Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 580 000,- for kr 2 580 000,-

Eiendommen er beliggende i blindvei i et etablert boligområde like utenfor Hokksund sentrum.

Boligen har romslig, vestvendt terrasse med gode solforhold. Det er meget gode turmuligheter i nærområdet.

Innbydende stue med plass til sofa-, og spisegruppe. Stuen med sine store vindusarealer og åpen løsning mot kjøkkenet gir et lyst rom med god romfølelse.

 

 

 

 

Kjøkkenet har innredning med pene, profilerte fronter og laminert benkeplate med fliser over for lettere rengjøring

Stekeovn og oppvaskmaskin medfølger. Kjøleskap medfølger ikke.

 

Ved å sette opp en lettvegg vil man enkelt kunne få et tredje soverom ut av tidligere spisestue.

Potensielt soverom nr. 3 er i seksjoneringstegningene avsatt til soverom.

Trapp til 2. etasje og åpning fra stue til tidligere spisestue som nå er innredet som et soverom, men mangler lettvegg.

1. etasjens soverom er malt i en pen blåfarge og har plass til barneseng, garderobeskap, hyller og kommode.

Badet har flislagte gulv og vegger. Varmekabel i gulv, samt i øvrige rom i 1. etasje.

Baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap er byttet i 2015. Utslagsvask er innbygget i høyskap.

Entré med speilskyvedørsgarderobe.

Under trappen er det en liten bod i tillegg til plass for lekekrok.

 

Gang i 2. etasje med adkomst videre til soverom, bod/mini TV-stue og eget garderoberom med ytterligere lagringsplass i bod i knevegg.

Bod innredet som mini TV-stue.

Hovedsoverommet har lysmalte vegger og downlights i himling. God plass til dobbelseng, kommoder og nattbord.

 

Eiendommen er seksjonert og tomten er fordelt mellom enhetene som tilleggsdel i henhold til seksjonsbegjæringen.

Gode kommunikasjonsmuligheter med buss og tog med kun 80 meter til bussholdeplass og i underkant av 5 km til togstasjon og Hokksund sentrum

Sommerstid fungerer terrassen på ca. 32 kvm med paviljong som en forlengelse av stuen. Terrassen er vestvendt og har god plass til både grill og sitte grupper.

Ringeriksveien 334 B - 1. Etasje

Ringeriksveien 334 B - 2. Etasje

Hokksund

Ringeriksveien 334 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

Hokksund: Pen halvpart av tomannsbolig - 2 sov. med mulighet for 3 - Solrik terrasse - Kort avstand til marka og buss

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
80 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende i blindvei i et etablert boligområde like utenfor Hokksund sentrum. Boligen har romslig, vestvendt terrasse med gode solforhold. Meget gode turmuligheter i nærområdet.

Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Det er ca. 2 km til Svarttjern hvor du kan gå på løypenettet. Løypene blir kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det og kan ta deg hele veien til Eiksetra.

Hokksund sentrum har de de aller fleste servicetilbud og flotte friluftsområder langs elva. Hokksund er kjent for de gode laksefiskemulighetene. Se http://hellefossen.spektermedia.no/ for mer informasjon om laksefiske.

Gode kommunikasjonsmuligheter med buss og tog med kun 80 meter til bussholdeplass og i underkant av 5 km til togstasjon og Hokksund sentrum. Ca. 9 minutter å kjøre til Skotselv, 20 minutter å kjøre til Drammen og ca. 25 minutter å kjøre til Kongsberg.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. Nærhet til kultur med bl.a. Nøstetangen glassmuseum. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. I Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Skotselv skole er en kombinert barne- og ungdomsskole med tilsammen rundt 250 elever. Se skolens nettsider for mer info: https://ovre-eiker.kommune.no/skole-barnehage/grunnskole/Skotselv-skole/Sider/side.aspx

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2004

Soverom

2

Primærrom

80m2

Bruksareal

90m2

Tomt

584m2

KR-kode

191817

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ringeriksveien 334 B, 3303 Hokksund

Gnr. 92, bnr. 11, snr. 2 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiendommen er seksjonert og tomten er fordelt mellom enhetene som tilleggsdel i henhold til seksjonsbegjæringen.

