Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 350 000,- for kr 2 350 000,-

Terrasse med fin utsikt

Fasade

Hyggelig inngangsparti

Hyggelig inngangspari med fin uteplass hvor det nylig er lagt belegningsstein.

Entré

Gang med stor skyvedørsgarderobe

Kjøkken med hyggelig utsikt og god plass til spisebord

kjøkken

kjøkken

Stue og spisestue med gjennomlys

Fra stue er det utgang til stor solrik terrasse på ca 30 kvm med fin utsikt

stue

Peisovn i stue/spisestue

spisestue/stue med utgang til stor solrik terrasse

Baderom med opplegg til vaskemaskin og direkte utgang til balkong

Baderom

Baderom

Toalettrom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Stor stue/lekerom i kjeller med peis

Stue/lekeareal i kjeller

Baderom i kjeller

Solrik stor terrasse med trapp ned til hagen.

Fasade fra sommer -16

Fellesareal

Kart

Kjeller 3d

1. etasje 3d

2. etasje 3d

3Dplan

Kjeller

1. etasje

2. etasje

2Dplan

Hamar - Meget pent rekkehus på 2 plan med innredet kjeller, 2 bad og barnevennlig beliggenhet på Ingeberg.

Orrevegen 3 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 480 000,-

Hamar - Meget pent rekkehus på 2 plan med innredet kjeller, 2 bad og barnevennlig beliggenhet på Ingeberg.: Hamar - Meget pent rekkehus på 2 plan med innredet kjeller, 2 bad og barnevennlig beliggenhet på Ingeberg.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 480 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 161,-
Fellesgjeld:
Kr 223 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
135 / 144 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig område, Ingeberg, ca. 5 km fra Hamar bysentrum. Det er anlagt gang-/og sykkelveg fra Hamar til Ingeberg. Ca 3,6 km til dagligvareforretning på Ridabu. Det er nå påsnakket en etablering av dagligvareforretning i nærområdet.

Fine turområder i umiddelbar nærhet og kun ca. 10 min med bil til Gåsbu med flotte ski- og turmuligheter, bl.a lysløype. Vis a vis borettslaget er det hoppbakke, fotballbane, skøytebane og gapahuk som vedlikeholdes av Ingeberg velforening. Her vurderes det nå litt opprensking ved fjerning av endel trær osv.

På Ingeberg bor man i landlige omgivelser, men likevel sentrumsnært.

Barnehager og skoler

Ingeberg barneskole, ca. 200 m.

Ener ungdomsskole, ca. 3,6 km.

Hamar katedralskole, ca. 6,4 km.

Flere barnehager i nærområdet, bl.a. Flekkenga Natur- og gårdsbarnehage og Ingeberg barnehage like ved.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør fra Vienkrysset mot Ridabu og ta til venstre opp mot Gåsbu. Følg vegen til man ser skiltet Ingeberg. Ta til høyre inn på Holsvegen og følg denne 500 meter. Sving deretter til høyre inn på Tiurvegen. Etter 110 meter, sving til venstre inn på Orrevegen. Boligen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 480 000,-

Fellesgjeld

Kr 223 000,-

Totalpris

Kr 2 703 000,-

Felleskostnader

Kr 5 161,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1974

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

135m2

Bruksareal

144m2

Tomt

7917m2

KR-kode

6517185

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Orrevegen 3 E, 2323 Ingeberg

Gnr. 64, bnr. 121, i Hamar kommune.

Andelsnr. 03405, Ingeberg Borettslag, org.nr. 950 110 325

Tomten

Eiet tomt på 7.917 kvm som tilhører borettslaget.

Meget solrik eiendom som ligger luftig med flott utsikt mot Hamar og omkringliggende kulturlandskap. Denne leiligheten disponerer arealet rett utenfor sin enhet som er opparbeidet med plen og beplantet med prydvekster. Store, gode uteplasser på begge sider. Ut fra stuen er det en stor flott og solrik terrasse med levegger og nedgang til hage. Ny belegningsstein ved inngangspartiet og gårdsplass i mai 2017. De øvrige områdene er felles, bl.a hyggelig sittegrupper på toppen av grøntareal ved inngangspartiet. Adkomstveier og gangareal er asfaltert.

