Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 550 000,- for kr 9 550 000,-

Stuen med store vindusflater. Utgang til vestvent terrasse på 65 kvm og hage

Stuen med peis fra 2016

Stuen med peis fra 2016 og store vindusflater

Stuen med store vindusflater

Stuen med store vindusflater

Stuen med utgang til solrik vestvendt terrasse på 65 kvm

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med utgang til terrasse

Bad fra 2006 i 1 etasje

Bad fra 2006 i 1 etasje

Bad fra 2006 i 1 etasje

Bad fra 2011 i kjeller

Entre

Entre/gang

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Innredet rom i kjeller

Innredet rom i kjeller

Kjellerstue

Kjellerstue

Kjellerstue

Kjellerstuen

Kjellerstuen

Vaskerom

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Terrasse

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Hage mot vest

Terrasse mot vest

Inngangsparti

Inngangsparti

Fasade

Fasade

Hage fra inngangsiden

Planskisse 1 etasje

Planskisse kjeller

Nordstrand

Oberst Rodes vei 93 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 900 000,-

Nordstrand: Atriumhus over 2 plan m/attraktiv beliggenhet, terrasse på 65 kvm og hage. Egen inng. til kjeller.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 9 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
202 / 226 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik og flott beliggenhet i et attraktivt villaområde på Nordstrand. Et barnevennlig område med nye Munkerud skole rett over gaten.

Gangavstand til nærmeste buss- og trikkeholdeplass, samt et rikt servicetilbud på Sæter med flere caféer, matbutikker, apotek, bank, treningssenter m.m.

På Holtet finner du blant annet Åpent Bakeri, delikatesseforretningen Jacobs og treningssenteret Best Helse. For øvrig tar det få minutter med bil til Lambertseter senter med 55 butikker og blant annet Deichmanske bibliotek, Vinmonopolet og Symra kino - med andre ord, her finner du stort sett alt du trenger.

Sæter trikkeholdeplass med linje 18 og 19. Trikken bruker drøyt 25 minutter til sentrum, og går med hyppige avganger hvert tiende minutt (hvert femte minutt i rushtiden). Nærmeste bussholdeplass ligger i Nordstrandveien. Gangavstand også til Munkelia T-banestasjon. Se www.ruter.no for reiseinformasjon.

Nordstrand er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø som består av bl.a. av fotball, håndball, alpint og allsport. Nordstrand idrettsforening har variert og godt tilbud for barn og unge i alle aldere. Nordstrand Tennisklubb ligger også i området.

På Lambertseter finner du et av de nyeste og største treningssentrene til Sats Elixia med bl.a. spafasiliteter. Verdt å nevne er også Best Helse på Holtet samt EVO ved Sæterkrysset.

Det er mange fordeler ved å bo på Nordstrand, og noe av det beste er at det er kort vei til både marka og sjøen. Syd i bydelen finner du flotte friområder med Ljanselva, turområder og stier som tar deg videre inn i Østmarka. I nord finner du store åpne friområder som Ekebergsletta, med bl.a. treningsanlegg både ute- og innendørs, minigolf, frisbeegolf, cricketbane, stort grøntareal o.l. Tiltrekkes du av sjøen finner du flotte områder som Nordstrand bad, Katten badeplass, Hvervenbukta og Fiskevollbukta langs Oslofjorden.

Barnehager og skoler

Flere priavte og kommunale barnehager i området.

I følge utdanningsetaten sogner Oberst Rodes vei 93B til Munkerud skole som ligger på andre siden av gaten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 900 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1973

Soverom

3

Primærrom

202m2

Bruksareal

226m2

Tomt

398m2

KR-kode

4417197

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Oberst Rodes vei 93 B, 1165 Oslo

Gnr. 181, bnr.811 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 397,7 kvm. Belegningsstein ved inngangssiden og hage med gressplen med morgensol. Vestvendt terrasse på 65 kvm samt opparbeidet hage med liten gressplen, hekker og busker.

Parkering

Parkering i carport med plass til 2 biler etter hverandre.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 248 kvm

Totalt bruksareal: 226 kvm

Totalt primærrom: 202 kvm

Primærrom:

Kjeller 93 kvm: Trappegang, kjellerstue, innredet rom , dusjbad, vaskerom. Kjellerstuen har utgang til flislagt platting og trapp opp til hage. Separat inngang til kjeller via trapp ved inngangsiden.