Det totale tomtearealet for felles eiet tomt er på 584,4 kvm. Tomten er pent opparbeidet med støttemur, noe plen og gruset gårdsplass.

Parkering

På gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 98 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 80 kvm

Primærrom:

Entré, gang med trapp, spisestue, stue, kjøkken bad med WC og soverom.: 69 kvm

Gang med trapp og soverom: 11 kvm (gulvarealet er større enn oppgitt grunnet ikke målbart areal/lav takhøyde ved knevegger)

Sekundærrom:

Garderobe og bod: 10 kvm

Utvendig bod ved inngangsparti på ca. 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.04.2018 utført av Bjørnerud Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er en halvpart av en tomannsbolig over 2 plan, 1.- og 2. etasje. Iht. tilstandsrapport er bygningen oppført i bindingsverk i tre på ringmur og betongplate på mark. Yttervegger er kledd med liggende trepanel, sist malt i 2015. Vinduer med treramme og isolerglass fra 2004. Saltakskonstruksjon i tre av typen A-takstoler. Yttertak er tekket med betongtakstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Sluk på bad mangler klemring. Bom i enkelte fliser i entré. Små fuktskader på vindusrammer etter kondens. Utvendig fasade trenger vask og maling. Parkett har høy slitasje enkelte steder.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse før bud inngis.

Standard

Overflater: Fliser og parkett og laminat på gulv. Malt tapet og malte mdf-plater på vegger. Himlinger av malte plater og mdf panelbord.

1. etasje:

Overbygget inngangsparti med adkomst til utvendig bod på ca. 4 kvm.

Entré med speil skyvedørsgarderobe og plass til å henge yttertøy. Fra entré er det adkomst til stue, spistestue, kjøkken, samt bad og trapp til 2. etasje.

Badet har flislagte gulv og vegger, og er utstyrt med WC og dusjkabinett. Baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap er byttet i 2015. Utslagsvask er innbygget i høyskap. Opplegg til vaskemaskin med plass til tørketrommel over.

Innbydende stue med plass til sofa-, og spisegruppe. Stuen med sine store vindusarealer og åpen løsning mot kjøkkenet gir et lyst rom med god romfølelse. Liten bod under trapp. Varmepumpe ny i 2016.

Sommerstid fungerer terrassen på ca. 32 kvm med paviljong som en forlengelse av stuen. Terrassen er vestvendt og har god plass til både grill og sitte grupper.

Etasjens soverom er malt i en pen blåfarge og har plass til barneseng, garderobeskap, hyller og kommode.

Del to av stuen har vært brukt som spisestue men er i seksjoneringstegninger avsatt til soverom. Rommet er innredet som soverom på bildene i salgsoppgave. Ved å sette opp en lettvegg vil man enkelt kunne få et tredje soverom igjen. Garderobeskapet på dette rommet følger ikke salget.

Kjøkkenet har innredning med pene, profilerte fronter. Laminert benkeplate med fliser over for lettere rengjøring. Oppvaskkum med sidekum og blandebatteri med avstengning for oppvaskmaskin. Stekeovn og oppvaskmaskin medfølger. Kjøleskap medfølger ikke. Det gis ingen garantier på medfølgende hvitevarer.

2. etasje:

I 2. etasje er det gang, hovedsoverom, garderoberom og en bod som er innredet som tv krok. I tillegg er det lagringsmuligheter i knevegg. Gulvarealet i 2. etasje er større enn oppgitt grunnet ikke målbart areal/lav takhøyde ved knevegger.

Hovedsoverommet har lysmalte vegger og downlights i himling. God plass til dobbelseng, kommoder og nattbord.

Garderoberommet frigir plass på soverommet og gjør at man får kleshaugen ut av synet. Inngang til ytterligere lagringsplass i bod i knevegg fra garderoberom.

