Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 920 000,- for kr 2 920 000,-

Velkommen til Orionfeltet 17 !

Fasade med pilmarkering

Høydefoto med pilmarkering

Høydefoto med pilmarkering

Høydefoto med pilmarkering på eiendommen (uteområdet på oversiden)

Høydefoto med pilmarkering

Høydefoto

Uteområde med utgang fra stue

Utsikt fra uteområdet

Felles lekeplass like ved boligen

Entré / gang i 1. etasje

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Bad i 2. etasje

Bad i 2. etasje

Vaskerom / wc

Gang i 2. etasje

Gang i 2. etasje

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Kart

Krokstadelva / Stenseth

Orionfeltet 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Krokstadelva / Stenseth: Lys og attraktiv vertikaldelt bolig - Nydelig utsikt - 2 uteplasser - Nytt kjøkken i 2015 - Garasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
97 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger veldig fint til i et etablert boligfelt med eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Fra boligen har du utsikt utover Eikerbygda og mot Kongsberg. Eiendommen ligger svært solrikt og fint. Området er veldig barnevennlig med mange barnefamilier og lekeplass i nærmiljøet. Det er gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk. I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Fra boligen er det kort vei til marka. Fra Stenseth barneskole og forbi Pynten borettslag når du Batteriet og lysløypen over Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med gode p-muligheter ved togstasjon. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen.

Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Stenseth barneskole (1- 7. klasse), som også har skolefritidsordning, se: www.stenseth.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10 klasse) ligger nær sentrum i Krokstadelva, se: www.eknes.nek-skole.no.

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg, Drammen og Lier. På Papirbredden i Drammen ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Følg E 134 fra Drammen mot Nedre Eiker. Ta til høyre i rundkjøring ved Nybruveien. Ta til høyre ved Gamle Riksvei, og til venstre ved Merkurveien/Nordlysveien. Ta så til høyre inn Saturnveien. Orionfeltet tar så ned til høyre. Orionfeltet nummer 17 har fordelsmessig også adkomst direkte fra Saturnveien, fra oversiden av boligen med port gjennom hagen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

97m2

Bruksareal

105m2

Tomt

279m2

KR-kode

20.194

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Orionfeltet 17, 3055 Krokstadelva.

Gnr. 45, bnr. 1156 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Festet tomt på 279,7 kvm. Areal er ifølge oppslagsverket Norges Eiendommer.

Fra stue er det utgang til terrasse med tilhørende hageflekk. Nydelig utsikt. Hyggelig uteplass med plen og beplantning også på oversiden.

Festeavgiften på Stenseth har vært omtvistet, men det er i januar 2019 inngått forlik mellom velforeningen (som blant annet representerte Orionfeltet 17) og grunneier. Ny årlig festeavgift for Orionfeltet 17 er kr. 1.650,-, gjeldende fra 01.01.2019.

Festeavgiften kan reguleres etter konsumprisindeksen hvert 10. år.

Festetiden er avtalt til 80 år (til 2061). Festekontrakten gir rett til innløsning etter 50 år (år 2032).

Kopi av festekontrakt og kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Det medfølger 1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. I tillegg noen felles gjesteparkeringsplasser på feltet, gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 97 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré, vaskerom, kjøkken og stue/spisestue.: 51 kvm

2. etasje: Gang, bad og 3 soverom.: 46 kvm

Sekundærrom:

1. etasje: Kott: 1 kvm

2. etasje: Bod: 7 kvm

I tillegg har boligen en utvendig bod på ca. 5 kvm (6 kvm inkludert i bruttoareal).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2019 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik: Grunnforhold av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Grunnmur av betong med multielement (multimur). Synlig grunnmursplast (knasteplast) over terreng på baksiden av boligen (nord). Massene langs grunnmur antas består av selvdrenerende masser. Bindingsverk kledd med liggende trekledning. Fasadene er overflatebehandlet i 2013. Vinduer og balkongdør av PVC i hvit utførelse med 2-lags glass datert 2016. Standard inngangsdør av tre i hvit utførelse med vindusfelt datert. Takkonstruksjon i tre (saltak) med lett taktro (undertak) av plater (Sutak). Lufting vi gesims/raft (overgang vegg-/tak) og gavl. Kaldloft med tilgang via luke uten nedfellbar stige. Loft er besiktiget fra loftsluke og med fotoapparat. Tekket med takstein fra byggeår. Taknedløp av plast fra byggeår. Etasjeskille av trebjelkelag.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Det foreligger tilsynsrapport fra feiervesenet datert 16.11.2018. Det ble gitt merknad om at det ikke er montert forskriftsmessig taksikringsutstyr til skorsteinen.

