Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 750 000,- for kr 5 750 000,-

Velkommen til Orestien 33 - Pen halvpart av tomannsbolig med usjenert og flott hage. Sentralt til Skole og Asker sentrum

Fasade/ hage og inngansparti

Pen opparbeidet eiendom

Entre/ hall

Hall/ trappegang

Nydelig stue med god takhøyde

Stue med ny peisovn

Tiltalende stue med lysmalte vegger og parkett

Stue

Spisestue med utgang til terrasse

Kjøkken åpent mot spisestue

Kjøkken med god plass til stor spisestue i tilknytning. Innredning fra 2007

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Toalett i 2.etg

Bad

Bad

Terrasse

Stor hage med lekestue

Solrik terrasse

Fasade

Fasade og hage

Plantegning 1.etg

Plantegning U.etg

Plantegning 2.etg

Asker/ Undelstad - Pen halvpart av tomannsbolig med usjenert og flott hage. Sentralt til Skole og Asker sentrum

Orestien 33

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 600 000,-

Asker/ Undelstad - Pen halvpart av tomannsbolig med usjenert og flott hage. Sentralt til Skole og Asker sentrum : Asker/ Undelstad - Pen halvpart av tomannsbolig med usjenert og flott hage. Sentralt til Skole og Asker sentrum

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
122 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Orestien 33 ligger solrikt til i et attraktivt og barnevennlig boligområde i blindvei på Undelstad. Eiendommen er fint og usjenert. Ingen gjennomgangstrafikk. Dette er barnas eldorado med trygge oppvekstsvilkår i hyggelig og veletablert boligområde. Eiendommen sokner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomskole.

Det er gåavstand til Asker sentrum som har et moderne handelssentrum, med gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du interiørbutikker, restauranter, kaffebarer og Trekanten butikksenter med over 60 ulike butikker/spisesteder.

Fra eiendommen er det også kort vei til idylliske Hvalstrand bad med sandstrand, stupetårn og egen restaurant, samt Leangbukta marina med muligheter for båtliv. Både Asker Skiklubb og Holmen idrettsforening har et bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldre og aktivitetsområdet Risenga, med tennishall, skøytebane, kunstgressbane, ishall og svømme/badeland er kun en 5 minutters kjøretur unna.

Kommunikasjon:

10 minutters gangavstand til tog, Høn-stasjon, med fire avganger i timen. Ca. 15 min til Asker stasjon med hyppige avganger både buss og tog, inkludert flytog.

Barnehager og skoler

Båstadmyra barnehage

Føyka barnehage avd. Trollhagen

Hofstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 600 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

122m2

Bruksareal

130m2

Tomt

611m2

KR-kode

151889

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Orestien 33, 1387 Asker

Gnr. 49, bnr. 155, i Asker kommune.

Tomten

Flott eiet tomt på 611 kvm. Tomten er pent opparbeidet og beplantet. Utgang til stor solrik terrasse fra spisestuen/ kjøkken i hovedetasjen. Eiendommen er relativ flat over 2 nivåer. Nedre del av hagen har flere eple trær og lekestue samt god plass til trampoline, men Øvre del av tomten har flere bed og stor platting. Hekken på baksiden er felles med naboen, endring av høyde avtales mellom begge parter.

Parkering

Garasjeplass i fellesrekke og biloppstillingsplasser på egen eiendom

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 145 kvm

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 122 kvm

Bruksareal:

Halvpart vertikaldelt bolig 130 kvm

Primærrom:

Halvpart vertikaldelt bolig:

U.etg: 44 kvm: Entre/ hall, kontor, 1 soverom, bad og vaskerom.

1. etasje 55 kvm: Stue/ spisestue og kjøkken.

2. etasje 23 kvm: Mezzanin/ gang, 2 soverom og wc.

Sekundærrom:

Halvpart vertikaldelt bolig:

U.etg: 8 kvm: 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.06.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget pen og innholdsrik halvpart tomannsbolig, med flotte solrike uteområder. Boligen er vesentlig pusset opp i senere tid med blant annet taktekking, vinduer, kjøkken og endel sanitærutstyr samt nytt gulv i stue/kjøkken og ny peisovn.

Entre/hall

I entreen er det god plass til oppbevaring av sko og klær. Hallen er romslig med lagringsplass, stor plass og under trappen.

Bad:

Badekar, dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Nytt toalett og servant. For øvrig utstyr fra ca. 2000. Downlights på bad.

Vaskerommet har god størrelse og ligger i underetasjen. Fliser på gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er støpejern.

Soverom:

Det er 3 soverom i boligen, samt et lite rom som blir benyttet til kontor, men som egner seg fint til et barnerom. Alle rommene er lyse og trivelige.

Kjøkken:

Hyggelig kjøkken med god plass til stor spisestue i tilknytning til kjøkken. Godt utstyrt. Innredning med lyse, profilerte fronter. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Innredning montert i ca. 2007 med vanlig brukslitasje. Kjøkkenet er lyst med stort vindu og en åpning til stuen gir et lyst og trivelig kjøkken. Downlights på kjøkken. Utgang fra stue og kjøkken til en stor solrik terrasse.

Stue /spisestue:

Boligen har en romslig fin stue i hovedetasjen. Stuen har svært god takhøyde, og store vindusflater som bidrar til en behagelig romfølelse. Fra spisestuen er det utgang til stor terrasse og barnevennlig flat hage. Ny peisovn i stuen.

I 2 etasje er det 2 soverom, samt gjestetoalett med vegghengt toalett og servant

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

1-løps teglsteinspipe med 1 ny peisovn i stuen. 1 luft/luft varmepumpe. Elektrisk gulvvarme i bad, vaskerom og entré/hall. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1964. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1965/1421-1, tinglyst 19.03.1965, type heftelse: Vann/ kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 112 (Nedre Undelstad) datert 12.10.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.10.1955. Delareal 601 m2. Formål Konsentrert småhusbebyggelse. Delareal 11 m2. Formål Felles gangareal.

Eiendommen ligger innenfor nåværende boligbebyggelse i kommuneplanen. (Type: A: Boligområder med spesielle kvaliteter)

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2012100/Dokumenter/2012100_bestemmelser.pdf og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.072,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.100,-

Det er frivillig medlemskap i Nedre Høn Vel kr. 300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get kabel-tv og har avgift på kr 560,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.741.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,88% av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?