Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade med garasje

Fasade med garasje

Terrasse

Uthus

Terrasse

Stue

Stue med peisovn

Stue

Stue med peisovn

Stue

Stue

Spisestue

Kjellerstue

Kjellestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Flislagt bad

Flislagt bad

Flislagt bad

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Gang

Gang

Plantegning - 1. etasje

Plantegning - 2. etasje

Plantegning - Underetasje

Konnerud - Halvpart av vertikaldelt bolig - Garasje - Solrik beliggenhet

Røstmyrveien 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Konnerud - Halvpart av vertikaldelt bolig - Garasje - Solrik beliggenhet: Konnerud - Halvpart av vertikaldelt bolig - Garasje - Solrik beliggenhet

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 135,-
AREAL (P-ROM / BRA)
115 / 128 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en flott beliggenhet i et svært attraktivt boligområde på Hallermoen på Konnerud. Eiendommen ligger tilbaketrukket i blindvei med gode solforhold hele dagen. Stille, rolig og meget barnevennlig område med gangavstand (200 meter) til Hallermoen barneskole og Blåbærtoppen barnehage. 200 meter til flott turterreng. Flotte preparerte skiløyper 200 meter fra eiendommen, hele vinteren. Butikker, bank og post i nærområdet. 5 km. til Drammen sentrum.

Det finnes mange ulike fritidstilbud på Konnerud. Blant annet er Konnerud IL et av norges største og driftigste idrettslag med mange ulike idrettsanlegg. Her finnes bl.a. Drammens største kunstgressanlegg for fotball (med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren), kunstisbane, stor idrettshall og en flott langrennsarena med kunstsnøanlegg og milevis med preparerte skiløyper/lysløyper. 10 minutters kjøring til Skoger Golfbane og 5 minutter kjøring til Imjelt Golfbane. Gangavstand til idyllisk badeplass ved "Inntakeren" og til Stordammen.

Gangavstand til bussforbindelse med meget god kommunikasjon til sentrum. Ellers kort kjørevei (ca. 7 min.) til Drammen sentrum med svært gode forbindelser med buss og tog i alle retninger. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo S. og 60 minutter med flytoget til Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se kommunens hjemmesider.

Gangavstand til Konnerud og Hallermoen barneskole og kort gangavstand til Svensedammen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Universitetet i Sørøst Norge, se www.usn.no

Adkomst

Følg Konnerudgata oppover fra sentrum av Strømsø. Ta til venstre inn Bekkedalsveien (ved skilt til Hallermoen skole). Ta første vei til venstre (Vargveien) og følg denne forbi skolen og forbi Blåbærtoppen barnehage. Ta første vei til venstre (inn Røstmyrveien) og eiendommen er da beliggende på høyre side. Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Felleskostnader

Kr 2 135,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1964

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

115m2

Bruksareal

128m2

Tomt

615m2

KR-kode

20.18611

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Røstmyrveien 20, 3030 Drammen

Gnr. 16, bnr. 226 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 615,6 kvm. Eiendommen ligger i flatt terreng, opparbeidet med grus i gangparti og ved innkjøring. Det er parkering på egen grunn og i garasjen.

Tomten er pent opparbeidet med plen og planter/busker. Terrasse på 27 kvm. ut fra stuen. Solrik terrasseplatting på ca 25 kvm i hagen ved utvendig bod. Solrik tomt med sol fra ca 06-22.

Parkering

Garasje. 13 kvm. Vippeport. Garasjen består av reisverksvegger på grunn. På utvendige vegger er det stående panel. Det er tak av type pulttak, og rupanel som undertak. Utvendig er taket tekket med papp. Ellers parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 146 kvm

Totalt bruksareal: 128 kvm

Totalt primærrom: 115 kvm

Primærrom:

Underetasje:

31 kvm: Trapperom, kjellerstue og vaskerom.

1. etasje:

45 kvm: Entré, kjøkken og stue.

