Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 300 000,- for kr 5 300 000,-

Velkommen til Øvre Frydendal 10 B. Meget pent og lyst rekkehus, sentralt til Asker sentrum. Idyllisk, barnevennlig og markanært

Vindfang/ entre

Stue/ spisestue med peisovn. Utgang til terrasse

Stue/ spisestue

Lys og pen stue

Kjøkken integrert ovn, koketopp, micro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk

Kjøkken innredning montert i ca. 2010. Godt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Heltre benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum.

Kjøkken

Spisestue

Spisestue, rett ved kjøkkenet

Gjestetoalett i 1.etg.

Trappegang

Barnerom med garderobeskap. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og malte flater i himlingen.

Hyggelig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng og kommoder. Parkett på gulv og lyse malteoverflater

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Vaskerom i underetasjen med 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Rommet ble overflateoppusset med ny fuktsikring og utstyr i 2016.

Bad i underetasjen med badekar og dusjkabinett,

Bad i underetasjen med badekar, dusjkabinett, gulvstående toalett og servant i møbel. Våtrom fra byggeår.

Bad i underetasjen med dusjkabinett og badekar

Loftstue

Stor loftstue til lek og aktivitet eller ungdomsrom. Gulvflate i 2.etg. er ca. 23 m2.

Utsikt

Veranda med gode solforhold, trapp ned til hagen

Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra stuen, med flott utsikt og gode solforhold

Lekeplass rett utenfor døren.

Planskisse 1.etg

Planskisse U.etg

Planskisse 2.etg

Asker

Øvre Frydendal 10 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 350 000,-

Asker: Meget pent og lyst rekkehus, sentralt til Asker sentrum. Idyllisk, barnevennlig og markanært.

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 895,-
Fellesgjeld:
Kr 200,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Frydendal er ett av Askers mest idylliske områder for småbarnsfamilier. Boligen ligger i et veletablert boligområde som er meget solrikt, usjenert og særdeles barnevennlig beliggenhet i bilfritt og populært bomiljø nær Asker sentrum. Området består i hovedsak av rekkehus, småhus og villabebyggelse, og boligen ligger i landlige omgivelser. Sosialt og hyggelig lekeplass midt på tunet.

Fra eiendommen er det god tilgang til marka, samt turterreng, fotballbane og lysløype. Flere barnehager i nærområdet. Kort vei til skoler, dagligvareforretning, golfbane, badevann og Asker sentrum med alle typer forretninger og offentlig kommunikasjon. Gangavstand til

Solvang ungdomsskole og Jansløkka barneskole.

God tilgang til offentlig kommunikasjon med buss fra Semsveien eller tog fra Asker stasjon direkte til Oslo. Asker sentrum, kun ca. 1,5 km fra eiendommen, har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Nyere kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere

koselige kafeer og spisesteder. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Baker Hansen verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker. Her er det noe for enhver smak!

Barnehager og skoler

Frydendal barnehage

Hanevold barnehage

Føyka barnehage

Jansløkka barneskole

Solvang ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 200,-

Totalpris

Kr 5 350 200,-

Felleskostnader

Kr 895,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1991

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

105m2

Tomt

2459m2

KR-kode

151896

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øvre Frydendal 10 B, 1384 Asker

Gnr. 14, bnr. 10, snr. 2, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.459,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Skjermet hage og terrasse. Opparbeidet pen hage ved boligen. Stensatt gangadkomst. Utgang til veranda på ca. 10 m2 fra stuen, med flott utsikt og gode solforhold. Lekeplass rett utenfor døren. Sentralt beliggende med kort vei til barnehage og barneskole.

Felles grøntområde og parkeringsareal ligger på tomt 0220-14/188 (4.468,1 kvm) som eies av Hoegstad huseierforening.

Parkering

Egen garasje med hems i felles garasjerekke. Hemsen brukes som lagringsplass. Rikelig med gjesteparkering på område.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar av sameiere. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameierne er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 118 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 105 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

U.etg: 43 kvm: Trappegang, vaskerom, bad og 2 soverom.