I 2016 var det et stort rehabiliteringsprosjekt av uteområdene. Det ble lagt ny asfalt i hele det indre området, kantstein i granitt langs alle kanter mot gresset, nye trapper i rekke 5 og belegningsstein mot inngangene i rekke 1 og 3.

Parkering

Garasje til en bil i fellesanlegg. Elektrisk portåpner. Det er loft med full takhøyde til lagring. Innlagt strøm med kontakt utenfor. Det er vaskeplass for bil med slangetrommel og kran ved garasjeanlegget.

Ladesystember for el-bil har vært og er diskutert i borettslaget. Styrets innstilling: Avventer eventuelle henvendelser fra andelseierne og ber eventuelle interessenter kontakte styret dersom de ønsker å anskaffe el-bil. Garasjeanlegget har i dag kun kapasitet til 3-4 el-biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Internveger er privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 162 kvm

Totalt bruksareal: 144 kvm

Totalt primærrom: 135 kvm

Primærrom:

Kjeller: 37 kvm: Gang, stor fin kjellerstue med peis, bad/wc.

1. etasje 49 kvm: Vindfang med garderobeplass, gang med stor skyvedørsgarderobe, kjøkken med spisesplass, spisestue/stue med peisovn og utgang til solrik flott terrasse og nedgang hage.

2. etasje 49 kvm: Gang, toalettrom, bad/vaskerom med utgang til balkong, 3 gode soverom.

Sekundærrom:

Kjeller: 9 kvm: 2 boder.

I tillegg er det en god utvendig bod i tilknyttning med inngangspartiet samt garasjeplass med loft med full takhøyde i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 18.01.2018 utført av Rune Juvet Kirkerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget tiltalende bolig som er betydelig påkostet fra 1999 til i dag. Boligen fremstår lys og innbydene med en anvendelig planløsning på to fulle etasjer samt innredet kjeller. Godt innfall av dagslys og uten direkte innsyn. Hyggelig inngangsparti med en stor flott uteplass samt praktisk overbygg ved døra hvor man kan gå tørrskodd i mellom til utvendig bod. Fra stue er det utgang til nok en fin terrasse med trapp ned til hagen. Her kan man sitte i sola og nyte luftigheten og den langstrakte utsikten uforstyrret. Høy tett hekk mot veg og skjerming mot naboene.

En perfekt bolig for både voksne og barnefamilier med sine 3 gode soverom, trivelig kjellerstue, 2 bad og ikke minst den fine beliggenheten skjermet fra trafikk og støy.

Innvendig ble bl.a. alle gulv slipt og lakket i -99 og i -02/03 ble kjellerstue malt. I 2004 ble kjøkkenet oppgradert med fliser i benkerygg og ny kjøkkenvifte. Ny benkeplate og spraymalte fronter i 2017. Badet i kjeller ble etablert i 2005 og vindusruter som var eldre enn 1990 ble skiftet i 2006. Badet i 2. etasje ble totalrenovert i 2010 og det ble satt inn ny wc på toalettrommet i 2012. I tillegg er så og si alle overflater malt i senere år. Bl.a. ble gang, stue, trapperom malt av malerfirma i 2012/13 og i senere år er et soverom og enkelte innvendig dører malt. Ny ytterdør i 2013/14. El-anlegg er delvis oppgradert og det er satt inn automatsikringer i 2005. Utvendig malt i 2012. I 2017 ble det lagt belegningsstein på hele gårdsplassen og uteplassen ved inngangspartiet.

Eksempler på materialvalg;

Gulv: Eikeparkett, lakkerte tregulv, laminatgulv, fliser i en bod og toalettrom. Belegg på baderommene.

Vegger: Malt panel, panel, malt tapet, malt strie. Fliser og malt strie på toalettrom. Våtromstapet på baderom 2.et. Malt panel på bad i kjeller.

Himlinger: Malte plater, takessplater.

Kjøkkenet ble oppusset i 2016/17 og det er god plass til kjøkkenbord. Klassisk innredning, Norema, fra 1999 med spraymalte heltre profilerte fronter i lys farge. Nyere fin benkeplate og moderne fliser i benkerygg. Det er godt med skapplass og god arbeidsbenk mot vindu. Oppvaskmaskin medfølger. Nisje til komfyr og kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Fryser i kjeller medfølger salget.

