Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

Velkommen til Oterfaret 16

Denne boligen er solrikt beliggende i Skjelsbekkskogen borettslag

Leiligheten fremstår som absolutt strøken

Hovedetasjen er pent oppusset med helsparklede flater og moderne laminatgulv

Åpen løsning mellom kjøkken, spiseplass og stue, med godt gjennomlys

Stuen

Kjøkkenet er pent oppusset med Kvik-innredning og integrerte hvitevarer

God kjøkkenøy med barløsning

Lysmalt trapp

Inngang til entré med gulvvarme og garderobeløsning

Tilliggende til entré finnes praktis gjestetoalett

I garderoben er det laget vaskeromsløsning

Hovedsoverommet

Hovedsoverommet er romslig, med eget garderoberom

Garderoberom

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Lekkert oppusset baderom fra 2015

Bad

Soveromsgangen har fått et ekstra vindu, som gir godt lys til etasjen.

Soveromsgang

Hyggelig, overbygget inngangsparti

Terrasse bak boligen

Terrasse foran boligen

Hage med terrasse og kunstgress

Huset ligger høyt og fritt, uten innsyn

Hagen

Hagen

Utsikt

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Konnerud

Oterfaret 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 980 000,-

Konnerud: Svært strøken bolig med garasje, i veldrevet borettslag sentralt på Konnerud. Forkjøpsrett avklart. Flytt rett inn!

Boligtype:
Tomannsbolig, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 980 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 416,-
Fellesgjeld:
Kr 400 192,-
AREAL (P-ROM / BRA)
109 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i rolig og attraktivt boligområde. Gangavstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Barnevennlig beliggenhet ved lekeplass, uten gjennomgangstrafikk og med mange barnefamilier på feltet. Variert alderssammensetning i området. Boligen ligger fint til på feltet, med svært gode solforhold og fin utsikt.

Trygg gangavstand til barne- og ungdomsskole på gangveier/fortau.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Umiddelbar nærhet til marka med lysløype og turmuligheter sommer og vinter. Konnerud IL er et driftig idrettslag som innehar ulike anlegg. Ca 1 km. til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren og til flott langrennsarena der det har vært arragert World Cup FIS langrenn med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Asfalterte rulleskiløyper på sommeren. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane.

Fra Drammen går det busser mot Konnerudsenteret, Jordbrekkskogen og Drammen. 10 min kjøring til togstasjon. Flytog fra Drammen 3 ganger i timen, som bruker en time til Gardermoen.

Barnehager og skoler

12 barnehager i Konnerud barnehageområde. 3 barnehager ligger i umiddelbar nærhettil boligen er: Røyseplassen, Torsbergskogen og Amicus. Se også kommunens hjemmesider for fullstendig liste over alle barnehager.

Konnerud skole: 1.-7. skoletrinn, ca. 1,8 km gange fra boligen.

Svensedammen ungdomsskole, ca. 1 km fra boligen.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst-Norge, se www.usn.no. eller www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Strømsø Torg følg skilt til Konnerud. Når en kommer til toppen av Konnerudbakkene, ta til venstre inn Djupdalsveien (ved skilt Skjelsbekkskogen). Følg denne veien (Djupdalsveien) og ta andre vei til høyre som er innkjøring til Skjelsbekkskogen Borettslag.

Følg veien ned til parkeringsplassen, og Oterfaret går derfra rett frem. Huset er beliggende på høyre side.

Se også kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 980 000,-

Fellesgjeld

Kr 400 192,-

Totalpris

Kr 3 380 192,-

Felleskostnader

Kr 5 416,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1980

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

109m2

Bruksareal

112m2

Tomt

69999m2

KR-kode

20.18530

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Oterfaret 16, 3033 Drammen

Gnr. 80, bnr. 714, fnr. i Drammen kommune.

Andelsnr. 64 i Skjelsbekkskogen Borettslag, org.nr. 950 614 587

Tomten

Eiet tomt på 69.999 kvm som tilhører borettslaget. Hver bolig benytter det arealet som naturlig arronderer til sitt hus.

Tomteparsellen ved denne boligen er pent opparbeidet med lekker stentrapp til huset. Trappen er tilpasset med trilleadkomst for barnevogn mm. Høy og fri beliggenhet, med utsikt og meget gode solforhold.

