Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Olympiaveien 23 B - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Kjøkken

Velkommen til bords

Lys og pen stue med store vindusflater

Stue

Stue

Stue med peisovn

Praktisk kjellerstue

Lyst bad med nyere baderomsinnredning. Oppgradert i 2009

Romslig hovedsoverom

Soverom nummer 2 av totalt 3

Soverom nummer 3

Rekkehuset har solrik terrasse mot vest

Flott terrasse mot vest

Plantegning kjeller

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Bugården

Olympiaveien 23 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 090 000,-

Bugården: Pent selveier rekkehus med 3 soverom i populært område - Vestvendt og solrik hage - Barnevennlig beliggenhet

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 090 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
93 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet ved Bugården, rett i nærheten av velkjente Bugårdsparken. Området er meget populært hos barnefamilier, mye grunnet alle fasilitetene som finnes i nærområdet. Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole ligger alle i gangavstand slik at hente og bringe tjenesten for foreldrene blir minimal! I nærområdet finnes Bugårdsparken bare en kort spasertur unna hvor det er etablert opplyst tur- og joggeløype rundt Bugårdsdammen, svømmehall, frisbeebane, tennisbaner og øvrig idrettsanlegg som kunstisbane og skøytebane. Du kan rett og slett gjøre det meste innenfor sport og fritid i nærområdet. I nærheten ligger Metro bowling hvor man kan utfordre seg i toppmoderne bowlingbaner, biljard, air hockey og

underholdningsmaskiner. Ønsker man å finne på noe til de små, finner du i samme bygg Metro Lekeland. Dette er et stort innendørs aktivitetssenter for barn og barnefamilier. For de som

helst vil se på fotball, ligger Sandefjord Fotball stadion, Komplett.no arena, rett i nærheten. Anlegget inneholder også treningssenter og dagligvareforretning. Det er kort vei til ukens innkjøp hos Coop eller Meny. Her er det også mange butikker med alt for hus og hjem med lange åpningstider. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Krokemoa barneskole og Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum og Sandefjordsveien kjører du opp Peder Bogens gate. I rundkjøringen kjører du rett frem mot og forbi SVGS. Etter denne rundkjøringen følger du Krokemoveien til du får Coop Prix på høyre hånd. Ta da Olympiaveien inn til venstre. Følg veien til høyre og eiendommen ligger på høyre side. Megler anmoder om at man kjører forsiktig i området da det bor og ferdes mange barn her. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 090 000,-

Felleskostnader

Kr 1 500,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1962

Soverom

3

Primærrom

93m2

Bruksareal

123m2

Tomt

13936m2

KR-kode

221819

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Olympiaveien 23 b, 3224 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 359, snr. 23 i Sandefjord kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 13.936,9 kvm som tilhører sameiet. Rekkehuset disponerer en naturlig del av felles tomten. Denne delen har en pent opparbeidet hage med egen gressplen, omkranset med hekk. Hagen ligger solrikt til mot vest. Her er det også stor terrasse.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 134 kvm

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 93 kvm

Bruksareal:

Kjeller: 10 kvm: Kjellerstue

1. etasje 42 kvm: Vindfang, gang, kjøkken og stue.

2. etasje 41 kvm: Gang, bad og tre soverom.

Sekundærrom:

Kjeller: 30 kvm: To store boder og vaskekjeller.

Rekkehuset disponerer også en utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.02.2018 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre over to etasje med kjeller. Grunnmur antas og være av betong hullsteinsblokker.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det er en eldre bolig, som er forholdsvis godt vedlikeholdt, med tanke på alder og bruk. Det er gjort utbedringer på bad i 2009. Da ble det åpnet en bit av gulvbelegg rundt sluk. Her løsner sveis i felt, dette må tettes for å hindre følgeskader. Flere bygningsdeler kan være fra byggeår, eller har alder, som gjør at resterende levetid er begrenset. Dette gjelder i hovedsak utvendige bygningsdeler. Det ble i felt påvist fuktmerker i grunnmurer og det ble funnet noe råte på kledning.