1. Etasje 109 kvm: Vindfang, gang, 3 soverom, bad, kjøkken, stue/spisestue. Stue og kjøkken har utgang til terrasse over 2 nivåer på i alt 65 kvm og videre til liten plen.

Sekundærrom:

Kjeller 24 kvm: 3 boder.

Carport på ca 20 kvm ved inngangssiden. Utebod på gårdsplassen på ca 8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2017 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong- og trekonstruksjoner.

Grunnmur i antar betong som innvendig stedvis foret ut med treverk. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og terrassedører med trekarmer som har isolerglass, som er skiftet i peioden 2008-11. Flatt tak i trekonstruksjoner som er tekket med papp. Taktekking skal være lagt om i 2001-02.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder drenering og fuktsikring av grunnmuren er trolig utført etter normale metoder i byggeåret, som er etter andre og enklere metoder enn slik det gjøres i dag. Det ble i regi av tidligere eier gjort noe arbeid ved dreneringen ved at: Det er gravd noe ved inngangssiden for montering av kjellerdør og trapp. På den andre siden av huset ved montering av dør i kjellerstue samt etablering av flisatt platting foran. Takvann er ført i rør bort fra grunnmur. Naturlig avtrekksventilasjon med tilluft gjennom ventiler i vegger eller vinduer er den typiske løsning for byggetiden. Løsningen fungerer, men det bemerkes at ventilasjonen er enklere enn de løsninger som anbefales i dag og det er av den grunn vanskeligere å ha tilfredstillende luftkvalitet eller muligheter for utskiftninger av luft. Det gis TG 2 for naturlig avtrekk - ut i fra funksjon.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Atrium hus i rekke på 226 kvm med en solrik beliggenhet i attraktive Oberst Rodes vei. Boligen ligger like ved Munkerud skole.

En stor og innholdsrik bolig med en god planløsning som åpner for flere bruksmuligheter med blant annet egen inngang til kjelleretasjen.

Boligen fremstår som velholdt, med standard på overflater og innredning hovedsakelig fra 2006 og 2011.

Gulvene er belagt med parkett i stuen og kjøkken samt fliser med gulvvarme på bad. Varmekabler i vindfang, gang, trappegang, kjellerstue og innredet rom i kjeller.

Eier opplyser om en rekke oppgraderinger av forrige eier blant annet:

-I 2006 ble badet i 1. etasje modernisert/flissatt. Byttet røropplegg til "Rør i rør".

-Samme år ble det montert ny kjøkkeninnredning.

-I perioden 2008-11 ble det montert ny vinduer og terrassedører.

-I 2011 ble badet i kjeller modernisert/flissatt.

-Overflater i oppholdsrom har malt panel og glatte malte flater i lyse farger.

-Utstrakt bruk av downligts.

-Nåværende eiere har montert ny peis med innsats i stuen i 1 etasje i 2016.

-I 2015 ble det montert ny oppvaskmaskin.

-I 2016 ble det montert ny induksjonstopp.

-Ventilator er fra 2012

- Huset ble malt utvendig i 2017.

1. Etasje:

Første etasje inneholder Vindfang, gang, 3 soverom, bad, kjøkken, stue og spisestue.

I praktisk tilknytning til hallen ligger bad, soverommene er plassert i bakre del av huset i forhold til stuen og kjøkken.

Flislagt bad med gulvvarme fra 2006 og inneholder heldekkende servant, underskap, speilskap, veggmontert wc, innbygd badekar og 2 svingbare dusjvegger ved nedsenket dusjhjørne. Moderne tidløse fliser.Rommet har avtrekksvifte, men ingen tilluftsspalte ved dør.

Romslig kjøkken i u-form som gir mye benke- og skapplass. Lyst tidløst kjøkken med høy kjøkkeninnredning med folierte, profilerte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Avtrekksvifte i stålhette, hvor kanal er ført ut. Fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap som medfølger.

Stor stue og spisestue med peis og utgang til vestvendt og solrik terrasse og hage. Terrasse på ca 65 kvm Romslig stue med plass til flere sittegrupper samt langbord. Lyst rom med store vindusflater mot vest og nord.