1. etasje 45 kvm: Vindfang, gang, stue, kjøkken og wc.

2. etasje 17 kvm: Loftstue/ soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.09.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Gulvflate på loft er ca. 23 m2. Loft tilfredsstiller ikke dagens krav til varig opphold, men ble godkjent ved oppføring.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong/thermomur. Støpt gulv i u.etg. I u.etg. er det trefiberplater på innsiden av grunnmur. Grunnmurspapp er dels synlig over terreng. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Trebjelkelag og lettbetongdekke mellom etasjene. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke i knevegg. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. 1 takvindu, skiftet vindu i 2016. Utvendig trapp i tre ved inngang. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Trapp til terreng fra veranda.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Drenering: Ideelt sett bør det være 1:50 fall i en avstand på 3 meter fra huset. Det var ikke symptomer i u.etg. på sviktende fuktsikring ved befaringen. TG 2.

Vinduer: Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for vurderingen. Tilstandsgrad er satt grunnet alder/utidsmessighet. TG 2.

Ytterdører og porter: Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år. Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år. TG 2.

Taktekking og membraner: Normal brukstid på 50 år er lagt til grunn for vurderingen. Tilstandsgrad er satt grunnet alder/utidsmessighet. TG 2.

Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 20 mm skjevhet i stuen. TG 2.

Bad: Våtrom fra byggeår. TG 2.

Lovlighetsvurdering: Rekkehus oppført i 1991. Tegninger forevist.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Øvre Frydendal 10 B - Meget pent og lyst rekkehus med romslig kjøkken og bad, og store soverom, god planløsning. Sentralt til Asker sentrum. God beliggenhet, usjenert beliggenhet innerst i blindvei. Rolig nabolag med lite biltrafikk. Godt vedlikeholdt. Sol på terrasse fra tidlig morgen til ca klokken 19. Kveldssol på fremsiden av huset. Lettstelt hage, solrikt og usjenert og særdeles barnevennlig beliggenhet i bilfritt og populært bomiljø nært til Semsvannet og Vestmarka med turstier sommer og vinter. Nærheten til Asker togstasjon med avganger til Oslo hvert 10. minutt. Rolig område. Flotte uteområder for barna med flere lekeplasser.

Lys og pent vindfang med lyse overflater. Bod på ca. 2 m2 med utvendig adkomst.

Gjestetoalett i 1.etg med fliser på gulv. Gulvstående toalett og servant samt opplegg for evt. dusj.

Stue/ spisestue. Stue med parkett på gulv og malte overflater. Koselig peisovn i stuen. Godt med lys og utgang til terrasse med gode solforhold.

Kjøkken innredning montert i ca. 2010. Godt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Heltre benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn, koketopp, micro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk.

Vaskerom i underetasjen med stålkum, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Malte overflater. Utstyr fra 2016. Rommet ble overflateoppusset med ny fuktsikring og utstyr i 2016.

Bad i underetasjen med badekar, dusjkabinett, gulvstående toalett og servant i møbel. Våtrom fra byggeår.

Hyggelig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng og kommoder. Parkett på gulv og lyse malteoverflater på vegg, malte flater i himlingen.

Barnerom med garderobeskap. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og malte flater i himlingen.

Stor loftstue til lek og aktivitet eller ungdomsrom. Gulvflate i 2.etg. er ca. 23 m2.

3-faset inntak - 50 amp. hovedsikringer. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i vindfang. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap.

Garasje: Asfaltert gulv. For øvrig trekonstruksjon tekket med shingel. Innlagt strøm. Vippeport i tre. Klargjort for elbillader.

Utbedringer/påkostninger de senere år:

2013: Helsparklet vegger og nytt listverk i stue. Installert dusjkabinett på bad.

2014: Alle overflater hovedsoverom. Malt hus utvendig, 2 strøk. Lagt gulv på begge kryploft.

2015: Alle overflater i yttergang, inkl. legging av varmekabler i gulv.

