Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 870 000,- for kr 2 870 000,-

Raveien 412 G - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Flott og moderne kjøkken

Kjøkken er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass

Stue

Velkommen til bords

Her er det god plass til spisestue

Stue

Lys og koselig stue

Kombinert bad og vaskerom i 1. etasje

Romslig bad i 2. etasje

Lekkert bad i 2. etasje med dobbel servant

Hovedsoverom

Soverom nummer 2 av tre

Soverom nummer 3

Fra stuen har du utgang til stor platting og egen hage

Gode parkeringsmuligheter i egen garasje eller i gårdsplass

Fasade

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

BUD INNKOMMET

Raveien 412 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

BUD INNKOMMET: Ratunet - Nyere og moderne rekkehus med 3 soverom og 2 bad - Garasje

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
111 / 138 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger nær populære Hunsrød, ca 6 km fra sentrum. Boligen ligger inn en blindvei visàvis Hunsrødfeltet! Ratunet er et nyetabler bolig område som for det meste består av rekkehus.

På Hunsrødfeltet er det trygge lekeforhold for ungene med flere lekeplasser. Fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten. Eiendommen ligger nært til Obs Hypermarked, Torp

flyplass, E18 og det er kun noen hundre meter å gå til nærmeste barnehage. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Fevang Barneskole, Breidablikk/Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i nærheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjører du Sandefjordsveien mot E-18. Ta av mot Haukerød og Raveien. Følg Raveien mot Fokserød ca. 3 km. Når du kommer til en stor venstre sving tar du av inn blindveien til høyre. Boligen ligger da på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2014

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

111m2

Bruksareal

138m2

Tomt

2721m2

KR-kode

2217223

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Raveien 412 G, 3241 Sandefjord

Gnr. 16, bnr. 10, snr. 7 i Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 148 kvm

Totalt bruksareal: 138 kvm

Totalt primærrom: 111 kvm

Bruksareal:

Boligen 115 kvm

Garasje 23 kvm

Primærrom:

1. etasje 62 kvm: Gang, bad, kjøkken og stue.

2. etasje 49 kvm: Gang, tre soverom og bad.

Sekundærrom:

Boligen: 2. etasje 4 kvm: Bod.

Garasje: 23 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2017 utført av Sandefjord Taksering.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Felles festet tomt på 2.033 kvm. Tomten er opparbeidet med adkomstveier og parkeringsplasser. Denne boligen disponerer en naturlig del av tomten, pent opparbeidet med gressplen og stor terrasse. Det er også planten hek som skjermer for innsyn.

Festeavgiften er kr 6.170,- pr. år. pr. seksjon.

Festeavtalen ble inngått den 01.11.2014. Avtalen reguleres hvert år iht konsumprisindeksen eller tilsvarende indeks.

Grunneier er Prestbøen AS. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av ringmursellemter med støpt plate på mark. Tak er tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på herunder: Det ble ikke påvist drenering fra veggmontert sisterne under toalett/sisterne i vegg. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Morderne rekkehus oppført i 2014 (etter TEK 10) med praktisk planløsning. Lyse og moderne fargevalg på vegger. Gulv har parkett, flis og belegg. Fra stuen er det utgang til egen terrasse og en liten hage.

Lekkert og moderne kjøkken fra HTH med slette fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer medfølger (oppvaskmaskin, stekeovn, steketopp og kjøleskap med frys). Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med skap - og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Kombinert bad og vaskerom i 1. etasje med belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert hvit høyglans innredning med to servanter, dusjvegger, dusjopplegg på vegg og vegghengt toalett. Stort bad i 2. etasje med belgg på gulv og baderomsplater på vegger. Av utstyr er det montert baderomsinnredning med to servanter, dusjvegger i glass og dusjoppheng og vegghengt toalett.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i 1. etasje og bad i 2. etasje eller elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkering i romslig garasje eller gruslagt gårdsplass.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.09.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1043099, tinglyst 27.11.2014: Festekontrakt. For kontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt".

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på sameiets felles tomt. Denne omhandler blant annet rett for Sandefjord kommune til å anlegge ledninger på sameiets felles tomt, samt rett til og vedlikeholde disse. Det skal ikke oppføres hus eller byggverk nærmere en 4 meter fra ledningen. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Raveien 406 - 418 datert 30.05.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.08.2002. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Sandefjord kommune opplyser at eiendommen ligger i et område som er utsatt for støy fra skytebanen på Foksrød (rød og gul sone).

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.942,24 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Selger har ikke bebodd eiendommen den siste tiden og usikker på nøyaktig strømforbruk.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.739,-.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 575,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Beløpet for tv og internett betales til sameiets felleskonto. Selger opplyser at de betaler cirka kr. 700 i brøytkostnad pr. år. Beløpet vil avhenge av mengde snø. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 1.750,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.965.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?