Kjeller:

Kjelleretasjen inneholder trappegang, kjellerstue, innredet rom, dusjbad, gang, kjellerstue og 2 boder samt bod med utvendig atkomst.

Egen adkomst til kjeller. Det er røropplegg for montering av kjøkkeninnredning i kjellerstue, mot dusjbadet. Stor kjellerstue med flere bruksmuligheter, det er utgang til flislagt platting og trapp opp til hage mot vest. Dusjbad fra 2011 med servant, underskap, veggmontert wc og 2 dusjdører. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt enkel dusjmulighet. Skapinnredning samt gulvsluk. 200 liters varmtvannsbereder fra 2011.

Diverse: Motoriserte, utvendig screens ved stuevinduer mot vest. Garderobeplass i vindfang. Garderobeskap i 2 soverom samt skyvedørsgarderobe i 1 soverom.

Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert. Innbruddsalarm tilknyttet vaktselskap. Kabel-TV og internett fra Viken fiber.

- Nytt elektrisk anlegg i hele 1. etasje. Automatsikringer.

- Varmepumper i hele huset med kjølefunksjon.

- Varmekabler i store deler av kjeller.

- Alle vinduer/ytterdører i kjeller ble skiftet i 2008.

- Nye vinduer/dører i 1. etasje fra 2011.

- Terrasseplatting på ca. 65 kvm fra 2008. Vestvendt!

- Boligen har utekran med både varmt og kaldt vann.

- Ny beleggningsstein i oppkjørsel fra 2009.

- Solid port og gjerde som skjermer eiendommen.

- Overflater i 1.etasje nymalt i 2012.

- Mye bodplass. Tilsammen 24 kvm.

Se tilstandsrapporten datert 31.08.2017 og selgers egenerklæring for nærmere informasjon om eiendommens standard.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, gang og badegulvet i 1. etasje. Varmekabler i trappegang, kjellerstue, innredet rom og badegulvet i kjeller. Panelovner ellers.

2 varmepumper luft-til-luft for varme og kjøling - med i alt 5 innedeler som er montert i stue, kjellerstue og 3 soverom. Peis for vedfyring i stuen og kjellerstue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.12.75. Det foreligger ferdigattest på fasadeendring fra 13.11.09. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Utebod er ikke byggemeldt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ikke tinglyste servitutter på eiendommen. Det er tinglyst 1 servitutt som denne eiendommen ble skilt ut fra som omhandler følgende: Eiendommen skal ikke bygges høyere enn med 2 etasjer og ikke med mer enn 2 leiligheter i hver etasje m.m.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser s-4220.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.521,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 8.249,- for år 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr ,-pr. år. / kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-.

Boligen er tilknyttet Viken fiber (Altibox) som leverandør av kabel-tv/Internett og har avgift på kr 4.800,- pr. år. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand alarmselskap som koster fra kr 349,- pr.mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.148.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Ljabru Nord
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand Legesenter 0.2 km
Nordstrand kirke 0.6 km
Ljabru endestasjon 1.1 km
Skullerudkrysset 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 53.4 km
Sentralstasjon Oslo S 7.6 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Sæter 0.6 km
Bussholdeplass Munkerud 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrandhallen 0.7 km
Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 0.8 km
Treningssenter EVO Nordstrand 0.7 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Munkerud skole (1-7 kl.) 0.1 km*
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 1.2 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.4 km
Lofsrud skole (8-10 kl.) 4.2 km
Holtet videregående skole 3.6 km
Lambertseter videregående skole 3 km

Barnehager

Brattvoll familiebarnehage (1-3 år) 0.3 km
Munkerudtoppen barnehage (2-6 år) 0.4 km
Obersten barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 0.5 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.8 km
Postkontor Matkroken Ljabu 1.1 km
Postkontor Matkroken Bråten 1.5 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 0.5 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1.8 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Kiwi Nordstrand 0.2 km
Dagligvare Spar Nordstrandveien 0.6 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 1.1 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50 %
Andel kvinner 50 %
Gj.snittalder menn 38,2 %
Gj.snittalder kvinner 38,9 %
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Ljabru Nord 2837 1154

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?