Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 650 000,- for kr 4 650 000,-

Velkommen til Rasmus Mortensens vei 18

Huset ligger fantastisk til på Bleikeråsen i Asker

Fra både terrassen og fellesområdet forran huset har du flott utsikt over fjorden

Stor og deilig terrasse med gode solforhold

 

 

 

Inngangsparti med utvendig sportsbod på høyre side

1. etasje

Gang/Entré

 

Stuen

 

 

Peisovn i stuen

 

God plass til spisebord. Åpen kjøkkenløsning

rasmusmortensensvei18-40

Pent og moderne kjøkken

 

2. etasje

Gang

Soverom 1

 

Soverom 2

 

Soverom 3

Badet

 

 

Toalett

Begge etasjene

Meget barnevennlig område med flere lekeplasser og fotballbane

BLEIKERÅSEN / ASKER

Rasmus Mortensens vei 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 650 000,-

BLEIKERÅSEN / ASKER: BEKLAGER! Solgt før visning med bud direkte til selger. Visning avlyst!

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 103,-
Fellesgjeld:
Kr 40 268,-
AREAL (P-ROM / BRA)
98 / 101 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget veletablert og barnevennlig boligområde på Bleikeråsen (nær Leangkollen) i Asker. Rasmus Mortensensvei 18 ligger nesten helt i ytterkant av boligfeltet og har en god intern plassering. Flott fjordutsikt fra terrassen. Boligen har god solgang, med formiddagssol ved inngangsparti, og ettermiddagssol på terrasse fra stue.

Nærområdene har hovedsakelig villabebyggelse, men også et landlig preg med eldre gårdsbruk og jordbruksarealer, herunder flere ridesentre. Det maritime preget i området er sterkt, med flere marinaer, flotte strender, og friområder ved sjøen i umiddelbar nærhet.

Kort vei til Leangbukta med båthavn, Hvalstrand bad og Spirabukta på Konglungen. Det er også gangavstand til skoler, barnehager og idrettsanlegg med bla. ishall, tennishall og fotballbaner. Svømmehall/badeland finnes også på Risenga.

Det er kort vei til Holmensenteret, Vollen og Asker sentrum med en rekke forretninger og servicetilbud, herunder togstasjon i Asker med flytog. Det er busstilbud i nærområdet, herunder ekspressbuss til Oslo fra Slemmestadveien.

Barnehager og skoler

Skole: Boligen sokner til Bondi skole, Vettre skole ligger også i nærheten av boligen. Risenga ungdomsskole.

Barnehage: Lotus & Leela familiebarnehage, Morellveien barnehage, Leikvoll barnehage for å nevne noen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Slemmestadveien: Ta opp Langenga ved Shell Vettre. Ta til høyre igjen opp Bleikeråsen og følg veien til Rasmus Mortensens vei går inn til venstre. Nr 18 ligger så litt inn på feltet på venstre hånd.

Fra Asker: Kjør mot Risenga og ta opp Bleikeråsen. Følg veien til Rasmus Mortensens vei går inn til høyre. Nr 18 ligger så litt inn på feltet på venstre hånd.

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 40 268,-

Totalpris

Kr 4 690 268,-

Felleskostnader

Kr 2 103,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1977

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

98m2

Bruksareal

101m2

Tomt

142410m2

KR-kode

1517115

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rasmus Mortensens vei 18, 1387 Asker

Gnr. 55, bnr. 33, snr. 64, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 111 kvm

Totalt bruksareal: 101 kvm

Totalt primærrom: 98 kvm

Primærrom:

1. etasje 49 kvm: Entré, stue/spisestue, kjøkken.

2. etasje 49 kvm: Gang, bad/vaskerom, 3 soverom, wc.

Sekundærrom:

1. etasje 3 kvm: 1 bod.

I tillegg disponerer boligen bod på ca. 5 m2 med utvendig adkomst samt overbygget lagerplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.08.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 142.410,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Opparbeidet hage ved boligen. Stensatt gangadkomst.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Seksjonert rekkehus over 2 plan.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i med: Grunnmur i betong. Ringmur med blindkjeller under av huset. Det er ikke inspeksjonsmulighet for blindkjeller, dog virker blindrom være greit ventilert.