2016: Alle overflater på vaskerom, inkl. ny membran på gulv og i våte soner. Ny varmtvannsbereder og ny innredning. Byttet til vedlikeholdsfritt takvindu på loft.

2017: Alle overflater i barnesoverom. Alle overflater gang kjeller og trappeoppgang, inkl. oppussing av trapp.

Nytt bjelkelag og dekke på terrasse.

Garasje og garasjeanlegg klargjort for elbillader.

2018: Ny innredning bad. Oppført vegg på loft.

Oppvarming

1-løps pipe med 1 peisovn i stuen. Feieluke i stue. Pipe/ildsted kontrollert og godkjent i 2016. Elektrisk gulvvarme i vindfang, wc og bad samt i trappegang. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 16.09.91.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Husnummerskilt mangler.

2. Noe gjenstående arbeid loft.etg

3. Trinn på tak for feier.

4. Netting ved utlufting boder.

5. Felles stige pr. tredje husstand.

6. Uteomhusplan sikring av skråning ned mot parkeringsplass samt rydding av skråning nedenfor bolig.

Selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

25.08.1938 00:00:00 - Skjønn

Bestemmelse om felles vannverk/ledning

Overført fra: Knr:0220 Gnr:14 Bnr:10

Gjelder denne registerenheten med flere

14.06.1988 00:00:00 - Erklæring/avtale

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: Knr:0220 Gnr:14 Bnr:10

Gjelder denne registerenheten med flere

14.03.1991 00:00:00 - Erklæring/avtale

Sameiet Hoegstad skal ha panterett kr. 30.000,- pr. bolig

med prioritet etter 80% av godkjent takst uten

opptrinnsrett.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:14 Bnr:10

Gjelder denne registerenheten med flere

04.06.1991 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 2

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 4/42

Eventuell adgang til utleie

Rekkehuset kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Rekkehuset er tilknyttet Hoegstad huseierforenings, formål er å ivareta drift og vedlikehold av eiendommen. Eiendommen består blant annet av privat adkomstvei, felles garasje- og parkeringsanlegg, fellesareal med lekeplasser, felles avfallsløsning, private veilys og enkelte utemøbler. Huseierforeningen kan ivareta andre saker av felles interesse for medlemmene, som for eksempel forsikringer og kabelanlegg for TV/Internett.

EL-BIL/ HYBRID-BIL

Medlemmer som lader el-bil/hybrid-bil via felles garasjeanlegg, skal betale en tilleggskostnad pr. år. Beløpet fastsettes av huseiermøtet med alminnelig flertall. Det er mulig med differensiert kostnad ved for eksempel svært ulik bruk.

Dugnad må påregnes.

Styret har ansvar for at det arrangeres dugnad på våren og eventuelt flere ved behov. Vårdugnaden skal utføres innen første halvdel av mai. Det er fellesarealet og bygningsmassen på fellesarealet (garasjerekkene) som skal vedlikeholdes på dugnadene. Alle har plikt til å delta på dugnadene.

Dyrehold er tillatt etter sameiets husordensregler.

Planlagte vedlikehold i 2018: Sikringa ved steinmuren ved 20D.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 40B datert 17.06.1983, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplanens arealdel er eiendommen regulert til boligbebyggelse, nåværende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen, samt det medfølger ikke følgende lamper og skap: Lampe over spisebord. Vegghengte leselamper på soverom. Liftgardin kjøkken. Hattehylle yttergang. Gardinstenger stue. Vaskemaskin. Fryseskap på vaskerom.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.717,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon, feiing/ tilsyn og vann/ avløp.

Fellesutgiftene er kr. 2.685,- pr. kvartal (= kr. 895,- pr. mnd).: Fellesutgiftene dekker driftskostnadene på fellesarealer, som bl.a. brøyting, strøm til garasje, enklere vedlikehold, kabel-TV og bygningsforsikring. Kommunale avgifter betales i tillegg. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.500,- pr. år. /11.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Inngår i fellesutgiftene.

Internettleverandør er Get kr 489,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.489.172,-

Av dette beløpet utgjør kr 200,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

(9.900/7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?