200 meter til golfbanen hvor alle skiløyper og turløyper starter fra. Skiforeningen kjører snøkanon på vinterstid og preparer rundløype i forbindelse med lysløype på golfbanen. Her finner du løyper til bla. Stallerudhytta, Sterkerudhytta, Grønmo og Skullerudstua for å nevne noen. Det er skiskoler på Greverud hele vinteren.

Populær18-hulls golfbane med god standard. Kort vei til Øst- og Sørmarka samt Nøstvedtmarka og langs Gjersjøen. Gode sykkelveier til Kolbotn, Gjersjøen og Tusenfryd.

Aktivitetstilbud:

Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige fritidstilbud i kommunen. Idrettstilbudet varierer fra et stort fotball- og håndballmiljø, til mindre miljøer innenfor alpin og tennis.

På Greverud er det nyere idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane, idrettshall og aktivitetspark.

Kommunen tilbyr bla. Ingierkollen slalåmbakke, tennisbaner, idrettshaller og ulike treningssentre. Kort kjøre-/sykkelavstand til Oslofjorden med badeplasser blant annet på Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter.

Matbutikk/Kjøpesenter:

Det kommer nytt flott senter på Greverud, kort gangavstand fra boligen, som bla. vil inneholde ny flott Rema 1000 butikk, samtdig som Meny gjenåpner, legekontor, apotek, m.m. Det er planlagt bro over veien fra denne siden og over til Meny.

Oppegård stasjon har et lite nærsenter med restaurant, kiosk og Kiwi-butikk (åpen kl. 7 - 23 alle dager unntatt søndag).

Senter:

På Kolbotn finner en alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med omkring 60 forretninger, cafeer og restauranter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konsertscene.

Kort bilavstand til Ski Storsenter og Vinterbro kjøpesenter.

Se forøvrig nyttige linker med informasjon om Oppegård kommune.

www.oppegard.kommune.no | www.kolben.no | www.kolbotntorg.no | www.oppegårdil.no | www.skiforeningen.no

Adkomst

Østliveien har adkomst fra Greverudveien som har adkomst fra Frydenbergveien. Frydenbergveien har adkomst fra Skiveien.

Se veikart.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 700 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2013

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

121m2

Bruksareal

125m2

Tomt

1123m2

KR-kode

49.193

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Østliveien 11 C, 1415 Oppegård

Gnr. 43, bnr. 1432, snr. 2 i Oppegård kommune.

Tomten

Totalt felles tomteareal utgjør 1.123 kvm. Eksklusiv bruksrett til denne seksjonen utgjør 415 kvm, deler av det resterende arealet er fellesareal, blant annet adkomstvei og garasje.

Boligen ligger unikt til i forbindelse med solforhold. Om sommeren har boligen sol fra tidlig morgen ca kl 8, gjennom hele dagen og frem til ca kl. 21.30. Romslig tomt med mye lys og luft med flott utsyn fra tomten.

Tomten ligger mot syd- og vest. Stor terrasse og romslig hage på siden og foran huset.

Uteområde er pent opparbeidet med gressplen og kjempestort plommetre som ifjor ga mange glass med syltetøy! Tuja/ hekk er beskjært og ryddet opp i.

Tomten ligger skjermet fra biltrafikk i et rolig og barnevennlig område. Godt nabolag med mange hyggelige naboer.

Parkering

Garasje på ca 22 kvm. Automatisk leddheisport med fjernkontroll. Innlagt strøm. Lagringsloft. Garasje tilhørende denne seksjon har dør til høyre.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 0 kvm

Totalt bruksareal: 125 kvm

Totalt primærrom: 121 kvm

Primærrom:

1. etasje 72 kvm: Stue og kjøkken, bad, vaskerom og hall/trapperom. Utgang fra stuen til vestvendt terrasse på ca 29 kvm.

2. etasje 49 kvm: Loftstue, trapperom, 3 soverom og bad.

Sekundærrom:

1. etasje 2 kvm: Bod

2. etasje 2 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen:

- Utvendig bod på ca 3 kvm

- Garasje på ca 22 kvm med lagringshems

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Heiki Nygård.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med fundamentert grunnmur i betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Overbygget inngangsparti.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten er det gitt gjennomgående tilstandsgrad 1.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Moderne og solrik halvpart av tomannsbolig.

Boligen har rene linjer, god standard og er relativt ny (bygget i 2013).

Arealeffektiv og meget god planløsning. Mye lys og luft. Boligen har en meget god orientering med vestvendt terrasse. Kjøkken og spisestue får lys fra morgensol og stuen og uteområdet har sol hele dagen og kvelden. Det er mulig å sette opp en lettvegg i stuen for å få et ekstra soverom og da vil man også ha en bolig hvor man kan bo på et plan.

Entrè:

Entrè med varmekabler og garderobeskap. Bod under trappen.

Kjøkken:

Stilrent kjøkken med innredning fra Mobalpa. Flott kjøkkenøy som er både et sosialt samlingspunkt, samt funksjonell med ekstra skap og benkeplass. Vindu mot øst og syd som gir en koselig atmosfære og godt med arbeidslys. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Lys under overskap. Avtrekksvifte. Godt med skap og benkeplater. Integrerte hvitevarer medfølger. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Stue:

Lys og tiltalende stue/spisestue med åpen vinkelløsning til kjøkkenet, noe som gir god romfølelse og vinduer fra tre himmelretninger. Store vindusflater gir godt med lys. Downlights på kjøkkenet og nye downlights med LED i stuen.