Vegger: Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Dels værslitt panel - særlig mot syd - TG 2.

Vinduer og dører: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Terrassedør fra 2010 - TG 1. Eldre inngangsdør med sprekk i glass - TG 2. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer.

Tak: Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Det mangler dekkbord på utebod - TG 3. Yttertekking av shingel. Nyere shingel på hovedtak. Eldre shingel på bod ved inngang - TG 2. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Nyere takrenner og nedløp.

Trapper: Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn og rekkverk i malt tre. For store åpninger i rekkverk. For øvrig vanlig brukslitasje. Utvendig trapp i tre ved inngang.

Etasjeskillere: Trebjelkelag mellom etasjene. Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 20 mm skjevhet i 1.etg.

Terrasse: Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra 1.etg. Skjevheter i terrassen.

Terrengforhold: Stensatt gangadkomst ved inngang. Ujevnheter i stensatt terreng.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast. Innvendig avløp i plast. Vannrør i kobber og plast (rør i rør). Stoppekran i kjøkken. Stakeluke for avløp i kjøkken. Røropplegg til kjøkken antatt fra 2006 - TG 1. For øvrig røropplegg fra byggeår - TG 2.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: 120 liter varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Gulvstående toalett og servant på wc i 2.etg. Nyere toalett - TG 1. Varmtvannsbereder fra 2006 - TG 1. Eldre servant - TG 2.

Luftbehandling: Naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 3-faset inntak. 35 amp. hovedsikringer - 7 kurser. Sikringsskap med skrusikringer. Sikringsskap plassert i bod. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. El-anlegg er dels uferdig. Selger informerer i vedlagt egenerklæringskjema at han har utført noe arbeid selv på det elektrisk anlegget. På generelt grunnlag anbefales kontroll av el-anlegget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget hyggelig og attraktivt rekkehus med god beliggenhet på Bleikeråsen i Asker. Innvendig er boligen en del overflateoppusset, noe som gir et innbydende og godt inntrykk.

Boligen har en praktisk planløsning og inneholder følgende:

1. etasje - Velkommen inn! Her møtes du først av en åpen entré/ gang før du kommer videre til én bod. Lenger inn kommer du til en stor og lys stue/spisestue samt kjøkkenet med åpen løsning mot stuen. Lekkert kjøkken med innredning antatt fra 2006. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse og mørke, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.120 liter varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse med nydelig utsikt over fjorden. I tillegg er det en bod på ca. 5 kvm med utvendig adkomst samt overbygget lagerplass.

2. etasje- Opp i 2. etasjen er det en gang, 3 soverom, alle med en fin størrelse. Videre finner du bad/vaskerom og et separat wc. Badet er Lyst og pent. Våtrom fra byggeår. Rommet er overflateoppusset senere. Badet har fliser på vegger og gulv. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er ok. Badet inneholder et badekar med dusj på vegg, servant og opplegg for vaskemaskin. Nyere utstyr. Fuktskadd servantskap. Det er ventil i himling og tilluft via spalte ved dør. Ved siden av badet er det et praktisk wc. Wc inneholder gulvstående toalett og servant. Nyere toalett og eldre servant. I gangen er det luke opp til kaldtloft for lagringsmuligheter.

Overflater:

Gulv – Parkett, laminat, fliser og tepper.

Vegger – Panel og tapet.

Himling - Himlingsplater.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps elementpipe med 1 klebersteinsovn i stuen. Feieluke under terrassen. Ovn virker være feilmontert. Kontroll av feier anbefales.

Elektrisk: Elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn. Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Seksjonen har bruksrett til en garasjeplass i henhold til fastsatt garasjeplan. Se §5 i vedtektene.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 7/2-1977.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. På grunn av årstiden må utvendige arbeider besiktiges når snøen er borte.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 17343, tinglyst 14.06.1985, type heftelse: Pantsettelseserklæring - Kr 50.000,- til sikkerhet for sameierens forpliktelser ovenfor sameiet. Beløpet ble nedkvittert til kr 25.000,- iht. dagboknr. 13365, tinglyst 08.06.1994.

