Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 920 000,- for kr 5 920 000,-

SPENNENDE MULIGHET PÅ NESØYA

Eiendommen har rett til 1 båtplass i Tobakkshulle Båtforening - Plass nr 45 der seilbåten ligger

Halpart tomannsbolig oppussingsobjekt

Solrik beliggenhet nær sjøen

 

Tomten

 

1. etasje

Entré

 

Gang

 

Stuen er stor og meget lys

Peisen er plassert sentralt i rommet

 

 

Utgang til stor veranda med meget gode solforhold

 

 

Kjøkkenet

 

2. etasje

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Badet

WC

Underetasjen

Kjellerstue

Boligens planløsning

Innkjørsel

Eiendommen disponerer 1 garasjeplass i fellesanlegg like ved boligen.

På oversiktsbildet ser du garasjeanlegget.

Stranden Hvamodden ligger i umiddelbar nærhet.

Hvamodden

Hvamodden

Hvamodden

Hvamodden

Hvamodden

Barnehage og idrettsanlegg ligger i umiddelbar nærhet.

Idrettsanlegg på Nesøya

 

Ny barneskole på Nesøya

SPENNENDE MULIGHET PÅ NESØYA - BEKLAGER, VISNING ER AVLYST - BOLIGEN ER SOLGT! BUD DIREKTE TIL SELGER.

Ridder Flemmings vei 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

SPENNENDE MULIGHET PÅ NESØYA - BEKLAGER, VISNING ER AVLYST - BOLIGEN ER SOLGT! BUD DIREKTE TIL SELGER.: SPENNENDE MULIGHET PÅ NESØYA - BEKLAGER, VISNING ER AVLYST - BOLIGEN ER SOLGT! BUD DIREKTE TIL SELGER.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
118 / 155 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et nydelig nærområde på Nesøya som byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter, så vel som fine muligheter for bading. Sommerstid kan man nyte de frodige og grønne områdene på Brønnøya, som er en kjapp tur over vannet med kabelfergen fra Nesøya. Videre kan det også nevnes at Nesøya idrettspark kun er noen få minutters gange unna. Her har man et stort utvalg av friidrettsaktiviteter som passer både store og små, og kan blant annet by på kunstgressbaner, løpebane, friidrettsarena, tennisbaner og boblehall.

Boligen har umiddelbar nærhet til sjøen og flotte badestrender, samt fine turstier som egner seg perfekt for søndagsturen. En liten gåtur på 5 minutter unna finner man Hvamodden badeplass med sandstrand, som er et fantastisk oppholdssted sommerstid.

Området er svært barnevennlig, og her finner man flere kommunale og private barnehager i nærområdet. Nesøya barneskole er også innenfor kort avstand til boligen, samt er det nærhet til Landøya Ungdomsskole for ungdomsskoleeleven. Det er også flere videregående skoler i nærområdet, og egner seg derfor fint for barn og ungdom i alle aldre.

Nærmeste dagligvarehandel (Kiwi) sørger også for at det daglige behovet for matvarer og andre nødvendigheter blir dekket. For den shoppinglystne er både Holmen Senteret, Sandvika sentrum og Sandvika Storsenter en kort kjøretur unna, og kan by på et stort og variert utvalg av butikker, kafeer, restauranter og andre fasiliteter.

Området har fine muligheter for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Søndre brygge og ligger i 5 min gangavstand fra boligen. Her går det ekspressbuss til Oslo sentrum morgen og ettermiddag alle hverdager (reisetid på ca. 43 min). Her stopper også buss 265 som tar deg til Sandvika bussterminal på 23 min. Fra Sandvika går det både busser, tog og flytog som sørger for å ta deg både inn til Oslo og til alle hjørner i Asker og Bærum.

Barnehager og skoler

Barnehager: Nesøya barnehage, Vendla barnehage, Landøya barnehage, Bikuben barnehage.

Skoler: Nye Nesøya skole, Steinerskolen, Landøya ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E18, ta av mot Nesøya. Kjør frem til Kiwi-butikken og følg veien videre rett frem på Vestre vei utover øya. Ta deretter til venstre inn Ridder Flemmings vei. Boligen ligger så på høyre hånd inn en liten stikkvei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

118m2

Bruksareal

155m2

Tomt

442m2

KR-kode

151858

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ridder Flemmings vei 25, 1397 Nesøya

Gnr. 40, bnr. 715, i Asker kommune.

