Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Fasade. Parkeringsplass ved inngangen.

Flott utsikt

Delikat stue

Peisovn i stuen. Hyggelig spisesplass

Romslig stue

Stue

Stue

Kjøkken med ny innredning i 2010, bra med skap og benkeplass

Kjøkken

Solrik terrasse

Romslig terrrasse

Terrassen har markise. God plass for både spiseplass og utesofa

Flislagt bad

Flislagt bad

Detaljbilde fra stuen

Hyggelig miljø i boligen

Gang

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Entre

Entre

Trapp ned på siden av boligen. Hyggelige uteområder.

Fasade

Flott utsikt over Eiker og mot Kongsberg

Detalj

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Stenseth

Plutobakken 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Stenseth: Pen familiebolig med 3 soverom. Solrikt beliggende med nydelig utsikt.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 103 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i øvre del av et etablert boligfelt med terrasseleiligheter, tomannsboliger og rekkehus. Fra boligen er det flott utsikt utover Eikerbygda og mot Kongsberg. Gode solforhold, hele året. Barnevennlig med mange barnefamilier og lekeplass i nærmiljøet. Det er kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og idrettsanlegg med bla. kunstgressbane, tennisbaner mv. innen gangavstand. Gangavstand til Årbogen med badestrand, sandvolleyballbane mm. Umiddelbar nærhet til turterreng med turstier, lysløyper og fiskevann.

I Nordlysveien er det bussholdsplass, med bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. Tog fra Mjøndalen sentrum, gode p-muligheter ved togstasjon. Lett adkomst til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no.

Fra boligen er det gangavstand til Stenseth barneskole (1- 7. klasse), som også har skolefritidsordning. Eknes ungdomsskole (8-10. klasse) ligger nær sentrum i Krokstadelva.

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med Høgskolen i Buskerud.

Adkomst

Fra Drammen, følg veien mot Åssiden og videre mot Krokstadelva/Mjøndalen. Ta til høyre i rundkjøringen ved brua som går til Mjøndalen. Ta så til høyre igjen. Følg denne veien og ta til venstre opp Nordlysveien. (Skilt mot Stenseth) Følg Nordlysveien til Saturnveien på høyre hånd og følg denne opp til Plutobakken går mot venstre.

Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fra Oslo/Drammen kan det være like effektivt å kjøre E134 (Strømsåsen) til Mjøndalen. Ta av og følg veien over elva, og deretter samme veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

3

Primærrom

96m2

Bruksareal

103m2

Tomt

185m2

KR-kode

2017336

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Plutobakken 32, 3055 Krokstadelva

Gnr. 45, bnr. 1244 i Nedre Eiker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 114 kvm

Totalt bruksareal: 103 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Primærrom:

Stue og kjøkken: 43 kvm

Vindfang, gang, 3 soverom og bad: 53 kvm

Sekundærrom:

Bod: 7 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14/08-2017, utført av Jahn Otto Benjaminsen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Festet tomt på 185,5 kvm.

Festeavgiften på Stenseth er omtvistet. Ca. 270 huseiere står sammen mot et søksmål fra bortfester. Bortfester krever tomtefesteavgiften regulert til kr. 11.370,- pr. år. Huseiernes krav er at festeavgift kun skal kunne reguleres i henhold til konsumprisindeks og således utgjøre kr. 640,- pr. år.

Saken er behandlet ved skjønn i Kongsberg og Eiker Tingrett, dom ble avsagt 03/04-2017. Dommen gir huseierne fullt medhold og fastslår at regulering skal skje i henhold til konsumprisindeks, slik huseierne krever.

Dommen er anket av grunneierne, og venter på overskjønn i Borgarting lagmannsrett. Grunneierne har varslet at de vil trekke nye huseiere inn som motpart. For en ny huseier vil det mest sannsynlig være ønskelig å delta i saken, uavhengig av grunneiers krav.

Huseierne har hittil gjennomført betaling av festeavgift, i henhold til sitt krav. Dette medfører at grunneier hevder en restanse for differansen opp til sine krav. For å sikre ny eier mot å bli ansvarlig for selgers eventuelt skyldige festeavgift vil et beløp tilsvarende differansen bli tilbakeholdt før utbetaling av kjøpesum til selger.

Når det gjelder utfallet av overskjønn i Borgarting lagmannsrett er ikke det klart før saken er behandlet og dom avsagt. Risikoen for utfallet overføres til kjøper, som må betale den endelige fastsatte festeavgift fra eiendommen overtas.

Kopi av festekontrakt og dom fra Kongsberg og Eiker Tingrett kan fås ved henvendelse til megler.

Festetiden er avtalt til 80 år (til 2065). Festekontrakten gir rett til innløsning etter 50 år (år 2035).

Grunneier opplyser forøvrig at det er aktuelt å forhandle om pris for innløsning av festekontrakten, allerede nå.