Rundt boligen er det bygget en stor og renslig terrasse med god plass til flere sittegrupper, og mulighet til å flytte seg med solgangen. På husets bakside finnes en flat hage med kunstgress, tilliggende naturtomt. Hagen er opparbeidet for å kreve minimalt vedlikehold.

I borettslaget tilrettelegges det for etablering av parkeringsplasser ved boligene, etter nærmere søknad til styret. Ved denne boligen kan det være plass til etablering av slik parkering ved utgraving av terreng/skråning mot Oterfaret.

Parkering

Egen garasje på 15 kvm. i felles garasjerekke ca 100 meter fra boligen. Garasjene var nye i 2014. Garasjen er merket med nummer ____ . Asfaltert dekke. Leddport. Innlagt strøm. Elektrisk portåpner med fjernkontroll. Ellers gjesteparkeringsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 109 kvm

P-rom 1.etg, 56 kvm: Gang med vaskeromsgarderobe, gjestetoalett, stue, spisestue og kjøkken.

P-rom 2.etg, 53 kvm: Soveromsgang, bad og tre soverom, samt walk-in garderobe

I tillegg medfølger innebod ca. 3 kvm., utebod ca. 5 kvm. og garasje ca. 14 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2018 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse og byggemåte

Halvpart horisontaldelt tomannsbolig i borettslag.

Huset er oppført på støpt plate på mark. Oppført i 100mm. isolert bindingsverk, utvendig kledd med panel. Sydveggen har nyere panel. NHuset ble nymalt sommeren 2015.

Leiligheten har vinduer av tre, med isolerglass fra 2016. Verandadør er også av nyere dato. Saltak tekket med takpapp. Borettslaget arbeider med utskifting av taktekking, renner og nedløp; dette vil utføres i 2019 for denne boligen.

Sikringsskap med automatkurser, el-anlegg i boligen er i all hovedsak fra 2015. Oso varmtvannsbereder fra 2015.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann har konkludert med at boligen holder god teknisk standard. Det er ikke påpekt større feil eller mangler ved huset. Det er benyttet fuktmålerutstyr på spesielt utsatte steder i boligen, uten at man har funnet forhøyede verdier. Takstmannen opplyser om noe retningsavvik i stuen, samt en fuktskade i undertak. Skaden er midlertidig utbedret på tilfredstillende måte, i påvente av at taket skal skiftes av brl i 2019.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Denne lekre boligen holder en gjennomgående høy standard over innredninger og overflater, og er en bolig der man kan "flytte rett inn".

Huset er vesentlig oppgradert i alle rom i 2015, og holder en moderne stil med en behagelig fargepalett. Rent estetisk fremstår huset helt strøkent, med lyse gulv, helsparklede veggflater og listefrie løsninger.

Teknisk er boligen også godt oppgradert, med bl.a. nye vinduer, nytt kjøkken, lekkert baderom, nytt sikringsskap- og el-anlegg samt nye pipeforinger. Ny terrasse på nær 100 kvm. av imprignert virke. Yttertaket skal snarlig omlegges av borettslaget, uten ytterligere økning i gjeld eller felleskostnad.

Adkomst via hyggelig og overbygget inngangsparti, til entré med flislagt gulv og varmekabel. Malte vegger og malt himling med downlights. Stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. I garderoben er det laget opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Tilliggende til entréen og inngangspartiet finnes en praktisk gjestetoalett, med flislagt gulv, flissatte vegger og malt himling. Rommet er utstyrt med toalett og servant.

Etasjen har en god og åpen løsning mellom kjøkken, spiseplass og stue. Rommene har en tiltalende laminat i lys utførelse. Vegger og tak er helsparklet og listefritt. Mulighet for innsetting av ildsted mot flissatt pipe. Fra stuen er det utgang til stor terrasse med grove, imprignerte materialer og sol hele dagen.

Kjøkkenet er oppusset med en stram og tidsriktig innredning fra Kvik. Mye skap- og benkplass, lekre flissatte benker. Kjøkkenet har helintegrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, micro, stekeovn og koketopp fra Bosch. I tillegg følger "side-by-side" kjøl/frys og en effektiv Siemensventilator.