Standard

Boligen inneholder:

1. etasje:

Entré/gang: Adkomst via overbygget inngangsparti, som har utvendig trapp både fra overside og nedside. Laminat i flismønster på gulvet. Lysmalte overflater. Garderobeskap. Glassdør mot stue.

Vaskerom / WC: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. WC. Servant. Opplegg for vaskemaskin, med praktisk benkeplate.

Bod: Laminat på gulvet.

Stue: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Vedovn med flislagt dekke. Trapp opp til 2. etasje. Via verandafør er det utgang til terrasse og hyggelig uteområde med flott utsikt. Utebod.

Kjøkken: I praktisk hjørne mot stue. Ny pen innredning i 2015. Integrerte hvitevarer: steketopp, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder i benk (120 liter, ny 2015). Laminat på gulvet. Lysmalte overflater i rommet forøvrig.

2. etasje:

Gang: Trapp opp fra 1. etasje. Luft-til-luft varmepumpe i trappeløpet (ny 2015). Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Loftsluke med nedfellbar trapp.

Soverom 1: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Flott utsikt fra vinduet.

Soverom 2: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Soverom 3: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Bod: Hylleplass.

Bad: Flislagte vegger og gulv. Varmekabler. Dusjkabinett. WC. Baderomsinnredning med speil, skap og servant.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe i trappeløpet mellom etasjene.

Vedovn i stue.

Varmekabler i baderomsgulv.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Nedre Eiker kommune datert 11.01.1983.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av tinglyst festerett med dagbok nr 7289 tinglyst 30.08.1982. Festekontrakten inneholder også bestemmelser om adkomstrett, anlegg og vedlikehold av ledninger og gjerde.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ”B”. I uregulerte områder merket B skal ikke grad av utnytting overstige 40%.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Frittstående hvitevarer medfølger ikke.

Taklampe over spisestue samt taklampe på barnerom medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 12.747,- (2018), fordelt over tre terminer. Det er installert vannmåler, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk.

Renovasjon: Kr. 3.336,- (2019), fordelt over to terminer.

Festeavgift kr. 1.650,- per år. Se punktet "tomten" for mer informasjon om dette.

Velforening/fellesutgifter: kr 3.000,- pr. år. Dekker brøyting/strøing av vei og felles garasje, samt diverse kostnader for drift.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Selger har bygningsforsikring i Tryg, kr. 7.000,- per år (2018).

Selger hadde i 2018 et strømforbruk på ca. 16.479 kwt.

Selger har tv- og internettsignaler fra Viken Fiber med Alitbox. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.065.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Stenseth Terrasse Delfelt3
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 2.8 km
Mjøndalen 3.1 km
Loesmoen 9.1 km
Pukerud 9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 107.3 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 3.8 km
Buss Saturnveien 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årbogen Idrettsanlegg 3.4 km
Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 3.6 km
Treningssenter Sporty24 Mjøndalen 3.3 km
Treningssenter Stamina Mjøndalen 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Stenseth skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 3.2 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 3.4 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 4.8 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.7 km
Åssiden videregående skole 6.9 km
Akademiet Ypsilon vgs 10.2 km

Barnehager

Stenseth andelsbarnehage 1.6 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 1.8 km
Langløkka barnehage (0-5 år) 2.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4.4 km
Kjøpesenter Solberg Senter 4.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Mjøndalen 3.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Obs! Krokstadelva 4.4 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 4.4 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 4.3 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 1 km
Dagligvare Kiwi Nybruveien 2.2 km
Kiosk Shell/7-Eleven Mjøndalen 3.6 km
Kiosk Narvesen Butikken 4.4 km
Bensinstasjon Shell Mjøndalen 3.1 km
Bensinstasjon 1-2-3 Krokstadelva 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 47,8 %
Husholdninger uten barn 52,2 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 538
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Stenseth Terrasse Delfelt3 740 295

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?