Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 430 000,- for kr 3 430 000,-

Velkommen til Odins vei 44

Inngangsparti

Hyggelig uteplass på forsiden

Lys og pen entre ønsker deg velkommen inn

Garderoberom

Stuen har god plass til spisebord, samt en hyggelig peisovn

Romslig stue

Stue

God plass til sofakrok

Stue med trapp til 2. etg.

Hyggelig, overbygd terrasse på baksiden

Terrasse og hage

Velholdt og lyst kjøkken med egen spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Detalj

Opp i 2. etasje er det 3 romslige soverom samt bad

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Lyst og pent bad

Lyst og pent bad

Vaskerom i tilknytning til bad

Fasade

Utsikt fra terrassen

Meget hyggelig uteplass

Terrasse

Terrasse

Plantegning 1. etg

Plantegning 2. etg

Bødalen/Sydskogen

Odins vei 44

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 190 000,-

Bødalen/Sydskogen: Lys og pen halvpart av tomannsbolig med usjenert uteplass - Barnevennlig og populært område

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 190 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i meget barnevennlige og rolige omgivelser. Svært solrikt og stabilt og hyggelig bomiljø. Kort vei til barnehager og barneskole, trygg og bilfri skolevei. Denne boligen ligger flott til noe som resulterer i en forholdsvis usjenert hage, samt terrasse. Området består primært av rekkehus og delte boliger. Nærhet til Slemmestad kjøpesenter med mange butikker samt post og vinmonopol. Gang- og sykkelsti helt til Slemmestad. 5 min kjøring til fjorden med aktivt bade- og båtliv.

Preparerte skiløyper vinterstid i kort avstand fra boligen.

Kort vei til marka med flott ski- og turterreng. Idrettsmiljø i Bødalen IL og Slemmestad IL.

Få min gange til bussholdeplass med ekspressforbindelse retning Oslo og Drammen. Hurtigbåt fra Slemmestad sentrum til Aker Brygge.

Nye Røykenbadet åpnet dørene Januar 2017 med flere basseng, klatrevegg og eget treningssenter.

Barnehager og skoler

Sydskogen barneskole (bilfri vei) og Slemmestad ungdomsskole. Barnehager i umiddelbar nærhet. Ellers få min kjøring til diverse offentlige og private barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Slemmestadveien til Rortunet handlesenter kommer på venstre side. Følg deretter veien i ca 3 kilometer til Bøveien går inn til høyre. Etter ca 200 meter går Odins vei inn til venstre. Eiendommen ligger i feltet på høyre side av veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 190 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

108m2

Bruksareal

108m2

Tomt

174m2

KR-kode

161782

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Odins vei 44, 3472 Bødalen

Gnr. 37, bnr. 696 i Røyken kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 118 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Primærrom:

Tomannsbolig:

1. etasje 57 kvm: Gang, garderoberom, stue, kjøkken og wc

2. etasje 51 kvm: Gang, bad/vaskerom og 3 soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.07.2017 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 174 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Sydvendt tomt med utsyn, gressareal og steinsatt areal på tomten. Eiendommen ligger i etablert boligområde med nærhet til naturområde, nærbutikk, skole og buss.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med betongpilarer, samt ringmur. Krypkjeller under del av konstruksjonen. Over grunnmur er det bindingsverk av tre fra 1979. Utvendig fasadekledning består av trekledning. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 1978, 1979 og 1995. Blyglass. Ytterdør med isolerglass fra 1995 og sikkerhetslås. Balkongdør i stuen med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre med undertak av plater fra 1979. Påbygget takkonstruksjon over veranda i 2014. Yttertekking på taket er av shingel fra 2007. Takrenner og nedløp i plast og stål. Etasjeskillere består av trebjelkelag fra 1979 i første etasje og andre etasje.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder grunnmur og fundamenter har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder. Dreneringen er fra byggeår og har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder og noe motfall til konstruksjonen. Bindingsverk og fasadekledning har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder og at det er stedvis værslitasje i kledning, sprekker og enkelte råte. De mest slitte har fått tilstandsgrad 3. Vinduer og dører både utevendig og innvendig har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder og symptom. Takkonstruksjon og takrenner/nedløp har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder.