2. etasje:

39 kvm: Bad, gang, 3 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje:

13 kvm: 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.12.2018 utført av takstmann Espen Grelland . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Boligen er oppført over tre etasjer og inneholder:

1. etasje:

Entre, kjøkken med Ikea innredning, stue med peisovn og utgang til terrasse på 28 kvm.

2. etasje:

3 soverom, gang og bad.

Loft. Ikke lagt gulv.

Underetasje:

Gang, vaskerom, 2 boder og kjellerstue.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på grunnmur består av plass-støpt betong. Det er lagt ny drenering og fuktsikring i 2007. Dette arbeidet er utført av autorisert firma, i følge fremlagt dokumentasjon. Yttervegger over grunnmur er isolert bindingsverk. Stående panel på utvendig side og plater/

panel innvendig. Boligen har liggende panel. Det ble ikke registrert synlig råte på panel men noe svartsopp. Boligens vinduer er fra 2012 og 2016, på kjøkkenet er vinduet fra 1985. Terrassedør i stue og dør og vindu i 2. etasje er fra 2007. Boligen har saltak laget av plassbygde sperrer. Undertak består av rupanel.Taket er tekket med bordtak, papp, sløyfer og lekter. Yttertaket er tekket med takstein

Taktekking er skiftet i 2008. Takenner, nedløp, forkantblikk og pipebeslag er laget av noe platbelagt stål og malt metall Utskifting av renner. nedløp og pipebeslag er skiftet i 2008. Arbeidet med pipebeslag ble utført

av Buskerud Blikk & Sveis.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmann skriver i sin rapport at dette er en bolig med praktisk planløsning og god arealutnyttelse. Vertikaldelt bolig over to plan med innredet kjeller. Det er foretatt oppgradering av bad, kjøkken, drenering og yttertak.

Det er behov for noe innvendig og utvendig oppgradering. Dette dreier seg stort sett om normal aldring og slitasje på overflater.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Det gjøres oppmerksom på at vaskerom og kjellerstue i boligens underetasje er innredet og tatt i bruk som oppholdsrom uten at det er søkt bruksendret fra kjeller/boder. Dersom det ønskes søkt bruksendring overtar kjøper ansvaret for dette.

Standard

1. etasje:

Entre: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, malt tak. Trapp til underetasje og til 2. etasje.

Stue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, mdf-plater i tak. Varmefolie i gulv. Scan peisovn. Utgang til terrasse på 28 kvm.

Kjøkken: Eikeparkett på gulv, malte vegger, panel i tak. Ikea kjøkkeninnredning. Opplegg for oppvaskmaskin. Stål elektrisk avtrekksvifte.

Underetasje:

Gang: Støpt gulv, malte vegger, panelt tak.

Vaskerom: Vinylbelegg på gulv, malte murvegger, panelt tak. Utslagsvask. 200 liters varmtvannsbereder. Opplegg for vaskemaskin.

Bod1: Støpt gulv, murte vegger, panelt tak.

Kjellerstue: Fliser på gulv, murte vegger, panelt tak. Varmekabler i gulv.

Bod2:Støpt gulv, murte vegger, panelt tak. Hyller.

2. etasje:

Soverom1: Eikeparkett på gulv, tapet på vegger, panel i tak. God skapplass.

Soverom2: Eikeparkett på gulv, tapet på vegger, panel i tak. God skapplass.

Gang: Eikeparkett på gulv, malte vegger, panel i tak.

Soverom3: Eikeparkett på gulv, tapet på vegger, panel i tak. Hyller.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, panel i tak. Badekar med dusj. Vegghengt wc. Servant i innredning med peil og skapplass. Varmekabler i gulv.

Loft: Ikke lagt gulv. God lagringsplass.

Terrasseplatting i hagen på ca 25 kvm.

Utvendig bod.

Garasje.