Andel i realsameie:

Gnr: 40, bnr: 726 - Ideell: 1/46 av garasjetomt.

Gnr: 40, bnr: 728 - Ideell: 1/53 av friareal

Gnr: 40, bnr: 731 - Ideell: 1/4 av regulert adkomst.

Tomten

Eiet tomt på 442,3 kvm. Tomten er pent opparbeidet og beplantet. Gode solforhold fra tidlig om morgen til ca. 19:00 midtsommers.

Parkering

Parkering på egen grunn og plass for 1 bil i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det ligger stikkledninger

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 174 kvm

Totalt bruksareal: 155 kvm

Totalt primærrom: 118 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt bolig 155 kvm

Primærrom:

Kjeller 14 kvm: Trappegang, wc.

1. etasje 54 kvm: Vindfang, hall, kjøkken, stue/spisestue.

2. etasje 50 kvm: Gang, bad, 3 soverom, wc.

Sekundærrom:

Kjeller 37 kvm: Vaskekjeller, 3 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Vertikaldelt bolig oppført i 1963. Hele bygget har skjevheter etter eldre setningsskade. Bygget bærer også preg av et vedlikeholdsmessig etterslep og brukslitasje. Vesentlig modernisering/rehabilitering anses nødvendig.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med: Grunnmur i betong. Støpt gulv i kjeller. Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Grunnmurspapp er ikke synlig over terreng. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og siporex. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel og pusset mur. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass. Vinduer fra byggeår. Inngangsdør i tre med isolerglass. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Inngangsdør fra 80-tallet. Opprinnelig terrassedør. Innvendige trefyllingsdører i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i sink og stål. Utvendig trapp i stål ved inngang. Tretrapp mellom etasjene. Trinn med teppe og rekkverk i jern og tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 1.etg. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i kjeller.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast - fra utsiden av grunnmur. Vannrør i plast - fra utsiden av grunnmur. Skiftet i ca. 2008.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i støpejern. Vannrør i kobber. Stoppekran i vaskekjeller. Stakeluke for avløp i 1 av bodene.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin i vaskekjeller. Gulvstående toalett og servant på wc i kjeller. Gulvstående toalett på wc i 2.etg. 2 servanter i 2.etg. Varmtvannsbereder fra 1998.

Luftbehandling: Naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 1-faset inntak. 35 amp. hovedsikringer - 7 kurser. Sikringsskap med skrusikringer. Sikringsskap plassert i gang i 2.etg. På generelt grunnlag anbefales kontroll av el-anlegget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Salt/fuktutslag i grunnmur og kjellergulv. Stedvise riss og sprekker i grunnmur og kjellergulv.

- Symptomer i kjeller indikerer sviktende fuktsikring av grunnmur - TG3. Det er bakfall mot grunnmur.

- Sår i siporex på gavlvegg.

- Værslitt fasade samt sår i siporexmur.

- Sprekk i vindusglass registrert.

- Fuktskjolde ved pipe.

- Det er store skjevheter i gulvene etter tidligere setning. 15 - 17 cm skjevhet i gulvene i hver etasje.

- Det er ikke tettet i skjøt for avløp i kjøkkenbenk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

VELKOMMEN TIL RIDDER FLEMMINGS VEI 25 - EN ATTRAKTIV VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG PÅ IDYLLISKE NESØYA

Boligen har en skjermet beliggenhet på flat og solrik tomt med veranda og velholdt hage. Dette er en gyllen mulighet til å få et oppussingsobjekt i svært barnevennlig boområde nær fjorden. I tillegg medfølger det rett til båtplass (3,5 meter) i Tobakkshullet båtforening som ligger i Vestre vei. Boligen ligger i et barnevennlig område inn en rolig blindvei.

Boligen har behov for oppgradering/modernisering og betegnes som oppussingsobjekt. Det anbefales å lese vedlagt tilstandsrapport bak i salgsoppgaven for en teknisk spesifikasjon av boligen.

BOLIGEN INNEHOLDER

Underetasje - Trappegang, wc, vaskekjeller og 3 boder. Den ene boden er stor og har brukt som kjellerstue. Kjelleretasjen tilfredsstiller ikke dagens krav til varig opphold.