Innvendig har etasjeskillere og trapper fått tilstandsgrad 2 grunnet alder og symptom, gulv og vegger på bad/vaskerom fra 1992 oppe har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder og symptom. Kjøkkenet er fra 1992 og fått tilstandsgrad 2 grunnet alder og enkelte småsår i overflaten. Innvnedig gulv og vegger i boligen har generelt sett fått tilstandsgrad 2 grunnet alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hyggelig halvpart av tomannsbolig beliggende i etablert og barnevennlig bomiljø. Sydskogen har egen skole, og er kjent for å være et populært sted for barnefamilier.

Boligen ønsker deg velkommen inn i en lys og pen gang, hvor den tidligere utvendige boden er gjort om til et hyggelig garderoberom. Egen WC i gangen malt opp i moderne farger. Videre inn er det en romslig stue med store vinduer som gir godt med utsyn og mye naturlig lys inn. En hyggelig peis er montert, som varmer godt på kalde vinterdager. Egen varmepumpe i stuen. Her er det også utgang til en meget koselig overbygd terrasse, perfekt for hygge i de lange sommerkveldene.

Egen utebod på baksiden.

Kjøkkenet er malt opp i lyse og pene farger og fremstår som pent brukt. Her er det plass til eget kjøkkenbord.

Opp i 2. etasje finner du 3 romslige soverom, malt opp i lyse og moderne farger.

Badet er kombinert vaskerom og bad, med opplegg for vaskemaskin, dusjkabinett, WC og servant i innredning. Lyse fliser på vegger og vinyl på gulvet.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med i handelen.

Oppvarming

Peisovn i stuen fra 2014 og panelovner. Varmepumpe luft/luft fra 2014.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkering for en bil i garasje. Ellers parkering på anviste plasser.

Ferdigattest

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 06.02.1979. Det foreligger ikke noe søknad eller godkjenning på innredning av bod i gangen til boligformål og kjøper overtar det fulle ansvar ansvar for dette. Overbygd terrasse er ikke byggemeldt eller godkjent av Røyken kommune. Megler har ikke funnet verken brukstillatelse eller ferdigattest på garasjebygget.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagbok nr 407327, tinglyst: :16.09.1980 : Bestemmelser om sameie. Eldre krav om forsikring ovenfor husbanken da eiendommen var ny. Er ikke lenger av betydning for eiendommen.

Dagbok nr 407314, tinglyst: :16.09.1980 : Pliktig medlemskap i Sydskogen velforening. Avtale vedrørende vann og kloakk samt telestolper. Eier og naboer har rett til å ha vannledninger samt telestolper over velets grunn er ansvarlige for å utføre vedlikehold av disse. Eier gir også rett til at kommunen får inspisere og vedlikeholde sine ledninger ved eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er avsatt til båndlegging for regulering etter plan og bygningsloven og boligbebyggelse i henhold til kommuneplan datert 01.10.2015.

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til bebyggelsesplan Sydskogen datert 18.04.1985.

Det er kommet varsel om at det skal bygges ny skole der hvor Sydskogen barneskole nå ligger.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger opplyser om at panelovn i stuen er defekt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.865,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, standard løsning renovasjon og feiing/tilsyn.

Dette basert på selgers forbruk på 71 m3.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.400 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.816,-.

Velavgift er ca kr. 6.195,- Velavgiften inkluderer Fiberbredbåndstilknytning med TV-Basis fra Altibox, brøyteavtale og kostnader til fellesarealer. TV dekoder medfølger salget. Velavgiften reguleres normalt en gang i året ved generalforsamling. Velavgiften ble økt i år med 200,-.

I tillegg betaler "Grendelag 8" 1800,- i året for vedlikehold av sine fellesarealer.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.270.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Elisabeth Viljugrein Rasmussen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?