Boden med sofa og TV løser krangelen om fjernkontrollen.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i hele 1. etajse. Luft til luft varmepumpe fra 2016 i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.01.2004. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredning av loftsetasje men dette er i følge kommuen søkt og godkjent i 2011.

Bod i 2. etasje som er brukt som mini TV-stue er ikke omsøkt til varig opphold og derfor heller ikke godkjent som dette.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 3492, tinglyst 25.09.1959, type heftelse: Bestemmelse om vannledning. Hovedbruket (gnr 92, bnr 3) som eiendommen er utskilt fra i 1959 har rett til å legge og ha liggende vannledninger over eiendommen som selges (gnr 92, bnr 11).

Dagboknr 4949, tinglyst 11.07.1973, type heftelse: Bestemmelse om vannrett. Ringeriksveien 36 A og B med bnr 92, gnr 8 har rett til å koble seg til brønn på gnr 92, bnr 11. Eiendommene er etter avtalen er skrevet tilkoblet offentlig vannkilde.

Dagboknr 5244, tinglyst 24.05.2002, type heftelse: Seksjonering med avtale om tilleggsareal. Seksjon 1 og 2 har hvert sitt avgrensede uteareal markert i seksjoneringen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst veirett og rett til å være tilkoblett kloakksledning over Ringeriksveien 36 A og B med gnr 92, bnr 8. Rettigheten er tinglyst på gnr 92, bnr 8 dagboknr 4949, tinglyst 11.07.1973

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 avsatt til boligformål.

Kommunen opplyser at eiendommen ligger innenfor sikringssone: område for grunnvannsforsyning.

Deler av eiendommen ligger innenfor gul støysone i vegvesenets støykart langs Fylkes- og Riksveier. Støykartet er basert på beregninger og ikke konkrete målinger.

Selgere opplyser at de har mottatt og samtykket til oppføring av garasje for Ringeriksveien 338. Dette er naboen på skrått nedenfor, mot veien. Se vedlagt kart.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Boligen er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 2 enheter, med sameiebrøk 78/156.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Det er pr. d.d. ingen felles regninger. Dersom det i fremtiden mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter sameiebrøk.

Kommunale avgifter er ca. kr 4.369,- for inneværende år, fordelt på 3 terminer. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk.

Årlige kostnader til fellesløsning renovasjon er kr. 2.669,- fordelt på 2 terminer i året.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11.400 kwh. eller kr 13.200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet NextGentel som leverandør av TV signaler og internett via fiber. Selger har hatt avgift på kr 478 pr. mnd. for Tv og kr. 573,- pr. mnd. for internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har bygningsforsikring gjennom Tryg forsikring og betaler en premie på kr 3.744,- i året.

Kjøper må i tillegg påregne utgifter til innboforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.553.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Skar
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Sundmoen 5.3 km
Skotselv 6.8 km
Loesmoen 6.6 km
Skotsmoen 7.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115.5 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 4.9 km
Bussholdeplass Langerud 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Falkbanen kunst- og gressbane 3.1 km
Idrettsanlegg Hokksund barneskole balløkke 3.4 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 6.3 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 10.9 km

Steder av interesse

Skoler

Skotselv skole (1-10 kl.) 7.2 km
Eiker videregående skole 4.7 km
Rosthaug videregående skole 11.8 km

Barnehager

Lerberg kommunale barnehage (0-5 år) 3.4 km
Smaatroll familiebarnehage 3.2 km
Harakollen FUS barnehage (0-6 år) 4.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 6.1 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 8.7 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 4.6 km
Postkontor Bunnpris Skotselv 5.9 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 4.4 km
Apotek Boots apotek Hokksund 4.8 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 8.7 km
Dagligvare Coop Prix Hokksund 3.9 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 4.2 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 4.2 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 5.2 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 3.4 km
Bensin YX Bråtabakken 5.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52
Andel kvinner 48
Gj.snittalder menn 40,4 %
Gj.snittalder kvinner 38,2 %
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 3705
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Skar 175 78

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,75% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?