Dagboknr 13365, tinglyst 08.06.1994, type heftelse: Urådighet - Overdragelse av seksjonen skal godkjennes av styret.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 16014, tinglyst 25.10.1974 , type heftelse: Vilkår i kjøpekontrakt - Bestemmelse om gjerde. Med flere bestemmelser.

Dagboknr 16072, tinglyst 25.09.1978, type heftelse: Erklæring/avtale - Avtale med Asker kommune rundt private felles vann- og kloakkledninger.

Dagboknr 7288, tinglyst 06.04.1982, type heftelse: Elektriske kraftlinjer - Rett for Asker kommune til å føre elektriske ledninger langs veier og luftstrekk eller jordkabel over tomten.

Dagboknr 7288, tinglyst 06.04.1982, type heftelse: Erklæring/avtale - Asker kommune skal ha rett til å gi tillatelse til Televerket til å føre ledninger langs veier og luftstrekk eller jordkabel over tomten.

Dagboknr 7288, tinglyst 06.04.1982, type heftelse: Best. om vann/kloakkledn. - Asker kommune skal ha rett til å føre vann- / kloakkledninger over tomten og hvis forholdene gjør det nødvendig, å gi andre tomteeiere tillatelse til føre slike ledninger over tomten.

Dagboknr 831097, tinglyst 30.09.2014, type heftelse: Bestemmelse om vannledn. - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger for vann og overvann. I byggeforbudsbelte kan det ikke utføres tiltak uten samtykke fra kommunen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Regulering: Det aktuelle området hvor boligen befinner seg er regulert til konsentrert småhusbebyggelse iht. reguleringsplan for Bleikeråsen,133, fra 02.07.1975 med tilhørende bestemmelser sist datert 01.02.2010. Sameiets eiendom er stor og derfor berørt av flere reguleringsplaner, herunder 132B, 133D, 133E, 134D og 132C.

Kommuneplan: Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse i kommuneplan for Asker kommune 2014 - 2024, boligområder med spesielle kvaliteter, type A. En stor del av eiendommen ligger også i LNF-område.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.814,- stipulert for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 2.103,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-TV og internett, drift og vedlikehold av fellesanlegg, nedbetaling av fellesgjeld, brannsikring, bygningsforsikring, foretningsførsel m.m.

Fellesutgiftene fordeler seg slik:

Grunnkostnad kr 1 951,-

Renter fellesgjeld kr 152,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.842,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Alltibox som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og boligens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.813.012,-.

Av dette beløpet utgjør kr 40.268,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bleikeråsen
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Asker marina 1.4 km
Leangen brygge 2.5 km
Åby 2.3 km
Østenstad kirke 3.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.1 km
Sentralstasjon Oslo S 24.2 km
Jernbanestasjon Asker 2.3 km
Bussholdeplass Lindløkka 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Askerhallen 1.3 km
Idrettsanlegg Asker Tennishall 1.3 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2 km
Treningssenter Elixia Asker 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Bondi skole (1-7 kl.) 1.8 km
Vettre skole (1-7 kl.) 1.7 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Den alternative skolen (9?10 kl.) 1.8 km
Borgen skole (8-10 kl.) 4.1 km
Bleiker videregående skole 1.1 km
Asker videregående skole 2.6 km

Barnehager

Lotus & Leela familiebarnehage (1-3 år) 0.6 km
Morellveien barnehage (1-5 år) 0.8 km
Leikvoll barnehage (1-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 4.7 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 2.9 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 3.1 km
Postkontor Coop Mega Holmen 4.7 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.9 km
Apotek Apotek 1 Asker 2.5 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 4.7 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Coop Extra Morellveien 1 km
Dagligvare Kiwi Vettre Dagligvare 1.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 2.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.7 km
Bensin Shell Vettre 1.1 km
Bensin Circle K Asker 2.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,3 %
Andel kvinner 52,7 %
Gj.snittalder menn 37,8 %
Gj.snittalder kvinner 40,3 %
Husholdninger med barn 40,9 %
Husholdninger uten barn 59,1 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 597
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Bleikeråsen 1107 461

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?