Stuen har peisovn og utgang til solrik terrasse og hage.

Loftstue:

Koselig loftstue med mye lys og utgang til balkong.

Soverom:

3 soverom som ligger i 2.etg. Selger har satt inn stor garderobe på master bedroom.

Det er mulig å sette opp en lettvegg i stuen hvis du skulle trenge et ekstra soverom.

Bad:

Bad i 1.etg: Flislagt bad med dusjløsning med skjermvegg i glass, vegghengt wc, servant med underskap, speil over servant med belysning.

Bad i 2.etg: Stilrent bad med både badekar og dusjnisje. Fin belysning fra takvinduet. Badekaret er innebygget med flislagt front, dusjnisjen har glassdør, vegghengt wc, servant med underskap og speil med belysning.

Vaskerom:

Praktisk med separat vaskerom. Vaskerommet inneholder innredning og benkeplate, skyllekum, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boder:

Bod i 1.etg i forbindelse med trappen.

Bod i 2.etg.

Utebod ved inngangsparti.

Lagringshems over garasjeplassen.

Uteplasser:

Terrasse: Ca 30 kvm terrasseplatting med utgang fra stuen. Sol fra morgen til kveld. Flott utsyn og nydelige farger på himmelen i forbindelse med solnedganger.

Hage: Romslig hage som i tillegg er forholdsvis flat. Godt egnet for lek og ballspill. Hagen og terrassen vender mot syd og vest.

Balkong: Balkong med en flott usikt fra 2.etg. Utsikt bla. mot tårnet på Tusenfryd.

Diverse:

- Boligen har et godt uteområde og god plass for utendørsaktivitet.

- Selger har malt de fleste innvendige flater i 2017, med unntak av bad. Delikat fargevalg og lite spikerhull i veggene.

- Nye downlights med LED i stuen.

- Det er byttet dimmere i hele huset.

- Det er satt inn stort garderobeskap på hovedsoverommet.

Oppvarming

- Peisovn

- Forøvrig elektrisk oppvarming av boligen. Elektrisk gulvvarme i 1. etasje, samt bad i 2. etasje.

Luftebehandling:

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

- Kjøkkenventilator med utlufting på yttertak/yttervegg.

- Mekanisk avtrekk fra våtrom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2013 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

I etterkant av ferdigattesten har selger fjernet bod i bakkant av garasje og etablert stige og lagringshems i garasjen.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 938623, tinglyst 16.11.2007, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Det er ikke lov til å bebygge nærmere enn 3 meter fra hovedledningen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert med sameiebrøk 1/2. Sameiet består seksjon 1 og seksjon 2.

Vedtekter og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan vedtatt 12.09.2016 og kommuneplan vedtatt: 25.05.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser for frittliggende småhusbebyggelse.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.224,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det er installert vannmåler og beløpet vil variere avhengig av vannforbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24181,- pr. år. inkl. nettleie / 23.499 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Altiboks/ Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 356,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.310,- pr år.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Eget abonnement kan tegnes av kjøper. Hvis alarm ikke ønskes vil alarmsystemet antagelig bli fjernet av Verisure.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.868.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Frydenberg
Kirkesogn Greverud

Steder i nærheten

Greverud Kirke 0.6 km
Ringneskrysset 4.2 km
Assurtjernkrysset 5.2 km
Tusenfryd fornøyelsespark 4.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 65.6 km
Sentralstasjon Oslo S 22.7 km
Jernbanestasjon Greverud 0.3 km
Buss Greverud senter 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Greverudhallen 1 km
Idrettsanlegg Østre Greverud idrettspark 1.4 km
Treningssenter Multisportsenter 0.6 km
Treningssenter Puls Fitness 3.8 km

Steder av interesse

Skoler

Greverud skole (1-7 kl.) 1 km
Østli skole (1-7 kl.) 1.4 km
Flåtestad skole (8-10 kl.) 1.2 km
Roald Amundsen videregående skole 4.3 km
Ski videregående skole 8 km

Barnehager

Vestre Greverud bhg - Flåtestadveien 0.6 km
Greverudlia barnehage (0-5 år) 0.8 km
Vestliveien barnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Landerudsenteret 5.4 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 4.5 km
Postkontor / post i butikk Meny Greverud 0.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Langhus 3.2 km
Apotek Boots apotek Greverud 0.6 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 6 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 6.8 km
Dagligvare Meny Greverud 0.6 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 1.2 km
Kiosk Jackpot Greverud Kiosk 0.6 km
Bensinstasjon st1 Oppegård 2.7 km
Bensinstasjon Shell Autoservice 3.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 37,3 år
Gj.snittalder kvinner 36,7 år
Husholdninger med barn 43,2 %
Husholdninger uten barn 56,8 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 887
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26988 11247
Grunnkrets: Frydenberg 1225 449

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder
Les mer om megler

Lurer du på noe?