Nåværende eier har fått tillatelse til innsetting av ekstra vindu i trappehalsen, som gir den lysmalte trappen og soveromsgangen i 2.etasje ekstra lys. I 2. etasje er det benyttet samme laminatgulv som i hovedrommene nede. Dette gir en godt sammenhengende stil gjennom hele boligen.

Badet ble totalrenovert i 2015, med flislagt gulv, flissatte vegger og malt himling med downlights. Rommet er lekkert innredet med servantinnredning og høyskap, samt toalett. Pen dusjløsning med innfellbare vegger. Badet er romslig og har god plass til ytterligere kommode/stellebord, eller evt. plassering av vaskemaskin.

Huset har tre soverom. Alle rommene har laminat på gulv, helsparklede vegger som er malt/tapesert og malt himling.

Rommene har god størrelse, og på hovedsoveromet ligger en god walk-in garderobe. I tillegg er det ytterligere en garderobe i soveromsgangen.

I 2.etg. finnes også en bod på ca. 3 kvm., der man har adkomst til lagringsloft via nedfellbar trappestige.

Oppvarming

Varmekabler i alle flislagte gulv.

Det er pipe med nytt røykløp i boligen. Det er ikke p.t. tilkoblet fyringsenhet til pipen, men avsatt plass til dette i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.12.1981 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet retningslinjer for anlegg og vedlikehold av vei, vann- og avløp, samt elektriske ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet Skjelsbekkskogen borettslag. Borettslaget består av 144 boliger fordelt på 69 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag. Formann er Marius Meyer.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av NBBO har forkjøpsrett. Forkjøpsretten har vært forhåndsutlyst, og det er ingen meldte forkjøpere til denne boligen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.

Dyrehold er tillatt i borettslaget ved å følge borettslagets retningslinjer.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Dokumenter vedr. borettslaget fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan vedtatt 15.03.1979 og kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Nye vilkår i reguleringsplan for området er under arbeid, men foreløpig ikke godkjent. Disse vil eventuelt gi mulighet for å bygge oppholdsrom i loftsetasjen ved å heve eksisterende takkonstruksjon (ny halvetasje). Borettslaget er i prosess med å innhente anbud på hva slikt prosjekt vil koste per bolig, slik at hver andelseier selv kan ta stilling til om man ønsker slik løsning. Dette vil være helt opptil hver andelseier, ikke et felles prosjekt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje når styrets godkjennelse av ny andelhaver er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader: kr. 5.416,- pr. mnd.

Felleskostandene inkluderer bygningsforsikring, renter på andel fellesgjeld, tv og internett (Viken Fiber grunnpakke), a-konto vann/avløp (avregnes årlig), renovasjon, forretningsførsel, snøbrøyting og utvendig vedlikehold.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnleie: kr 4.743,-

Dugnad: kr 42,-

Akonto vann: kr 631,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. _______ kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

3.387.780,- Av dette beløpet utgjør kr 400.192,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Det må også påregnes kostnader til innmelding i NBBO, med 550,- pr. nytt medlem.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 47
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 0.8 km
Konnerud legesenter 0.9 km
Marienlyst stadion 5.2 km
Drammens museum 5.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.1 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 6.6 km
Bussholdeplass Skjellsbekk nedre 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torsbergbanen 0.9 km
Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 0.9 km
Treningssenter EVO Konnerud 0.9 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 6.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.5 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1 km
Akademiet videregående skole Drammen 5.7 km
Heltberg vgs. Drammen 5.8 km

Barnehager

Torsbergskogen andelsbarnehage (0-6 år) 0.4 km
Røyseplassen barnehage (0-5 år) 0.5 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.7 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 6.7 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 0.8 km
Postkontor Strømsø Postkontor 6.3 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.8 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.4 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.9 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.8 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 0.8 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 5.5 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5.7 km
Bensin Circle K Konnerud 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 45,2 %
Husholdninger uten barn 54,8 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 2612
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 47 832 323

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,-

Grunnhonorar: 12.500,-

Oppgjørshonorar: 4.550,-

SmartAnnonsepakke: 13.500,-

Visningshonorar: 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?