Generelt om standard:

Selger har utført følgendde arbeider i boligen de siste årene:

Ny Ikea kjøkkeninnredning i 2005. Nytt bad med varmekabler i 2005. Ny varmtvannsbreder ca 2006. Utvendig drenering i 2006/2007. Ny utvendig terrasse samt ny terrassedør i 2007. Innredet kjellerstue med varmekabler i 2009. Alle tre soverom ble oppusset ca 2012. Alle kjellervinduer ble byttet ca 2012. Nytt stort stuevindu i 2012. To andre vinduer i stuen ble byttet i 2016. Stuen ble pusset opp i 2016 med utlekting med 5 cm isolasjon, 3 ventiler og gips på vegger, skjult elektrisk, mdf-plater i taket, varmefolie i gulv samt ny peisovn.

Det er foretatt radonmåling i kjellerstuen i underetasje. Siste måling viste 150 bq/m3 som er noe over anbefalt grenseverdi (100 bq/m3). Selger har blitt anbefalt av fagfolk å sette inn avtrekksvifte. Dette er gjort både i kjellerstue og i boden ved siden av stuen. Verdiene er såpass lave at andre tiltake ikke er nødvendig. Men dersom ytterligere tiltak ønskes kan det hjelpe å tette med fugemasse bak listverket på yttervegg og skillevegg i kjellerstuen.

Selger foretok utvendig drenering i 2006 som ble ferdigstilt våren 2007. Dette ble utført av faglært. Massene rundt boligen ble skiftet og det ble lagt grunnmursplast. Det mangler topplist ved inngangspartiet, men dette er under tak og trapp så det blir ikke utsatt for vær/nedbør av noe slag.

Taklampe i stue, lampe (pendel i trappegang) og to kommoder på soverom følger ikke handelen. Hvitevarer på kjøkken kan vurderes å følge handelen det samme gjelder møbler i kjellerstue. Eier opplyser om at det felles taknedløpet boligen har med nabo kan fryse på vinteren.

En tiltalende bolig som er oppusset de senere årene. Eiendommen er beliggende i attraktivt boligområde, stille, rolig og usjenert.

Oppvarming

Scan peisovn i stuen i 1. etasje. Varmefolie i gulv i stuen i 1. etasje. Varmekabler i gulv på badet i 2. etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1964.

Drammen kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 300920, tinglyst 10.04.1965, Bestemmelse om vann/kloakkledning

Dagboknr 3392, tinglyst 12.04.1989, Erklæring/avtale

Dagboknr 303124, tinglyst 28.11.1964, Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Dagboknr 303125, tinglyst 28.11.1964, Bestemmelse om veg

Dakboknr 2548, Erklæring/avtale vedr. bla. Bestemmelse om kloakkledning mm.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Konnerud Nord-Østre-del, datert 01.01.1966 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanens arealdel, datert 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstnadsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter var kr 10 164,- for 2018. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen. Renovasjonskostnader var kr 3.336,- for 2018. Feiing/tilsyn med fyringsanlegg ca kr 900,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk på 18.672 kWh pr år. Nåværende bruker mest strøm til oppvarming.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.452,-.

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox for nett og tv og koster kr 999,- pr måned avhengig av hastighet på nett og kanalvalg.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.332.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 51
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1.5 km
Konnerud legesenter 2 km
Marienlyst stadion 4.4 km
Drammens museum 4.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.1 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 5.6 km
Bussholdeplass Bekkedalen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 1.6 km
Idrettsanlegg Torsbergbanen 1.6 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.8 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 5.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 0.3 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.9 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 2 km
Akademiet videregående skole Drammen 4.8 km
Heltberg vgs. Drammen 4.9 km

Barnehager

Blåbærtoppen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Konnerud barnehage (1-5 år) 1.4 km
Solhaugen barnehage 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 1.6 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 5.8 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.7 km
Postkontor Strømsø Postkontor 5.4 km
Apotek Boots apotek Konnerud 1.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 1.5 km
Dagligvare Meny Konnerud 1.6 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 4.5 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 4.8 km
Bensin Circle K Konnerud 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,6 %
Andel kvinner 47,4 %
Gj.snittalder menn 35,6 år
Gj.snittalder kvinner 37,6 år
Husholdninger med barn 49,7 %
Husholdninger uten barn 50,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1233
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 51 549 185

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,--

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?