Bad/vaskerommet ligger i 2. etasje og har utgang til romslig anvendelig balkong. Dette ble renovert i 2010 og fremstår lyst og delikat. Innredning med hel servantplate, over- og underskap med hvite profilerte fronter. Dusj med innsvingbare dører. Opplegg til vaskemaskin.

Toalettrom ligger vegg-i-vegg med badet. Innredet med wc og servant.

Baderom i underetasjen ble etablert i 2005. Dette er romslig og pent. Innredet med servant med underskap og speilskap over, høyskap, toalett, dusjkabinett og stålkum.

Oppvarming

Peisovn i stue. Peis med innsats i kjellerstue. El-panelovner. Elektrisk gulvvarme på baderom i 2.etasje. Stråleovn på toalett. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1974.

Det foreligger ferdigattest på garasjeanlegg datert 10.07.08.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Kjeller kan være innredet i etterkant av byggetegninger.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ingeberg Borettslag.

Borettslaget består av 18 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forkjøp, tlf. 22 86 55 25

Dugnad må påregnes.

Dyrehold har i utg.pkt ikke vært tillatt, kun politi- og førerhund. Etter møte i mars-17 ble det avklart at generalfors. går inn for å lette på gjeldene regelverk. Det vil legges fram forslag om vedtektsendringer i en ekstraordinær generalforsamling.

Planlagte påkostninger: Simen i styret kontakter Enova for å sjekke muligheter for å få økonomisk støtte til ENØK-tiltak. Det innhentes også priser for etterisolering, dører og vinduer. Det avholdes ekstraordinær generalforsamling før eventuelle tiltak iverksettes.

Foretatt påkostninger de senere år: 1988 Nytt tak. 1993/94 Nye dører. 2006 Teknisk utstyr til fellesavr. strøm. 2007/8 18 nye garasjer. 2016 omfattende rehabiliteringsprosjekt av uteområdene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Ingeberg planid 069800, Holshagan datert 11.6.1970 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.161,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, eiendomsskatt, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, tv/internett, utvendig vedlikehold, brøyting/strøing av intern vei, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

I tillegg til felleskostnadene betaler eier à konto strøm, kr. 670,- pr mnd til borettslaget.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,00

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,00

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.704.059,-. Av dette beløpet utgjør kr 223.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,00

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hamar
Grunnkrets Ingeberg
Kirkesogn Vang

Steder i nærheten

Ridabu 4.5 km
Vangli 5.3 km
Slemsrud 6.2 km
Hamar domkirke 5.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91.1 km
Jernbanestasjon Hamar stasjon 6.4 km
Bussholdeplass Ingebergfeltet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ener samf.hus gymnastikksal 4 km
Idrettsanlegg Ener (skole) aktivitetsanlegg 4.1 km
Treningssenter Fønix CC stadion 6 km
Treningssenter Espern treningssenter 7.3 km

Steder av interesse

Skoler

Ingeberg skole (1-7 kl.) 0.8 km
Ener ungdomsskole (8-10 kl.) 4.1 km
Børstad ungdomsskole (8-10 kl.) 5 km
Hamar katedralskole 8.8 km
Storhamar videregående skole 7.7 km

Barnehager

Ingeberg barnehage (3-5 år) 0.4 km
Flekkenga barnehage (0-6 år) 0.9 km
Åker barnehage (3-5 år) 4.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Olrud City 5.9 km
Kjøpesenter CC Stadion 5.7 km
Postkontor Spar Sannerud 4 km
Postkontor Coop Prix Åker 4.4 km
Apotek Apotek 1 Olrud 5.7 km
Apotek Sykehusapoteket Hamar 5.6 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 5.6 km
Vinmonopol Løten Vinmonopol 13.8 km
Dagligvare Kiwi Vienveien 3.7 km
Dagligvare Rema 1000 Ridabu 4.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Solvang 4.4 km
Kiosk/video Mix Ridabu 4.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Solvang 4.4 km
Bensin Shell Torshov 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 39,6 år
Gj.snittalder kvinner 41,9 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1098
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hamar 29819 14366
Grunnkrets: Ingeberg 664 283

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Gro Rakstad
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?