Det foreligger ingen forkjøpsrett og forutsettes ikke at bortfester skal godkjenne overdragelsen.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av betong/multimur. Vinduer med isolerglass. Takstein på taket.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligens tilstand, vurdert i forhold til alder, anses å være normalt god. Det er gitt noen anmerkninger knyttet til alder/levetid. I forhold til drenering/grunnmur anmerkes er det satt noen generelle betraktninger. Terrassedør har fått TG3. Noe knirk og retningsavvik i gulvene. Bad har begrenset levetid, anbefaling om dusjkabinett. Villavent aggregat er defekt.

Det foreligger rapport etter tilsyn med fyringsanlegg. Ingen feil ble anmerket.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen har en god planløsning og en normalt god standard. Tiltalende oppusset med et delikat fargevalg.

Ny kjøkkeninnredning fra IKEA i 2010. Bra med skap og benkeplass. Hvitevarer medfølger i handelen.

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen. Oljet parkett på gulv, malt strie på vegger og takess i tak. Peisovn. Utgang til solrik terrasse som ble fornyet i 2014.

Badet er fra ca 2001. Det er fliser på gulv og vegg. Takess. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. WC, servant i innredning og dusjnisje. Nytt toalett og dusjarmatur i 2010. Ny varmtvannsbereder i 2010. Badet har noen anmerkninger i tilstandsrapport.

Forøvrig er det laminat og tregulv. Vegger har smartpanel, malt panel og malt strie. Takess i takene. Rommene er oppusset i perioden 2010-2013.

Skiftet innmat i sikringsskap og fornyet diverse elektrisk i 2010, utført av fagmann.

Utvendig malt i 2015, samtidig skiftet vindskier på gavlvegg.

Oppvarming

Peisovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med varmekabler i baderomsgulv.

Parkering

Eiendommen har en carport. Denne er i dårlig forfatning. Forøvrig er det parkeringsplass ved boligen og felles biloppstillingsplasser.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15/10-1985. Det er kun installasjon av røykvarsler og opparbeidelse av tomt som ble anført som gjenstående. Brukstillatelsen bekrefter at bygget er satt opp i samsvar med godkjente tegninger.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst festekontrakt på eiendommen, den 05/12-1985 (dagboknummer 1985/12603-2/25) Dokumentet kan fåes ved henvendelse til megler.

I festekontrakten forbeholder bortfester seg panterett for forfalt festeavgift. Det er også andre bestemmelser som i stor grad vedrører utviklingen av området og således har kun historisk relevans.

Det vises til redegjørelse under avsnitt om tomten hva angår festeforholdet. Det er ikke tinglyst andre bestemmelser på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.

Reguleringsplan: - Reg.plan KR 15 Stenseth Terrasse datert 31.10.1974

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.116,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp, samt renovasjon. Feiing og tilsyn med fyringsanlegg, ca kr. 1.000,- pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som på 15.062 kwh. pr. år. Selger har hatt en fastpris pr. mnd på kr. 1.299,-. Kjøper kan fritt velge leverandør og avtalefom.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.728,-

Velavgift er kr 1.000,- pr. år. Dekker brøyting/strøing av vei og parkering, samt diverse kostnader for drift.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv, kr. 1.000,- pr. mnd (utvidet kanalpakke). Boligen er tilknyttet Get som leverandør av bredbånd, kr. 600,- pr. mnd. Det er fiberkabel fra Telenor og Altibox/Viken Fiber frem til gårdsplass. Kjøper har således ulike muligheter i forhold til leverandører og valgte ytelser.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm, kr. 450,- pr. mnd. Kan overtas dersom kjøper ønsker, men ingen bindingstid.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 62.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Stenseth Terrasse Delfelt1
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 3 km
Mjøndalen 3.3 km
Loesmoen 9.3 km
Pukerud 9.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 107.3 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 4 km
Bussholdeplass Saturnveien 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 3.8 km
Idrettsanlegg Krokstadelva stadion 4.1 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 4.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 8.4 km

Steder av interesse

Skoler

Stenseth skole (1-7 kl.) 1 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 3.5 km
Krokstad skole (1-7 kl.) 4.1 km
Solberg skole (1-7 kl.) 4.7 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 3.6 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.9 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 5 km
Åssiden videregående skole 7.7 km
Eiker videregående skole 11 km

Barnehager

Stenseth andelsbarnehage 1.8 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 2 km
Solbergmoen barnehage (0-6 år) 3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4.6 km
Kjøpesenter Solberg Senter 4.8 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 4.6 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 3.9 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 4.6 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 4.6 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 10.8 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 1.2 km
Dagligvare Kiwi Nybruveien 2.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 3.8 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.6 km
Bensin Shell Mjøndalen 3.3 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 3.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 34,5 %
Gj.snittalder kvinner 31,6 %
Husholdninger med barn 47 %
Husholdninger uten barn 53 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 397
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24165 10207
Grunnkrets: Stenseth Terrasse Delfelt1 747 285

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Tormod Boldvik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?