Videre opplyser takstmann om at takkonstruksjoner er kledd inn. Dette vurderes generelt som en risikokonstruksjon da det ikke er mulig å kontrollere faktisk tilstand, i tillegg til at den type konstruksjon kan være utsatt for kondens. Innredning av kjeller er en konstruksjon som kan være utsatt for skader grunnet fukt i betong og mur. Dette kan være vanskelig å påvise. Vurderes som en risikokonstruksjon. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Praktisk rekkehus med god planløsning. Boligens veggoverflater er malt i lyse og moderne farger. Gulv har blant annet belegg og malt tregulv. Fra stuen er det direkte utgang til stor og solrik terrasse med en liten hage. Boligens kjeller er innredet med blant annet praktisk kjellerstue.

Pent kjøkken med innredning med profilerte fronter i hel tre og laminat benkeplate. Her er det også plass til et lite spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med vinylbelegg på gulv og malt glassfiberstrie/tapet på vegger. Av utstyr er det montert badekar med glassvegg, toalett og moderne baderomsinnredning i høyglans.

Oppvarming

Vedovn i stuen ellers vanlig elektriskoppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.09.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke innredning av bod til kjellerstue og utvidelse av bad i 2. etasje. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Rekkehuset overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for Vestfold kraftselskap til å ha byggeforbud- og skogryddingbelter på eiendommen, langs den syd-vestre side. Neste servitutt omhandler bestemmelse om trafostasjon/kiosk.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og rekkehuset er tilknyttet Moa boligsameie.

Sameiet består av 34 leiligheter.

Forretningsfører er Hkregnskap.

Styrets leder er Gunnar Ohrem, epost: guohrem@outlook.com

Dyrehold må søkes til styret. Katter er ikke tillatt.

Dugnad må påregnes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at kjøp av bolig med formål for utleie ikke er tillatt. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 er avsatt til boligbebyggelse.

Sandefjord kommune opplyser at eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Krokemoveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Den aktuelle eiendommen ligger delvis innenfor gul støysone.

Det foreligger vedtatt reguleringsplan (områdeplan) for eiendommen Sørby, gnr 121/1 m.fl. Planområdet er på ca. 300 daa og grenser til Moa Boligsameiets eiendommen. Planen tar høyde for at en mindre del av sameiets tomt blir benyttet til adkomst til området. Hensikten med den vedtatte reguleringsplanen er å utforme rammene for utvikling av boligområdet med tilhørende funksjoner. Det legges til rette for at området får en høy utnyttelse (4 boliger per daa), noe som tilsvarer cirka 800 boenheter. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 1.500,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnadene inkluderer grunnpakke fra Sandefjord Bredbånd, utvendig fellesforsikring av bygg, brøyting av fellesparkeringer, forretningsførsel og vedlikehold av fellesarealer.Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv signaler. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.143.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Krokemoa 1
Kirkesogn Bugården

Steder i nærheten

Nygård 1.7 km
Furustad 3.2 km
Virik 3.3 km
Rådhuset (Hjertnes) 2.9 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 10.9 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 2.5 km
Bussholdeplass Krokenskogen Sørvil 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bugården fotballbaner 0.9 km
Idrettsanlegg Gamle stadion 0.9 km
Treningssenter EVO Sandefjord Vest 1.9 km
Treningssenter Pro Gym Sandefjord 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Krokemoa skole (1-7 kl.) 1.1 km
Moe skole (1-10 kl.) 3 km
Mosserød skole (1-7 kl.) 3.2 km
Virik skole (1-7 kl.) 3.7 km
Bugården ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Sandefjord videregående skole 1.1 km
Skagerak International School 5.8 km

Barnehager

Krokenskogen barnehage (1-5 år) 0.2 km
Krokemoa barnehage (0-5 år) 0.5 km
Krokusen barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 3.4 km
Kjøpesenter Nordbyen 12 km
Postkontor Meny Arena Pindsle 1.4 km
Postkontor Sandefjord Bedriftssenter 1.4 km
Apotek Pindsle apotek 1.4 km
Apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark 1.9 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 3.1 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 16.3 km
Dagligvare Coop Prix Krokemo 0.2 km
Dagligvare Meny Arena Pindsle 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2.2 km
Kiosk/video Mix Wonderland Kiosk og Video 2.5 km
Bensin Shell/7-ElevenTempokrysset 2 km
Bensin Circle K Nybyen 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46 %
Andel kvinner 54 %
Gj.snittalder menn 37,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,7 år
Husholdninger med barn 29,7 %
Husholdninger uten barn 70,3 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 645
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandefjord 45266 20843
Grunnkrets: Krokemoa 1 668 325

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 15.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?