1. Etasje - Vindfang, hall, nyere kjøkken fra 2008 og stor lys stue/spisestue. Utgang til solrik veranda og hagen fra stuen.

2. Etasje - Gang, wc, bad og 3 store soverom. Luke til kaldtloft med god lagringsplass.

Det følger i tillegg garasje i fellesanlegg samt båtplass.

KJØKKEN

Stort og hyggelig separat kjøkken med god skap- og benkeplass. Det er også plass til et lite spisebord. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Innredning montert i 2008. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

BAD 2. ETG

Våtrom fra byggeår. Badet bør rehabiliteres. Badet inneholder badekar og servant.. Det er malte flater på vegger og vinylfliser på gulv. Materiale i sluk er støpejern. Det er ikke fuktsikring av gulvet. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

OVERFLATER

Vegger – Panel, malte flater, tapet og fliser. Fuktskjolder i kjeller.

Gulv – Parkett, laminat, tepper og betong.

Himling – Himlingsplater og panel.

Oppvarming

Ildsted: 1 peis og 1 vedovn. Feieluke ved veranda. Det mangler ildfast plate foran peis.

Elektrisk: Elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.11.1967. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke veranda som ble bygget i ettertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 7851, tinglyst 08.10.1969, type heftelse: Erklæring/avtale - Eldre festekontrakt med bestemmelser om ideelle andeler, rettighet til å benytte strandparsell samt båt/bryggeplass, bestemmelser om gjerde, med flere bestemmelser.

Dagboknr 7502, tinglyst 16.09.1970, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte - Videreføring av bestemmelser fra gammel festekontrakt. Bestemmelser om ideelle andeler, rettighet til å benytte strandparsell samt båt/bryggeplass, bestemmelser om gjerde, med flere bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 96 - Del av Søndre Nesøya datert 07.05.1963 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse og ligger i boligområder med spesielle kvaliteter - Type A i kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.072,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Boligen har en årlig forsikringspremie i If på kr 6.792,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 528,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av fibernett og har avgift på kr 470,- pr. mnd.

Avgift til båtforeningen på kr 1.925,- pr. år for båtplass nr 45 - 3,5 m. Dugnadsgebyr på kr 500,- hvis man ikke stiller.

Avgift til garasjekomiteen på kr 1.000,- pr. år. Dugnadsgebyr på kr 400,- hvis man ikke stiller.

Velavgift (Søndre Nesøya Vel) er kr 100,- pr. år.

Utgiftene er basert forrige eiers forbruk. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Vendla
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Søndre brygge 0.6 km
Vestre brygge 1.3 km
Nordre brygge 2.3 km
IKEA Slependen 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69.3 km
Sentralstasjon Oslo S 19.2 km
Jernbanestasjon Billingstad stasjon 3.9 km
Bussholdeplass Søndre brygge 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nesøya Idrettspark (kunstgr./tennis) 0.2 km
Idrettsanlegg Nesøya Idrettshall 1.4 km
Treningssenter Elixia Billingstad 3 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 4.5 km

Steder av interesse

Skoler

Nesøya skole (1-7 kl.) 1.5 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 5.3 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 5.2 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 9.5 km
Nesbru videregående skole 4.4 km
Holmen videregående skole 4.5 km

Barnehager

Nesøya barnehage (1-5 år) 1.4 km
Bikuben barnehage (3-5 år) 1.5 km
Mellom Nes FUS barnehage (0-6 å?r år) 3.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandvika Storsenter 5.4 km
Kjøpesenter Holmensenteret 6 km
Postkontor Coop Extra Slependen 2.6 km
Postkontor Coop Mega Holmen 6 km
Apotek Liseapotekene Slependen 2.6 km
Apotek Apotek Sandvika Vest 4.9 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 6 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 6.1 km
Dagligvare Kiwi Nesøya 1.5 km
Dagligvare Coop Extra Slependen 2.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 5.5 km
Kiosk/video Mix Kino 1 Sandvika 5.5 km
Bensin Esso Tiger Slependen 3 km
Bensin Shell Nesbru 4.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 38,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,4 år
Husholdninger med barn 41,1 %
Husholdninger uten barn 58,9 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1353
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Vendla 1833 711

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?