Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 050 000,- for kr 2 050 000,-

Velkommen til Paulines vei!

Velkommen til Paulines vei!

Lettstelt hagetomt

Koselig uteplass

Gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter

Velkommen inn!

Tidløst kjøkken med profilerte fronter fra Ikea

Koselig spisekrok på kjøkkenet

Stuen i lyse farger

Velkommen til visning!

Hall

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Velkommen til visning!

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Bud innkommet!

Paulines vei 5 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 090 000,-

Bud innkommet!: Krokenskogen - Pen tomannsbolig med 3 soverom - Meget barnevennlig område - Koselig og usjenert uteplass

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 090 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
94 / 97 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på Krokenskogen, rett i nærheten av velkjente Bugårdsparken. Dette området er for tiden meget populært hos barnefamilier, mye pga. av alle fasilitetene som finnes i nærområdet. Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole ligger alle i gangavstand slik at hente og bringe tjeneste for foreldrene blir minimal! I fritiden kan praktfulle Bugårdsparken benyttes og her finnes blant annet svømmehall, fotballbaner, tennishall, skøytebane og ikke minst andedammen med opplyst turvei. På Pindsle er det også mange butikker med alt for hus og hjem med lange åpningstider. Her finnes også E2- treningssenter, blomsterforretning, apotek og MENY dagligvareforretning. Dette er eiendommen for deg som ønsker å bo med nærhet til det meste! Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Krokemoa barneskole, Bugården Ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta Sandefjordsveien (303) nordover ut av sentrum og ta til venstre opp Peder Bogens gt. (255) i lyskrysset ved Hom&Cottage. Følge denne veien over i Krokemoveien. Når du kommer til Prix tar du Klaras vei til venstre etter ca. 400 meter. Du får Paulines vei til høyre etter kort tid. Eiendommen ligger da på høyre hånd. Megler anmoder om at man kjører forsiktig, ettersom det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 090 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1994

Soverom

3

Primærrom

94m2

Bruksareal

97m2

Tomt

2203m2

KR-kode

2217183

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Paulines vei 5 A, 3244 Sandefjord

Gnr. 149, bnr. 271, snr. 5 i Sandefjord kommune.

Tomten

Festet tomt på 2.203 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, men hver bolig disponerer det som naturlig tilfaller sin seksjon. Gruset gårdsplass og hellelagt inngangsparti. Hageflekk med plen som er inngjerdet og hekk mot Paulines vei. Koselig og usjenert terrasseplatting! Grunneier er Bjarne Ask Eiendom AS. Festekontrakten utløper i 2094, og avgiften reguleres hvert 10. år iht. KPI. Neste regulering 01.01.2024.

Parkering

I gårdsplass. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 97 kvm

Totalt primærrom: 94 kvm

Primærrom:

Vindfang, gang, kjøkken, stue: 52 kvm

Trappegang, bad, tre soverom: 42 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2017 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre på støpt plate på mark med takstein på tak.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Dør til utebod har fått TG3. Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Paulines vei!

Man ankommer boligen i romslig entré og videre i stor hall med nok av garderobeplass. Kjøkkenet ligger rett innenfor, og har pen kjøkkeninnredning fra Ikea med hvite profilerte fronter og godt med skap- og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Her er det god plass til spisebord. Stuen er i lyse farger, som gir rommet en behagelig atmosfære. Her er også utgang til terrasseplattingen som innbyr til sene kvelder i skjermede og usjenerte omgivelser. Fra hallen tar trappen deg til boligens annen etasje. Her er boligens tre soverom, samt et romslig, helfliset bad. Badet har dusjkabinett, servant i innredning, toalett og opplegg for vaskemaskin. Alt i alt er dette en flott bolig som vil passe småbarnsfamilien godt. Boligen ligger i et meget barnevennlig område, og i hagen kan små cowboyer og indianere slå seg løs! Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.02.1994. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke entré. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

252 13.01.1994

Festekontrakt - vilkår

Festetid: 100 år, pant for forfalt festeavgift

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det gjøres særskilt oppmerksom på at dersom boenheten eller deler av den leies ut på tidspunktet for seksjonering, vil leietaker ha rett til å kjøpe seksjonen til 80 % av salgsverdien, jfr. eieseksjonslovens kap. 3. Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 6 leiligheter, med sameiebrøk 1/6. Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 19900002 - Krokenskogen datert 22.05.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Sandefjord kommune opplyser at det pågår reguleringsarbeid (områdeplan) for eiendommen Sørby, gnr. 121 /1 m.fl. Planområdet er på ca. 300 dekar og ligger ca. 50 m øst for den aktuelle eiendommen. Hensikten med det overordnede planarbeidet er å utforme rammene for utvikling av boligområdet med tilhørende funksjoner. Videre skal områdets veistruktur utformes, inkludert tilknytning av gang- og sykkelveinettet og mulige grøntkorridorer. Det legges til grunn at området bør få en høy utnyttelse (4 boliger pr. dekar), noe som tilsvarer ca. 800 boenheter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig.

Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.574,76 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Årlig festeavgift er kr. 6.681,-

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.143.499,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Krokemoa 3
Kirkesogn Bugården

Steder i nærheten

Nygård 1.9 km
Furustad 3.5 km
Virik 4 km
Rådhuset (Hjertnes) 3.6 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 11.7 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 3.2 km
Bussholdeplass Krokenskogen Sørvil 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jotunhallen 1.2 km
Idrettsanlegg Gamle stadion 1.2 km
Treningssenter EVO Sandefjord Vest 2.6 km
Treningssenter Pro Gym Sandefjord 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Krokemoa skole (1-7 kl.) 1 km
Moe skole (1-10 kl.) 3.6 km
Haukerød skole (1-7 kl.) 3.6 km
Virik skole (1-7 kl.) 4.3 km
Bugården ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Sandefjord videregående skole 1.7 km
Skagerak International School 6.4 km

Barnehager

Krokenskogen barnehage (1-5 år) 0.3 km
Krokusen barnehage (1-6 år) 0.7 km
Krokemoa barnehage (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 4.1 km
Kjøpesenter Nordbyen 12.2 km
Postkontor Sandefjord Bedriftssenter 1.2 km
Postkontor Meny Arena Pindsle 1.4 km
Apotek Pindsle apotek 1.4 km
Apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark 2.6 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 3.8 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 17 km
Dagligvare Coop Prix Krokemo 0.8 km
Dagligvare Meny Arena Pindsle 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2.9 km
Kiosk/video Mix Wonderland Kiosk og Video 3.2 km
Bensin Shell/7-ElevenTempokrysset 2.7 km
Bensin Statoil Ica Ekspress Nybyen 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 31,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,9 år
Husholdninger med barn 56,4 %
Husholdninger uten barn 43,6 %
Gj.snitt byggeår 1991
Gj.snitt tomtestørrelse 682
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandefjord 45266 20843
Grunnkrets: Krokemoa 3 1231 449

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Budregler

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.125,- samt dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?